If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
За доктора не знам,но този определено скоро ще се вози на БМВ. Сръбското чудо - Стар 4 за няма и 2 месеца,социалното доказателство за успех за пред сърбите,които Петров скоро лично презентира в Белград. https://www.facebook.com/goku.jzma?fref=ts
По-вероятно е да го повозят в линейка, сърбите хич не си поплюват Според мен е поредния плосък рекламен трик на падретата.
Помолете Падре да даде БМВе на Черкезов- много се старае
За доктора не знам,но този определено скоро ще се вози на БМВ. Сръбското чудо - Стар 4 за няма и 2 месеца,социалното доказателство за успех за пред сърбите,които Петров скоро лично презентира в Белград. https://www.facebook.com/goku.jzma?fref=ts
Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!
Тоя, като му гледам профила е сигурно някой набутал се бизнес член в пирамидата,който не може да си избие парите и го избива на злоба и иронизиране.Със сигурност е нашил пари в пирамидата и сега злобее и иронизира.Палячо някакъв.
А защо да не бъде Евангелист?!
И защо не се проведе референдум за тази позиция, сигурен съм че 9000 Бизнес Члена и 100 000 свързани към тях човеци има какво да кажат по въпроса.
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Черкезов, Падре може ли с Корпорацията да спре конфликта в Украина
Не може, така наречения конфликт е една игра на сащ и русия, те предварително са се разбрали кой какво ще вземе. Но може корпорацията да извлече ползи и да започне да лансира продуктите в западна Украйна, а когато спец частите се изтеглят от източна Украйна, тогава и там можем да нападнем, докато не са се осеферили още.
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Познат ми отнякъде е,мисля че беше към Орифлейм или Авон,не съм сигурен.Беше алергичен към козметиката и не се задържа много там.После мина към Сейвуей,но изгоря с 3 бона,абе с две думи не му върви с МЛМ-а.
Балоните символизират божествата и нивата които всеки БЧ иска до достигне и да се позиционира. Но пътя до там минава през наи-големиа връх
Другиа символ, корпорациата е създала условия които дори и бойко борисов не успя, построи магистрали извеждащи до небесата и божествата!111
Коментар