IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
    Въпроса не е в свинското а че по този начин се легализира и промотира Шарията!
    Няма по-голям грях в света Пастор и собственик на църква да легализира официално една криминална религия която въвежда и легитимира Шарията в сърцето на Европа.
    Аз на мястото на Станчо и П-р Петров по скоро бих се хвърлил в пълноводна Марица, от колкото да си слагам подобен грях на душата.
    Много са алчни фараоните и ще продължат да цоцат, а ти си пиши, не им пречиш.

Коментар

• Обмислям да входирам официална молба до нравствения отдел на холдинга с предложение да направим този човек почетен БЧ на сейвуей и аз лично ще му даря ТК3
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Те бизнес членовете за тях пари и работа нямат та за този. Кажи на падре да му помогне, все пак е милионерче.
        Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• МОЛЯ, АКО НЯКОЙ ОТ БИЗНЕС ЧЛЕНОВЕТЕ ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ОСИГУРИ НА ТОЗИ ЧОВЕК РАБОТА, ДА МУ ПОЗВЪНИ.

Една човешка трагедия /история/
          Не знам дали празниците са за да вдъхнат надежда на някого или просто да направим мазните попове по-богати, но ето ви една истинска човешка история, която се случи преди пет минути завърши за пет минути.

Българя, София, Лозенец
          06.05.2014 година
          Денят на Георги
          17:25

Облякох се и отидох до магазина за да си купя кафе за утре. След няколко метра видях мъж със сиво яке да бяга към мен и инстинктивно прибрах телефона към тялото си. Обърнах се след него и си помислих, че бърза за нещо.
          След секунда една кола спря на пресечката и шофьорката попита някой, "открадна ли ви нещо". Зачервено момиче, което носеше някакъв сак се приближаваше към нас опитвайки се да бяга и каза, че бягащият мъж и е откраднал телефон.
          Без да мисля се обърнах и хукнах след брадясалият мъж със сивото яке.
          Колата също даде газ към мястото и след няколко секунди го бях настигнал, защото беше направил глупостта да влезе между две кооперации на ул. "Добри Войников", без изход.
          Взех телефонът от ръцете му и го дадох на момичето.
          - Защо го направи ?
          - Извинявайте хора, много се извинявам с наведена глава, каза мъжът.
          - Защо го направи, попитах го отново, хващайки го за яката ?
          - Нямам къде да спя, не съм ял от три дена, отговори той.
          Вече се бяха събрали хора и всеки питаше какво става.
          - Точно отивам до магазина, тръгвай с мен.
          Мъжът се подчини.
          - Нали знаеш, че това не решава проблемите, които имаш.
          - Да, но исках временно да успея да се подслоня и да се нахраня, отговори ми той.
          Не миришеше на алкохол, не приличаше на наркоман и изглеждаше искрен.
          - Защо не си намериш работа ?
          - Опитвам се, къде ли не, понякога успявам, понякога не. Когато работя спя по квартири, когато нямам пари спя на улицата.
          - Може би след 20 май ще ми трябва общ работник, как да те намеря ?
          - Ще ти дам телефонът си, отвърна ми мъжът.
          - Ще се опитам да ти помогна и се надявам да не ме лъжеш, изглеждаш ми добър човек.
          Влязохме в магазина, купих му домашна лютеница, кренвирши и хляб.
          - Благодаря много, с насълзени очи каза човекът със сивото яке.
          - Може ли да те снимам, имам доста приятели и някой може да помогне.
          - Да, разбира се, отговори ми той.
          Направих му две снимки, разменихме си телефоните и се разделихме.
          Това са двете снимки, които му направих с негово съгласие.
          Това е номерът му: +359876845766
          Мъжът се казва Петър
          Ако някой има нужда от помощник или работник, моля да помогне.
          Мисля, че заслужава помощта ни.
          https://www.facebook.com/mackata?fref=ts
          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• http://www.dnes.bg/za-da-se-razbiram...ityrite.224037

За всички бп

Коментар

• Първоначално изпратено от Sixoclock Разгледай мнение
              Ново интервю с Бизнес Партнъори от Saveway Sci: http://youtu.be/KwnL7lfef0c
              Хахаха, тва е супер яко.
              Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Ново интервю с Бизнес Партнъори от Saveway Sci: http://youtu.be/KwnL7lfef0c

Коментар

• Браво Черкеэов, а парада с нови БМВета

Коментар

• Честит празник братиа и сестри!
                    Понеже не съм в родината, некой знае ли дали п-р Петров ще събира днес стадото от войни да ги черпи с жертвено агне?
                    Все пак е и празник на българската армия, а редиците на корпорациата са много по стегнати от родната войска.
                    Според мен не е далеч времето когато вместо деня на армиата ще празнуваме като официален празник деня на Saveway Интернешънъл Холдинг.

Коментар

• А Черкезов заслужава ново БМВе от Падре

Коментар

• Първоначално изпратено от meko Разгледай мнение
                        Все повече расте приносът на компанията в изпростяването и тоталното объркване на представите на младите и наивни хора. Пресен пример - младеж обяснява за бизнеса в група за фондови пазари,според него компанията е регистрирана в Немското посолство,което е гаранция за "стабилна работа":
                        Как му профила на това момче искам да му пиша? заслужава награда от корпорациата и почетна грамота от Берлинското посолство в Германиа.

Коментар

• Първоначално изпратено от meko Разгледай мнение
                          Все повече расте приносът на компанията в изпростяването и тоталното объркване на представите на младите и наивни хора. Пресен пример - младеж обяснява за бизнеса в група за фондови пазари,според него компанията е регистрирана в Немското посолство,което е гаранция за "стабилна работа":
                          Мнооого яко го бъзика мадамата и пак не се усеща

Е този си заслужава чашата студена вода

Коментар

• Все повече расте приносът на компанията в изпростяването и тоталното объркване на представите на младите и наивни хора. Пресен пример - младеж обяснява за бизнеса в група за фондови пазари,според него компанията е регистрирана в Немското посолство,което е гаранция за "стабилна работа":
                            Attached Files
                            Last edited by meko; 05.05.2014, 17:12.
                            Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                              Черкезов, като не ти дадоха БМВето сега ще ги изобличиш
                              Той Черкезов е над тези неща

Просперити ти как мислиш , Пастор Петров в частност консумира ли свинско?

За мен е важно да си изясним този въпрос във връзка с гениалната му стратегия за правене на пари.

Предлагам да учередим избирателен комитет и да му присъдим наградата "златния бокал" за цялостен принос в раздаването на чаши със студена вода на жадния български народ.

Коментар

• Черкезов, като не ти дадоха БМВето сега ще ги изобличиш

Коментар

Working...
                                X