Първоначално изпратено от Черкезов
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Saveway / SCI - мнение? (2)
Collapse
X
-
МОЛЯ, АКО НЯКОЙ ОТ БИЗНЕС ЧЛЕНОВЕТЕ ИМА ВЪЗМОЖНОСТ ДА ОСИГУРИ НА ТОЗИ ЧОВЕК РАБОТА, ДА МУ ПОЗВЪНИ.
Една човешка трагедия /история/
Не знам дали празниците са за да вдъхнат надежда на някого или просто да направим мазните попове по-богати, но ето ви една истинска човешка история, която се случи преди пет минути завърши за пет минути.
Българя, София, Лозенец
06.05.2014 година
Денят на Георги
17:25
Облякох се и отидох до магазина за да си купя кафе за утре. След няколко метра видях мъж със сиво яке да бяга към мен и инстинктивно прибрах телефона към тялото си. Обърнах се след него и си помислих, че бърза за нещо.
След секунда една кола спря на пресечката и шофьорката попита някой, "открадна ли ви нещо". Зачервено момиче, което носеше някакъв сак се приближаваше към нас опитвайки се да бяга и каза, че бягащият мъж и е откраднал телефон.
Без да мисля се обърнах и хукнах след брадясалият мъж със сивото яке.
Колата също даде газ към мястото и след няколко секунди го бях настигнал, защото беше направил глупостта да влезе между две кооперации на ул. "Добри Войников", без изход.
Взех телефонът от ръцете му и го дадох на момичето.
- Защо го направи ?
- Извинявайте хора, много се извинявам с наведена глава, каза мъжът.
- Защо го направи, попитах го отново, хващайки го за яката ?
- Нямам къде да спя, не съм ял от три дена, отговори той.
Вече се бяха събрали хора и всеки питаше какво става.
- Точно отивам до магазина, тръгвай с мен.
Мъжът се подчини.
- Нали знаеш, че това не решава проблемите, които имаш.
- Да, но исках временно да успея да се подслоня и да се нахраня, отговори ми той.
Не миришеше на алкохол, не приличаше на наркоман и изглеждаше искрен.
- Защо не си намериш работа ?
- Опитвам се, къде ли не, понякога успявам, понякога не. Когато работя спя по квартири, когато нямам пари спя на улицата.
- Може би след 20 май ще ми трябва общ работник, как да те намеря ?
- Ще ти дам телефонът си, отвърна ми мъжът.
- Ще се опитам да ти помогна и се надявам да не ме лъжеш, изглеждаш ми добър човек.
Влязохме в магазина, купих му домашна лютеница, кренвирши и хляб.
- Благодаря много, с насълзени очи каза човекът със сивото яке.
- Може ли да те снимам, имам доста приятели и някой може да помогне.
- Да, разбира се, отговори ми той.
Направих му две снимки, разменихме си телефоните и се разделихме.
Това са двете снимки, които му направих с негово съгласие.
Това е номерът му: +359876845766
Мъжът се казва Петър
Ако някой има нужда от помощник или работник, моля да помогне.
Мисля, че заслужава помощта ни.
https://www.facebook.com/mackata?fref=tsДа се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sixoclock Разгледай мнениеНово интервю с Бизнес Партнъори от Saveway Sci: http://youtu.be/KwnL7lfef0cBulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Честит празник братиа и сестри!
Понеже не съм в родината, некой знае ли дали п-р Петров ще събира днес стадото от войни да ги черпи с жертвено агне?
Все пак е и празник на българската армия, а редиците на корпорациата са много по стегнати от родната войска.
Според мен не е далеч времето когато вместо деня на армиата ще празнуваме като официален празник деня на Saveway Интернешънъл Холдинг.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от meko Разгледай мнениеВсе повече расте приносът на компанията в изпростяването и тоталното объркване на представите на младите и наивни хора. Пресен пример - младеж обяснява за бизнеса в група за фондови пазари,според него компанията е регистрирана в Немското посолство,което е гаранция за "стабилна работа":Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от meko Разгледай мнениеВсе повече расте приносът на компанията в изпростяването и тоталното объркване на представите на младите и наивни хора. Пресен пример - младеж обяснява за бизнеса в група за фондови пазари,според него компанията е регистрирана в Немското посолство,което е гаранция за "стабилна работа":
Е този си заслужава чашата студена вода
Коментар
-
Все повече расте приносът на компанията в изпростяването и тоталното объркване на представите на младите и наивни хора. Пресен пример - младеж обяснява за бизнеса в група за фондови пазари,според него компанията е регистрирана в Немското посолство,което е гаранция за "стабилна работа":Last edited by meko; 05.05.2014, 17:12.Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнениеЧеркезов, като не ти дадоха БМВето сега ще ги изобличиш
Просперити ти как мислиш , Пастор Петров в частност консумира ли свинско?
За мен е важно да си изясним този въпрос във връзка с гениалната му стратегия за правене на пари.
Предлагам да учередим избирателен комитет и да му присъдим наградата "златния бокал" за цялостен принос в раздаването на чаши със студена вода на жадния български народ.
Коментар
Коментар