IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
    не може куцо и сакато да напира да стават Членове
    От всяко лайно, член не става

Коментар

• Първоначално изпратено от barkonti Разгледай мнение
      Първо да изкажа, благодарности, към всички взели участие в тази тема и по-специално към Черкезов. Изчел съм и двете теми от край до край, след като ми беше предложено от приятел да се включа в тази пирамида. Въпреки, че по начало нямах желание, темите затвърдиха първоначалните ми подозрения. Сега предупреждавам всички приятели и познати, дори преди да са чули за пирамидата.

Искам да помоля Черкезов да коментира включването на Близу като партньор и защо 3 дни след, като обявиха на бизнес ден, партньоството си, няма нищо официално на сайтовете на двете компании?
      Братко, предполагам че отдела по сигурноста, са открили нещо в миналото им, което може да почерни имиджа на корпорациата. Колегите не могат да си плюят на името заради някакви пари.
      Е го и Делян се натискаше да става партньор с неговата лафка, ама го игнорирах тотално, даже от срам си изтри фейсбук профила. Сега Мая Манолова ми пише от два три дни, и тя искала да става членка, ама с нейния имидж, кой ше я вземе? не може куцо и сакато да напира да стават Членове
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
        Интересен цитат от ФБ групата по въпроса с близу:
        Проста сметка, ако съм абонат на близу и плащам 20 лв на месец, при 10% отстъпка ще "спестявам" по 2 лв на месец, и ще си избия картата (от 50 лв) за 2 години, след което трябва да я подновя (25 лв) и да избивам още една година. Утре ставам БП за да избивам 4К за век и половина

Близу са толкова зле че да ми дават пари няма да мина на тях, съседите по половин месец нямаха нет и телевизия едновременно...

Иначе не е нужно да имате общи познати, хилядите зомбита говорят и рисуват по един и същ начин защото така са обучени.
        Аз пък съм доволен от Близу. Плащам 50 кинта, но нетът наистина е пушка. Проблемация е, че няма на Булшит телевизиите. Но не за това сме се събрали тук.

Коментар

Може. На мен ми се обадиха след неделя с новината че вече "може да се плащат месечните сметки с 10% отстъпка". Били работили с Близу, само че аз нито им ползвам услугите, нито имам такова намерение. Отделно, че не откривам официално потвърждение.
          Интересен цитат от ФБ групата по въпроса с близу:
          Проста сметка, ако съм абонат на близу и плащам 20 лв на месец, при 10% отстъпка ще "спестявам" по 2 лв на месец, и ще си избия картата (от 50 лв) за 2 години, след което трябва да я подновя (25 лв) и да избивам още една година. Утре ставам БП за да избивам 4К за век и половина

Близу са толкова зле че да ми дават пари няма да мина на тях, съседите по половин месец нямаха нет и телевизия едновременно...

Иначе не е нужно да имате общи познати, хилядите зомбита говорят и рисуват по един и същ начин защото така са обучени.
          Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Може. На мен ми се обадиха след неделя с новината че вече "може да се плащат месечните сметки с 10% отстъпка". Били работили с Близу, само че аз нито им ползвам услугите, нито имам такова намерение. Отделно, че не откривам официално потвърждение.

Коментар

• Сигурно ще се окаже, че имаме общи "приятели"....
              Алуминиеви радиатори

Коментар

• Ами те за по-малко не предлагат. Уж, че нямало смисъл, защото работата дето извършваш е еднаква, само като си си взел тк3, възнаграждението ти е по-голямо. Само дето, на мен като ми го предлагаха, пакета още беше 3 000лв и ме навиваха да го взема, защото само след 2 седмици щяло да струва 4 000лв. И на мен ми чертаха на един лист, само че за съжаление не знам къде е. Най-вероятно съм го затрил.

Коментар

Първо да изкажа, благодарности, към всички взели участие в тази тема и по-специално към Черкезов. Изчел съм и двете теми от край до край, след като ми беше предложено от приятел да се включа в тази пирамида. Въпреки, че по начало нямах желание, темите затвърдиха първоначалните ми подозрения. Сега предупреждавам всички приятели и познати, дори преди да са чули за пирамидата.

Искам да помоля Черкезов да коментира включването на Близу като партньор и защо 3 дни след, като обявиха на бизнес ден, партньоството си, няма нищо официално на сайтовете на двете компании?
                  С колко ти предложиха да се включиш? На мен скоро ми говореха нещо от сорта на 2к еур. Добре са ги обучили...изрисуваха ми два листа щуротии, а аз се правех, че ми е интересно.
                  Алуминиеви радиатори

Коментар

• Първо да изкажа, благодарности, към всички взели участие в тази тема и по-специално към Черкезов. Изчел съм и двете теми от край до край, след като ми беше предложено от приятел да се включа в тази пирамида. Въпреки, че по начало нямах желание, темите затвърдиха първоначалните ми подозрения. Сега предупреждавам всички приятели и познати, дори преди да са чули за пирамидата.

Коментар

• Керкенез, вече си досаден само, избери си друга тема да тролиш! Тук се изчерпа и не си интересен.
                      Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• srebrin Не че те заплашвам, но нямаш доказателства за тези данни, манипулираш информация , това означава че адвокат Костов няма да ти прости и сега Содом и Гомор ще ти се струват като приказка в лятна романтична нощ.

Защо ни обявяваш война, като ние можем да ти сринем бизнеса за три дни!!!???
                        Осъзнаваш ли го това?
                        Last edited by Черкезов; 14.05.2014, 13:22.
                        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Ползванията на картите устойчиво вървят към дъното

Ето малко данни за ползванията на картите в обектите на "междугалактическата корпорация":

Януари: 39300 посещения (1267 средно на ден)
                          Февруари: 34640 (1298 средно на ден)
                          Март: 34580 (1128 средно на ден)
                          Април: 29700 (988 средно на ден)
                          Май до момента: 11900 (850 средно на ден)

Ако някой е още по-навътре в аналите на корпорацията, нека да опита да оспори тези цифри, но тренда е ясен, като пика вече е преминат и от сега нататък с различна скорост ще се върви към забвение. Айде, със здраве за робите на пирамидата, че всичко друго ще им бъде отнето

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro
                            Падре да даде на Черкезов кола, за да миряса
                            Да му дадат кола, че да се претрепа ли!?
                            Last edited by KoMetov; 24.05.2014, 14:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от meko Разгледай мнение
                              Доста "няма лоша реклама" из медиите. Свика се официална пресконференция за тях.На нея Станчо Истината пак излъга мощно,че не се дават никакви бонуси или комисионни за привличането на нови членове.Нищо че допълнителните общи условия съдържат 9 вида бонуси,от които най-вървежен е "Предай нататък",а всички знаем той за какво се дава (да не се бърка с едноименното предаване по БТВ,което върви в момента ). Пресконференцията,лъжата е още в началото: http://www.youtube.com/watch?v=S4inp9YcrQc Още - никой не получавал обещания за определен тип приход,само дето един пич от каймака им говори за 150 000 лв месечно и че ще станат мултимилионери : http://www.youtube.com/watch?v=TMZ1XXp_xbA . Падре елегантно ги натиска за директни продажби на всяка цена,иска от тях да изорат земята за това,такива работи Следете групата.
                              Благодаря! Изгледах части - откровени лъжи на места, на други - отклоняване на въпроси. Не очаквах и друго де.

За първи път гледам изяви, където имат двупосочна комуникация, а не репетирани презентации. Станчо Панса е ужасен лъжец. Език на тялото, вербални изпускания, изобщо много е зле работата. Будала. Бушона на падрето 100%.

А експанзията как върви?

Коментар

• Първоначално изпратено от Sixoclock Разгледай мнение
                                Словореда и фразите,които са използвани доста съвпадат с шефа на курпурацията и също така прикритата ярост зад културния му тон.
                                Ето я темата на доктора http://www.investor.bg/forum/showthr...t=12651&page=3
                                ПЕРНИК над всичко!

Коментар

Working...
                                X