Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Saveway / SCI - мнение? (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от barkonti Разгледай мнениеПърво да изкажа, благодарности, към всички взели участие в тази тема и по-специално към Черкезов. Изчел съм и двете теми от край до край, след като ми беше предложено от приятел да се включа в тази пирамида. Въпреки, че по начало нямах желание, темите затвърдиха първоначалните ми подозрения. Сега предупреждавам всички приятели и познати, дори преди да са чули за пирамидата.
Искам да помоля Черкезов да коментира включването на Близу като партньор и защо 3 дни след, като обявиха на бизнес ден, партньоството си, няма нищо официално на сайтовете на двете компании?
Е го и Делян се натискаше да става партньор с неговата лафка, ама го игнорирах тотално, даже от срам си изтри фейсбук профила. Сега Мая Манолова ми пише от два три дни, и тя искала да става членка, ама с нейния имидж, кой ше я вземе? не може куцо и сакато да напира да стават ЧленовеДа се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнениеИнтересен цитат от ФБ групата по въпроса с близу:
Проста сметка, ако съм абонат на близу и плащам 20 лв на месец, при 10% отстъпка ще "спестявам" по 2 лв на месец, и ще си избия картата (от 50 лв) за 2 години, след което трябва да я подновя (25 лв) и да избивам още една година. Утре ставам БП за да избивам 4К за век и половина
Близу са толкова зле че да ми дават пари няма да мина на тях, съседите по половин месец нямаха нет и телевизия едновременно...
Иначе не е нужно да имате общи познати, хилядите зомбита говорят и рисуват по един и същ начин защото така са обучени.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barkonti Разгледай мнениеМоже. На мен ми се обадиха след неделя с новината че вече "може да се плащат месечните сметки с 10% отстъпка". Били работили с Близу, само че аз нито им ползвам услугите, нито имам такова намерение. Отделно, че не откривам официално потвърждение.
Проста сметка, ако съм абонат на близу и плащам 20 лв на месец, при 10% отстъпка ще "спестявам" по 2 лв на месец, и ще си избия картата (от 50 лв) за 2 години, след което трябва да я подновя (25 лв) и да избивам още една година. Утре ставам БП за да избивам 4К за век и половина
Близу са толкова зле че да ми дават пари няма да мина на тях, съседите по половин месец нямаха нет и телевизия едновременно...
Иначе не е нужно да имате общи познати, хилядите зомбита говорят и рисуват по един и същ начин защото така са обучени.Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
Ами те за по-малко не предлагат. Уж, че нямало смисъл, защото работата дето извършваш е еднаква, само като си си взел тк3, възнаграждението ти е по-голямо. Само дето, на мен като ми го предлагаха, пакета още беше 3 000лв и ме навиваха да го взема, защото само след 2 седмици щяло да струва 4 000лв. И на мен ми чертаха на един лист, само че за съжаление не знам къде е. Най-вероятно съм го затрил.
Коментар
-
Първоначално изпратено от barkonti Разгледай мнениеПърво да изкажа, благодарности, към всички взели участие в тази тема и по-специално към Черкезов. Изчел съм и двете теми от край до край, след като ми беше предложено от приятел да се включа в тази пирамида. Въпреки, че по начало нямах желание, темите затвърдиха първоначалните ми подозрения. Сега предупреждавам всички приятели и познати, дори преди да са чули за пирамидата.
Искам да помоля Черкезов да коментира включването на Близу като партньор и защо 3 дни след, като обявиха на бизнес ден, партньоството си, няма нищо официално на сайтовете на двете компании?
Коментар
-
Първо да изкажа, благодарности, към всички взели участие в тази тема и по-специално към Черкезов. Изчел съм и двете теми от край до край, след като ми беше предложено от приятел да се включа в тази пирамида. Въпреки, че по начало нямах желание, темите затвърдиха първоначалните ми подозрения. Сега предупреждавам всички приятели и познати, дори преди да са чули за пирамидата.
Коментар
-
srebrin Не че те заплашвам, но нямаш доказателства за тези данни, манипулираш информация , това означава че адвокат Костов няма да ти прости и сега Содом и Гомор ще ти се струват като приказка в лятна романтична нощ.
Защо ни обявяваш война, като ние можем да ти сринем бизнеса за три дни!!!???
Осъзнаваш ли го това?Last edited by Черкезов; 14.05.2014, 13:22.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Ползванията на картите устойчиво вървят към дъното
Ето малко данни за ползванията на картите в обектите на "междугалактическата корпорация":
Януари: 39300 посещения (1267 средно на ден)
Февруари: 34640 (1298 средно на ден)
Март: 34580 (1128 средно на ден)
Април: 29700 (988 средно на ден)
Май до момента: 11900 (850 средно на ден)
Ако някой е още по-навътре в аналите на корпорацията, нека да опита да оспори тези цифри, но тренда е ясен, като пика вече е преминат и от сега нататък с различна скорост ще се върви към забвение. Айде, със здраве за робите на пирамидата, че всичко друго ще им бъде отнето
Коментар
-
Първоначално изпратено от meko Разгледай мнениеДоста "няма лоша реклама" из медиите. Свика се официална пресконференция за тях.На нея Станчо Истината пак излъга мощно,че не се дават никакви бонуси или комисионни за привличането на нови членове.Нищо че допълнителните общи условия съдържат 9 вида бонуси,от които най-вървежен е "Предай нататък",а всички знаем той за какво се дава (да не се бърка с едноименното предаване по БТВ,което върви в момента). Пресконференцията,лъжата е още в началото: http://www.youtube.com/watch?v=S4inp9YcrQc Още - никой не получавал обещания за определен тип приход,само дето един пич от каймака им говори за 150 000 лв месечно и че ще станат мултимилионери : http://www.youtube.com/watch?v=TMZ1XXp_xbA . Падре елегантно ги натиска за директни продажби на всяка цена,иска от тях да изорат земята за това,такива работи
Следете групата.
За първи път гледам изяви, където имат двупосочна комуникация, а не репетирани презентации. Станчо Панса е ужасен лъжец. Език на тялото, вербални изпускания, изобщо много е зле работата. Будала. Бушона на падрето 100%.
А експанзията как върви?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Sixoclock Разгледай мнениеСловореда и фразите,които са използвани доста съвпадат с шефа на курпурацията и също така прикритата ярост зад културния му тон.ПЕРНИК над всичко!
Коментар
Коментар