Първоначално изпратено от thaddeus
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Saveway / SCI - мнение? (2)
Collapse
X
-
Last edited by Jason_Thorn; 01.07.2014, 19:25.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеСелдън, Питагоре, с тези приказки можеш да дадеш повод на ДАНС да те задържат. Не забравяй че СЦИ са едно от големите финансови дружества в Пловдив и страната, и негативно коментари могат да катурнат валутният борд.
Коментар
-
Селдън, Питагоре, с тези приказки можеш да дадеш повод на ДАНС да те задържат. Не забравяй че СЦИ са едно от големите финансови дружества в Пловдив и страната, и негативно коментари могат да катурнат валутният борд.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
Коментар
-
Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнениеВече не се чува за СЦИ в Пловдив, БП-тата са прежалили парите вече и всичко се движи по инерция.
Хайде новият модератор да си пренастрои критериите за изтриване защото няма да останат постове в този форум, следователно и четящи...
Коментар
-
Първоначално изпратено от fremd Разгледай мнениеАма гледам има подаден ГФО на "Черквата на Мамона" в Търговския регистър. Не, че днес не беше крайният срок де...
Коментар
-
Ето и едно кратко представяне на други финансови институции за тези бизнес партнйори на СЦИ , които търсят допълнителен доход:
http://www.capital.bg/search.php?stext=финансови%20пирамиди&rubrid=0&sea rchinto=3&sort=0&tAction=Търсене&backurl=&selfurl= &kfor_name=ssearchhttp%3A%2F%2F&p=1#commentsLast edited by chronos; 30.06.2014, 12:59.
Коментар
-
Виждам че ,Г-н Черкезов е поставил като СВОИ подпис две от трите ми еротични фантазии , а именно "Обединяване на хумосно-минералните права и платена амнистия 50% за нерегламентираните капитали! "
Бих го помолил да го допълни и с третата ми такава фантазия,за по-пълното ми удовлетворение
3.Пенсионерите да осъдят държавата за разликата до "Праг на Бедност "за периода след 1 Януари 2007 година.
ПП.
Имам и четвърта фантазия,но обикновенно свършвам на третата минута.Last edited by agronoma; 29.06.2014, 10:16.➊обединени хумусно-минерални права➋платена! данъчна амнистия
ᴏᴚ☠
Коментар
Коментар