IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
    Ако ми пристане красавицата от дясно на този льольо, веднага бия шута на моята булка и с замах късам брачния ми договор. Не жени а Древногръцки Богини!
    Чичо Тони коя в дясно? В дясно са три красавиците?

Средно по 3-4 красавици на 1 кв.м. Умножи го по площта на залата. Това е рая!!!

А и не само красиви, но са и умни Бизнес Партньори. Те дори могат да си или да ти платят сметката ако излезнеш по бизнес дела с тях. Или по правилно ще платиш ти, а те ще дадат тяхната SaveCard на персонала
    Attached Files
    Last edited by neural_network; 19.08.2013, 12:58.

Коментар

• Първоначално изпратено от neural_network Разгледай мнение
      90 % от всяка нова фирма се проваля до една година. 95% от всички новосъздадени фирми фалират до третата година. Това са официалните статистики.
      Няма значение опита или образуванието ти...

Има значение, има... Само необразУваните вярват, че всичко е късмет и дреболии като планиране, образование, мислене са излишно напрежение. По-добре да пускат тото, иначе само пълнят статистиката на фалитите.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Не знам какво е пЪрвеню, но ако имаш предвид пАрвеню, много им подхожда на момченцата и момиченцата от снимките.
        Аз знам, че парите не падат от небето. Стъпил съм здраво на земята и не се бутам там, където не ми е мястото
        90 % от всяка нова фирма се проваля до една година. 95% от всички новосъздадени фирми фалират до третата година. Това са официалните статистики.
        Няма значение опита или образованието ти, какъв финансов или човешки ресурс си впрегнал в твоето ново начинание - вероятността да оцелееш е 10%, а да спечелиш още по-малка.

Оставете тези млади момчета и момичета да мечтаят, да се опитат да правят бизнес дори и като Бизнес Партньори в SCI. Малцина ще успеят, мнозинството ще се провали. От провала им те ще излезнат по-силни и ще си извадят поуки, които ще им бъдат полезни в бъдещето им развитие ако са решили да се занимават с бизнес.

В кой друг бизнес, може да започнеш с 600лв., 1800лв. или 3000лв. До скоро само за да създадеш ООД или ЕООД се изискваше 5000лв. капитал.

Нека се пробват в SCI. Нека ходят на фирмени партита и да се веселят. Всеки има нужда поне за кратко в мечтите си да се види успял.

Но, нека тези млади хора бъдат информирани какво е SCI. Нека такива като теб аргументирано да се опитват да ги предпазят от грешните бизнес модели. И след това те ще решат дали да се включат в SCI.
        Last edited by neural_network; 19.08.2013, 12:27.

Коментар

Reptil Ходи на очен доктор!
          Ясно. Ниски са ти стандартите. Но не се коси, така е по-лесно! Че на мен знаеш ли колко трудно ми беше да си намеря жена като все избирам...
          От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Reptil Ходи на очен доктор!
            НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Не мога да отрека, че имаше красиви девойки на снимките. Имаше. Тук-там. Но Керчев, да говориш така за всички от тях, че и да ги прехвалваш... Абе, да не би моите стандарти да са прекалено високи или твоите са прекалено ниски?

П.С.

Не искам да обидя никое от момичетата, напротив. Уважавам и винаги ще уважавам жените като човешки същества. Всяка една жена или момиче не заслужава унижение и обиди по неин адрес за визията си. Това обаче не пречи да споделяме мнения.
              От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Цената да присъстваш на това фалшиво парти, не беше ли към 200лв. на калпак ?

Коментар

ти си бил голямо първеню. Това с гривните е световна практика и далеч не включа само олинклузив практиката.
                  Не знам какво е пЪрвеню, но ако имаш предвид пАрвеню, много им подхожда на момченцата и момиченцата от снимките.
                  Аз знам, че парите не падат от небето. Стъпил съм здраво на земята и не се бутам там, където не ми е мястото

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                    Даааам, като на евтин БГ-Олинклузив. Само дето там ти е предварително обявено в офертата, и ако не искаш да носиш ти търсят друг вариант
                    ти си бил голямо първеню. Това с гривните е световна практика и далеч не включа само олинклузив практиката.
                    НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

Навнико, ти все едно падаш от небето.
                      Гривните удостоверяват платен вход за събитието.
                      Даааам, като на евтин БГ-Олинклузив. Само дето там ти е предварително обявено в офертата, и ако не искаш да носиш ти търсят друг вариант

Коментар

• Някой знае ли къде има инфо, как да открия БП във всеки един град в държавата ни?

Коментар

• Навнико, ти все едно падаш от небето.
                          Гривните удостоверяват платен вход за събитието.

Коментар

• Хахах, абе пичове.... Какви са тези гривни на ръцете ви?

Това да не би да е доказателство, че сте си платили за 5 звездния кетъринг????

Коментар

• Ако ми пристане красавицата от дясно на този льольо, веднага бия шута на моята булка и с замах късам брачния ми договор. Не жени а Древногръцки Богини!
                              Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от neural_network Разгледай мнение
                                Добро настроение на партитата на SCI
                                Само за за се докоснеш до тези магьосници поне за малко си струва да бъдеш БП.
                                Коя друга фирма ще ти даде привилегия да правиш съвместен бизнес с хиляди красавици все едно току що са излезнали от корицата на Вог?

Коментар

Working...
                                X