IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Черкез, ти упорито продължаваш да: бъркаш хаповете

Коментар

• Първоначално изпратено от neural_network Разгледай мнение
      6000 Бизнес Партньори чакат излизането на международна сцена

Забележете, думите които се използват :
      "Амбицията на компанията е да излезе и извън границите на България"
      вместо:

"Компанията ще излезе извън границите на България"

И аз имам амбиция - да покоря космоса

Ти ще си останеш с амбицията, но моите колеги вече са направили избора си с хапчето, а ти ще го направиш ли?
      Attached Files
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• ...
        Светослав Петров: SCI има повече от 6 хил. бизнес партньори из цялата страна и те са двигателят на компанията. Същевременно всеки от тях е създал свой собствен бизнес, в който сам определя работното си време, отпуските си, та дори и доходите си спрямо начина, по който работи. Амбицията на компанията е да излезе и извън границите на България. Работим усилено в тази посока. Бихме искали да дадем шанс на все повече успешни и перспективни българи да покажат на какво са способни и извън пределите на страната.

6000 Бизнес Партньори чакат излизането на международна сцена

Забележете, думите които се използват :
        "Амбицията на компанията е да излезе и извън границите на България"
        вместо:

"Компанията ще излезе извън границите на България"

И аз имам амбиция - да покоря космоса

Коментар

• Първоначално изпратено от tts Разгледай мнение
          http://spisanie.manager.bg/broi-180/...vsyaka-pokupka

Поредната платена публикация, дори е отбелязана в тази натегория на сайта

Естествено, ни дума за продажбите на меринджър пакетите,
          - Колко струва издаването на картата и каква е годишната такса за поддръжка? Срещу тези разходи до колко лева месечно и годишно спестяват притежателите є?
          Светослав Петров: Регистрацията в платформата www.sci.sc е безплатна. Еднократно срещу петдесет лева потребителите може да купят "Добре дошли" пакет, в който се съдържа и SaveCard. Всеки потребител сам решава колко често да използва картата и съответно колко би искал да спестява. Както във всяка услуга, така и използвайки SaveCard, потребителите подхождат различно. Има хора, които просто я държат в портфейла си, има и такива, които купуват стоки и услуги всекидневно. Има потребители, които спестяват няколко лева, и такива, които спестяват 100 и повече лева на месец.

Май единствено Черкезов прави повече от 5000 на месец
          Пирамидаааааааааа

Коментар

• http://spisanie.manager.bg/broi-180/...vsyaka-pokupka

Поредната платена публикация, дори е отбелязана в тази натегория на сайта

Естествено, ни дума за продажбите на меринджър пакетите,

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
              Черкезов, като не плащаш "данаци" защо искаш пояснение ? С това съобщение от SCI чисто и просто съобщават на всички БП, че пирамидата гръмна и " чао бамбини"
              Недей така уплаши Черкезката с това заключение !
              Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнение
                Добро утро и хубав ден на всички антиСКИ и на тези които са част от СКИ...

Като чета това което цитирате, усещам че доста от Вас притежават Save Card или са БП,...осъзнавате че услугата е на ниво и работи и се развива активно.....а тези които говориха че до есента няма да е има СКИ трябва да сменят врачката.... или да изчезна от този форум....но по стила на писането това което са направили са сменили ника с който влизаха преди......

Прави ми впечатление че нищо смислено не казвате и с простотия защитавате теза която усещате че не издържа вече...защото част от Вас притежават SC, а други вече не могат нищо повече да измучат от пръстите си и влизайки в архива копират постове надявайки се да държат темата "жива".....

Вие сте умни и кадърни хора и в препоръчвам да не си губите времето с тази тема.....така или иначе СКИ ще съществува и пазара ще определи до кога ще е това....

Поздрави!
                Аз нямам СЦИ карта нито съм облъчен БП, но съм в този форум, за да се смея на такива като теб

Коментар

• Само човек, който няма и една стотинка принос към бюджета може да нарече обсъждането на данъци "нищо смислено".

Коментар

• Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнение

Като чета това което цитирате, усещам че доста от Вас притежават Save Card или са БП,...осъзнавате че услугата е на ниво и работи и се развива активно.....а тези които говориха че до есента няма да е има СКИ трябва да сменят врачката.... или да изчезна от този форум....но по стила на писането това което са направили са сменили ника с който влизаха преди......

Прави ми впечатление че нищо смислено не казвате и с простотия защитавате теза която усещате че не издържа вече...защото част от Вас притежават SC, а други вече не могат нищо повече да измучат от пръстите си и влизайки в архива копират постове надявайки се да държат темата "жива".....

Вие сте умни и кадърни хора и в препоръчвам да не си губите времето с тази тема.....така или иначе СКИ ще съществува и пазара ще определи до кога ще е това....

Поздрави!
                    Темата ще бъде жива ! Голяма конспирация откри браво, но звучи слабоумно. Какво общо имате с пазара ? Какъв продукт продавате или произвеждате, освен измама ?

Коментар

• СКИ

Поздрави!

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                        Някой ще ме светне ли за долния пост за данаците, че аз не разбирам много от тази сфера. Какво касае корпорацията толкова тази помяна и защо се заяжда по-долния потребител?
                        На кратко, СЦИ досега са плащали данъка като са го одържали авансово, това е спестило главоболията на всички финансово неграмотни по мрежата им (99% от всички)
                        Сега те престават да го плащат и прехвърлят задължението на самоосигуряващите се. Закона е променен от Януари, защо сега го правят не е ясно. Също е неясно как са проверили че всички на които плащат са се регистрирали като самоосигуряващи се, трябва да имат писмена декларация от всеки за да не удържат данък (чл. 43 ал. 5 от ЗДДФЛ).

Така го разбирам аз, те могат да продължат да удържат и плащат данъците, не виждам законови пречки. Явно им става по удобно да спрат

Според мен така по лесно ще изчезнат, като след това много хора ще имат проблеми с НАП защото ще са забравили че имат ново задължение.

ПП: Другата възможност е те вече да не се смятат за предприятие, ето малко от ЗДДФЛ

Чл. 43. (Изм. - ДВ, бр. 113 от 2007 г., в сила от 01.01.2008 г., изм. - ДВ, бр. 106 от 2008 г., в сила от 01.01.2009 г.)
                        ......
                        (4) Когато платец на дохода от стопанска дейност е предприятие или самоосигуряващо се лице, размерът на данъка се определя и данъкът се удържа от платеца на дохода при изплащането му.
                        (5) Алинея 4 не се прилага, когато лицето, придобиващо дохода, е самоосигуряващо се лице по смисъла на Кодекса за социално осигуряване и декларира това обстоятелство с писмена декларация пред платеца на дохода.
                        (6) Когато платецът на дохода от стопанска дейност не е предприятие или самоосигуряващо се лице, както и когато лицето, придобиващо дохода, е самоосигуряващо се и е декларирало това обстоятелство пред платеца на дохода, размерът на данъка се определя и данъкът се внася от лицето, придобило дохода.
                        Last edited by dsx500; 16.10.2013, 22:22.
                        Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

Някой ще ме светне ли за долния пост за данаците, че аз не разбирам много от тази сфера. Какво касае корпорацията толкова тази помяна и защо се заяжда по-долния потребител?
                          Черкезов, като не плащаш "данаци" защо искаш пояснение ? С това съобщение от SCI чисто и просто съобщават на всички БП, че пирамидата гръмна и " чао бамбини"

Коментар

• Някой ще ме светне ли за долния пост за данаците, че аз не разбирам много от тази сфера. Какво касае корпорацията толкова тази помяна и защо се заяжда по-долния потребител?
                            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Стоя и се чудя, светлите БП-та и многомилиардните им потребители дали са си прочели днешния е-мейл от централата на ски гласящ:

"Уважаеми клиенти и бизнес партньори,

Информираме ви, че с промените в законодателството за 2013 г. Законът за данъците върху доходите на физическите лица (чл. 65, ал. 12) предвижда за изплатените доходи на физически лица от предприятия през четвърто тримесечие, т.е. през месеците октомври, ноември и декември, да не се удържа данък при платеца на дохода. Този данък ще бъде дължим при деклариране на дохода от всяко физическо лице заедно с всички останали доходи, получени през 2013 г., в срок от 01.01.2014 г. до 30.04.2014 г. с декларация по чл.50 от ЗДДФЛ за 2013 г. пред ТД на НАП по адресна регистрация на лицето. Във връзка с това до края на годината няма да удържаме ДОД от комисионните, които ви изплащаме.

Поздрави,
                              Вашият SCI екип"

Нещо се чудя дали и 1000 от тия 40 000 потребители са законни
                              А дали самите светли БП са законни
                              На презентацията дали го обясняват това
                              Аз си питам, но отговора го знам.

Коментар

В тази група ги вкарват на сила хората, мен без да искам ме вкараха и блокираха като им казах някой истини.
                                Да, мен ме вкараха на сила. Две цигуларчета стояха наежени и чакаха да цъкна.
                                От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

Working...
                                X