IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Радо 42, най-добре заповядайте на на презентация или се свържете с колегите,пуснали обяви в Продавалник.
    Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!

Коментар

• Първоначално изпратено от rado 42 Разгледай мнение
      Имам усещането , че не се разбираме нещо . "Добре дошли - дайте 50 лв.", или "Ето ти Бизнес клас на достъп - дай 2000 Е" ми звучи леко , несериозно , недостойно !!
      Аз лесно ще ви ги дам , но какво получавам срещу тях ? И какво мога да правя с това , дето ще ми дадете срещу тези пари ?
      Мани го Мйеко, той ни мои ти обясни уникалната идея. Питай финансовия факир и индипендънт бизнес оунър Али или Доня Еспания, те ще те светнат в далаверата.

Коментар

• Първоначално изпратено от meko Разгледай мнение
        Продуктите са Пакет Добре дошли за 50 лв и три вида Личен софтуер(Бизнес класове) с различни нива на достъп,като таванът е 2000 евро за най-скъпия.Отстъпките са от пазаруването със Сейвкард в около 2000 търговски обекта в страната.Допълнително удобство е услугата потребление,което се случва навсякъде около нас.Моля не ме разбирайте погрешно,не се опитвам да продавам,просто отговарям на въпросите.
        Но какво има в този пакет "Добре дошли" , какво мога да правя с него ? Какво е "личен софтуер с ниво на достъп" и какво получавам за 2000 Е ?
        "Услугата потребление " е нещо , което само вие предлагате или се предлага и на други места ? Т.е. мога ли да потребявам и продукти на друг доставчик или съм задължен само към вашите маркет - мениджъри ?
        Имам усещането , че не се разбираме нещо . "Добре дошли - дайте 50 лв.", или "Ето ти Бизнес клас на достъп - дай 2000 Е" ми звучи леко , несериозно , недостойно !!
        Аз лесно ще ви ги дам , но какво получавам срещу тях ? И какво мога да правя с това , дето ще ми дадете срещу тези пари ?

Коментар

• meko, братко, ще те помоля когато пишеш в най-инвесторския форум на Балканите, и защитаваш най-светлата и иновативна пловдиска компания на земята, да не споделяш личните си стремежи и предпочитания за това какво си мечтаеш да си купиш.
          Смисъла на корпорациата, холдингите и братството , стремежа и завета на пастор Петров е в най-скоро време да направим всички хора на планетата финансово независими!!!!!!!! А това ще стане само и единствено когато всички Членове на корпорациата мислят като един, а именно за другите, не за себе си и собствените материални желаниа.
          Прикчам това кълбо, с горещата молба всички партньори да си го закачат по стените там където живеят, това да им напомня че имат висша цел, да преборим световната бедност. Този съвет ще ни измъкне от духовната ни нищета и егото ни.
          Attached Files
          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Продуктите са Пакет Добре дошли за 50 лв и три вида Личен софтуер(Бизнес класове) с различни нива на достъп,като таванът е 2000 евро за най-скъпия.Отстъпките са от пазаруването със Сейвкард в около 2000 търговски обекта в страната.Допълнително удобство е услугата потребление,което се случва навсякъде около нас.Моля не ме разбирайте погрешно,не се опитвам да продавам,просто отговарям на въпросите.
            Last edited by meko; 23.05.2014, 23:14.
            Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!

Коментар

...това е една модерна софтуерна и продуктова МЛМ компания все пак...
              Аз няколко простички , елементарни въпроси да задам . Вие какъв продукт продавате , къде го произвеждате , как изглежда , какво му е предназначението ? Софтуера как мога да го тествам ? Въобще какво продавате , каква му е цената и къде да го намеря?
              С каква отстъпка ще ми го продадете и има ли ценови таван за крайни клиенти ?

Коментар

• meko, братко, според мен тези които цитират мечо пух, за създаване на детски имидж на Холдингите, трябва да се санкционират с по 500 евро, при повторно нарушение 1000 евра и тн. докато се научат че това не им е детската градина, въпреки че г-н Еленко Ангелов често ни сравнява с индиговите деца. Може да сме деца по изначална природа, както и по детски обичаме веселието и разтухата, но всеки знае че всъщност сме великани на финансовите пазари и дори си мисля че Ванга тропайки гневно по масата викайки "Ке бидат пловдичани" е предсказала за идването на мускетарския ни Ореден.
                Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                  meko, зарежи ги тези несретници, те никога не са имали честа да бъдат поканени да членуват в братство. Те не знаят какво е кръв за кръвта, и чест за честа. Те са от новото поколение което ще ни затрие като нациа и баба Ванга е предсказала за него.
                  Недей така,това не е Втората световна война,това е една модерна софтуерна и продуктова МЛМ компания все пак. Вярно е,че нашите принципи са сходни с войнишките,по-скоро с мускетарските (един за всички,всички за един),но това не е повод за подигравки. Но има нещо наистина тъпо и смешно,което не одобрявам.Някои партньори цитират Мечо Пух в личните си маркетингови сайтове и дори на живо в среща 2 :1(колкото повече- толкова повече).Не е професионално това. Правил съм им тактични забележки,но продължават. Един господин на среща като го чу това и каза: "Младежи,защо ми губите времето?Да бях довел дъщеря ми,която е на 5 години." Провалена продажба.Как да работя с такива хора,иначе са супер като характер,но понякога се излагат. А аз искам да променя имиджа на компанията с личен пример,хората да гледат по-сериозно на нас и на бизнеса.Но една птичка пролет не прави за съжаление,доста хора не знаят къде се намират и какво точно правят.

Коментар

• Веднага Падре да даде БМВе на острието Черкезов

Коментар

• meko, зарежи ги тези несретници, те никога не са имали честа да бъдат поканени да членуват в братство. Те не знаят какво е кръв за кръвта, и чест за честа. Те са от новото поколение което ще ни затрие като нациа и баба Ванга е предсказала за него.

Коментар

Защо ви е смешно това,че съм различен от останалите и не желая да имам скъпо БМВ? Дори никога не съм се снимал още с него и усещам че и екипът ми също гледа малко с насмешка на мен заради това.Те всички имат снимки с колите и се надяват един ден да ги спечелят.Но аз знам,че това няма да стане.Човек трябва силно да вярва в нашия бизнес,да си гони целите и мечтите в живота,но и да е здраво стъпил на земята,да не се увлича по непосилни неща.Аз не работя за БМВ,а за да имам просто едни добри пасивни дохуди,които да ме обезпечат.Да,трудно е,но къде е лесно? Къде хората имат такива свестни и готини собственици и лидери като нашите,с такова добро отношение към подчинените си? Та ние сме ПРИЯТЕЛИ преди всичко,това нищо ли не значи в този толкова измамен свят?
                        Това снимка с БМВ-то е някакъв връх в кариерата явно.

Коментар

Защо ви е смешно това,че съм различен от останалите и не желая да имам скъпо БМВ? Дори никога не съм се снимал още с него и усещам че и екипът ми също гледа малко с насмешка на мен заради това.Те всички имат снимки с колите и се надяват един ден да ги спечелят.Но аз знам,че това няма да стане.Човек трябва силно да вярва в нашия бизнес,да си гони целите и мечтите в живота,но и да е здраво стъпил на земята,да не се увлича по непосилни неща.Аз не работя за БМВ,а за да имам просто едни добри пасивни дохуди,които да ме обезпечат.Да,трудно е,но къде е лесно? Къде хората имат такива свестни и готини собственици и лидери като нашите,с такова добро отношение към подчинените си? Та ние сме ПРИЯТЕЛИ преди всичко,това нищо ли не значи в този толкова измамен свят?

сега се смея на червеното

Коментар

• Смеех се на "стабилен пасивен доход от 3-4000 лв месечно"
                            Може би ще е реалност, ако си от първите в корпорацията, но пак е нереално

Коментар

• Защо ви е смешно това,че съм различен от останалите и не желая да имам скъпо БМВ? Дори никога не съм се снимал още с него и усещам че и екипът ми също гледа малко с насмешка на мен заради това.Те всички имат снимки с колите и се надяват един ден да ги спечелят.Но аз знам,че това няма да стане.Човек трябва силно да вярва в нашия бизнес,да си гони целите и мечтите в живота,но и да е здраво стъпил на земята,да не се увлича по непосилни неща.Аз не работя за БМВ,а за да имам просто едни добри пасивни дохуди,които да ме обезпечат.Да,трудно е,но къде е лесно? Къде хората имат такива свестни и готини собственици и лидери като нашите,с такова добро отношение към подчинените си? Та ние сме ПРИЯТЕЛИ преди всичко,това нищо ли не значи в този толкова измамен свят?

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                                Немското посолство се явява като последна инстанция. Ти нищо не разбираш
                                Когато тебе те приемат на среща в немското посолство, тогава имаш право да правиш забележки. Немското посолство, представлява германската държава по света, или самата Ангела Меркел.

Коментар

Working...
                                X