Първоначално изпратено от neural_network
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Saveway / SCI - мнение? (2)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнение
Нека си припомним един пример.
Разбира се, това е доста старо. Сигурен съм, че собственика на Събуея е доста напред с материала и неколкократно си е избил инвестицията. Все пак явно човека има бизнес нюх и най-важното - авторитет за пред познатите си, които да набута в схемата.
Искате да ми кажете, че Иван Тодоров - управител и собственик на Сабуей България ЕООД
е Бизнес Партньор в SCI ли? Това не може да е истина!
Коментар
-
Хаха, Краси БП-то е голем олигофрен. Пък мамо, лошите батковци ми взеха скамбаловите.
Изключително показателно какви глупаци стават БП.Last edited by Jason_Thorn; 28.11.2013, 17:49.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
[QUOTE=dsx500;1059542402]От фейсбук:
https://www.facebook.com/photo.php?f...e=1&permPage=1
Krasimir Ivanov Колеги здравейте!
Бизнес партньор съм от 1 година и мога да говоря само хубави думи за нашата компания но напоследно време се опитват с всякакви средства да оплюят компанията ни чрез медиите или вестници най-различни платени журналисчета. Защо исках да споделя с вас неприятните лъжи обикалящи медиите, защото от две седмици и половина всички с, които говорех за SCI ми отказаха да ги заведа на презентация поради написаното в интернет лъжи и некомпетентна информация. Трябва да се направи нещо по въпроса, защото губим всички от това. Това не ме отказва да продължавам да си гоня целите но настройва населението в неправилната насока. Пожелавам ви успех!!!
Ами да направят нещо по въпроса!!! Да подадат жалба срещу т.н. "платени журналистчета" и да докaжат в съда че написаното от тях е лъжа! Ама не искат сами да си изкопаят гроба май ......Макaр че от тук нататък развръзката е ясна и е доста близо:
Коментар
-
От фейсбук:
https://www.facebook.com/photo.php?f...e=1&permPage=1
Krasimir Ivanov Колеги здравейте!
Бизнес партньор съм от 1 година и мога да говоря само хубави думи за нашата компания но на последно време се опитват с всякакви средства да оплюят компанията ни чрез медиите или вестници най-различни платени журналисчета. Защо исках да споделя с вас неприятните лъжи обикалящи медиите, защото от две седмици и половина всички с, които говорех за SCI ми отказаха да ги заведа на презентация поради написаното в интернет лъжи и некомпетентна информация. Трябва да се направи нещо по въпроса, защото губим всички от това. Това не ме отказва да продължавам да си гоня целите но настройва населението в неправилната насока. Пожелавам ви успех!!!
Вече има критична маса от информирани хораМнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !
Първоначално изпратено от neural_network Разгледай мнениеИмаме потенциал да минем Facebook
Основателите на Save Company International Станчо Рангелов и Светослав Петров пред "Капитал"
22-11-2013
http://www.capital.bg/biznes/kompani...ook/?ref=rcmnd
Няколко основни финансови показателя на Фейсбук: Приход за 2012г, 5 090 млн. щд.!
Разходи: 3 190 млн. щд.!
EBITDA: 1 119 млн щд.!
Пазарна капитализация: 112 650 млн щд!!! (към 27.11.2013)
Я пак да си помисля за какво имат потенциал и за какво не! В моите очи имат потенциал да се изложат много!
http://www.marketwatch.com/investing.../FB/financialsДа бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Barona Разгледай мнениеЗдравейте менове, Имам един малко по-различен въпрос към вас. Наскоро едни приятели тръгнаха да ме вербуват да се включвам в някаква нова фирма, купувайки от тях франчайз, като разбира се те са отскоро и виждат голям потенциал в това нещо, защото "видиш ли" много пари се изкарвали. Аз както съм си леко недоверчив, се поразрових и установих, че това си е чиста финансова пирамида скрита зад гръмкото "Мулти Левъл Маркетинг" компания. Няма да споменавам коя е фирмата защото не искам да и уронвам реномето, без да имам 100% доказателства, че това което казвам е така. (все пак за момента това си е лично мое мнение изградено на ровенето ми в интернет и прости математически сметки, които ще ви спестя ) Но според мен продукта на тази фирма е скапан и няма как да се развие, а големите и доходи идват от привличането на нови "Бизнес партньори", които да кихат доволна сума за да станат такива. Реално всеки започнал ако набута 7 човека след себе си си е избил парите и даже е на плюс, но следващите 7 трябва да направят същото за да е напред и така пирамидата е готова. Та въпроса ми е дали да светвам моите приятели, защото те явно са с промити мозъци, или да ги оставя да завлекат и техни приятели с цел да си избият парите? Всъщност ако не им кажа имат голям шанс на гърба на свои приятели и познати дори да изкарат някой лев. Предполагам, че дори не осъзнават, че има шанс да прецакат близките си много. Но от друга страна ако успея да ги светна каква е схемата може би ще се откажат, заради моралната страна на нещата, и ще останат само те прецаканите. Поздрави, Недоверчивият
Прочети повече на: http://men.hotnews.bg/n/toj-pita-za-...idi.21437.html
" 7 +++ 27 ноември 2013 | 11:24 Фараоне, много си прав брат! Иначе всичко е много розово. И хвърчат едни БВМ-та"
Прочети повече на: http://men.hotnews.bg/n/toj-pita-za-...idi.21437.html
Яко, а
Коментар
-
Той пита за финансовите пирамиди
Здравейте менове, Имам един малко по-различен въпрос към вас. Наскоро едни приятели тръгнаха да ме вербуват да се включвам в някаква нова фирма, купувайки от тях франчайз, като разбира се те са отскоро и виждат голям потенциал в това нещо, защото "видиш ли" много пари се изкарвали. Аз както съм си леко недоверчив, се поразрових и установих, че това си е чиста финансова пирамида скрита зад гръмкото "Мулти Левъл Маркетинг" компания. Няма да споменавам коя е фирмата защото не искам да и уронвам реномето, без да имам 100% доказателства, че това което казвам е така. (все пак за момента това си е лично мое мнение изградено на ровенето ми в интернет и прости математически сметки, които ще ви спестя ) Но според мен продукта на тази фирма е скапан и няма как да се развие, а големите и доходи идват от привличането на нови "Бизнес партньори", които да кихат доволна сума за да станат такива. Реално всеки започнал ако набута 7 човека след себе си си е избил парите и даже е на плюс, но следващите 7 трябва да направят същото за да е напред и така пирамидата е готова. Та въпроса ми е дали да светвам моите приятели, защото те явно са с промити мозъци, или да ги оставя да завлекат и техни приятели с цел да си избият парите? Всъщност ако не им кажа имат голям шанс на гърба на свои приятели и познати дори да изкарат някой лев. Предполагам, че дори не осъзнават, че има шанс да прецакат близките си много. Но от друга страна ако успея да ги светна каква е схемата може би ще се откажат, заради моралната страна на нещата, и ще останат само те прецаканите. Поздрави, Недоверчивият
Прочети повече на: http://men.hotnews.bg/n/toj-pita-za-...idi.21437.htmlДа бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеСестро, само този грях не преписвайте на Станчо и п-р Петров!!!
Това е дело на маркетинговия отдел. Като бях на обучение, дават ти листа и ти казват да добавиш имената от твоята сфера на влиание, като започваш от близките.
Но това не се прави с цел да ги увътриш, а напротив , да станем голямо семейство (фамилия) и да печелим заедно, да прави заедно деца, да строим къщи заедно, да се развиваме и трупаме положителни, духовни впечатления заедно.Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!
Коментар
-
Първоначално изпратено от paula_12 Разгледай мнениеМного сте прав д-р Черкезов!!! Това е всепризнато бизнес (а и житейско) правило и мога само да ви поздравя за изречената на място мъдрост. Един въпрос само: Защо когато един БП е в стадий на обучение, от него се изисква да запише на един лист имената на всичките си приятели, познати, съученици и т.н., след което да установи контакт, да ги запознае с идеята и да ги присъедини към екипа си?
Благодаря предварително за отговора!
Това е дело на маркетинговия отдел. Като бях на обучение, дават ти листа и ти казват да добавиш имената от твоята сфера на влиание, като започваш от близките.
Но това не се прави с цел да ги увътриш, а напротив , да станем голямо семейство (фамилия) и да печелим заедно, да прави заедно деца, да строим къщи заедно, да се развиваме и трупаме положителни, духовни впечатления заедно.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеПриятелство не трябва никога да се измерва в пари.Бизнес с приятели никога не се прави за да няма разправии после за жълти стотинки!!!
Благодаря предварително за отговора!
Коментар
-
Първоначално изпратено от paula_12 Разгледай мнениеТези думи, изречени по умел начин от "правилните" хора са карали човечеството да прави доста по-големи простотии от това да пр.....бе другарче за 20% от 3000 лв.Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеEXTREMno Като започнете да правите подобни цигански сметки, започва да ми се повдига.
Коментар
-
Не мога да разбера какви хапчета им дават на тея хора, ти му показваш числа и факти, то пак повтаря "Киосаки, та Киосаки". Чак тръпки ме побиват, все едно се е вселил в тях тоя Киосаки. Според мен за зарибените няма надежда. Както един мъдър човек е казал: "Когато човек стане част от масата (или както те обичат да го наричат "социален проект), идентичността му се губи, интелекта на масата е толкова, колкото интелекта на един примитивен човек, масата не признава логика и факти, тя се ръководи само от чувства и емоции. Масата не търси истината, а еуфорията, който не проумее това и се опита да я обори с истина, рискува да стане неин враг" За това п-р Петров толкова набляга на пищни празненства с гръмки речи, включващи вълшебни думички като свобода, стремеж, независимост, мечти и т.н. Тези думи, изречени по умел начин от "правилните" хора са карали човечеството да прави доста по-големи простотии от това да пр.....бе другарче за 20% от 3000 лв.
Коментар
Коментар