IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от neural_network Разгледай мнение
    За SUBWAY - аз ли нещо не разбрах?

Искате да ми кажете, че Иван Тодоров - управител и собственик на Сабуей България ЕООД
    е Бизнес Партньор в SCI ли? Това не може да е истина!
    Добро утро. Парите привличат пари. Богатите хора привличат богати.
    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнение

Нека си припомним един пример.
      Разбира се, това е доста старо. Сигурен съм, че собственика на Събуея е доста напред с материала и неколкократно си е избил инвестицията. Все пак явно човека има бизнес нюх и най-важното - авторитет за пред познатите си, които да набута в схемата.
      За SUBWAY - аз ли нещо не разбрах?

Искате да ми кажете, че Иван Тодоров - управител и собственик на Сабуей България ЕООД
      е Бизнес Партньор в SCI ли? Това не може да е истина!
      Attached Files

Коментар

• Хаха, Краси БП-то е голем олигофрен. Пък мамо, лошите батковци ми взеха скамбаловите.
        Изключително показателно какви глупаци стават БП.
        Last edited by Jason_Thorn; 28.11.2013, 17:49.
        Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• [QUOTE=dsx500;1059542402]От фейсбук:
          https://www.facebook.com/photo.php?f...e=1&permPage=1

Krasimir Ivanov Колеги здравейте!
          Бизнес партньор съм от 1 година и мога да говоря само хубави думи за нашата компания но на последно време се опитват с всякакви средства да оплюят компанията ни чрез медиите или вестници най-различни платени журналисчета. Защо исках да споделя с вас неприятните лъжи обикалящи медиите, защото от две седмици и половина всички с, които говорех за SCI ми отказаха да ги заведа на презентация поради написаното в интернет лъжи и некомпетентна информация. Трябва да се направи нещо по въпроса, защото губим всички от това. Това не ме отказва да продължавам да си гоня целите но настройва населението в неправилната насока. Пожелавам ви успех!!!

Ами да направят нещо по въпроса!!! Да подадат жалба срещу т.н. "платени журналистчета" и да докaжат в съда че написаното от тях е лъжа! Ама не искат сами да си изкопаят гроба май ......Макaр че от тук нататък развръзката е ясна и е доста близо :

Коментар

• Краят не е далеч

Коментар

• От фейсбук:
              https://www.facebook.com/photo.php?f...e=1&permPage=1

Krasimir Ivanov Колеги здравейте!
              Бизнес партньор съм от 1 година и мога да говоря само хубави думи за нашата компания но на последно време се опитват с всякакви средства да оплюят компанията ни чрез медиите или вестници най-различни платени журналисчета. Защо исках да споделя с вас неприятните лъжи обикалящи медиите, защото от две седмици и половина всички с, които говорех за SCI ми отказаха да ги заведа на презентация поради написаното в интернет лъжи и некомпетентна информация. Трябва да се направи нещо по въпроса, защото губим всички от това. Това не ме отказва да продължавам да си гоня целите но настройва населението в неправилната насока. Пожелавам ви успех!!!

Вече има критична маса от информирани хора
              Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Първоначално изпратено от neural_network Разгледай мнение
                Имаме потенциал да минем Facebook
                Основателите на Save Company International Станчо Рангелов и Светослав Петров пред "Капитал"

22-11-2013
                http://www.capital.bg/biznes/kompani...ook/?ref=rcmnd
                Така да видим срещу какво се изправят от SCI.

Няколко основни финансови показателя на Фейсбук: Приход за 2012г, 5 090 млн. щд.!
                Разходи: 3 190 млн. щд.!
                EBITDA: 1 119 млн щд.!
                Пазарна капитализация: 112 650 млн щд!!! (към 27.11.2013)
                Я пак да си помисля за какво имат потенциал и за какво не! В моите очи имат потенциал да се изложат много!
                http://www.marketwatch.com/investing.../FB/financials
                Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Barona Разгледай мнение
                  Здравейте менове, Имам един малко по-различен въпрос към вас. Наскоро едни приятели тръгнаха да ме вербуват да се включвам в някаква нова фирма, купувайки от тях франчайз, като разбира се те са отскоро и виждат голям потенциал в това нещо, защото "видиш ли" много пари се изкарвали. Аз както съм си леко недоверчив, се поразрових и установих, че това си е чиста финансова пирамида скрита зад гръмкото "Мулти Левъл Маркетинг" компания. Няма да споменавам коя е фирмата защото не искам да и уронвам реномето, без да имам 100% доказателства, че това което казвам е така. (все пак за момента това си е лично мое мнение изградено на ровенето ми в интернет и прости математически сметки, които ще ви спестя ) Но според мен продукта на тази фирма е скапан и няма как да се развие, а големите и доходи идват от привличането на нови "Бизнес партньори", които да кихат доволна сума за да станат такива. Реално всеки започнал ако набута 7 човека след себе си си е избил парите и даже е на плюс, но следващите 7 трябва да направят същото за да е напред и така пирамидата е готова. Та въпроса ми е дали да светвам моите приятели, защото те явно са с промити мозъци, или да ги оставя да завлекат и техни приятели с цел да си избият парите? Всъщност ако не им кажа имат голям шанс на гърба на свои приятели и познати дори да изкарат някой лев. Предполагам, че дори не осъзнават, че има шанс да прецакат близките си много. Но от друга страна ако успея да ги светна каква е схемата може би ще се откажат, заради моралната страна на нещата, и ще останат само те прецаканите. Поздрави, Недоверчивият

Прочети повече на: http://men.hotnews.bg/n/toj-pita-za-...idi.21437.html
                  Цитат :
                  " 7 +++ 27 ноември 2013 | 11:24 Фараоне, много си прав брат! Иначе всичко е много розово. И хвърчат едни БВМ-та "

Яко, а

Коментар

• Той пита за финансовите пирамиди

Здравейте менове, Имам един малко по-различен въпрос към вас. Наскоро едни приятели тръгнаха да ме вербуват да се включвам в някаква нова фирма, купувайки от тях франчайз, като разбира се те са отскоро и виждат голям потенциал в това нещо, защото "видиш ли" много пари се изкарвали. Аз както съм си леко недоверчив, се поразрових и установих, че това си е чиста финансова пирамида скрита зад гръмкото "Мулти Левъл Маркетинг" компания. Няма да споменавам коя е фирмата защото не искам да и уронвам реномето, без да имам 100% доказателства, че това което казвам е така. (все пак за момента това си е лично мое мнение изградено на ровенето ми в интернет и прости математически сметки, които ще ви спестя ) Но според мен продукта на тази фирма е скапан и няма как да се развие, а големите и доходи идват от привличането на нови "Бизнес партньори", които да кихат доволна сума за да станат такива. Реално всеки започнал ако набута 7 човека след себе си си е избил парите и даже е на плюс, но следващите 7 трябва да направят същото за да е напред и така пирамидата е готова. Та въпроса ми е дали да светвам моите приятели, защото те явно са с промити мозъци, или да ги оставя да завлекат и техни приятели с цел да си избият парите? Всъщност ако не им кажа имат голям шанс на гърба на свои приятели и познати дори да изкарат някой лев. Предполагам, че дори не осъзнават, че има шанс да прецакат близките си много. Но от друга страна ако успея да ги светна каква е схемата може би ще се откажат, заради моралната страна на нещата, и ще останат само те прецаканите. Поздрави, Недоверчивият

Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                      Сестро, само този грях не преписвайте на Станчо и п-р Петров!!!
                      Това е дело на маркетинговия отдел. Като бях на обучение, дават ти листа и ти казват да добавиш имената от твоята сфера на влиание, като започваш от близките.
                      Но това не се прави с цел да ги увътриш, а напротив , да станем голямо семейство (фамилия) и да печелим заедно, да прави заедно деца, да строим къщи заедно, да се развиваме и трупаме положителни, духовни впечатления заедно.
                      Фамозен в изказа си, както винаги.
                      Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от paula_12 Разгледай мнение
                        Много сте прав д-р Черкезов!!! Това е всепризнато бизнес (а и житейско) правило и мога само да ви поздравя за изречената на място мъдрост. Един въпрос само: Защо когато един БП е в стадий на обучение, от него се изисква да запише на един лист имената на всичките си приятели, познати, съученици и т.н., след което да установи контакт, да ги запознае с идеята и да ги присъедини към екипа си?

Благодаря предварително за отговора!
                        Сестро, само този грях не преписвайте на Станчо и п-р Петров!!!
                        Това е дело на маркетинговия отдел. Като бях на обучение, дават ти листа и ти казват да добавиш имената от твоята сфера на влиание, като започваш от близките.
                        Но това не се прави с цел да ги увътриш, а напротив , да станем голямо семейство (фамилия) и да печелим заедно, да прави заедно деца, да строим къщи заедно, да се развиваме и трупаме положителни, духовни впечатления заедно.
                        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Приятелство не трябва никога да се измерва в пари.Бизнес с приятели никога не се прави за да няма разправии после за жълти стотинки!!!
                          Много сте прав д-р Черкезов!!! Това е всепризнато бизнес (а и житейско) правило и мога само да ви поздравя за изречената на място мъдрост. Един въпрос само: Защо когато един БП е в стадий на обучение, от него се изисква да запише на един лист имената на всичките си приятели, познати, съученици и т.н., след което да установи контакт, да ги запознае с идеята и да ги присъедини към екипа си?

Благодаря предварително за отговора!

Коментар

• Първоначално изпратено от paula_12 Разгледай мнение
                            Тези думи, изречени по умел начин от "правилните" хора са карали човечеството да прави доста по-големи простотии от това да пр.....бе другарче за 20% от 3000 лв.
                            Приятелство не трябва никога да се измерва в пари.Бизнес с приятели никога не се прави за да няма разправии после за жълти стотинки!!!

Коментар

EXTREMno Като започнете да правите подобни цигански сметки, започва да ми се повдига.
                              Споко, има и по-цигански сметки, например да отидеш на кафе и да извадиш карта за отстъпки

Коментар

• Не мога да разбера какви хапчета им дават на тея хора, ти му показваш числа и факти, то пак повтаря "Киосаки, та Киосаки". Чак тръпки ме побиват, все едно се е вселил в тях тоя Киосаки. Според мен за зарибените няма надежда. Както един мъдър човек е казал: "Когато човек стане част от масата (или както те обичат да го наричат "социален проект), идентичността му се губи, интелекта на масата е толкова, колкото интелекта на един примитивен човек, масата не признава логика и факти, тя се ръководи само от чувства и емоции. Масата не търси истината, а еуфорията, който не проумее това и се опита да я обори с истина, рискува да стане неин враг" За това п-р Петров толкова набляга на пищни празненства с гръмки речи, включващи вълшебни думички като свобода, стремеж, независимост, мечти и т.н. Тези думи, изречени по умел начин от "правилните" хора са карали човечеството да прави доста по-големи простотии от това да пр.....бе другарче за 20% от 3000 лв.

Коментар

Working...
                                X