IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Пак 300 лева,стандартно.
    Ако Топлофикациа дигне цените с 10%, ще я присъединим и ще неутрализираме скока!

Коментар

• Първоначално изпратено от SomeoneNew Разгледай мнение
      Жалко вече са онлайн. Явно не са се отказали от скубането падрето и плехун
      Не само, че са онлайн и не са се отказали, ами са пуснали и продажби за рождения ден на 8-ми Ноември. Някой знае ли каква е цената тази година?

Коментар

• Ту жалко

Жалко вече са онлайн. Явно не са се отказали от скубането падрето и плехун

Коментар

• Черкезов къде си бе,покрива на къщата гори,а ти си се заплеснал някъде,хаймана такава.

Коментар

• Та да да дам

Да свирим ли края на мача ? Май играта на СЦИ/Сейвуей приключи. Сега да ги видим какво ще правят хилядите БП-та дето са вътре.

Коментар

• Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от golemec Разгледай мнение
                http://m.youtube.com/watch?v=P7Kd_RA...ature=youtu.be

Нямам нерви да го гледам цялото, но ми хареса какво според този господин е важното за успех (до 4 мин). Три пъти написа думата "вяра" и накрая "да платиш цената". Демек дай парите и после си вярвай
                Attached Files
                Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Според мен,най-вероятната причина за спирането на сайта е защото,някое BMW със задно предаване е излетяло от пътя и се е разбило в сградата където е хостинга на сайта,прав беше Черкезов,че това са дяволски машини,но вие му се подигравахте тогава...

Коментар

• Първоначално изпратено от Sixoclock Разгледай мнение
                    От твоята уста-в Божите уши.
                    Дали ако някой БП изпусне шанса да регистрира нов балък заради спрелия сървър може да изисква обезщетение от Saveway?

Коментар

Днес sci.sc и saveway.de не се отварят (както е и написано в ФБ групата). Дали не са дръпнали шалтера двамата измекяри?
                      От твоята уста-в Божите уши.

Коментар

• Днес sci.sc и saveway.de не се отварят (както е и написано в ФБ групата). Дали не са дръпнали шалтера двамата измекяри?

Коментар

http://m.youtube.com/watch?v=P7Kd_RA...ature=youtu.be

Нямам нерви да го гледам цялото, но ми хареса какво според този господин е важното за успех (до 4 мин). Три пъти написа думата "вяра" и накрая "да платиш цената". Демек дай парите и после си вярвай
                          Ще ме прощава господина, но са изкопирани обясненията и поведението на пастора.

Потресаващо - "50-60 милиона бъдещи потребители, може би 5-6 милиона БП".
                          Правилно казва човека, много вяра е нужна.

П.П. - Дано за подобни обучения не се плаща, щото честно казано не виждам на какво толкова ги научават. Със същия успех може и сам да стигне човек до тези велики знания.
                          Last edited by Kris_; 12.04.2014, 13:05.

Коментар

• http://m.youtube.com/watch?v=P7Kd_RA...ature=youtu.be

Коментар

• Ми тва е просто гениално. Клиенти, снимащи касовите си бележки и вдигащи скандали за 50 ст. отстъпка. Посещения на меринджеи, намЙекващи за неприятности с данъчни. Отсега предричам опашките от търговци, чакащи ред пред офиса на Кудам 21, за да сключат договор с кУрпорацията

Коментар

• От FB групата Кроткия Бяс: Обаче ме кефи до къде ги докара Падре, партньорите да се лашкат по тролеите и да се скитат немили недраги като хъшове, а вместо пари джобовете пълни само нечекирани касови бележки. Време е наистина да се вкарат екипи под прикритие,както предложи БП на компанията, да следят търговците дали чекират картите и ако се установи нарушение да се снимат бележките и да се пращат до търговския отдел на КУРпорацията и да се вземат мерки. Така или иначе БП-тата са регулатори на пазара у нас.Не може тези търговски своеволия така да продължават.Възмутен съм.

Коментар

Working...
                                X