IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Клипа за "героите" защо не е преведен на английски поне, все пак след 13 дни ни очаква интерлагактическа експанзия? Вече и осъдени имало както виждам, работата става сериозна, очаквам до седмица да бутнете и Facebook както обещахте. Twitter да треперят ли и те, или са прекалено малки за амбициите ви?

Днес отворих очите на още двама мои познати, които мислеха да "инвестират" парите и да загубят приятелите си заради вас. Много успешен ден, чувствам се горд. Мен няма ли да ме съдите? От кой отдел да очаквам включване? От тоя дето генерира 1000 лева годишно осигуровки ли?

Черкезов, защо на БП-тата е забранено да посещават сайтове и форуми, които критикуват SCI? Както и да ги споделят из социалните мрежи, под предлог че, видиш ли, сайтовете си правели реклама на техен гръб като пишели за тях.

Няма ли да има групова сбирка, в която БП-тата ще обикалят огъня хванати за ръце и облечени като Клеопатра и Хеопс ще пеят египетския химн? Срещу 200-300 лева естествено...

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
      А не бе швепс, каквото съм казвал е ставало винаги. Няма недосегаеми въпреки възките и в прокуратурата.
      Тя затова ли не се е вяствала усойницата Браво на вас! Велики сте

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Хахах, какво лъжеш като дърт циганин бре??? Да не би да сте я осъдили?
        А не бе швепс, каквото съм казвал е ставало винаги. Няма недосегаеми въпреки възките и в прокуратурата.
        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Последно Божиновица ни нарече пирамида, и след това последва съд и сега вече се съобразява какво пише и осъзнава че не е добре да действа първосигнално.
          Хахах, какво лъжеш като дърт циганин бре??? Да не би да сте я осъдили?

Коментар

• Първоначално изпратено от Night Watch Разгледай мнение
            Е, няма толкова глупав, наивен и клиширан клип....много взе да ми писва от тази пирамида
            Последно Божиновица ни нарече пирамида, и след това последва съд и сега вече се съобразява какво пише и осъзнава че не е добре да действа първосигнално.
            Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Barona Разгледай мнение
              Разчувствах се! Кажете ми бързо от къде да си купя 2-3 бизнес пакета, ама от тея най-големите, за най-светло бъдеще където са! Герой с мечта! Посветено на всички SCI Бизнес партньори: http://www.youtube.com/watch?v=Psj4Fq8j3rk
              Бравос, уникално клипче !!! Настръхнах. Корпорацията отново успя да ми приповдигне коледния дух и да ме накара да плача със сълзи от гордост.

Коментар

Разчувствах се! Кажете ми бързо от къде да си купя 2-3 бизнес пакета, ама от тея най-големите, за най-светло бъдеще където са! Герой с мечта! Посветено на всички SCI Бизнес партньори: http://www.youtube.com/watch?v=Psj4Fq8j3rk
                Лошото е, че все още има баламурници дето ще се вържат. Но края на СЦИ се вижда.

Коментар

• Sex,sex........SEX и пак SEX, това оправя ситуацията..............клипчето е просто уникално-пълна повърня

Коментар

Е, няма толкова глупав, наивен и клиширан клип....много взе да ми писва от тази пирамида

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

Няма да има коледен, защото някой важни хора ще бъдат на посещение във Ватикана.
                        Нещо се притесни, аз просто давам идея как SCI да изкарат още левчета, защото това работя Предложението е съвсем искрено и отровено, само сметни 1000 зомбита в някоя зала с пиене и малко песнички, приказки и чиста печалба от ............
                        истина е viva SCI

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Първоначално изпратено от briko Разгледай мнение
                          Мисля си, че един коледен банкет с вход от 500лв. на калпак ще е добре дошло за падретата
                          И Новогодишен банкет с вход 600 лева ще е "уникално"...
                          Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                            Няма да има коледен, защото някой важни хора ще бъдат на посещение във Ватикана.
                            Кажи имена доХтуре ?

Коментар

• Няма да има коледен, защото някой важни хора ще бъдат на посещение във Ватикана.

Коментар

• Мисля си, че един коледен банкет с вход от 500лв. на калпак ще е добре дошло за падретата

Коментар

Working...
                                X