IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• От създателя на ФБ групата "Итнорирай СЦИ ..."

Това обаче е едно от съобщенията, което истински ме трогна. Написано е през далечния 26-ти февруари. Понеже явно според сектантите и уважаемият адв. Костов съм сериозен престъпник и заплаха за обществото, или от ГДБОП не им връзват на глупостите, или имам сериозен гръб, без дори да подозирам.

Пише ви адвокат Атанас Костов. Аз обслужвам юридически компанията SCI, във връзка с тяхната интелектуална собственост. След извършен мониторинг на интернет пространството установихме разпостраняване на клеветнически и "хейт"(интересен словесен подбор за официално предупредително писмо от адвокат) съобщения онлайн от Ваша страна, чрез създаване на онлайн групата „Игнорирай SCI”. В рамките на добрите търговски практики Ви призовавам да премахнете доброволно създадената от Вас група "Игнорирай SCI" в срок от 24 часа, тъй като тя нарушава правата на представляваното от мен търговско дружество (По какъв начин, нещо закон и член да беше цитирал, адвокат е все пак). С казуса е сезиран и съответния административен отдел на "Фейсбук", занимаващ се с нарушения онлайн, базирани на "омраза", като това писмо автоматично се генерира и при тях. Ако спазите добрия тон и се съобразите с молбата ни, гарантирам от името на клиентите си, че те няма да предявят спрямо Вас каквито и да е имуществени или неимуществени вреди (нещо изказа му куца сериозно на този човечец, как можеш да предявяваш вреди????), базирани на съответните административни, наказателни или граждански производства. В случай, че не спазите тези условия ще сезираме сектор „Компютърни престъпления” към ГДБОП, като освен това ще започнем действия по ангажиране на Вашата наказателна и гражданскоправна отговорност по всички възмони начини, които ни позволява българското законодателство.

Това ли е юридическият отдел, с който докторът ни плаши вече тоооолкова време? Ла.......ян е като всичко останало в тази престъпна групировка. Btw ГДБОП се занимават и с разследването на онлайн заплахи .......
    Last edited by paula_12; 22.12.2013, 18:46.

Коментар

• Вчера обяснявах на един "комисионер на световните пазари", как за да печели 5000 лева на месец от потреблението със сегашния компесационен план, клиентите му в двете структури трябва да направят общо 4.000.000 лева оборот в рамките на месеца. Словом - ЧЕТИРИ МИЛИОНА. Това само за един БП. За да печелят всичките 10.000 БП по толкова (нали няма да има губещи все пак, всички ще ставаме богати), оборота чуква 40.000.000.000 лева. На месец. 40 милиона души (повече от цялото население на Канада), харчещи по 1000 лева само в обектите на египт....таковата... SCI.

Нямало проблеми, като започнела инвазията тези обороти щели да се правят на ден. Просто не е истина за какво промиване на мозъци става дума.

Коментар

• Първоначално изпратено от Barona Разгледай мнение
        http://www.youtube.com/watch?v=xc-Cy...ature=youtu.be Изгледайте клипа и открийте разликите между пирамидата SCI и канадската пирамида за която е правено журналистическото разследване. Има БГ субтитри към клипа.
        Е как ще са пирамида след като "имат продукт". Имаш ли продукт значи не си пирамида ... Това и един БП на СКИ ми го обясняваше.

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

http://www.youtube.com/watch?v=xc-Cy...ature=youtu.be Изгледайте клипа и открийте разликите между пирамидата SCI и канадската пирамида за която е правено журналистическото разследване. Има БГ субтитри към клипа.
          Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
            На вниманието на п-р Петров и цялото бизнес войнство, да ударим едно рамо сега http://www.investor.bg/forum/showthr...post1059553136
            В грешка си, падретата и зомбитата не четат този форум , забранено им е.

Коментар

• На вниманието на п-р Петров и цялото бизнес войнство, да ударим едно рамо сега http://www.investor.bg/forum/showthr...post1059553136
              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• ФАРАОНА НА ПИРАМИДАТА SCI ПАСТОР СВЕТОСЛАВ ПЕТРОВ

Click image for larger version

Name:	1479287_482888485157444_1832324975_n.jpg
Views:	1
Size:	97.1 КБ
ID:	3039227 Click image for larger version

Name:	1484769_10200953538231676_1135675257_n.jpg
Size:	60.8 КБ
ID:	3039224

Click image for larger version

Name:	1481380_10200953602153274_1457883885_n.jpg
Size:	19.7 КБ
ID:	3039225 Click image for larger version

Name:	1476733_10200953567872417_1236343220_n.jpg
Size:	53.2 КБ
ID:	3039226 https://www.youtube.com/watch?v=syhYFEoCmYo
                Last edited by Barona; 20.12.2013, 21:13.
                Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

• От ФБ

Ерида ДискордияИгнорирай SCI - СПАСИ ПРИЯТЕЛ!
                  Здравейте!

Искам първо да поздравя Кондтантин за това, че е стартирал тази група и има смелостта да покаже лицето и името си открито! Моите уважения!

Искам и да се извиня, че аз не мога да направя същото! Не е от липса на смелост, а просто съм една от (без)крайно разочарованите б.п. на SCI и съм адски раздвоена в желанието си, както да си запазя приятелите, които все още уважавам, въпреки че отказват да прогледнат, така и да говоря това, което наистина мисля за тази компания!

Винаги съм била откровен и прям човек и се чувствам адски неловко криейки се зад измислена идентичност, но нека всички знаят, че и до това може да ги доведе "бизнес партньорството" в SCI - да ги кара да избират дали да останат верни на себе си или на своите приятели.

Не съжалявам толкова за 3те хиляди лв., които пропилях - млада и умна съм и никога няма да усетя липса на пари - съжалявам за това, в което започнахме да се превръщаме и аз и другите хора от структурата, към която все още формално принадлежа. Веднъж даде ли толкова пари човек и в главата му започват да работят естествени психологически процеси, които в добавка на цялата манипулация заложена в схемата правят осъзнаването на това, което наистина се случва много трудно.

Промиваш си сам мозъка с позотивно мислене, личностно усъвуршенстване и всякакви други клишета, разучаваш онлайн офиси, презентационни схеми и компенсационни планове и не забелязваш как зад всичко това над 90% от бизнеса, който вършиш е да взимаш парите на приятелите си, продавайки им само "легализираното" право да вършат същото!

Спрях да ходя по заведенията, в които ми е приятно и започнах да посещавам тези от търг. мрежа на SCI с желанието да "подкрепям идеята". Изпитах отвръщение, забелязвайки как други б.п. не само не правят същото, но и ползват картите на конкурентни компании като Carta Bene и Tip Card. Защо? Ами защото хич не им пука за "най-голямата потребителска общност" в БГ - знаят мн. добре, че не от нея идват BMW-тата и не тя ще им ги задържи.

Започнах да гледам на всички хора, които познавам като на потенциални източници на доход и дори да се озлобявам към тези, които не искаха да ми повярват колко "гениална" е идеята.

Въпреки всичките плоски изтъркани шеги и патетични абсурдни глупости, които чувах от Рангелов, Петров и елитните им рангове по презентации и бизнес дни пак се насилвах да търся положителното и да обръщам внимание на "това, което тази компания ми дава".

Сега съм отвратена, отвратена, ОТВРАТЕНА от всичко това и още толкова други неща, за които сигурно цяла книга мога да напиша. Отвратена бях дори и от себе си, но се радвам, че най-накрая имах куража да прогледна и да се откажа от това безумство.

Радвам се, че тази група не е замислена (поне) като hate-ърска и се надявам да продължи да се разраства и повече хора да прочетат това, което се пише тук и да не допуснат грешките, които допуснах аз.

Поздрави на всички!
                  Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Гледах клипа докато бях в тоалетната. Честно казано помаа на перисталтиката Препоръчвам на хора със запек!

Коментар

• Като се разрасне още малко курпорацията може падретата да наемат Къци за конферансие, да пуска шегички и да е весело и забавно. Ще се върже и със стайлинга и с нивото на тези събирания. Абе идилия

Коментар

RockSolid Вашата карма ще ви съди затова че умишлено злепоставяте корпорация с 40 000 картодържатели!

https://www.facebook.com/groups/sci.psu.56/?fref=ts Нещо ми намирисва че експанзията е вече налице, СЦИ има подръжници дори в ислямския свят! Пакистан дръж се, ние идваме с гръм и трясък!
                        Хаахахаха, къв мисюлмански свят кви 5 лева, кви поддръжници. Тва е няква група за Тайландския крал. Освен ако на пастора не са му се дръпнали очите от твойте бисери Ти си заслужаваш кармата, която си си избрал. Дерзай Черкезов!

Коментар

• Наскоро ми се обади стар познат, който не бях чувал отдавна, каза че имал да обсъдим предложение за мен... един интересен бизнес имало. После разбрах, че човекът е станал жертва на тая ла**яна пирамида.
                          Custodite sortem vestram

Коментар

https://www.facebook.com/groups/sci.psu.56/?fref=ts Нещо ми намирисва че експанзията е вече налице, СЦИ има подръжници дори в ислямския свят! Пакистан дръж се, ние идваме с гръм и трясък!
                            Искам да видя как отивате в Пакистан с лизинговите БМВ-та, костюмите от бала и iPhone-ите на изплащане от Глобул и започвате да искате по 1500 евро от всеки. Дори и на севернокорейските военни ще им стане тъжно от това, което ще ви се случи.

П.С. На пастора литургиите няма да важат там, ще трябва и някой имам да набутате с 3 хилки. Между другото, Европа не беше ли приоритет в инвазията, или решихте отзад напред да карате?

Коментар

RockSolid Вашата карма ще ви съди затова че умишлено злепоставяте корпорация с 40 000 картодържатели!

Ето черкез, великата кУрпорация е пуснала и собствен канал:
                              https://www.facebook.com/SciFiMovieChannel
                              Last edited by dsx500; 19.12.2013, 01:46.
                              Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• RockSolid Вашата карма ще ви съди затова че умишлено злепоставяте корпорация с 40 000 картодържатели!

Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Working...
                                X