IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Monika12345 Разгледай мнение
    Аз бях една от последните излъгани да се включат в тази компания.Дадох 4000лв.,а насреща нищо не съм получила.Някой знае ли има ли начин да си върна парите и как?
    Смятай колко ти е умственят багаж за да влезеш в подобна схема. Айде да беше в началото по може, ама да си накрая ....... както се казва имала си дала си

Като гледам бая шарани има по нашите гоеграфски ширини. Да взема и аз да си направя една пирамидка?

Коментар

Аз бях една от последните излъгани да се включат в тази компания.Дадох 4000лв.,а насреща нищо не съм получила.Някой знае ли има ли начин да си върна парите и как?

Уважаема Моника, в договора ти пише, че отношенията се прекратяват моментално със спирането на сайта, без компанията да ти дължи каквото и да е било. Да беше влезнала в този форум, когато се дискутираше надълго и нашироко, колко абсурдни клаузи са това....... сега дръпнаха шалтера на сайта и ще пиеш една студена вода. Принципно има вариант, както "ало измамниците" вземат доброволно парите на наивници и ги вкарват в заблуда ама трябва да се посъветваш с адвокати. Така или иначе дружеството е с милиони задължения, така че няма да е никак лесно да се докопаш до каквито и да е пари, приеми че си научила урок за 4000 лв и готово

Коментар

Имаш ли документ с който да докажеш, че си платила тази сума на фирмата ?

Коментар

• Е няма начин!

Госпожа Моника, пари от никой не търси, няма кой да ти ги върне! Да беше гледала като ги плащаш в банкова сметка в Германия, да беше помислила малко на кого ги пращаш, да беше прочела малко за какво ги плащаш! Немска фирма ООД казваща се "Холдинг" , една пощенска кутия генерираща едни пари като църковни дарения за да не им се плащат данъци. Толкова години се пише навсякъде от умни и мислещи хора да не плащате за една "глобална" лъжа, Вие всичките пишман "Бизнесмени" обаче слушате Попа как ви лъже сладко сладко и ви обещава финансова свобода! Е на Ви сега финансова свобода, не Ви е излъгал, освободил Ви е от парите Ви, свободни сте! И да плачете и да ревете, дано поне тези пари не са били от семейния Ви бюджет, защото сте лишили децата си от тях безвъзвратно! По важното е сега да четете и да мислите върху следното: Вашия така наречен ментор, ще се появи пак, ще ви обясни как има нова много по-добра "Глобална Идея" например гръцка, еврейска, румънска, руска и т.н. и че ако сега дадете едни ПАРИ този път със сигурност ще се избиете и ще спечелите! Разбрахте ли правилно написаното! Ако не сте, веднага отивайте и се набивайте в поредната измамна крадлива схема срещу обещания! Убедих се, че онзи кретен Падре е прецакал огромен брой умове и ги е смачкал и лишил от разумна мисъл! Това е много по-глемия проблем пред едните откраднати пари! Защото всички вие който сте му позволили с "лекциите си" да ви бръкне в мозъците, сте крайно прецакани завинаги. Потърсете професионална помощ и си оправете мислите, иначе сте ОБРЕЧЕНИ! Цял живот ще се набутвате, ще прецаквате близки и познати, и накрая ще ровите по кофите за залък хляб! Повярвайте ми! НЕ МИСЛЕТЕ КАК ДА СИ ВЪРНЕТЕ ПАРИТЕ, НЯМА ГИ, МИСЛЕТЕ КАК ДА НЕ ВИ ЛЪЖАТ ПОВЕЧЕ НИКОГА!
          Поп Ментак

Коментар

единствения начин да си върнеш парите е кат ИЗЛЪЖЕШ твои близки, за да се набутат те, а ти да си на 0.... жалко и тъжно, но това е да участваш пирамида.

4000 не са толкова много пари, НО урокът е важен.

А на организаторите на тази схема им пожелавам да се срещнат с едни момчета с железни лостове, но като знам колко хитри и нагли са този тип хора едва ли ще се забъркат с нещо различно от канарчета като теб.

И се сърдете на себе си.. тука ги нищим тия мошеници от 2 години...
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Saveway

Коментар

• Мечататели!!!

Първоначално изпратено от antiscam Разгледай мнение
                Legioner, ако говориш за Иво Груев - изневери на Saveway и премина във вражеската португалска пирамида GetEasy/ Igetmania/ VIC, където също всички инвеститори изядоха дървото, но те сами са си виновни защото пастор Светослав Петров ги предупреди че това е пирамида А лошото е, че и самият Петров се оказа фараон и след като с другарчето си Рангелов издоиха всички заблудени души, туриха тежкия катинар и кой откъде е - Падре в Християнския център да цоца дарения ежеседмично, а Станчо в Израел, където мошеническата схема продължава в малко по-друг вариант. И аз съм бесен, че никой няма да им потърси отговорност за прибраните пари, но за съжаление такива са жертвите - махат с ръка и викат здраве да е, или продължават да се нашиват в следващите схеми, където ги вкарват пак същите им колеги пирамидаджии от Saveway. Прости и алчни хора - някои от тях ще се научат чак когато съдия-изпълнител им почука на вратата...
                Никой на никого няма да връща пари, който дал дал, пък някой други са яли хайвера с голямата лъжица! Всички са безмозъчни и няма да спрат да набиват пари в поредната измамна схема, Попа им проми мозъците и нямат шанс да се оправят, чуят ли МЛМ и скачат с двата крака, самоубииствено! Простаци, четете повече, мислете повече, във всички уж "Договори" пише , ама никой не гледа: Вие си давате парите доброволно и те не подлежат на връщане, считат се за дарение и получавате една парола за достъп до един менте сайт" Всеки сайт се спира за 3 секунди, ако не знаете и ходете да гоните михаля! Пари никой на никого не дължио по договорите Ви за партньорство, глупендери прости! Партньори сте в нищото и на нищото, черната дупка на пирамдата! Никакви закони не ви спасяват, нито полиция нито съд, защото сами сте си ги дали срещу обещания за ........НИЩО! Докато вярвате на лъскави возила под наем, на менте снимки, на колажи с уж богати "бизнесмени" на разкази от 1001 нощ, на уж велики идей дето променят света, на пълни глупости поднесени с усмивки и бурни ръкопляскания, ще подписвате виртуални договори, ще ви взимат реалните пари и срещу тях ще получавате нещо дето му викат бонус точки, а не пари, ама си мислите че са пари! Мислете си, като сте глупави, пак ще ви клатят с усмивка и ще имитирате задоволство! Хайде всички сега при маляките, те са същите, сайт и презентации и карти със снимка! Никога няма да си избиете цървулските комплекси и ще плащате на всеки следващ хитрец който ви закрачоли и ще му лижете задника платено, ама от Вас........ХА ХА ХА! Тъпанарите нямат свършванееееее!!!
                Поп Ментак

Коментар

• Първоначално изпратено от Legioner Разгледай мнение
                  Здравейте! Нямам много време да чета постовете и затова ще пиша насляпо.

Соколкто виждам въпросната компания SCI е преустановила дейността си. Сайта и не работи. Страницата във ФБ не съществува. Не мога да си обясня защо?

В България балъците се увеличават с геометрична прогресия, а държавата е просто за красота. Каква е причината Save Way да излезе от играта???

И имаше един известен трейдър дето се беше хванал с това, каква е неговата съдба??
                  Ами оттук нататък, колкото и да ти е скъпо времето чети повече. В този форум предупреждавахме, че в договорите ви има клауза според която прекратяването на договора може да се случи със спиране на сайта. И ето, че това стана.
                  Държавата е осигурила прекрасни условия и не е за красота - имаме чудесни библиотеки, интернета е с много добра скорост, а в университетите те приемат с прекрачването на прага им. Така, че достъпа до знания е осигурен от държавата. И когато всяко решение е в резултат на добра информираност, развитието на такива пирамиди няма да е възможно. Но уви, народопсихологията ни е малко странна, първо се хвърляме, а след това ако имаме време четем. Сейв уей никога не е била в играта. Играта беше на пастора и той успя да завлече доста хора. И може би е злоупотребил с вярата на някои от тях.

Коментар

• Legioner, ако говориш за Иво Груев - изневери на Saveway и премина във вражеската португалска пирамида GetEasy/ Igetmania/ VIC, където също всички инвеститори изядоха дървото, но те сами са си виновни защото пастор Светослав Петров ги предупреди че това е пирамида А лошото е, че и самият Петров се оказа фараон и след като с другарчето си Рангелов издоиха всички заблудени души, туриха тежкия катинар и кой откъде е - Падре в Християнския център да цоца дарения ежеседмично, а Станчо в Израел, където мошеническата схема продължава в малко по-друг вариант. И аз съм бесен, че никой няма да им потърси отговорност за прибраните пари, но за съжаление такива са жертвите - махат с ръка и викат здраве да е, или продължават да се нашиват в следващите схеми, където ги вкарват пак същите им колеги пирамидаджии от Saveway. Прости и алчни хора - някои от тях ще се научат чак когато съдия-изпълнител им почука на вратата...
                    Attached Files

Коментар

• Първоначално изпратено от Legioner Разгледай мнение
                      Здравейте! Нямам много време да чета постовете и затова ще пиша насляпо.

Соколкто виждам въпросната компания SCI е преустановила дейността си. Сайта и не работи. Страницата във ФБ не съществува. Не мога да си обясня защо?

В България балъците се увеличават с геометрична прогресия, а държавата е просто за красота. Каква е причината Save Way да излезе от играта???

И имаше един известен трейдър дето се беше хванал с това, каква е неговата съдба??

Коментар

• Здравейте! Нямам много време да чета постовете и затова ще пиша насляпо.

Коментар

• Много уважаеми доктор Черкезов, пиша ви този коментар и се обръща към вас най-вече като брат преди всичко.

Докога ще търпи ний клетите БП тези клевети? Ако досега съдебаната система беше една добре смазана машина работеща срещу корпорацията, срещу нашия духовен водач, срещу светлите бъднини и цвета на нацията, то сега е време за реформа.

Трябва заедно със силата свише да се обединим и да издигнем п-р Петров за министър на правосъдието, един от малкото човеци, които могат да изкоренят злото вкоренено в тази гнила система!! .

И не на последно място тази възобновена атака срещу имиджа на една религиозна и истински християнска корпорация не ви ли напомня на подхода на пиарката Божиновица? Почерка на тази усойница е необъркваем!!!!

Отправям последно предупреждение на зложелателите като Камен, че при последвали клевети ще бъдат призовани в съда в Страстбург, където главния прокурор на Делян няма да може да диктува правилата!

За ваша информация съм изпратил тази тема и коментарите с клевети до нашия нов и доблестен омбуцман, който се надявам за разлика от стария подлога да защити честа на всички доблестни бивши БП!!

Искрено ваш,
                          Ивайло
                          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Anti_popa Разгледай мнение
                            И какво се случва сега, единия се скри в църквата да се оправдава с бога си, другия се скри някъде из Германия да си харчи на воля парите, а изтръпналите "бизнесмени" се изпреварват да лайкват тъпите постове на Сагив-Цар във Фейса с тайната надежда да им подаде някое кокалче оглозгано. Тва надеждата умира последна......ще видят шерове от някакъв си пазар на върба в шестък. Поредната измама с лъскави снимки от кръчми и купони! Има и по хитри - хитреци, Владко дребното миризливо пловдивско копче е започнал да си закрачолва сега балъците под него в поредната лъжа с менте сайт уж велик и международен, за който не знае ето тук да ги види колко са прости горките, бизнесмени само за 240 Евро и да чаката после цяла Гърция да им дава отстъпки и да им плаща комисионни......ха ха хааа, пак ще стрижат масово костенурки! На вниманието на Доктора Черкезов, да си знаете че всички кретени велики фаронолизачи сега дърпат чергата и гледат да осучат някой лев от заблудените от Падре, а той ще яде на свинята ушите и ще сънува милиони! Може да му предадеш този линк, Черкезов. Владко Младенов е поредния предател:
                            http://olimpic-idea.com/687-olympic-...anesation-plan

Аз бих направил по хубав сайт!
                            еврО! Това ми стигаше!

Коментар

• Разцепка

И какво се случва сега, единия се скри в църквата да се оправдава с бога си, другия се скри някъде из Германия да си харчи на воля парите, а изтръпналите "бизнесмени" се изпреварват да лайкват тъпите постове на Сагив-Цар във Фейса с тайната надежда да им подаде някое кокалче оглозгано. Тва надеждата умира последна......ще видят шерове от някакъв си пазар на върба в шестък. Поредната измама с лъскави снимки от кръчми и купони! Има и по хитри - хитреци, Владко дребното миризливо пловдивско копче е започнал да си закрачолва сега балъците под него в поредната лъжа с менте сайт уж велик и международен, за който не знае ето тук да ги види колко са прости горките, бизнесмени само за 240 Евро и да чаката после цяла Гърция да им дава отстъпки и да им плаща комисионни......ха ха хааа, пак ще стрижат масово костенурки! На вниманието на Доктора Черкезов, да си знаете че всички кретени велики фаронолизачи сега дърпат чергата и гледат да осучат някой лев от заблудените от Падре, а той ще яде на свинята ушите и ще сънува милиони! Може да му предадеш този линк, Черкезов. Владко Младенов е поредния предател:
                              http://olimpic-idea.com/687-olympic-...anesation-plan
                              Поп Ментак

Коментар

• Първоначално изпратено от kamen88 Разгледай мнение
                                Ирена, не се опитвам да оправдавам никой.
                                Не ме е срам, че съм бил част от Saveway. Отговарях за обекти и тяхната реклама, поддържах контакти със собствениците и винаги съм смятал, че им помагам да реализират някакъв оборот и да спечелят клиенти, не виждам нищо срамно в това.
                                Тоест твърдиш, че компанията не е била една пирамида?

Коментар

Working...
                                X