IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от SciScammers Разгледай мнение
    Верно ли? Представям си как тълпи чакат да им измият колата за 50 стотинки намаление.
    проблема на българина е че живее ден за ден.
    Всеки Сциаец съгласно бизнес плана мисли 20г. напрет като шахматистите.
    Ако всеки месец си миеш колата, 12 месеца по 50 стинки, са 6 лв. по 20г. са 120лв. спестяваш само от едно миене на кола, ами ако ползваш автомивката 40г., сумата набъбва до 240лв. А ако си миеш колата всяка седмица, сумата става 960лв.
    А ако си миеш колата всеки ден, например си таксиджия, сумата става над 10 000лв,!!!111
    Така че мисли на едро, когато говориш за дребни стотинки ако искаш на старини да се видиш в пари.
    Last edited by Черкезов; 08.02.2014, 01:06.
    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Верно ли? Представям си как тълпи чакат да им измият колата за 50 стотинки намаление.
      Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
      SciScammers Ако са повече обектите, няма да има достатачно оборот за собствениците на заведенията и те няма да са достатъчно мотивирани да предлагат услугите на корпорацията, именно затова са лимитиран брой за момента, поне докато 500 000 визионери не започнат да ползват картите, няма нужда от разширение на обектите.

Коментар

• Първоначално изпратено от SciScammers Разгледай мнение
        Няма 1700 има 1395 и от тях има много еднакви. Ако искаш мога да ти ги сортирам по градове и адреси даже.
        Те си репортват обектите много измамно, ето малко "реална" статистика изкарана от техният сайт, числа които не показват иначе:

1391 - толкова са търговците, като има много които са записани по няколко пъти, пример:
        Автомивка Автотехника
        Комплекс Автотехника - ГТП
        Комплекс Автотехника - части
        Автосервизен комплекс Автотехника

Друг начин да се филтрират е по адрес, те имат обекти на 1592 физически адреса, но пак имаме повторения, например Subway е на 31 адреса.

Но те избират да дадат още по измамно число, 1791 обекта, което ще рече всички повтарящи се адреси + всички повтарящи се търговци.

Реално едва ли имат над 1000.
        Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• SciScammers Ако са повече обектите, няма да има достатачно оборот за собствениците на заведенията и те няма да са достатъчно мотивирани да предлагат услугите на корпорацията, именно затова са лимитиран брой за момента, поне докато 500 000 визионери не започнат да ползват картите, няма нужда от разширение на обектите.
          Last edited by Черкезов; 08.02.2014, 00:38.
          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от mizernik81 Разгледай мнение
            от 1700-те обекта, има доста еднакви, които примерно за хотелските си услуги дават 5 %, а за ресторанта 10 %. Има никому неизвестни квартални сладкарници и гумаджийници, има такива с доста надути цени да стрижат тъпите БП и лично съм ставал свидетел как нов чорбаджия на автомивка завари стикерите на СЦИ и вика: "какви са тези простотии" и един от барабите ги махна за секунди и хвърли на боклука барабар с четящото устройство
            Няма 1700 има 1395 и от тях има много еднакви. Ако искаш мога да ти ги сортирам по градове и адреси даже.

Коментар

• Първоначално изпратено от art-lubitel Разгледай мнение
              Е, карай да върви , утре ще му направиш нов профил
              Ако стане БП, ше му направя, даже личен пиар ще му стана.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                Отново прикачвам заяванета поткрепа от Делян!11
                Само след няколко часа профила му беше хакнат заради това. Отново удар под кръста от сребролиновата шайка. Сега не му знам новиа профил да го питам знае ли весник Марица какви ги плещи
                Е, карай да върви , утре ще му направиш нов профил

Коментар

• Първоначално изпратено от mktmkr Разгледай мнение
                  http://www.vesti.bg/bulgaria/bombich...lovdiv-6004845

Черкезов, ма вие сега БПтата расисти ли сте бе? Не го очаквах от вас, светлите примери за обществото. Сичкото ултрас - БП. Аз сега само не разбрах за Пеевски... С вас ли е или е срещу вас?!

Отново прикачвам заяванета поткрепа от Делян!11
                  Само след няколко часа профила му беше хакнат заради това. Отново удар под кръста от сребролиновата шайка. Сега не му знам новиа профил да го питам знае ли весник Марица какви ги плещи
                  Attached Files
                  Last edited by Черкезов; 07.02.2014, 22:33.

Коментар

• от 1700-те обекта, има доста еднакви, които примерно за хотелските си услуги дават 5 %, а за ресторанта 10 %. Има никому неизвестни квартални сладкарници и гумаджийници, има такива с доста надути цени да стрижат тъпите БП и лично съм ставал свидетел как нов чорбаджия на автомивка завари стикерите на СЦИ и вика: "какви са тези простотии" и един от барабите ги махна за секунди и хвърли на боклука барабар с четящото устройство

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                      С ник Просперити, да, той е програмен кординатор на проект "Китаи".
                      Черкезов, ти неграмотен ли си, имаш ли основно образование?

Коментар

• Първоначално изпратено от paula_12 Разгледай мнение
                        Потвърждавам. В по-предишни времена един образ тук във форума ме наричаше Божиновица. Аз тогава не схващах много какво иска да каже.
                        С ник Просперити, да, той е програмен кординатор на проект "Китаи".

Коментар

• Първоначално изпратено от magi208 Разгледай мнение
                          За протокола Божиновица си ти Крисана.
                          Именно ти написа въпросната статия.

По някое време ни спрягаха под общ знаменател мислейки ,че аз,ти и Паула сме едно и също лице.

Просто промитите мозъци на БП-тата не можеха да схванат как така тяхната светла идея при цялата си красота и иновативност може да има повече от един противник .
                          Потвърждавам. В по-предишни времена един образ тук във форума ме наричаше Божиновица. Аз тогава не схващах много какво иска да каже.

Коментар

• Първоначално изпратено от magi208 Разгледай мнение

По някое време ни спрягаха под общ знаменател мислейки ,че аз,ти и Паула сме едно и също лице.

Просто промитите мозъци на БП-тата не можеха да схванат как така тяхната светла идея при цялата си красота и иновативност може да има повече от един противник .
                            Бе помислих, че ме нареди до профилите на Черкезов и изпаднах в депресия

Коментар

• Първоначално изпратено от Krisana Разгледай мнение

Това не го разбрах.

Коментар

• Да видим ... обектите на "великите" СЦИ вече са само 1395 : http://pastebin.com/CFc575fQ и за да не каже някой, че тези данни са нагласени : https://www.google.bg/search?q=site:...i.sc/merchant/ дава 1,400 results ... Фараоните малко са преувеличили 1700те обекта ...

Коментар

Working...
                                X