IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Saveway / SCI - мнение? (2)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от fremd Разгледай мнение

http://www.bitak.net/predlagam-germa...-ad501210.html

...Ценз и образование са добре дошли, но не са задължителни!Бизнеса не е лесен , но е много възнаграждаващ!
    По телефона не обяснявам подробности!...

Ужас, тоя е много зле... такъв човек кога и да го биеш ще има защо. Нали нямаше бизнес, всичко било referral програма, SAAS и такива глупости?! А иначе профила на Станчо пак е на Шльоко, то си личи просто:
    Братко, вместо да имаш нечисти помисли в душата, ти препоръчвам да започнеш да чистиш сърцето си с молитва!
    Не знам, защо модераторите го търпят още.

Коментар

• Тези са много зле с сивото вещество
      бавно и тихо нагоре

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
        Не, това са на Шльоко простотиите. Той така си прави профили за да троли.
        Абе аз си мислех, че преиграва драматично, но откакто гледах пресконференцията ми се промени мнението
        П.С. Кво ще кажете, а, германски бизнес проект в битака:

http://www.bitak.net/predlagam-germa...-ad501210.html

...Ценз и образование са добре дошли, но не са задължителни!Бизнеса не е лесен , но е много възнаграждаващ!
        По телефона не обяснявам подробности!...

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
          Това реален профил ли е?
          http://www.investor.bg/users/index/32362

Ще изчакам някое експертно мнение по въпроса.
          Очевидно е реален. Виж му писанията
          He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Първоначално изпратено от Kris_ Разгледай мнение
            Това реален профил ли е?

Не, това са на Шльоко простотиите. Той така си прави профили за да троли.
            Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Това реален профил ли е?

Коментар

• Първоначално изпратено от neutralen Разгледай мнение
                Аз доколкото разбрах не са продадени 500 бизнес пакета, а имат 500 клиентски регистрации в Германия, а според Шрек тези регистрации са безплатни.
                Така е, Шльоко както обикновено манипулира фактите. Шрек каза 500 регистрации, нито 500 карти, нито 500 БП. Важното е числото за е голямо и да изглежда като успех

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                  marandi Продадени са 500 бизнес пакета и според законите на Германиа, Берлин и съда в Шарлоте , никой не е казал копче на Холдинга, както и в Българиа никой не може да спре дейноста на структурите на Холдинга. Общото е че и двете държави застават зад бизнес модела, дори и в този ден и час, някой, някъде в ЕС продава бизнес пакет, докато ме занимаваш да ти отговарям.
                  Аз доколкото разбрах не са продадени 500 бизнес пакета, а имат 500 клиентски регистрации в Германия, а според Шрек тези регистрации са безплатни.

Коментар

Пиша ги с А, защото с А е по-благозвучно и по българско.
                    Цялата работа с Я е че това е историческа манипулациа и вирус за умовете на човеците, правена от средновековни конспиратори. Я ни доближава повече до Русия и Китай.
                    Докато ако използваме А, хората в дъжавата ни ще са по осъзнати и независими в умствено и духовно отношение. Буквите са символ, но много важен метод за работа със съзнанието на човеците. Незабравайте че Хитлер е използвал маршовете за да притъпи умовете на войниците и да ги подготви за безстрашна среща с битката и смърта. .
                    Ясно!
                    Неграмотен си "дъжавата", "манипулациа", "смърта", както и да е пиши си каквото искаш...............

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                      Черкез, общото е че двете държави се пишат с "Я", а не с "А", както ти упорито ги изписваш. Дано го правиш нарочно, щото иначе си е*ати неграмотника
                      Пиша ги с А, защото с А е по-благозвучно и по българско.
                      Цялата работа с Я е че това е историческа манипулациа и вирус за умовете на човеците, правена от средновековни конспиратори. Я ни доближава повече до Русия и Китай.
                      Докато ако използваме А, хората в дъжавата ни ще са по осъзнати и независими в умствено и духовно отношение. Буквите са символ, но много важен метод за работа със съзнанието на човеците. Незабравайте че Хитлер е използвал маршовете за да притъпи умовете на войниците и да ги подготви за безстрашна среща с битката и смърта. .
                      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

marandi Продадени са 500 бизнес пакета и според законите на Германиа, Берлин и съда в Шарлоте , никой не е казал копче на Холдинга, както и в Българиа никой не може да спре дейноста на структурите на Холдинга. Общото е че и двете държави застават зад бизнес модела, дори и в този ден и час, някой, някъде в ЕС продава бизнес пакет, докато ме занимаваш да ти отговарям.
                        Черкез, общото е че двете държави се пишат с "Я", а не с "А", както ти упорито ги изписваш. Дано го правиш нарочно, щото иначе си е*ати неграмотника

Коментар

• marandi Продадени са 500 бизнес пакета и според законите на Германиа, Берлин и съда в Шарлоте , никой не е казал копче на Холдинга, както и в Българиа никой не може да спре дейноста на структурите на Холдинга. Общото е че и двете държави застават зад бизнес модела, дори и в този ден и час, някой, някъде в ЕС продава бизнес пакет, докато ме занимаваш да ти отговарям.
                          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

marandi Явно не се преглътнал факта че директорите не те назначиха на щат, заедно с управленския състав от 40 човека и сега отново злобееш. Както виждаш никой не може да събори Холдинга, нито в България, нито в Германия, а ти с два клика на мишката ще ме плашиш... взех да се притеснявам за теб
                            Пич,

отдавна Русото си избира с кого да партнира и с кого - не. За съжаление не попадате в тази група, с която бих си сътрудничил.

Има там една думичка, която я наричат Репутация и тя ми е първо-определяща като избирам. Сам си отговори каква е Вашата Репутация ( публичната )?

П.П. А, това, че институциите в БГ са псевдо и не работят го знае всяко хлапе в 5-ти клас.

Аз също не разбирам какво общо има немското и БГ законодателството, че го дрънкаш като манна небесна? Обясни ми като на Рус, плийз?

Коментар

• Първоначално изпратено от fremd Разгледай мнение
                              Ей тва е по-уникално:
                              11.2 Законодателството на Федерална Република Германия ще е приложимо за
                              договорните отношения между SAVEWAY и Бизнес партньора, по-специално по
                              отношение на неговото право да получи Допълнителни ползи за Членове.

Тези Ползи, или Benefits, или на немски Leistungen са изрично забранени от законодателството на Федерална Република Германия
                              А според мен по-голямата простотия е, че те продължават да си вярват, че немското законодателство е приложимо за "договорните отношения SAVEWAY и Бизнес партньора,". Това е фактически невярно. Първо по-голямата част от БПтата са станали БПтата преди фактическото съществуване на немската фирма и не можеш просто да прехвърлиш "клиент" от една фирма на друга без неговото изрично съгласие само с промяна на общите условия. Второ, имаме български физически лица, които извършват икономическа дейност в България в полза на българското дружество и няма cross-border transactions.... със същия успех могат да напишат, че е приложимо законодателството на Източен Занзибар. То по принцип това се превежда като "не можете да си търсите правата в България пред КЗП и съда, ако някой има претенции да ходи в Германия или да се оплаче на арменския поп", но дори и да приемем, че немското законодателство е приложимо, това не означава, че българското не е...

Абе с 2 думи, падрето и плехун са нагли същества и трябва да бъдат ритани.
                              Last edited by mktmkr; 04.04.2014, 12:09.

Коментар

marandi Явно не се преглътнал факта че директорите не те назначиха на щат, заедно с управленския състав от 40 човека и сега отново злобееш. Както виждаш никой не може да събори Холдинга, нито в България, нито в Германия, а ти с два клика на мишката ще ме плашиш... взех да се притеснявам за теб
                                черкенезов, объркал си имената на страните. Пише се "Българиа" и "Германиа". Ако не ми вярваш питай проспериращото си "аз".

Коментар

X