IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Ветрогенератор с турбина с летящи крила

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от nikirai77 Разгледай мнение
    Здравейти колеги.можетели да ми кажети един 24вол
    та/ 300ватов ветрогенератор при вятър около 5метра колко ампера дава
    На така поставения въпрос само бат'ти Пешо може да отговори.

Коментар

• Здравейти колеги.можетели да ми кажети един 24вол
      та/ 300ватов ветрогенератор при вятър около 5метра колко ампера дава

Коментар

• Страхотно

Коментар

• Тук има карта на преобладаващите ветрове днес: http://earth.nullschool.net/#current...8.98,45.12,632

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
            Напикаваш я и си тръгваш...?
            - Е, че що да си тръгвам? Тук съм си

Коментар

• Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
              Маркирам да се вижда, че следя темата.
              Досега, никакви числа от страна на автора като доказателство за реален продукт, притежаващ гръмко заявените качества. Много съм любопитен, кога ще каже нещо по същество.
              Напикаваш я и си тръгваш...?

Коментар

• Маркирам да се вижда, че следя темата.
                Досега, никакви числа от страна на автора като доказателство за реален продукт, притежаващ гръмко заявените качества. Много съм любопитен, кога ще каже нещо по същество.

Коментар

• Първоначално изпратено от ORKY Разгледай мнение
                  В България вече много малко хора се занимават с разработки особено с лични средства. Този пример е показателен как обществото приема такива изобреататели, (по скоро как не ги защитава и не им помага)
                  България обаче не може да излезне на световния пазар с ментета и крадени технологиии както направиха китай япония за да дръпнат, защото никой няма да и разреши.
                  Това е единствения начин да се използва ума на изобретателите съчетан със хора имащи средства. Само с тръговия., далавери държавни поръчки тази държава няма да се отлепи от дъното , тези пари трябва да се завъртят. За да станеш изобретател обаче се иска време не може да да си сервизачия (примера за изобретателя излъчен по НОва ТВ, който дадох преди някколко поста) и да пуснеш някаква смешка да си платиш за да ти направят реклама по телевизията
                  Всяко изобретение е новост, която засяга други икономически интереси. За това и такива смешници безделници обединени в групи за оплюване са част от защитата на тези иконмически интереси и те щъкат във всички теми манипулирайки общественото мнение, .

Ако обаче един саит като този( Претендиращ че е за инвестиции) не се е освободил и не се разграничава от такива хора тотално нарушаващи етиката по форумите , не съветвам никой да се възползва от услугите му.
                  1. Лично аз, съм вложил свои средства исъм заложил жилището си та, който твърди, първо, нека провери.
                  2. Много оперено мнение, неподкрепено с никакви сериозни данни, които да потвърдят, че въртележката на Кунчев/Кънчев има, както твърди самият той,
                  "по-висок кпд" - защото, не посочва измерена стойност или, поне, данни, чрез които ние, независимо от него, да си го изчислим.
                  "по-висока устойчивост на силен вятър" - отново, никакви данни. Нито за вятъра, на който е подлагано нещото, нито за измерени отклонения, нито дори изчисления за устойчивост на умора на материала.
                  НИЩО, САМО ГОЛИ ПРИКАЗКИ.
                  3.Също така, обидно отношение към визирания изобретател, с двигателя със соленоиди. Не става дума за нелепите твърдения по медиите но, те са си на тяхнта съвест. "Сервизаджия" бил човекът.
                  И? Неговото нещо също се върти.
                  Ама, според Кунчев/Кънчев види се, "сервизаджиите" са ... абе, с една дума, втора ръка, негодни хора, "недостойни" за НЕГОВОТО одобрение. Сякаш това "Одобрение" вАжи изобщо, на фона, който всички виждаме.
                  Егати наглецът.
                  4.Така наречените от това нелепо недоразумение Кунчев/Кънчев "смешници безделници" си имат работа и бизнес, чуждите интереси са им наистина чужди и не се ангажират с тях. Вместо това, същите тези "лоши хора", вече година, откак се мъчат да го принудят сам да си помогне, като ДОКАЖЕ, че неговото нещо е истинско, че има данни за заявените твърдения но...
                  ...Но, така величаещият себе си "изобретател", вместо да сподели числа - само колко просто но, нали първо трябва да ги имаш! - се държи просто неуместно и неадекватно. При това, още в началото е пуснал /забележете, не ние, а той!/ видеоклип, ДОКАЗВАЩ неговата измама.
                  5. Вместо това, Кунчев/Кънчев иска... от сайта да са били изгонени тези, които настояват за истински, проверими данни. Значи, ДЕ ФАКТО, не истината го интересува, а как да омотае някого.
                  Някак, за друго, не се сещам

"Връх" на морал, етика, почтеност, достоверност.
                  ЕГАТИ "ВЪРХЪТ"
                  Last edited by Pyramid; 11.12.2013, 13:23.

Коментар

• В България вече много малко хора се занимават с разработки особено с лични средства. Този пример е показателен как обществото приема такива изобреататели, (по скоро как не ги защитава и не им помага)
                    България обаче не може да излезне на световния пазар с ментета и крадени технологиии както направиха китай япония за да дръпнат, защото никой няма да и разреши.
                    Това е единствения начин да се използва ума на изобретателите съчетан със хора имащи средства. Само с тръговия., далавери държавни поръчки тази държава няма да се отлепи от дъното , тези пари трябва да се завъртят. За да станеш изобретател обаче се иска време не може да да си сервизачия (примера за изобретателя излъчен по НОва ТВ, който дадох преди някколко поста) и да пуснеш някаква смешка да си платиш за да ти направят реклама по телевизията
                    Всяко изобретение е новост, която засяга други икономически интереси. За това и такива смешници безделници обединени в групи за оплюване са част от защитата на тези иконмически интереси и те щъкат във всички теми манипулирайки общественото мнение, .

Ако обаче един саит като този( Претендиращ че е за инвестиции) не се е освободил и не се разграничава от такива хора тотално нарушаващи етиката по форумите , не съветвам никой да се възползва от услугите му.

Коментар

• Първоначално изпратено от ORKY Разгледай мнение
                      Администратора , последните мнения (И почти всички преди това) на тези господа с взаимно копиране и обиди и неподкрепени без каквито и да е аргументи по техическата част са спам.Моля да бъдат отстранени , защото ми унищожават темата.Пуснете им паралелна тема да си пишат там отговорите и така ще се види има ли интерес някой да ги чете. Да унищожава темите на другите всеки може , хубаво е този саит да се даде въможност на хора с ралични мнения да си пускат тема ( до сега не го направихте при постояните спамове и обиди), съмнявам се че някой свестен ще влезе да коментира от тези господа. с изключение на Факушка

Вие сте сериозен саит и ще потърся съдействие от контролни органи тъй като това , което се случва в темата и Вие позволявате е буквално унижение на личността от хора, на които аз не отговарям.
                      ЛЭЛЭ, той се и обижда! Моли да ни били отстранени постовете.
                      А да си защити играчката - ниц. Човек иска да му помогне, да постигне нещо, а той...
                      СПАМ било. И как, да попитам?
                      Някой да ти продава нещо, Кунчев/Кънчев?
                      - НЕ.
                      Някой да ти рекламира нещо?
                      - ПАК НЕ.
                      Някой да те е нарекъл /например/ гей ?
                      - ОТНОВО, НЕ.

Виж, че мамиш, си мамиш.
                      Имал "по-високо кпд". Като го питаш колко - мълчание.
                      Била играчката му "по-устойчива". Питаш как осигурява здравина, устойчивост на умора от цикличните натоварвания - отново мълчание.
                      Питаш, какво прави с енергията, когато му се свият перките - като комунист на разпит.
                      Питаш, при какъв вятър и каква омитана площ колко вата отдава - и дума да не става да отговори...

Вместо това, "силата на въртене не му идвала от аеродинамиката". Сигурно, идва от едни малки зелени човечета, които...и още от този род, бла-бла-бла.
                      Нелепост след нелепост.
                      На видеото му, още в началото, си личи, че въртележката се върти, без той да се е задвижил /забележете, в помещение!/.
                      Виж, заявленията му - от гръмки по-гръмки: Лошите го били подтискали, ГУГЪЛ ГО ИЗОЛИРАЛ...
                      Съвършено не се чува този човек. Не, че има какво да каже, де.
                      Иначе, да се обижда - Майстор. Дано прочете следната информация, ще я постна на един друг език, с плаха надежда, да му стигне до ума:
                      WARNING !
                      Кунчев/Кънчев IS A HUSTLER
                      А Факушката е мъж.
                      Last edited by Pyramid; 09.12.2013, 18:26.

Коментар

• Администратора , последните мнения (И почти всички преди това) на тези господа с взаимно копиране и обиди и неподкрепени без каквито и да е аргументи по техическата част са спам.Моля да бъдат отстранени , защото ми унищожават темата.Пуснете им паралелна тема да си пишат там отговорите и така ще се види има ли интерес някой да ги чете. Да унищожава темите на другите всеки може , хубаво е този саит да се даде въможност на хора с ралични мнения да си пускат тема ( до сега не го направихте при постояните спамове и обиди), съмнявам се че някой свестен ще влезе да коментира от тези господа. с изключение на Факушка

Вие сте сериозен саит и ще потърся съдействие от контролни органи тъй като това , което се случва в темата и Вие позволявате е буквално унижение на личността от хора, на които аз не отговарям.
                        Last edited by ORKY; 09.12.2013, 09:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow
                          Не искам да се занимавам повече с него. Каквото имах да казвам, го казах в предния пост.
                          Нали знаеш на калпавия .... какво му пречи?
                          Естествено, той и няма какво да сподели, т.к. всичко е гола вода и кал по ушите. Аз ще наблюдавам темата, все пак. Ей така, от спортен интерес.

Коментар

• Първоначално изпратено от gigow
                            Стига дрънка простотии бе!

Аз ако съм изобретил нещо такова, щях да направя работещ прототип, да видя става ли или не теорията ми. След това щях да си защитя патент, за да не ми откраднат изобретението и с един усъвършенстван прототип щях да се представя на техническия панаир.
                            А за форумни простотии изобщо нямаше да се сетя.

Камо ли да обвинявам Гугъл и целия свят, че ми пречат на изобретението.

Ти си празноглав дрънкалник, който няма никакви знания за физика и динамика на флуидите.
                            Телевизиите му виновни! Че отивай в САЩ бе! Там не гледат нашите телевизии. Отиди и си представи "гениалното" творение в Китай!

А бе няма ли един разбиращ от физика модератор да ни отърве от идиотската тема?
                            Чакай, Гигов, ТИ не знаеш: Цял свят се е заел да го мори, да го мачка, да му крие "хениалното" нещо на Кун/Кънчевия. Естествено, он се чуХства репресиран
                            А в Щатите и Китай не отива с основание т.к. те може и да са тъпи, ама разбират от числа и, в момента, в който му ги поискат, а той и на тях започне да шикалкави, така ще го наритат, че свят ще му се завие.
                            Естествено, може и да пооткраднат нещо ...ако има, изобщо, какво и ако си заслужава /пак, изобщо/. Аз , освен един шикалкатор с необравдано големи твърдения и някаква панаирджийска въртележка, към която аеродинамиката била нямала /ама никакво!/ отношение, друго не видях, а ти?
                            Last edited by Pyramid; 08.12.2013, 22:08.

Коментар

• Факушка , не се чувствай измамена, че четеш тази тема , а не си разбрала нищо.
                              Незнайни са пътищата на любовта, които ща тръшнат чисто гола на перката на някой ветрогенераторджия .

Коментар

• Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнение
                                В тая тема само измамници сте се събрали.
                                -А, не. На никъде без теб, Факушка ефенди

Коментар

Working...
                                X