Първоначално изпратено от ORKY
Разгледай мнение
http://www.youtube.com/watch?v=EsKPTbmuvMc
Кънчо, не разбирам твърдението ти, че от 4-тата минута на клипа ти – това , мандахерцащото се наляво и надясно подбие на махало - не било направено с autocad? Това ли ми казваш? Мислиш ли , че в тоя форум доматите с колците ги хапваме , а? Имай предвид , че много от тук пишещите са учили физика и доста по-добре се справят от теб – трудно ще ги омаеш , Приятелю!
Както и да е – не това е предмет на спора. Кое е същността на моето мнение , ли? Точно това , което пропускаш волно или неволно.
Значи, аз не ти говоря за никакви акумулатори в гащите ти – това ти е казал някой друг , но не точно в тоя форум , а ти ни се обясняваш за неща , които не касаят твоето финансиране , защо така? Завърташ натам разговора – към вечно недооцененият носител на идеи в тая страна и така се правиш на обиден: значи , ако сме решили да финансираме някакво начинание , въпроси не бива да задаваме – да вадим парите и да ти имаме доверие? Ама на база на какво – не става ясно.
В тоя форум се оказа нещо по-различно , което не си очаквал , че някакъв си тръгва да те пита за толкова “незначителни” неща в твоите “проекти” , а не говори за акумулатор в гащите ти , како опонентите и досега… Така е в тоя живот – вечно някой прави “мизерии” и спънки на недооценените “новатори”.
Ще се спра на тия “незначителни” неща защото тук не говорим за детски многоцветни въздушни перки , които продават по панаирите и лесно се завъртат от полъха на вятъра , а ти ни говориш за многотонни съоръжения за производство на електроенергия с определени параметри – не за захранване лампичките от елхата ,нали?. Разбирам , че ти тоя въпрос малко го прескачаш , защото там съвсем ще затънеш в тинята. На тоя етап усилията ти са да грабнеш вниманието на човек с пари с някаква идея и няколко силни думички – по възможност със засилен интерес в съвременни проблеми , например достатъчно е да споменем “зелена енергия” и вече сме на гребена на вълната – всички гледат към нас с надежда.
Няма да правя повече анализи , само не разбирам причината , поради която ти оставяш без коментар в мнението ми долу - нещо много съществено в подобна работа - силовите триъгълници , има ли изобщо някаква реактивна сила при изтичане отнякъде при теб , как се постига при теб оптималният ъгъл на атака , докато си тичаш с развяващите се байрачета?
Не искам да ми отговаряш сега , Приятелю. Когато сам си дадеш сметка за тия няколко важни начални параметри , тогава мога да продължа със следващите си въпроси , а те са много.
Тук стигнах до важния момент , когато си задаваш въпроса дали аз съм ти приятел или враг. Нито едното , нито другото. Не те хваля и не ти се смея – опонирам. Според мен приятелството не се отъждествява с ласкателство и “четкане” , защото всички тук разбираме , че опонентите не само в мое лице - имат свои въпроси , а сериозните доводи и твои отговори са необходими , за да бъдеш признат някой ден вероятно и ако изобщо е възможно ….
Накрая , не разбирам какъв ти е проблемът , ако тук смяташ , че не те оценяват? Заинтересувай някой милионер в Европата , нека ти хариза няколко милиона , а ти тук откривай работни места. Тогава ще ти кажа моето евала , дори без да си научил що е то ъгъл на атака , нито пък реактивна компонента на изтичането. Имай предвид , че и там ще те помолят да им направиш скоростните триъгълници , но не само на входа и изхода , но и по продължение на целият канал , за който канал дори и не подозираш , че съществува , а профилът и обтекаемостта му са от първостепенно значение.
Весела Коледа , здраве и нови идеи на всички , както и пари за защита на идеите! Понякога не е лошо и с пари за качествено образование да разполагаме , но това е отделна тема...
Коментар