IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Купувам,инвестирам,търся партньори!!!

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• търся инвеститор-съдружник

търся инвеститор-съдружник за построяване на завод(фабрика) за химични материали
    подробности на и-майл: Maxgrow@abv.bg

Коментар

• Първоначално изпратено от Usercho Разгледай мнение
      Ще уведомя приятел. Евала!
      Интересно ми е какво ли е станало с това. Чисто любопитство дали е успял да изкара някакви пари?

Коментар

• Изпрати ми контакти на мейл sapa84@abv.bg . Ще ти покажа нещо . Хубаво е и телефон да има

Коментар

• Първоначално изпратено от zaigush Разгледай мнение
          Здравейте Инвеститори!!

Купувам сайтове, приложения за смартфони, и всичко което е печелившо в он-лайн бизнеса. Готов съм за съвместна работа по всички възможни схеми. Единствено условие,всички да печелят! Win-win!!

Търся читави и сериозни хора които имат,имат малко или нямат никакъв капитал но имат желание за работа,креативни са и искат да се развиват.

Търся експерти за консултация при покупка на печеливши сайтове на българския или световния пазар (flippa.com.... ),съответно срещу заплащане или включване със процент във съвместната работа. Готов съм да инвестирам във офис,техника,сървъри и тнт. Оутсорсинг също е добър вариант.

Очаквам предложения на лично както и на е-майл : lungamente@abv.bg

За тези който ще започнат да се заяждат ще кажа : Момчета не си губете времето с негативност и песимизъм,по добре се радвайте на живота!!!
          Ще уведомя приятел. Евала!

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
            Погледни си личните и ми изпрати имейла си, да ти изпратя бизнес плана.
            Време е да избухнем в Америка! Нещата са уредени на 100%, търсим съдружник!
            То хамериканците ти и оттук може да ги отнесеш, како бръмбар сламка. вЕрвай ми, Дохтуре, гулема боМЪБА си ти.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
              Да те ДжаСкам у бизнесмена
              Погледни си личните и ми изпрати имейла си, да ти изпратя бизнес плана.
              Време е да избухнем в Америка! Нещата са уредени на 100%, търсим съдружник!
              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Търся съдружник за Джас Бистро Супер Клуб - Таверна в Палм Бийч.
                Пробвай тук!!!
                Най-близко ти е и е крайно време да ги посетиш!!!

ДЪРЖАВНА ПСИХИАТРИЧНА БОЛНИЦА – БЯЛА

МЪЖКО И ЖЕНСКО ОТДЕЛЕНИЕ

Контакти

7100 гр. Бяла, обл. Русе

Тел.: (068) 60 35 92

Дейности

• Детоксификация
                • Психо – социална рехабилитация
                Only God Can Judge me...

Коментар

Търся съдружник за Джас Бистро Супер Клуб - Таверна в Палм Бийч.
                  Да те ДжаСкам у бизнесмена

Коментар

• Търся съдружник за Джас Бистро Супер Клуб - Таверна в Палм Бийч.
                    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Ако ви харесва идеята ми пишете, мога да помагам със съвети.
                      Д-ц Черкезов

Съветите ти са закъснели малко - в София имаше, но фалира. Виж в Попово може да преуспее.

Коментар

• Аз мога да ви предложа една малко нестандартна за България идея. Става въпрос за СУИНГ КЛУБ.Това е клуб,в който се събират разкрепостени двойки,или сами мъже и жени и се забавляват и разпускат.Има много хора в България от СУИНГ обществото,които няма къде да се събират и да разпускат освен в частни домове,в официалния сайт на обществото постоянно се търсят места,като хотели,хижи.....До сега в България май няма подобен клуб или поне аз не знам да има.Печалбата от клуба освен от коктейлите и останалите напитки ще се печели от входа,който може да е от порядъка на 60-70 лв на двойка, а за самотните дами и господа може да се осигурява компания срещу заплащане. Клубът може да работи през останалото време и с обикновени клиетни,може да се правят и вип партита с отбрани клиенти,тематични партита.Примерно аз съм от Попово и тук е много скучно един подобен клуб ще е нещо различно,ново и ... определено неповторимо изживяване.Вместо мъжете да предлагат в сайтовете за запознанства по 300-600 лв на момичета спокойно, като се чуе из социалните мрежи и сайтовете за клуба на тях ще им е много по добре да си избират на живо и без притеснения партниори за вечерта.За инвестицията не знам колко може да е, колкото по хубава е клуба толкова повече клиенти ще има,трябва обзавеждането да е нестандартно,модерно и оригинално.Обстановката да е,като за отбрани и вип клиенти.Пак ще дам пример за Попово,тук нямаме заведение,което да е емблема на лукс и вип персони,а това се харесва както на тях,така и на обикновените хора.Ако ви харесва идеята ми пишете, мога да помагам със съвети.
                        Д-ц Черкезов

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                          Плевнелиев: България се превръща лека-полека в една малка Швейцария
                          Днес има толкова въодушевени хора, но най-усмихнат съм аз, каза президентът
                          Промяна в структурата на инвестициите в България вижда президентът Росен Плевнелиев. Той отбеляза това при откриването на нов модерен швейцарски завод в София. Той откри завод на швейцарската компания “Райхле и Де-Марси” за дизайн, производство и сглобяване на фиброоптични компоненти и платформи. Общата инвестиция на проекта е 10 млн. лева, като това не включва покупката на сградата, която струва 8 млн.
                          България се препозиционира по пътя на инвестициите, отбеляза държавният глава. Ако до 2008 г. в страната се инвестираше предимно в недвижими имоти и финонсиви ресурси, днес това са само 15% от инвестициите.
                          Останалите 85% са фабрики, машинни технологии, които дават хоризонти за бъдещето, отбеляза Плевнелиев. Той каза също, че се гордее, че днес в София се открива високотехнологично предприятие на компания от Швейцария, която е най-конкурентната икономика и символ на най-високо качество в света. По този начин, отбеляза Плевнелиев, нашата страна се превръща лека-полека в една малка Швейцария.
                          "Днес има толкова много въодушевени хора, но най-усмихнатият съм аз, защото това е една фабрика, която е построена по най-високите стандарти за качество", каза президентът Плевнелиев. "Оттук, произведено в България ще се изнася за целия свят. Световен лидер, символ на качество и най-доброто в технологиите за пренос на данни, инвестира в България и 100 млади, интелигентни българи ще получат едно добро бъдеще", изтъкна още държавният глава.
                          Президентът посочи, че България знае как да се позиционира по пътя на технологиите, и само за една година е успяла да подобри своята конкурентоспособност - стана 12-та, а преди това беше 74-та.
                          -Споделях ли високата си оценка за чувството за хумор на президента?

Коментар

• Плевнелиев: България се превръща лека-полека в една малка Швейцария
                            Днес има толкова въодушевени хора, но най-усмихнат съм аз, каза президентът
                            Промяна в структурата на инвестициите в България вижда президентът Росен Плевнелиев. Той отбеляза това при откриването на нов модерен швейцарски завод в София. Той откри завод на швейцарската компания “Райхле и Де-Марси” за дизайн, производство и сглобяване на фиброоптични компоненти и платформи. Общата инвестиция на проекта е 10 млн. лева, като това не включва покупката на сградата, която струва 8 млн.
                            България се препозиционира по пътя на инвестициите, отбеляза държавният глава. Ако до 2008 г. в страната се инвестираше предимно в недвижими имоти и финонсиви ресурси, днес това са само 15% от инвестициите.
                            Останалите 85% са фабрики, машинни технологии, които дават хоризонти за бъдещето, отбеляза Плевнелиев. Той каза също, че се гордее, че днес в София се открива високотехнологично предприятие на компания от Швейцария, която е най-конкурентната икономика и символ на най-високо качество в света. По този начин, отбеляза Плевнелиев, нашата страна се превръща лека-полека в една малка Швейцария.
                            "Днес има толкова много въодушевени хора, но най-усмихнатият съм аз, защото това е една фабрика, която е построена по най-високите стандарти за качество", каза президентът Плевнелиев. "Оттук, произведено в България ще се изнася за целия свят. Световен лидер, символ на качество и най-доброто в технологиите за пренос на данни, инвестира в България и 100 млади, интелигентни българи ще получат едно добро бъдеще", изтъкна още държавният глава.
                            Президентът посочи, че България знае как да се позиционира по пътя на технологиите, и само за една година е успяла да подобри своята конкурентоспособност - стана 12-та, а преди това беше 74-та.

Коментар

• www.segabg.com/article.php?id=61832ЦИНИЗЪМ

Коментар

• http://www.segabg.com/article.php?id=6183
                                лицемерието граничи с подигравка към мизерстващия народ

Коментар

Working...
                                X