Първоначално изпратено от Moesia
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Инвестирайте в мен
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнениеАз искам да инвестирам в теб, ама нямаш никакво представяне, поне мерки 70,90,70 или нещо от сорта
За биткойните си права, за фараоните също, ама освен в имоти и красиви жени, то не остана в какво да се инвестира. Златото е откровен балон и ще се усети чак след още 4 години.
Коментар
-
Първоначално изпратено от IvanG Разгледай мнениеАкъл имам - пари ми дай
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеЗа какво са ти тия 1000 лева?I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнениеГледам по форума пишат паралии хора. Щом може да си пръскате парите в пирамида, фараони, Биткойни и други простотии и вярвате в тях - Повярвайте в мен и инвестирайте (дарете) 1000лв. Ще ви пратя картичка за коледа и ще посветя пост номер 300 на вас. Е не е като карта за отстъпка, но пак е нещо.
Сметката ми е BG30RZBB91551000457920
Бъфет, приятелю, ако четеш това прати ми сума с три 0 повече.
За биткойните си права, за фараоните също, ама освен в имоти и красиви жени, то не остана в какво да се инвестира. Златото е откровен балон и ще се усети чак след още 4 години.Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!
Коментар
-
Инвестирайте в мен
Гледам по форума пишат паралии хора. Щом може да си пръскате парите в пирамида, фараони, Биткойни и други простотии и вярвате в тях - Повярвайте в мен и инвестирайте (дарете) 1000лв. Ще ви пратя картичка за коледа и ще посветя пост номер 300 на вас. Е не е като карта за отстъпка, но пак е нещо.
Сметката ми е -------------------------------------------
Бъфет, приятелю, ако четеш това прати ми сума с три 0 повече.Last edited by Nikola; 29.11.2012, 19:29.Тагове: Отмаркиране на всички
Коментар