IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търговия с изкуство

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
    Докторе, моите уважения. Но да ми кажеш, по кой божествен начин купи картината? С кредитна карта или с финансиране с LC?
    Ами той не е казал, че е лично негова собственост но все пак...забележително..
    I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• Докторе, моите уважения. Но да ми кажеш, по кой божествен начин купи картината? С кредитна карта или с финансиране с LC?

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
        Не е менте моята имам сертификати.
        жълти с много печати
        подвързани като книжка
        това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Изпрати си имейла на личен.
          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Цената е 30М.,Е., писмо на интереса и изпращам цялата документация!
            нещо ни пързаляш

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
              Цена? Коя е картината?
              Цената е 30М.,Е., писмо на интереса и изпращам цялата документация!
              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Достатъчно е сертификатите да са менте!

Коментар

Цена? Коя е картината?

Коментар

• Не е менте моята имам сертификати.

Коментар

• Е, Моне, айде по-сериозно сега.Макар че имаше някаква история с картина на Моне май преди години -ама беше заложена в банка за некви милиони, па се оказа че е менте ли, нещо такова беше.

Коментар

Имам картина на Моне!

Коментар

• Имам картина на Моне!

Коментар

Мога да предложа картина на известен художник, някой ако търси! Но е скъпичка!
                            Да не е от Златювите ;-)..
                            I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• По принцип кризата е добрия момент за купуване на такива неща, но за истински имена известни навън наистина трябват много-много дебели пари освен ако човек не притежава голям късмет и не попадне на находка случайно или след много-много щателно проучване. Затова и bertram се е насочил добре. Не купувай от галерии обаче, а направо от ателиета на художници. Лично мен тия соц величия от близкото минало не ме влекат много и предпочитам по-млади имена или тепърва прохождащи. Скъпичко удоволствие си е, но ако човек има търпение и известно постоянство може да се снабди с добри неща и евтино.
                              Last edited by Jay Gould; 22.10.2012, 03:00.
                              http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Мога да предложа картина на известен художник, някой ако търси! Но е скъпичка!

Коментар

Working...
                                X