Първоначално изпратено от НАИВHИК
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Търговия с изкуство
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеНе е менте моята имам сертификати.
подвързани като книжкатова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеЦената е 30М.,Е., писмо на интереса и изпращам цялата документация!
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЦена? Коя е картината?Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеНе е менте моята имам сертификати.
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеМога да предложа картина на известен художник, някой ако търси! Но е скъпичка!I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
По принцип кризата е добрия момент за купуване на такива неща, но за истински имена известни навън наистина трябват много-много дебели пари освен ако човек не притежава голям късмет и не попадне на находка случайно или след много-много щателно проучване. Затова и bertram се е насочил добре. Не купувай от галерии обаче, а направо от ателиета на художници. Лично мен тия соц величия от близкото минало не ме влекат много и предпочитам по-млади имена или тепърва прохождащи. Скъпичко удоволствие си е, но ако човек има търпение и известно постоянство може да се снабди с добри неща и евтино.Last edited by Jay Gould; 22.10.2012, 03:00.http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир
Коментар
Коментар