If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
. . Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 2261 от 16. III. 2007 г. по ф. д. № 1112/2007 вписа еднолично дружество с ограничена отговорност “БУЛБАКС” - ЕООД, със седалище и адрес на управление Пловдив, ул. Тракия 57, с предмет на дейност: вносно-износна търговска дейност със стоки и услуги, незабранени със закон, посредничество, агентство и търговско представителство на местни и чуждестранни физически и юридически лица при сключване на сделки, инвестиционна, спедиционна, транспортна, складова и лизингова дейност, предприемачество, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и други дейности по чл. 1 ТЗ при условията, разрешени от закона. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 230 500 лв. , с едноличен собственик на капитала “Национален християнски център”, София
Много, много интересното е, че този християнски център не може да бъде открит в търговския регистър. ЕИК-то което е посочено, също е невалидно ?! Повдига се въпросът що за юридическо лице е това.
Всички секти, за които съм чел, почват с привличане на нищо неподозиращи възрастни и ДЕЦА, именно със "нещо свежо от духовната дейност"...Мисля, че сам се прецакваш с такива мнения. Ти си знаеш, де...
. . Пловдивският окръжен съд на основание чл. 6 във връзка с чл. 119, ал. 2 ТЗ с решение № 2261 от 16. III. 2007 г. по ф. д. № 1112/2007 вписа еднолично дружество с ограничена отговорност “БУЛБАКС” - ЕООД, със седалище и адрес на управление Пловдив, ул. Тракия 57, с предмет на дейност: вносно-износна търговска дейност със стоки и услуги, незабранени със закон, посредничество, агентство и търговско представителство на местни и чуждестранни физически и юридически лица при сключване на сделки, инвестиционна, спедиционна, транспортна, складова и лизингова дейност, предприемачество, покупка, строеж и обзавеждане на недвижими имоти с цел продажба, както и други дейности по чл. 1 ТЗ при условията, разрешени от закона. Дружеството е с неопределен срок, с капитал 230 500 лв. , с едноличен собственик на капитала “Национален християнски център”, София
Данчо,
Отново говориш глупости.
какво общо имат рушащите се храмове с личноста на пастор Петров?
Ела в нашия храм в Пловдив да видиш че в отлично състояние и държа да отбележа че не се субсидираме от БПЦ.
И защо пасторите да не карат БМВ, те по нисша каста ли са във вашата ценностна система?!!!!!!!!!!!!
Къде пише че пасторите трябва да карат жигули, моля спрете не се излагайте повече!!!
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Черкезов...,никой не ги слага под общ знаменател ,а ти демонстрирам,че не съм ограничен ,дори съм деен щом се интересувам от дейността на тази пирамида.Ще съм ограничен ако без да знам нищо клавна въдицата като всички.
Говорищ за негативна енергия като човек с промит мозак.
Ако нямаше рушащи се християнски храмове щях да ти повярвам.Или първо трябва да се раздадат BMW-тата ли?
С нищо не ме убеждаваш,че всичко тем е ок....
Има Пастори и пастори, както различни хора, слагайки ги под един знаменател, демонстрираш колко си ограничен.
Пастор Петров е много известен човек в христянските среди, и подържа много духовни храмове с лични средства. Известен благодетел е.
Трябва да се съобразявате когато говорите неистина за духовни същества, защото тази негативна енергия ще ви се върне десетократно .
Има Пастори и пастори, както различни хора, слагайки ги под един знаменател, демонстрираш колко си ограничен.
Пастор Петров е много известен човек в христянските среди, и подържа много духовни храмове с лични средства. Известен благодетел е.
Трябва да се съобразявате когато говорите неистина за духовни същества, защото тази негативна енергия ще ви се върне десетократно .
Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.
Коментар