IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Едно въпросче към двете дами.
    Що се опитвате да ни убедите, че бизнесът ви е много печеливш?
    Ако е така, печелете, не се занимавайте с нас ограничените невежи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Анна Митева Разгледай мнение
      Мариа, мисля че се сещам коя си, привет.
      Да не сте се срещали в дамската тоалетна?

Коментар

• Първоначално изпратено от Анна Митева Разгледай мнение
        всичко зависи от нашата борбеност и мотивация да помагаме на другите да печелят, съответно и ние.
        Неее, вие не помагате на други да печелят, вие помагате на себе си. И това е най-големия ви грях. Морално отговорен пред себе си е човек, който признава грешките си и не ги повтаря или дори да ги повтори, НЕ ги потретва. Което ми напомня да се цитирам с един пост назад, ТОЧНО заради товите думи:

Не са се чували с години, но изведнъж се сещат за него. И започват да го убеждават, че не го правили за себе си, а му правили услуга, видиш ли
        И тук няма изобщо дума или изречение, което да обори думите ми.
        От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Първоначално изпратено от Maria_ Разгледай мнение
          darkside със сигурност плащаме данъци още преди парите да са ни преведени в банковата сметка ( ДОД и ДДС) . И ако господинът, занимаващ се с програмиране може за 50 лв за ми поддържа такъв тип онлаин офис и маркетингов сайт 20 години + счетоводство ще го помоля да ми пише на лични , определено бих се възползвала от услугите му по други проекти. Собствениците не са открили топлата вода нито със софтуера, нито с цялостната идея на компанията, просто са направили съчетанието между идея и продукт и им се е получило достатъчно добре. И докато във фаза 1 се печели от продажба на франчайз, то в следващите фази няма да е нужно да продаваш каквото и да било - има точен и ясен бизнес план. Това, че хората, които нямат нищо общо с компанията не го знаят и не са запознати е напълно нормално, но пак ви казвам не бъркайте мненията с факти.Казвайки, че SCI е пирамида автоматично обвинявате и 1300 търговски обекта в същото, обекти от кварталния магазин до субуеи. Да, бизнес е и наистина могат да се вадят сериозни приходи, но нито е лесно, нито е за всеки. За това има бизнес опция и клентска опция, а на който не му харесва да пести - добре, няма проблем, това е чудесно, явно няма нужда от допълнителни доходи и точка.

Мариа, мисля че се сещам коя си, привет. Няма нужда да спориш с грамофонни плочи от миналия век.
          Проблема на нашенеца...е че мисли с няколко дни напред, а ние градим настоящето си мислейки с 50 - 500г. напред. Просто ние сме визионери. Дори и да имаме проста карта. Спестявайки по 100лв. месечно, това прави 1200лв. годишно, по 50 години, това прави минимум 60 000лв. спестени и дай боже успешно реинвестирани капитали. А ако сме бизнес партньори, тези 60 000лв., могат да бъдат 600 000лв. или повече, всичко зависи от нашата борбеност и мотивация да помагаме на другите да печелят, съответно и ние. Така заедно вдигаме стандарта на живот на една не малка част от приятелите ни.
          В SCI знаем, че бизнес предложението, от което всеки се нуждае, трябва да бъде семпло, пленяващо и акумулиращо бърза финансова печалба.

Коментар

• Именно, и това е най-лицемерното, което може да се случи с някой! Не са се чували с години, но изведнъж се сещат за него. И започват да го убеждават, че не го правили за себе си, а му правили услуга, видиш ли, да стане богат и му дават възможност да бъде финансово независим.

Утре обаче ако се видят на улицата и този същия помоли за един телефонен разговор, всеки забравя да си плати сметката... Познай!

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
              С други думи - ако искаш да имаме общи бизнес интереси, самия факт, че се занимаваш със SCI ми говори лошо за теб и може би ме отблъсква. И не става дума за 50 лева, а хиляди. Ако ги имаш за инвестиция, пиши.
              В това се крие най-голямата вреда която понасят така наречените БП. Както звънят на всичките си познати и им предлагат "бизнес" във финансова пирамида, след време никой няма да иска да си партнира с тях за нищо.

Ако сега някой от хората които ми предложиха този "бизнес" се обади и ми каже че има идея за бизнес, може би любезно, но ще го отсвиря.

Иначе да, лесно е да хвалиш софтуера пред хора които нищо не разбират, нали има 3000000 реда код
              Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

И ако господинът, занимаващ се с програмиране може за 50 лв за ми поддържа такъв тип онлаин офис и маркетингов сайт 20 години + счетоводство ще го помоля да ми пише на лични , определено бих се възползвала от услугите му по други проекти.
                Мария, нека ти обясня нещо, което явно ти се губи в цялостната картинка. /най-вероятно ще имам тук-там някоя грешка в обяснението, но се фокусирай върху идеята/

Първо - тази система НЕ се поддържа за 50 лева, защото това са твоите пари, но тя вече е готова и се пуска в базата от данни един потребител, в случая ти, с готов генериран темплейт.

Второ - тази система е била готова още преди ти и някои от другите заблудени души да дадат по 3000, 1800 или 600 лева, дори още преди тези 50ина лева. Нарича се инвестиция - дай сега да вложа 5-10 хиляди някой да ми изгради този уеб сайт, а аз после от наивниците ще си ги избия. Тройно. Петорно. Или там колкото е - може и десеторно.

Трето - драга, Мария, не искам да звуча надменно, но ти като човек, който е решил да спестява по 10% от обектите, които няма да ти спестяват повече от 20-30 стотинки на пазарене, едва ли ще може да ми предложиш да се занимавам с продукти, които да са ми в интереса. Понеже се занимаваме /ще говоря в мн. число, понеже не работя сам/ с продукти, които са на световен пазар и се нуждаят от стабилни инвестиции, в които, ако имаше средства да инвестираш, едва ли изобщо би обърнала внимание на SCI карти.

С други думи - ако искаш да имаме общи бизнес интереси, самия факт, че се занимаваш със SCI ми говори лошо за теб и може би ме отблъсква. И не става дума за 50 лева, а хиляди. Ако ги имаш за инвестиция, пиши.

Коментар

• Първоначално изпратено от Moesia Разгледай мнение
                  Въпросите около ДОД съм ги позабравил и ако може някой компетентен да каже, но ми се струва, че или Мария ни върти, или Пастора нея. Няма как преди да ви изплатят заветните 10лв. събрани бонуси, от тях СЦИ да ви удържат 1лв. - 10% ДОД, защото въобще не е тяхна работа да ви внасят данъка.
                  Извинявай! Не видях че си задал точния въпрос

Коментар

darkside със сигурност плащаме данъци още преди парите да са ни преведени в банковата сметка ( ДОД и ДДС) . .
                    И на какво основание пирамидата ви удържа пари за ДОД, като не сте на договор към нея? И от тук ли ви прибират кинти?

Коментар

• Въпросите около ДОД съм ги позабравил и ако може някой компетентен да каже, но ми се струва, че или Мария ни върти, или Пастора нея. Няма как преди да ви изплатят заветните 10лв. събрани бонуси, от тях СЦИ да ви удържат 1лв. - 10% ДОД, защото въобще не е тяхна работа да ви внасят данъка.

Коментар

• Maria_ само не разбрах, за какво ти е онлайн офис и счетоводител, да ти осчетоводи жълтите стотинки по картата ли?

Коментар

• darkside със сигурност плащаме данъци още преди парите да са ни преведени в банковата сметка ( ДОД и ДДС) . И ако господинът, занимаващ се с програмиране може за 50 лв за ми поддържа такъв тип онлаин офис и маркетингов сайт 20 години + счетоводство ще го помоля да ми пише на лични , определено бих се възползвала от услугите му по други проекти. Собствениците не са открили топлата вода нито със софтуера, нито с цялостната идея на компанията, просто са направили съчетанието между идея и продукт и им се е получило достатъчно добре. И докато във фаза 1 се печели от продажба на франчайз, то в следващите фази няма да е нужно да продаваш каквото и да било - има точен и ясен бизнес план. Това, че хората, които нямат нищо общо с компанията не го знаят и не са запознати е напълно нормално, но пак ви казвам не бъркайте мненията с факти.Казвайки, че SCI е пирамида автоматично обвинявате и 1300 търговски обекта в същото, обекти от кварталния магазин до субуеи. Да, бизнес е и наистина могат да се вадят сериозни приходи, но нито е лесно, нито е за всеки. За това има бизнес опция и клентска опция, а на който не му харесва да пести - добре, няма проблем, това е чудесно, явно няма нужда от допълнителни доходи и точка.

Коментар

Дами и господа, SCI не е пирамида, защото си плаща данъците, защото предлага реален продукт, а именно срещу парите си не получаваш само една карта (сеив карт) и възможността да спестяваш, получаваш хардуерна и софтуерна платформа.
                            А какво е?....Това, че си плащате данъците (вие нямате данъци!) прави ли структурата ви, която е типичен пример за пирамида, надежден източник за доходи на всеки, включил се в играта ви "предай нататък"? Аз мисля, че единствените печелифши са на върха на пирамидата. Тия в подножието са потенциалните губещи. Защото от нищо нещо може да става, но временно. Вие преразпределяте едни чужди пари, нищо повече.Точно затова се местите от държава в държава (не ти, а създателите на играта).
                            Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
                              Не разбирам кое е уникалното иновативното и революционното на софтуера....почити всяка банка си има он лайн банкиране и смс известяване.
                              Този сци софтуер който не е записан в ГФО чии е .... )
                              Казват, всеки леФ влизал веднага по сметка. Пия кафе, вземам 10 стинки бонус, с платежно 80 стинки и СМС за 25 стинки 10-те стинки са в сметката ми

Коментар

Дами и господа, SCI не е пирамида, защото си плаща данъците, защото предлага реален продукт, а именно срещу парите си не получаваш само една карта (сеив карт) и възможността да спестяваш, получаваш хардуерна и софтуерна платформа, в която се отразява всяка стотинка и то в интервал от секунда, има смс услуга, чрез която веднага разбираш колко пари са преведени по банковата ти сметка или в твоя онлаин офис.Хората занимавали се с хардуер и софтуер знаят и могат да оценят колко работа е това и каква е цената му( тя надхвърля 50лв, можете да бъдете сигурни). 3 бонуса и бизнес опция. Компанията партнира с търговси обекти като субуеи, галинел, оптодент ( най-голямата оптика в пловдив) , бензиностанции, аптеки , автокомплекс Стефанов , Деком , един куп хранителни магазини , нон-стопи , заведения , салони и т.н. Ако компанията беше пирамида тези обекти и вериги биха ли си позволили да партнират с нея ? Другото, което е от голямо значение е, че хората от по-долно ниво могат да печелят повече от тези на по-горно. Прочетох някъде, че нямало обучения - напротив има много обучения, но явно някои ги е пропуснал. Като всяка друга компания и тази има бизнес план за развитието си. Не можело постоянно да се добавят нови партньори, така е, не може. Не трябва и не е нужно и ако някои се беше заинтересовал от бизнес плана на компанията , а не от това кои какво му бил казал изобщо нямаше да има нужда от нелепи обяснения и епитети. Бъркат се мнения с факти и то твърде много.
                                Програмист съм и ми е ясно - няма нищо съществено в софтуера. Да, не е обикновена система, която прихваща пет реда от датабазата, но не е и великата идея, за която постоянно тръбите. И впрочем, за хората може да изглежда нещо необяснимо и страхотно, но за мен не е. По същия начин гледам като дивак химическите реакции.

Коментар

Working...
                                X