IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от rururu Разгледай мнение
    Има ли начин твоите 10 партньора да ни включат под тях (около сто човека сме) при същото съотношение (2/3) за тях?
    е, черпите там едни 600 или 3000 и ви включват, къв ви е проблема
    екстра ще е да сте Над тях

Коментар

• Разбира се. На лични да го обсъдим.
      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
        Кинг, аз това съм го направил но не с карти, а с бизнес пакети!
        Хванал съм 10 мой партньора и съм ги въвел във бизнеса, после делим по братски, 2/3 за мен.
        Има ли начин твоите 10 партньора да ни включат под тях (около сто човека сме) при същото съотношение (2/3) за тях?

Коментар

• Първоначално изпратено от king0ftheworld Разгледай мнение
          Защо ве КМЕТА ??
          Двойка по Български език и литература. За правопис да не говорим.
          Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Защо ве КМЕТА ??

Коментар

4овек
              40 века, да ти имам ентусиазма,,,,

Коментар

• А колко карти има право да си купи 1 4овек ? и после като се раздадът как да съм сигурен дали ще ми се превеждат пари ( смисъл проценти от тяхните покупки) ?

Коментар

• Преди да се направи този сайт, май е имало опити за друг

http://dawhois.com/site/save-card.info.html

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                    Кинг, аз това съм го направил но не с карти, а с бизнес пакети!
                    Хванал съм 10 мой партньора и съм ги въвел във бизнеса, после делим по братски, 2/3 за мен.
                    Той и Брежнев навремето казал на Бай Тошо, че ще делят по братски, а Бай Тошо питал а по равно не може ли ?

Коментар

Здравейте, искам да попитам колко карти има право да си копува един човек ? Идеята ми е да купя примерно 10 карти и да ги дам без пари на хора които преценя ( които пазаруват в посочените центрове и фирми в които има отстъпки) . Според вас това дали ще е на печалба тази идея , като съм замислил ако потръгне да копувам още карти и да ги давам без пари??
                      Според мен има много хляб в идеята ти. Интересно как никой не се е сетил Браво момче! Това е начинът!!!!

Коментар

• Кинг, аз това съм го направил но не с карти, а с бизнес пакети!
                        Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

Здравейте, искам да попитам колко карти има право да си копува един човек ? Идеята ми е да купя примерно 10 карти и да ги дам без пари на хора които преценя ( които пазаруват в посочените центрове и фирми в които има отстъпки) . Според вас това дали ще е на печалба тази идея , като съм замислил ако потръгне да копувам още карти и да ги давам без пари??
                          Давай ти си, купувай карти и раздавай.

Коментар

• Една идея...

Коментар

• Първоначално изпратено от nns Разгледай мнение
                              Ама Вие ли сте била?! Еейй най-накрая да попадна на човек осигурен в това хм под, по-редки сте и от хората с кредит от корпоративна банка, само това ми остана да намеря и Йети.
                              ахахахахахаах ей тоя коментар ме разсмя истински благодаря
                              we hate your whole crew, so please don't stay in touch

Коментар

• Първоначално изпратено от MLM in bulgaria Разгледай мнение
                                заинтригува ме много с тези 30 %, защото отстъпката си е сериозна и се порових в сайта им да видя, кой ще даде такава, обаче не го знам това място защото избягвам София. Верига детски центрове Приказка Без Край, били около 8-9 центъра, интересна отстъпка
                                нямам представа кои са, но ако дават 30% отстъпка(не ми се рови в сайта на сейв-чето), за мен вече е антиреклама това
                                На какви цени за масовия клиент трябва да предлагат продукти и услуги, че да предлагат на няколко клубари 30%

Коментар

Working...
                                X