IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от zapalkata Разгледай мнение
    Кво очакваше да стане? Сигурен съм, че Бареков при очаквания/искания от теб развой, в сутришното си предаване щеше да хвърли бомбата, че Цветанов и Борисов стоят на върха на пирамидата!

Ако трябва да съм честен, не ми се вижда много читава компанията
    Очаквах спиране функционирането на сайта и съответно прекратяване на договорите със светлите БП, ама явно е бил в санитарен полуден
    Last edited by irena; 11.06.2013, 11:32.

Коментар

• Сайта тръгна, но интересно къде ми го отваря - na https://213.239.255.168/, а не на sci.sc.

https://213.239.255.168/ - това е в Германия, един пръст над Франкфурт на майн.

Луда работа. Някой ако им разбира повече на компютрите, може би хостване на сайтове и прочие може да сподели каква е причината за горното.

Коментар

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
        Пу, м**му стара, тръгна сайта. Така ми се гледаше сеир.
        Кво очакваше да стане? Сигурен съм, че Бареков при очаквания/искания от теб развой, в сутришното си предаване щеше да хвърли бомбата, че Цветанов и Борисов стоят на върха на пирамидата!

Ако трябва да съм честен, не ми се вижда много читава компанията

Коментар

• Първоначално изпратено от noker.bg Разгледай мнение
          Не си мислете най-лошото. Най-вероятно е профилактика. Нека да изчакаме и ще се види.
          Пу, м**му стара, тръгна сайта. Така ми се гледаше сеир.

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
            Ама колите на лизинг ли са?... е.. ти подаръка е това.
            Eми разбира се, че са на лизинг.Той пастор Петров да не е светъл идиот.

Коментар

• Нормално е да са на лизинг... така "вързалката" е по-здрава...
              Сигурно има някакъв "специален договор", защото лизингополучателя е SCI, а не награденият БП...
              Интересно ми е да го видя този договор.
              Няма да се учудя, ако има точка с подобен тект:
              "Лицето Х получава за лично ползване следният самолет-бмв при условието последният да реализират месечен оборот в размер на ХХХХ, изразен в ... ...
              В противен случай автомобилът ще бъде предоставен на "следващата гугутка"...

Просто НЯМА начин да не е нещо подобно...

Но тук идва най-интересната част!
              Лизинга сигурно е за 5 години... а живота на пирамидата е чувствително по малък
              И в момента, в който пасторчето стяга куфарите за Сейшелите... идват едни спретнати съдия изпълнителчета и си прибират беемвенцата
              Търсенето на доказателства за вярата е... безверие...

Коментар

Може да е профилактика, но ако не е- честито на печелившите!
                Не си мислете най-лошото. Най-вероятно е профилактика. Нека да изчакаме и ще се види.

Коментар

• Ама колите на лизинг ли са?... е.. ти подаръка е това.

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                    Черна хакерска атака е. Но дори и да остане без сайт завинаги, никой не може да ни спре вече.
                    Ако трябва от врата на врата ще се обикаля и ще се набират последователи и партньори, както навремето христянските велики мисионери са обикаляли голи и боси да разнасят учението христово, с тази разлика че ние не сме добре облечени с мощни, луксозни и бързи автомобили, а защо не скоро и хеликоптери!!
                    Алилуя братко велики мисионере, напълно те покрепям във вярата ти и безрезервният ти оптимизъм! Само като приберат BMW-тата от лизинговата компания не искам да се отчайвате, а да продължите със светлото си дело дори и с градски транспорт, а може и пеша (здравословно е).

Коментар

Черна хакерска атака е. Но дори и да остане без сайт завинаги, никой не може да ни спре вече.
                      Ако трябва от врата на врата ще се обикаля и ще се набират последователи и партньори, както навремето христянските велики мисионери са обикаляли голи и боси да разнасят учението христово, с тази разлика че ние не сме добре облечени с мощни, луксозни и бързи автомобили, а защо не скоро и хеликоптери!!
                      Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Първоначално изпратено от uncle fester Разгледай мнение
                        До преди малко не можеше да се влезе
                        Аз и досега не мога да вляза, пренасочва ме към съвсем друг сайт.
                        Интересно дали е задействан текстът за прекратяване на отношенията с клиентите на SCI.

Коментар

[url

Коментар

• Първоначално изпратено от tea_cup Разгледай мнение
                            Дали има връзка с онази подточка от договора, която обяснява при какви условия приключват отношенията с клиентите им?
                            До преди малко не можеше да се влезе

Коментар

www.sci.sc Какво се случва с "любимия" ми сайт аз ли не мога да вляза ?
                              Дали има връзка с онази подточка от договора, която обяснява при какви условия приключват отношенията с клиентите им?

Коментар

• [url
                                Last edited by uncle fester; 11.06.2013, 09:34.

Коментар

Working...
                                X