IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от navy Разгледай мнение
    А ТИ ЗНАЕШ ЛИ, че за да си вземеш парите от отстъпките и вноските на другите, то ти задължително ТРЯБВА да имаш МИНИМАЛЕН оборот на месец във вид на "набутай другарче в схемата"?
    Иначе духаш супата...

ТОВА знаете ли го?
    Не, нали
    100 лв ли беше минимума и две продадени карти или се бъркам

Коментар

• А ТИ ЗНАЕШ ЛИ, че за да си вземеш парите от отстъпките и вноските на другите, то ти задължително ТРЯБВА да имаш МИНИМАЛЕН оборот на месец във вид на "набутай другарче в схемата"?
      Иначе духаш супата...

ТОВА знаете ли го?
      Не, нали
      Търсенето на доказателства за вярата е... безверие...

Коментар

• Първоначално изпратено от Scientist85 Разгледай мнение
        Змейче недей така злобно, моля. Първо, обирджийска ПОНЦИ "фирма" е това, в което баща ти е набил семейната ви пара през 90те години, та затова като тийнейджър си носел износени дрехи и си бил комплексиран и затворен. Късно си се социализирал(ако изобщо си успял) и това ясно личи по плоските ти коментари и обиди. Приличаш ми на атакист - същото плиткоумно мислене и разчитане на лозунги от сорта ДОЛУ ПИРАМИДИТЕ и ВСИЧКИ СТЕ ЗА ЗАТВОРА. В случая обаче коментираш нещо доста по-сложно. Един перфектен МЛМ бинарен модел за правене на пари, в който обаче такива като теб нямат шанс да успеят, защото е нужна креативна мисъл, а не сляпо следване на модели за подражание. Айде моля те коментирай си там кой бил свалил "Султана(Халифата)" в Турция и за да не ставаш смешен отвори малко исторически книги и попрочети за уредбата на Османската империя. Все пак 500 години тя е била и българска уредба, нали така.
        Модератора сигурно ще каже, че това са лични нападки.
        Охоо някой ми е влизал в профила и какво защо го казваш това за Халифата какво искаш да кажеш??????? ТЦТЦТ играеш двойна игра и сам се заплете вътре. Прочети какво ти казах ЕЛЕМЕНТАРЕН сииии, защо защитаваш SCI, а после не го защитаваш "Вижте, ще си призная, не съм БП в СЦИ. Просто темата ме интересуваше, защото тука някои мои приятели се опитаха да ме вкарат и намерих този форум. А тук беше весело само да си чета коментари. Само че откакто Черкезов го няма някакси не е интересно, затова се опитах да го сменя. Вчера ми вървеше приказката ама днес на работа направо си смуча нещата от пръстите и стана трудно да поддържам интересен образ. Поклон за доктора, който почти година ни забавляваше в този форум.
        Истинското ми мнение е, че 3000 лева за да ги избиеш трябва да вкараш още много хора и когато го казах на БПто, което ме зарибяваше, той ми вика няма страшно бе, няма невъзможни неща, ти си човек на който искам да помогна. Ебати честта. Той също твърди, че картите са безмислени. Всички лъжат, че са изкарали яки пари а всъщност нищо не могат да покажат.
        Най-вероятно повече няма да пиша в този форум, но ще му хвърлям по едно око от време на време. Айде..."

Виж се какъв си, даже не може да се защитиш защо влизаш във форума? Всички от Понци схемата не могат да защитят фирмата си. Бива ли така да правите, та вие нямате правилни аргументи, къде сте тръгнали??? То май не моите родители, а твоите са си набили парите пред 90-те и са си заложили и дома. Какво прехвърляш топката на мен, като ТИ САМ знаеш какво е станало тогава и си бил пряк наблюдател. Хайде сега не бъди толкова заблуден. Аз ти казах, ще се радвам да преспиваш в 5звездни хотели, бих те поканил(в моя), ноо няма смисъл рейтинга ще ми падне.

Така преди няколко дни се видях с едно приятелче където беше набил 3000лв, е мога да му призная че за 8 месеца си изби парите. За което му стиснах ръката и му казах, че да излъже още 1,2-ма да изсмуче още от тях 600лв и да прекратява договорите. А и сега мисли това да направи, поне да има смисъл за това че за почти 1г. се избиват тези пари. И то случайно стана. Иначе главно се опитваше да си избие парите от дискотеките, че на други места не може по 0.60ст да спестява докато нарпави 3000лв ехеее живота ще му мине.

Така схемата е "прецакай другарче" А до Scientist85, се някога ще се оправиш!!! С добро ти го казвам!!! А

Коментар

Омотала си се ти. Ти можеш ли да ми кажеш един мой СЕРИОЗЕН пост в защита на СКИ? Доста сте ограничени повечето хора. Нямате никакво чувство за хумор. Ай чао.
          Ако погледнеш внимателно не съм конкретизирала че си ти
          Ама щом си се припознал па нема да ти троша хатъра

И както каза крисана ДОБРЕ ДОШЪЛ ОТНОВО
          -------------------------------------------------------------------------------
          СЦИ=ПИРАМИДА

Коментар

3. Софтуера е тайно разработен в лондонския офис на Google от патриотично настроени и работливи българи, които са имали шанса да започнат работа в тази голяма и цветуща компания. Лично вербувани от мен те печелят не по малко от работата си по SCI проекта. Използваме ресурса на Google, разбира се с тяхно съгласие. Вчера се прибрах от Лондон, там нещата кипят. Очаквайте да видите SCI DAY в гугълското лого в най-скоро време.
            .

Ей на тоз https://www.sci.sc/#merchant/1 нъмбър уан всъщност е разработчика на софтуера.

Първоначално изпратено от Scientist85 Разгледай мнение
            Еми аз не мога да си скъсам договора, щото както вече казах съм го ламинирал. Абе вие явно всичко си знаете, що питате тогава? Е виж колко добре си го обяснил. Явно всичко е ясно. Вие да не мислете, че някой трупа печалби от тия карти, а? Айде отивам да пия едно кафе с 4% личен бонус и още 3% бонус за фирмата.

Добавям след като изчетох всичко- МНОГО СЕ СМЯХ НА МНЕНИЯТА ТИ Ако си Черкезов- добре дошъл отново
            Last edited by Krisana; 21.06.2013, 11:05.

Коментар

• sotd, веднъж "октоподът" вкуси ли от сладката голяма хапка... не можеш да го научиш да си гризка...
              Накрая си изяжда и пипалата и ... изчезва.

Факт е, че пирамидите винаги увеличават сумите, никога не ги намалят...

Коментар

• Първоначално изпратено от magi208 Разгледай мнение
                Двоен агент все едно слушам Черкезов.
                Абе дали не е Черкезов ?
                ММ не ,,Черкезов не би се омотал така.
                Значи казваш че СЦИ си е ПИРАМИДА ама има нужда от нея защото има балъци?
                Демек като хищник на върха на хранителната верига?
                И няма толкова лошо защото са млади и едва ли ще се самоубият?
                Е не майна този пост е за пастора
                Омотала си се ти. Ти можеш ли да ми кажеш един мой СЕРИОЗЕН пост в защита на СКИ? Доста сте ограничени повечето хора. Нямате никакво чувство за хумор. Ай чао.

Коментар

• Оздравителни мерки

Интересно беше мнението, което беше изказал човека в онова писмо до вестник "Десант".
                  Според него пасторът чистосърдечно вярва, че системата може да се изгради като истинско потребителско общество.
                  Ако това е истина, то изглежда че печалбите от последните година-година и половина са му замъглили началната представа.

Аз виждам следните проблеми, които СКИ среща (и ако не ги среща, ще ги срещне скоро):
                  • Насищане на пазара на БП. Все по-малко хора се съгласяват да си купят БЦ.
                  • Голяма част от търговците не си подновяват договорите, защото картодържателите са малко и на практика не са потребителското общество, което да носи осезаем допълнителен оборот чрез концентрация на потреблението в обектите от мрежата.
                  • Все по-лоша репутация на СКИ. Прес-съобщенията не помагат.

Ако наистина пасторът се е поопиянил от бързия успех, може да е сложил едни розови очила и да не може да види неминуемото рухване, което ще последва.
                  По тази причина си позволявам да предложа пакет от оздравителни мерки, с които според мен СКИ ООД може да излезе от ситуацията:

1. Намаляване на цената на картата от 50 лв. на 30 лв. - 5 лева ще отиде като ДДС за държавата, 2 лева за СКИ (за разходите по производство на картата) и 23 лв. за бизнес-партньора. При условие на насищане, ако единствената възможност за бизнес партньорите да си върнат парите е да продават карти, те ще започнат да го правят. Възможността човек с карта да продаде карта на друг може да остане, но за максимум три карти, като за него може да остават 10 лв (плюс 5 за този над него и 10 за СКИ). Така човек ще е стимулиран да ги шитне тия три карти, за да си възстанови парите. Пак пирамида, но в този случай се продава единствено крайния продукт.

2. Географско позициониране на БП. Трябва да направят карта на съществуващите БП с географското им разпределение по общини. Ако примерно си поставят за цел 1 бизнес партньор на 2000 човека, тогава могат да обявят колко свободни места има в дадена община. Новите БП не трябва да дават авансово пари, но пък могат да имат задача да продадат определен брой карти всеки месец (примерно по 12), иначе губят статуса на БП. При загуба на статуса човека става обикновен картодържател, като в йерархията под него се запазват първите три продадени карти, а останалите се разпределят лотарийно сред други БП. фокусът им все пак ще е в продажбата на карти. Може примерно за първите 50 да получат по 5 лв., за вторите 50 - по 7 лв., за третите 50 - по 10 лв. При тази схема, ако успеят да продадат 150 карти, СКИ ще получи нетен доход от 2650 лв. Ако пък самите БП успеят да продадат 150 карти, това може наистина да означава добър пасивен доход за тях (примерно, като за водата и кабелната, за тока едва ли ще стигнат, но все е нещо). След 150-те карти за бизнес-партньора могат да остават по 23 лв., без ограничение на броя карти, които може да продаде.

3. Всички БП, които все още не са си възстановили парите, да получат правото до избиване на парите (но не повече от една година) вместо 0.5% да получават по 1% от оборота на картите до три нива надолу.

4. Обявяване на край на БМВ-програмите и откриване на нова GW-програма. GW като Great wall. По този начин ще докажат, че ги е еня за българската икономика - ще дават коли, които поне са сглобени в България. На малкия бръмбар лизинга му е 200 лв. на месец, а на джипката - към 400 лв. Пък като отидат да заръчат първите бройки, да се пробват да говорят сериозно с Литекс моторс, да представят стимулиращата си програма, и могат да издействат една отстъпка от 6-7% от цената на нов автомобил, от която да дадат на притежателите на картите 4-5%. Все пак, ще станат корпоративни клиенти на Литекс, а с харизмата си вероятно ще успеят да ги убедят, че сделката е win-win. Коя друга карта за отстъпка ще ти отбие от цената на нов автомобил?!? Самата програма трябва да е с различни критерии, но пак сметнато по математическата метода, така че лизинга да не изяде печалбата на СКИ.
                  - Увеличаване на капитала на дружеството. Това ще повиши неимоверно доверието в СКИ ООД.

Мнението ми е, че тези мерки ще доведат до силно минимизиране на ефекта на недоволството за последните, които са се включили. Пастора лесно може да го обясни на съществуващите БП - ще им цитира някоя мисъл на гуруто Максуел по повод насищането на пазарите (по принцип) и ще им обясни как тяхната основна задача започва точно СЕГА - продажбата на основния продукт, а и СКИ ООД прави реверанс с временно по-висок процент за потреблението.

Чистата печалба за СКИ ще е много по-малка, отколкото в момента, но пък ще заприлича на нормална дейност, а и стимулирането на бизнес партньорите да продават именно картата ще увеличи много бързо бройката на активните картодържатели. Тогава и търговците няма да искат да се отказват, защото вероятно присъствието им в мрежата на СКИ ще стане изгодно за тях.

Ще опитам да направя малко сметки с прогноза при тези условия колко ще станат картодържателите и колко - оборота, но вече стана късно, няма да е днес .

Коментар

Вижте, ДДСто не ми е стихията. По-късно ще ви обясня относно прословутия сървър, чието присъствие в общите условия, виждам ви интересува много.
                    ДДС'то си е чист държавен рекет, но не върху бизнеса, а върху гражданите, защото бизнеса си го връща, а гражданите не могат.

Коментар

• Двоен агент все едно слушам Черкезов.
                      Абе дали не е Черкезов ?
                      ММ не ,,Черкезов не би се омотал така.
                      Значи казваш че СЦИ си е ПИРАМИДА ама има нужда от нея защото има балъци?
                      Демек като хищник на върха на хранителната верига?
                      И няма толкова лошо защото са млади и едва ли ще се самоубият?
                      Е не майна този пост е за пастора

Коментар

• Ние в тази тема пишем не, че има още нещо за казване или за изясняване, а защото проблема с Пирамидите не трябва да потъва, не трябва тези, които търсят информация да попадат на зомбираните ви проповеди и измами!

Малко проблеми имаме в тази държава, че и с финансови Пирамиди остана да се тровим...

Коментар

navy, тази тема цялостно вече е изчерпана. Жалко, защото беше доста забавна. Тарикатите винаги ще измислят начин да вземат парите на балъците, но и балъците докато имат пари строго и безогледно ще ги хвърлят към тарикатите. Да се опитваш да пречиш на нечий бизнес, който ти се струва съмнителен, е като да наливаш от пусто в празно. Да, този форум излиза веднага след официалния сайт на фирмата, но това не означава, че някой балък ще си направи труда да го прочете. Та този форум е над 160 страници. И това, че се опитвате да повтаряте думата "пирамида" на всяка нова страница не променя нещата.
                          Предполагам, че повечето от пишещите тук сте доста ерудирани хора с опит в бизнеса и добре виждате кога някой играе нечестно. Но вие не можете да спрете хората да мечтаят за светло бъдеще, от което се възползват други хора. Всички сме мечтатели, а някой се опитват да реализират мечтите си и понеже са зелени и глупави правят грешки. В България законодателството отваря вратички за грешки. По-добре ли е ако всички кътаме всяка стотинка и преценяваме до последната стотинка всеки харч? Ами тогава всички ще ядем само спагетини, защото са евтини и тогава няма да има всичките вкусотий, които си ги има на пазара.
                          И да аз не съм Наполеон, нито Волен, въпреки че преди 7 години гласувах за него. Всеки някога в живота си гласува за Волен. Въпроса е да направи равносметката и да се научи от грешките си. Да, 3000 лева са доста сериозна грешка, но ако си млад човек имаш възможност да я превъзмогнеш. В СЦИ повечето са млади. Няма да има самоубийства, а със сигурност ще подейства поучително и отрезвително на тези които загубиха парите си там.

Коментар

• navy, тази тема цялостно вече е изчерпана. Жалко, защото беше доста забавна. Тарикатите винаги ще измислят начин да вземат парите на балъците, но и балъците докато имат пари строго и безогледно ще ги хвърлят към тарикатите. Да се опитваш да пречиш на нечий бизнес, който ти се струва съмнителен, е като да наливаш от пусто в празно. Да, този форум излиза веднага след официалния сайт на фирмата, но това не означава, че някой балък ще си направи труда да го прочете. Та този форум е над 160 страници. И това, че се опитвате да повтаряте думата "пирамида" на всяка нова страница не променя нещата.
                            Предполагам, че повечето от пишещите тук сте доста ерудирани хора с опит в бизнеса и добре виждате кога някой играе нечестно. Но вие не можете да спрете хората да мечтаят за светло бъдеще, от което се възползват други хора. Всички сме мечтатели, а някой се опитват да реализират мечтите си и понеже са зелени и глупави правят грешки. В България законодателството отваря вратички за грешки. По-добре ли е ако всички кътаме всяка стотинка и преценяваме до последната стотинка всеки харч? Ами тогава всички ще ядем само спагетини, защото са евтини и тогава няма да има всичките вкусотий, които си ги има на пазара.
                            И да аз не съм Наполеон, нито Волен, въпреки че преди 7 години гласувах за него. Всеки някога в живота си гласува за Волен. Въпроса е да направи равносметката и да се научи от грешките си. Да, 3000 лева са доста сериозна грешка, но ако си млад човек имаш възможност да я превъзмогнеш. В СЦИ повечето са млади. Няма да има самоубийства, а със сигурност ще подейства поучително и отрезвително на тези които загубиха парите си там.

Коментар

• А, да, не Ви ли прави впечатление и нещо друго.
                              ВИНАГИ, ама ВИНАГИ когато Ви се обяди някой, познат или непознат и иска среща с Вас, но НЕ споменава дефакто за какво иде реч... накрая ама ВИНАГИ се оказва, че е или зарибявка за Цептер, или за застраховки, или за нещо уж изгодно, ама вързалка, и Пирамидите в това число!
                              Още като почне да ми усуква по телефона и да търси правилните думи така, че да не се издаде още докато е на дистанция и може да бъде отрязан го усещам, че ме зарибява за нещо!
                              Мнооого мръсна работа, мноооогоо...[/QUOTE]

+1

Коментар

• След като ми беше изтрито мнение се сетих, че трябва да съм по темата и да не я разводнявам...
                                Все пак правилата трябва да се спазват, няма как.
                                Не се оплаквам, да не си помислите нещо...

Обаче се сетих за един човек, усмихнат и ведър, който след като ме покани на среща без да ми обясни за какво иде реч забелязах, че е твърде напрегнат и огрижен.
                                Добре, не е ли SCI тази, която прави хората щастливи?
                                Защо на всеки 100 човека в такава организация има само един щастлив и ухилен?
                                Що ли питам...

А, да, не Ви ли прави впечатление и нещо друго.
                                ВИНАГИ, ама ВИНАГИ когато Ви се обяди някой, познат или непознат и иска среща с Вас, но НЕ споменава дефакто за какво иде реч... накрая ама ВИНАГИ се оказва, че е или зарибявка за Цептер, или за застраховки, или за нещо уж изгодно, ама вързалка, и Пирамидите в това число!
                                Още като почне да ми усуква по телефона и да търси правилните думи така, че да не се издаде още докато е на дистанция и може да бъде отрязан го усещам, че ме зарибява за нещо!
                                Мнооого мръсна работа, мноооогоо...

Коментар

Working...
                                X