Първоначално изпратено от Наивник
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАко става въпрос наистина за http://sitetalk.com/ - ПИРАМИДА!!!!
Последвайте линка и се ориентирайте в обстановката.Няма нищо задължително разбира се.Относно това което съм написал тук. Непрекъснато ми пишат хора които си търсят събеседник по желание.Това не е форма на професионализъм във никакъв случай и на мен ми писна.НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Каммен Разгледай мнениеНЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ChromaX Разгледай мнениеАнтоне чиба от тоз форум! Тука таквиз кат теб не виреят!
Който смята че това е достатъчно сериозно може да ме потърси.Няма да си губя времето да убеждавам когото и да било за каквото и да било.Да ми пишат само хора с бизнес мислене и акъл в главата МОЛЯ!!!!!!!Бъдете така добри.НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеУтре,събота имаме семинар от 10 ч в хотел Димят.Зала Рубин.Потърсете за контакт г-жа Сълзица Стоева.Кажете и че сте по моя препоръка.Кетъринга е 20 лв.
Телефоните и за контакт са 0878603089 и 0894656549
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеСтава въпрос за нещо голямо и огромно!
Платформа регистрирана в САЩ, която скоро ще задмине фейсбуци и др. подобни!
Ако се интересуваш е най-добре да ходиш на презентация, защото информацията наистина е много и дори ако ти дам да четеш нещо, неможеш да го осъзнаеш приятел.
Да не е тази пирамида:
http://sitetalk.com/
Коментар
-
Първоначално изпратено от Scientist85 Разгледай мнениеДобре ще ви разкрия истинската си самоличност. От Асеновград съм. Евангелист съм. Трети пожизнен презвитер на Лютеранската църква в Козаново, почетен член и съосновател на пресветлия орден на последователите на Сион от село Брестник, първи пастор на Църквата на адвентистите от седмия ден от село Куклен, както и знаменосец на божите слова из цялото землище на село Патриарх Евтимово. Аз съм от първите светли бизнес партньори на пресветлата ни организация.
Ирена аз не плащам на бизнес дните, аз ги организирам( и не сме попове, пастори сме).На мен ми плащат жадни за знания млади умове, отворени мозъци насочени изцяло към мен, попиващи всяка моя дума, гледащи втренчено всяко мое движение. Пълни с надежда че могат да се докоснат до светлината ми. Търсещи погледа ми, който да окъпе осиротелите им души в свещена светлина. Аз съм дясната ръка на ПАСТОРА, аз съм негов двойник. Той е аз и аз съм той, ние сме едно, но вие не бихте могли да разберете нашето величие. 3000 лева е смешно ниска цена да се докоснеш до нашето величие.
Сега разбрах за 3000 лева получаваш лъч надежда и....СВЕТЛИНА! Пич енергоспестяващите са по 10 лева.. вашата светлина с много голям мардж я давате... Трябва и на тия БМВ-та да слагат отдолу по един неон, че да напомнят за светлия пастор..
Коментар
-
Първоначално изпратено от navy Разгледай мнениеТони, за да не "мирише" работата... кажи си направо за какво иде реч тук
Телефоните и за контакт са 0878603089 и 0894656549НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от navy Разгледай мнениеТони, за да не "мирише" работата... кажи си направо за какво иде реч тук
Платформа регистрирана в САЩ, която скоро ще задмине фейсбуци и др. подобни!
Ако се интересуваш е най-добре да ходиш на презентация, защото информацията наистина е много и дори ако ти дам да четеш нещо, неможеш да го осъзнаеш приятел.НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнениеЗдравейте Колеги,
СЦИ се вижда че е пирамида от 500км.
Но някой ако се интересува от истински мрежов маркетинг, иска да бъде истински предприемач, от нещо наистина глобално и всеобхватно което навлиза на световните пазари, моля незабавно да ми пише на лично.
АнтонТърсенето на доказателства за вярата е... безверие...
Коментар
-
Първоначално изпратено от navy Разгледай мнениеА ТИ ЗНАЕШ ЛИ, че за да си вземеш парите от отстъпките и вноските на другите, то ти задължително ТРЯБВА да имаш МИНИМАЛЕН оборот на месец във вид на "набутай другарче в схемата"?
Иначе духаш супата...
ТОВА знаете ли го?
Не, налиС всеки изминал ден се изумявам
Коментар
-
Здравейте Колеги,
СЦИ се вижда че е пирамида от 500км.
Но някой ако се интересува от истински мрежов маркетинг, иска да бъде истински предприемач, от нещо наистина глобално и всеобхватно което навлиза на световните пазари, моля незабавно да ми пише на лично.
АнтонНЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!
Коментар
Коментар