IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
    Това че човек се е реализирал през живота си и го споделя публично не е селско, а човешко.
    Човешко е и да помогнеш на стотици-хиляди други хора да реализират живота си пълноценно.
    Селско е да изкарваш пари и да не споделяш с другите как го правиш, какви са методите, и не само селско но и свръх егоистично!
    За това ми харесва МЛМ бизнеса, защото помагаш на много хора без да се възгордяваш, просто го правиш!
    Керчев, ти започна в този форум със следната реплика:
    Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
    Здравейте Колеги,
    СЦИ се вижда че е пирамида от 500км.
    Все пак, защо ги зачеркна ей така с лека ръка? Ти си човек, който иска да помага на другите. Че те и СКИ ООД така казват! Защо наред със световното решение за финансова взаимопомощ не обърнеш внимание и на българското такова? СКИ ООД правят лидери, даже не просто лидери, а лидери на лидерите на лидерите. Учат рибите как се лови риба! И това ако не е оказване на помощ на хората да се реализират в живота, тогава какво е?
    Ето например Черкезов беше инвестирал едни 30000 лв. в десет лъвчета да работят за него. Вече обаче е баннат във форума и не може да ни каже как върви работата.

Защо и ти не вземеш да диверсифицираш МЛМ-мрежата си? Черкезов играеше на дребно - успял човек като теб спокойно може да извади едно 60000 лв., тия пари не са нищо за теб, па вземи направи мацките от хербалайф-ската мрежа едни светли бизнес-партньори. Като начало, ще си върнеш поне едно 25% през различните бонусни системи, а после, като потръгне и като завалят едни мангизи, след 6 до 8 месеца наистина ще можеш да се пенсионираш.
    Какво ще кажеш за идеята, а?
    Да пишеш после във форума какъв е резултата.

P.S. СКИ като тръгнат да ти дават БМВ, искай да е с такъв ключ:

Коментар

• Първоначално изпратено от Egore Разгледай мнение
      Здравей и ти, приятелю. Познаваш ли другаря Черкезов?
      Аз също се забавлявам в моя живот, посещавам редовно планината и други благи местенца, отвреме на време направо си щастливея. Даже и на хора помагам, ама от един по-друг ъгъл. Дори подозирам, че от нищо не съм лишена (тук правя уговорката, че не ми трябва хич много за това). МЛМ може да ти изпълва живота с радости, моят се изпълва от друго. Успех ти, приятелю.

Приятелко...радвам се за теб. Може ли да кажеш нещо повече за професията ти?
      Какво те прави щастлива?
      Черкезов не го познавам лично, единствено си спомням момента когато Сергей го изкара пред всички в парламента. До колкото знам е социалист и капаталист едновременно.
      НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

Здравей приятельо, ....
        Здравей и ти, приятелю. Познаваш ли другаря Черкезов?
        Аз също се забавлявам в моя живот, посещавам редовно планината и други благи местенца, отвреме на време направо си щастливея. Даже и на хора помагам, ама от един по-друг ъгъл. Дори подозирам, че от нищо не съм лишена (тук правя уговорката, че не ми трябва хич много за това). МЛМ може да ти изпълва живота с радости, моят се изпълва от друго. Успех ти, приятелю.
        Last edited by Egore; 24.06.2013, 23:08.

Коментар

Това че човек се е реализирал през живота си и го споделя публично не е селско, а човешко.
          Човешко е и да помогнеш на стотици-хиляди други хора да реализират живота си пълноценно.
          Селско е да изкарваш пари и да не споделяш с другите как го правиш, какви са методите, и не само селско но и свръх егоистично!
          За това ми харесва МЛМ бизнеса, защото помагаш на много хора без да се възгордяваш, просто го правиш!
          Керчев, и жена ти ли прописа?...Тва не си го писал ти....РишеЛЬО!
          Селско е да се изхвърляш като чикия на песък, госпожо! Е тва е психиката на цървул, видел некой лев!
          Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Призовавам Керчев да спре да пита за телефона на Крисана на лични, тя ако иска сама ще ти го изпрати
            Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Хубавото на "тъпотата" е, че не винаги е осъзната
              Търсенето на доказателства за вярата е... безверие...

Коментар

Здравей приятельо, от както съм в голямата игра МЛМ, аз също не спирам да се забавлявам но и доста пари искарах междувренно.
                В тази държава да имаш жилища на морето, в планината и в столицата не е никак малко!
                Здравей приятельо! Аз също се забавлявам като ти гледам напъните...зомбирани сте вие от пирамидите.....пееш ли сутрин химна на херба лайф?
                .....А трябва!
                Last edited by darkside; 24.06.2013, 22:31.
                Спадът и нормализирането на цените на имотите е неизбежен резултат от спекулативното поскъпване.

Коментар

• Първоначално изпратено от GoldBear Разгледай мнение
                  а бе тая тема още ли е активна АЛФА банк отдавна открадна идеята яка е идеята (съживяване на потреблението)
                  Абе, дано с идеята на Алфа банк всичко е наред особено с големите проценти в Карфур, че доста народ сме на нокти

Коментар

• Първоначално изпратено от Optic Разгледай мнение
                    разсмях се на глас
                    Не мога да разбера какво е смешното?!
                    НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Приятельо братчед на Ришельо ли е?
                      разсмях се на глас
                      "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                        Приятельо братчед на Ришельо ли е?
                        Това беше добро

Коментар

• Ама ти още ли не си изял банана
                          Модератори спите ли?

Коментар

• а бе тая тема още ли е активна АЛФА банк отдавна открадна идеята яка е идеята (съживяване на потреблението) чудя се защо банките чак сега загряха
                            П.С иначе SCI без бензиностанции или голяма хранителна верига няма никв шанс!
                            Last edited by GoldBear; 24.06.2013, 18:45.

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                              И тези жилища са празни ли. Или са зарибявки, ебаси селяните сте се набутали в тея пирамиди. То "аслъ" там и можете да виреете де.

Коментар

Здравей приятельо, от както съм в голямата игра МЛМ, аз също не спирам да се забавлявам но и доста пари искарах междувренно.
                                В тази държава да имаш жилища на морето, в планината и в столицата не е никак малко!
                                И тези жилища са празни ли. Или са зарибявки, ебаси селяните сте се набутали в тея пирамиди. То "аслъ" там и можете да виреете де.
                                Не е препоръка... !!!
                                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

Working...
                                X