IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Керчев масово е налазил дамските профили във форума, а?

Коментар

• Тъкмо се притесних кат баннаха черкеза и ето го керчев да продължи забавата тук.

Аз обаче да питам: Керчев,брате, какви хапове земаш, и правиш ли го редовно?
      Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Първоначално изпратено от navy Разгледай мнение
        На мен защо не ми пишат на лични?
        Отговор: Защото ги режа още преди да им хрумне да ме зарибяват
        И не само Човека си мисли че може ако не стане бизнес поне нещо друго LOL
        Ама с тази външност .....Пък и вътрешност.....То поне възпитание да имаше....

Абе мани ....тъжна работа

---------------------------------------------------------------------
        СЦИ=ПИРАМИДА

Коментар

• Хора, искрено ви казвам - тази тема я следя с огромен интерес. Смехът е голям!

Антоне, тук:

а всъщности при нас ставаш наистина съакционер в нещо огромно по мащаби!
          забрави да споменеш нещо съществено, което не знам как така за пръв път пропусна, че дори ще надминете фейсбук.
          От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• На мен защо не ми пишат на лични?
            Отговор: Защото ги режа още преди да им хрумне да ме зарибяват
            Търсенето на доказателства за вярата е... безверие...

Коментар

• Да и вече е инвестирал в сци и само ни хвърля прах в очите да не вземем и ние да се облажим

---------------------------------------------------------------------
              СЦИ+ПИРАМИДА

Коментар

• Имам вътрешното усещане, че Керчев вече е изчел всички материали на СКИ и всъщност живо се интересува от тяхната дейност. Даже го подозирам, че тази вечер е бил на бизнес-презентацията им в Интерхотел - Велико Търново и вече е задал важните си въпроси на собствениците, а сега само си прави гаргара във форума (през wifi-то на този само 4-звезден, но все пак светъл хотел).

Коментар

• Керчев . Антоне , Ако си си дал труд да прочетеш поне 1 мой пост как ти мина през мозъчната клетка че ще се заинтересувам от правене на бизнес с теб ???
                  И вместо да ми пишеш на "лични" пиши тук.
                  Ако не аз може някой друг да се заинтересува

-------------------------------------------------------------------------
                  СЦИ=ПИРАМИДА

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
                    Казах вече, ако хората на г-н Петров направят така че СЦИ да излезе на борсата, БФБ или Франфуркт, Хонг Конг, аз пръв ще си купя акции и ще се включа в тяхната мрежа.
                    Но защо не го правят?
                    Това е въпрос, който сам разбираш, няма как да получи отговор във форум. На 26.06 СКИ имат презентация в Международен панаир Пловдив, а на 28.06 - във Варна, хотел Димят (трябва го знаеш къде е). Там ще можеш да получиш отговор на този, а и на каквито други въпроси те интересуват - ЛИЧНО от собствениците.
                    Ако пък познаваш някой светъл БП, може срещу 200 лв. плюс комисиона да те вкара на "Снап" и "Ку-ку бенд" на 29-ти.

Коментар

• Първоначално изпратено от sotd Разгледай мнение
                      И все пак, основните цели и на OPN, и на СКИ е да помага на хората да станат по-богати (доколкото разбирам), в този смисъл разликата никак не е голяма.
                      А и те в момента подготвят международната експанзия. Може би сега е момента да се включиш с няколко светли играча, на които да дърпаш конците отзад. След международната експанзия на СКИ унгарците ще говорят това за СКИ, което ти говориш сега за тях в OPN.

И една поправка само - Пастор Петров и Светослав са едно и също лице, а благословия няма да получиш от него, той на сбирките на СКИ говори само за бизнес, благословиите си ги пази за неделните си меси.
                      Казах вече, ако хората на г-н Петров направят така че СЦИ да излезе на борсата, БФБ или Франфуркт, Хонг Конг, аз пръв ще си купя акции и ще се включа в тяхната мрежа.
                      Но защо не го правят?
                      Ние вече го направихме, и това ни отличава от другите компании и корпорации които просто продават някакви боклуци, а всъщности при нас ставаш наистина съакционер в нещо огромно по мащаби!
                      НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• LOL Якоооооооо
                        И аз това им разправям - В обединението ви е бъдещето я в бизнеса я в затвора
                        ------------------------------------------------------------------------
                        СЦИ=ПИРАМИДА

Коментар

• Аз си мисля, че Керчев е кармичен брат на Черкезов, но още не го осъзнава. Също както Просперити беше кармичен брат на Черкезов и в никакъв случай негов втори акаунт.

Според мен Керчев е в момент на осъзнаване и скоро ще получи продъхновение свише, след което ще започне да защитава двете най-светли корпорации в родината ни - СКИ и Монсанто. А защо не вече и OPN?
                          Last edited by sotd; 25.06.2013, 00:09.

Коментар

Приятелко...радвам се за теб. Може ли да кажеш нещо повече за професията ти?
                            Какво те прави щастлива?
                            Черкезов не го познавам лично, единствено си спомням момента когато Сергей го изкара пред всички в парламента. До колкото знам е социалист и капаталист едновременно.
                            Опаа издаде се ...
                            Керчев ли си, какъв индивид си там, не ни занимавай с твоите приказки(fairy tail), 100% съм сигурен че си тоя "черкезов", но си се хванал за друга мрежа. И си се регистрирал.

Аз те питам за какво пишеш тука, какъв е смисъла??? Ти да не си някакъв недъгав 4 пъти те питам едно и също?

Капиталист бил ПХААААА, кога Пирамидите(Понци схемите) са били в живота на някой капиталист? Я ходи лягай да спиш, толкова ставате смешни, а мозък нямате да мислите като пишете. Тука 100% има някои които цял ден висят пред тази тема и пишат като недъгави... Е аз не мога да разбера какво се постига с това?

"Керчев" хайде малко се обоснови, то бива бива, но хората ти се смеят. А колко пари имаш само Господ знае. Само прах хвърляш на хората

Коментар

Разликата между СЦИ и нас е от земята до небето.
                              При нас можеш да си купиш акции от компанията и всъщност ставаш съсобственик в компания която се очаква скоро да задмине фейсбук по мащаб.
                              От СЦИ освен благословия и обещания от Светослав и Пастор Петров, друго не можеш да купиш.
                              Ако от СЦИ излезна на международните борси, аз ще съм от първите които ще си купят акции, но защо не го правят?!
                              И все пак, основните цели и на OPN, и на СКИ е да помага на хората да станат по-богати (доколкото разбирам), в този смисъл разликата никак не е голяма.
                              А и те в момента подготвят международната експанзия. Може би сега е момента да се включиш с няколко светли играча, на които да дърпаш конците отзад. След международната експанзия на СКИ унгарците ще говорят това за СКИ, което ти говориш сега за тях в OPN.

И една поправка само - Пастор Петров и Светослав са едно и също лице, а благословия няма да получиш от него, той на сбирките на СКИ говори само за бизнес, благословиите си ги пази за неделните си меси.

Коментар

• Първоначално изпратено от sotd Разгледай мнение
                                Керчев, ти започна в този форум със следната реплика:

Все пак, защо ги зачеркна ей така с лека ръка? Ти си човек, който иска да помага на другите. Че те и СКИ ООД така казват! Защо наред със световното решение за финансова взаимопомощ не обърнеш внимание и на българското такова? СКИ ООД правят лидери, даже не просто лидери, а лидери на лидерите на лидерите. Учат рибите как се лови риба! И това ако не е оказване на помощ на хората да се реализират в живота, тогава какво е?
                                Ето например Черкезов беше инвестирал едни 30000 лв. в десет лъвчета да работят за него. Вече обаче е баннат във форума и не може да ни каже как върви работата.

Защо и ти не вземеш да диверсифицираш МЛМ-мрежата си? Черкезов играеше на дребно - успял човек като теб спокойно може да извади едно 60000 лв., тия пари не са нищо за теб, па вземи направи мацките от хербалайф-ската мрежа едни светли бизнес-партньори. Като начало, ще си върнеш поне едно 25% през различните бонусни системи, а после, като потръгне и като завалят едни мангизи, след 6 до 8 месеца наистина ще можеш да се пенсионираш.
                                Какво ще кажеш за идеята, а?
                                Да пишеш после във форума какъв е резултата.

P.S. СКИ като тръгнат да ти дават БМВ, искай да е с такъв ключ:
                                Разликата между СЦИ и нас е от земята до небето.
                                При нас можеш да си купиш акции от компанията и всъщност ставаш съсобственик в компания която се очаква скоро да задмине фейсбук по мащаб.
                                От СЦИ освен благословия и обещания от Светослав и Пастор Петров, друго не можеш да купиш.
                                Ако от СЦИ излезна на международните борси, аз ще съм от първите които ще си купят акции, но защо не го правят?!
                                НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

Working...
                                X