IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
    Васко, я раздуй от първа ръка!!! Как мина събитието? За 200 кинта Джак и Финландия ли бре
    Аз не съм тук за да правя реклама, занимавам се с този бизнес защото видях нещо свястно, но повечето хора са обезверени, но няма страшно, ако не с пари обезверените можем да ги зарадваме с резултати Аз се мотивирам от резутлати, не съм човек който като види Пламен Брънков който за 1 година в SCI му връчиха в края на годината чек за 207 000 лева ще му се изсмея и ще го нарека измамник, напротив ще го поздравя най-сърдечно за успеха и ще се радвам ако мога да стана и аз дори и наполовин успешен колкото него а след като това работи при мен защо да не работи и при моите приятели и да не им помогна на тях . В световен мащаб мрежовия маркетинг е най-евтиния и ефикасен начин за разпространение на продукт, и мрежовите компании бележат голям ръст, затова не се впечатлявам от коментарите на неосведомени хора които не са постигнали нищо в живота, защото за да направиш каквото и да е трябва да повярваш, а с вашите коментари честно казано ме отвратихте и от сайта "investitor" какъв инвеститор ще обяснява че 3000 лева за бизнес са много пари като въпросния Пламен Брънков взима по 50 000 лв на месец, а даже вече е и задминат от един 23 годишен младеж с който лично се запознах, това ли са ви бедните студетнчета които зарибяват

Коментар

• Първоначално изпратено от HuanSalsa Разгледай мнение
      Добре, нямам нищо напротив да плюете по нещо (всеки има право на мнение), но поне плюенето ви да беше основателно и да имахте правилните аргументи. Кой е казал че това е концерт на КуКу бенд за 200 лв, или си адски неосводемон, или ни мислиш за идиоти, като публикуваш тези глупости. Гала вечерята и петзвездния сървиз до сутринта, с избрани вина, Финландията, Джак Даниелс, и всичко на корем без доплащане ал инклузив, че то само да отидеш да се наядеш и напиеш ще ти излезе по скъпо, а отделно имаш "някакъв си световно известен DJ", SNAP, балет-а на Слави, бенда му, кумиците, вие които пишете тези глупости 7000 поканени.. , 200 лева за Куку бенд, наясно ли сте, че компанията има разход над 1 000 000 за това събитие и ако билетите бяха по 10 лева на човек както местата са 2500 - 25 000 не ги оправят на никаде. А замисляли ли сте се че като отидете в някоя готина но претъпкана дискотека дет стават само мизерии и пиянски простотии и най-много да ви откраднат нещо, че там нито имаш 5 звезден кетъринг нито пиене алл инклузив, нито пеят свестовно известни групи, ама плащате за 1 бутилка 100 лева нали.... смешници... И да попитам сега за тези 130 лева на концерта на Depeche Mode какво ядене и какво пиене включваше тази сума при положение че са били и само те не е имало други участници и можеш ли да сравняваш мястото на което е организирано събитието (SCI) с някакъв концерт на дълнопробен стадион? Според мен ти си се прецакал с тия 130 лева, нищо против групата и мен ме кефи но билета е наистина мн скъп... докато 200 лева за тези неща които предлага SCI може да бъдете сигурни че далавера наистина е имало защото компанията е платила 3-но повече най малко от колкото е спечелила... така че проучете фактите и после говорете мисля че с този коментар изчерпах темата.
      Васко, я раздуй от първа ръка!!! Как мина събитието? За 200 кинта Джак и Финландия ли бре

Коментар

• Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнение
        200лв. билет аз за Depeche Mode дадох 130лв., като това бяха най-скъпите билети а тия големци ми предлагат КуКу бенд за 200 пари...
        Цена на билета след 25.06. 300лв.
        Източник

Добре, нямам нищо напротив да плюете по нещо (всеки има право на мнение), но поне плюенето ви да беше основателно и да имахте правилните аргументи. Кой е казал че това е концерт на КуКу бенд за 200 лв, или си адски неосводемон, или ни мислиш за идиоти, като публикуваш тези глупости. Гала вечерята и петзвездния сървиз до сутринта, с избрани вина, Финландията, Джак Даниелс, и всичко на корем без доплащане ал инклузив, че то само да отидеш да се наядеш и напиеш ще ти излезе по скъпо, а отделно имаш "някакъв си световно известен DJ", SNAP, балет-а на Слави, бенда му, кумиците, вие които пишете тези глупости 7000 поканени.. , 200 лева за Куку бенд, наясно ли сте, че компанията има разход над 1 000 000 за това събитие и ако билетите бяха по 10 лева на човек както местата са 2500 - 25 000 не ги оправят на никаде. А замисляли ли сте се че като отидете в някоя готина но претъпкана дискотека дет стават само мизерии и пиянски простотии и най-много да ви откраднат нещо, че там нито имаш 5 звезден кетъринг нито пиене алл инклузив, нито пеят свестовно известни групи, ама плащате за 1 бутилка 100 лева нали.... смешници... И да попитам сега за тези 130 лева на концерта на Depeche Mode какво ядене и какво пиене включваше тази сума при положение че са били и само те не е имало други участници и можеш ли да сравняваш мястото на което е организирано събитието (SCI) с някакъв концерт на дълнопробен стадион? Според мен ти си се прецакал с тия 130 лева, нищо против групата и мен ме кефи но билета е наистина мн скъп... докато 200 лева за тези неща които предлага SCI може да бъдете сигурни че далавера наистина е имало защото компанията е платила 3-но повече най малко от колкото е спечелила... така че проучете фактите и после говорете мисля че с този коментар изчерпах темата.

Коментар

• Гледам групата Игнорирай SCI - СПАСИ ПРИЯТЕЛ!, скоро ще надмине групата на балъците с пари по брой участници
          https://www.facebook.com/groups/sci.ignore/?fref=ts

Коментар

• Bilyana Разполагам с 2 билета за DREAM NIGHT на стойност по 200 лв./0897хххх84
            Вече някои хора се опитват да поправят грешката и да се отърват от 70-те кг. лед които им се полагат
            Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

200лв. билет аз за Depeche Mode дадох 130лв., като това бяха най-скъпите билети а тия големци ми предлагат КуКу бенд за 200 пари...
              Източник
              Да ама към днешен ден за събитието във фб са се записали над 620 човека, а поканените са 7 000 .
              Бая лев ще направи пастора.

Коментар

• Вчера, засякох едното в София. 14-ката. Карах до него и не смееше да се бутне пред джипа. Имаше някакво келешче вътре.

Коментар

Колите са лизингови, не е само данъците има и нещо друго, но още не го разбирам...
                  Ами, гЪзарията. Да пише SCI на номера

Коментар

Колите са лизингови, не е само данъците има и нещо друго, но още не го разбирам...
                    Гъзария, да имаш СЦИ на номера, ама ми се струва че вече доста хора ги гледат лошо
                    Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                      Схемата се използва обикновено за по-мощни автомобили. Данъкът в БГ е много висок. Нямам идея защо на тези бъзикни я прилагат, но резултатът е, че данъците остават в Германия, а не в БГ.
                      Възможно е да е свързано и с лизинговата компания.

Коментар

А някой има ли идея защо колите, които се разкарват из Пловдив са с немски номера?!! Нещо не ми е много ясна тази схема...
                        Схемата се използва обикновено за по-мощни автомобили. Данъкът в БГ е много висок. Нямам идея защо на тези бъзикни я прилагат, но резултатът е, че данъците остават в Германия, а не в БГ.
                        Възможно е да е свързано и с лизинговата компания.

Коментар

• Първоначално изпратено от gavrilov Разгледай мнение
                          Ето какво писмо получих от компанията. Публикувам го защото имам няколко питания относно това писмо.

Какви са тези евтини билети от по 200лв, а скъпите колко са?
                          Какво ще включва петзвездния сървиз до сутринта?
                          Организацията на такива концерти още един начин компанията да печели ли е, защото 200лв за Ку-Ку Бенд, някаква умряла група и световнонеизвестен ди джей ми се струва завишена.
                          Източник
                          Last edited by thaddeus; 28.06.2013, 14:20.

Коментар

• Ето какво писмо получих от компанията. Публикувам го защото имам няколко питания относно това писмо.

Уважаеми клиенти и бизнес партньори,

SCI Dream Night наближава!

Поради големия интерес към събитието Save Company International удължи периода, в който можете да закупите билет на по-ниска цена.

До 24.06.2013 г. (включително) билетите за шоуто ще са на стойност 200 лв.

Не изпускайте възможността да се включите в събитието на годината! На живо ще видите изпълненията на SNAP, DJ Tony Alones, както и Ку-Ку Бенд, актьорите и балет Магаданс.

А това е само малка част от това, което ви очаква на Dream Night! Гала вечеря и петзвезден сървиз до сутринта, спиращи дъха декори и невероятните изненади на компанията.

Заповядайте на 29.06.2013 г. в Международен Панаир Пловдив, Палата 13. Започваме точно в 21:00 часа!

С уважение,
                            Вашият SCI екип
                            Какви са тези евтини билети от по 200лв, а скъпите колко са?
                            Какво ще включва петзвездния сървиз до сутринта?
                            Организацията на такива концерти още един начин компанията да печели ли е, защото 200лв за Ку-Ку Бенд, някаква умряла група и световнонеизвестен ди джей ми се струва завишена.

Коментар

• А някой има ли идея защо колите, които се разкарват из Пловдив са с немски номера?!! Нещо не ми е много ясна тази схема...

Коментар

• Първоначално изпратено от marandi Разгледай мнение
                                МЛМ или видове и под-видове мрежов маркетинг имаш навсякъде - от банков/застрахователен продукт до мобилни и прочие услуги.

Фейсбук тоже са такъв продукт.

П.П. При тия лебеди ме дразни, че се праскат от Фейсбук и нагоре, а имат мижави резултати и се водят малък бизнес.

Па, слушах некви простотии за корпорации и ко беше там. И ги питах не се ли водите малък бизнес, дори и по родното законодателство, ма промита история и с такива не се шпреха
                                Така е има елемент на мрежов маркетинг в гореизброените, но това което правят SCI, lioness, herbalife и подобни не е легитимен маркетингов модел, схемата там е "прецакай другарче", просто те не разполагат с качествен продукт, а само с обещания за лесни пари.

Коментар

Working...
                                X