IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ААА! Не, не, това не е истина! Не вярвам! Никакъв шанс!

Мормоните не са толкова промити!
    От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Черкезов, Анна Митева знае ли че дращиш по форумите с нейното име? Ако си Анна Митева действително, моля те драсни на фейс-профила си https://www.facebook.com/antsybg?fref=ts едно "Здравейте инвесторчета"
      Ще се извиня на Черкезов и ще си посипя главата с пепел. Даже може и карта да си купя, на 1/5 цена

Коментар

• Първоначално изпратено от Анна Митева Разгледай мнение
        50% от нашето ноухау е бизнес планът, ако попадне в неподходящи хора, могат да ни откраднат идеята и пазарите, ние този бизнес не го крепим на една гола вяра, а на доверие между нас си. Както една българска фирма копираше опаковката на пастите за зъби на известна марка , и в един момент беше завладяла съветстките пазари.
        Ок, но никой не го е виждал това "ноухау", виждат се само едни голи обещания, и вече 2 години никакви резултати. Ако разгледаш "успелите" ще видиш че всички те са включени през 2011 когато още никой не беше чувал за тази компания, те са вътрешни хора. Когато мен ме зарибяваха през 2012 вече беше късно за включване и мой познати трудно избиха 3те хилки. Ако си се включила през тази година ще ти трябва много, ама много късмет и безскрупулност за да излезеш на нула.

Няма нищо оригинално в схемата че да се крие плана, това е толкова нередно чак съм изненадан колко хора се хващат. Или целта и плана са публични, хората инвестират и следят изпълнението, или гениалният план се финансира от тесен кръг и се пази таен. Няма вариант широк кръг от хора да инвестират в тайна... знаеш ли каква е тайната? Може да се купуват ракети и да се правят терористични актове, тогава би ли дала 3к?
        Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Как може да има такава наивност?

Бизнес плана не е нещо толкова тайно и велико...
          Мога да ти изградя 10 такива плана, ако искаш... и ако си платиш, разбира се

Не съм седнал, не съм направил пирамида
          Търсенето на доказателства за вярата е... безверие...

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
            Казваш че има план ама са го виждали само придворните, а ти си дала едни пари защото им вярваш на честната дума?
            50% от нашето ноухау е бизнес планът, ако попадне в неподходящи хора, могат да ни откраднат идеята и пазарите, ние този бизнес не го крепим на една гола вяра, а на доверие между нас си. Както една българска фирма копираше опаковката на пастите за зъби на известна марка , и в един момент беше завладяла съветстките пазари.
            В SCI знаем, че бизнес предложението, от което всеки се нуждае, трябва да бъде семпло, пленяващо и акумулиращо бърза финансова печалба.

Коментар

Като ви чета писаниците, правя извода че сте на не повече от 18 години?
              Бизнес плана не струва 100 000, а десетки милиони, той е един от трите най-важни стълба за същуствуването и развитието ни. Толкова е ценен, че единствено много малка част от бизнес партньорите ни са го виждали.
              Отосно снимките с колите всеки е свободен да изразява радостта си от досега с подобна лимузина.
              Казваш че има план ама са го виждали само придворните, а ти си дала едни пари защото им вярваш на честната дума?
              Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

• Как ги изкара?!
                Наркотици, източване на ДДС, трафик на алкохол и цигари, друга незаконна дейност?
                Така всеки може.
                В SCI знаем, че бизнес предложението, от което всеки се нуждае, трябва да бъде семпло, пленяващо и акумулиращо бърза финансова печалба.

Коментар

• Ани аз днес изкарах 1500 лева... Ти колко направи...
                  Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                    Относно 100 годишния план на пастора-тва е като дядо мраз, знаеш че го има ма не си го виждал.

Инак попето е голям оратор и кат им каже нещо и те верват.

Давам спестени 100$ хихи, на първия египтенин който докаже съществуването на въпросния план.

Божееее, прости им боже, те не знаят колко са глупави.

П.П. Пък аз имам снимка с ферари, тва значи ли че съм голям пич?

Като ви чета писаниците, правя извода че сте на не повече от 18 години?
                    Бизнес плана не струва 100 000, а десетки милиони, той е един от трите най-важни стълба за същуствуването и развитието ни. Толкова е ценен, че единствено много малка част от бизнес партньорите ни са го виждали.
                    Отосно снимките с колите всеки е свободен да изразява радостта си от досега с подобна лимузина.

Коментар

• Ще се повтора, но четейки мненията на промити хора, които се самонаричат бизнес партньори и инвеститори, но пък са с нулеви познания за бинеса, все повече съм убеден в мъдростта, че "Само балъците са повече от Китайците".

Коментар

• Относно 100 годишния план на пастора-тва е като дядо мраз, знаеш че го има ма не си го виждал.

Инак попето е голям оратор и кат им каже нещо и те верват.

Давам спестени 100$ хихи, на първия египтенин който докаже съществуването на въпросния план.

Божееее, прости им боже, те не знаят колко са глупави.

П.П. Пък аз имам снимка с ферари, тва значи ли че съм голям пич?
                        Last edited by Jason_Thorn; 04.07.2013, 15:23.
                        Bulls make profits, bears make profits, only the hungry pigs get slaughtered. Don't be a hungry pig!

Коментар

• Ето го и хубавото Ани - https://www.facebook.com/antsybg?hc_location=stream
                          Тя била независим бизнес партньор, дори - http://www.mitevi.sci.sc/
                          Снимала се е в БМВ-то, но както самата тя казва "още трябва да се потрудя, за да го получа"
                          Строителен инженер
                          Явно семеен бизнес: ГАМА СТРОЙ ЕООД 175077684
                          Други занимания: Знахарство
                          Страница във ФБ за "Богатство и здраве"
                          https://www.facebook.com/antsybg.bogatsvoizdrave

Богатство - явно чрез СЦИ
                          Здраве - Чрез продуктите на Vision http://www.visionzamen.com/antsy
                          От последния адрес може да си поръчате АНТИОКС - БРОНЕЖИЛЕТКА ЗА МЛАДОСТТА И КРАСОТАТА.

Може би именно от Vision госпожата е придобила афинитет към мрежовия маркетинг, приел чрез СЦИ сакралната форма на пирамида.
                          От Vision може да си купите още:
                          - ГРИВНА Vision (за мъже) - 400лв.- ГРИВНАТА ВЛИЯЕ ПОЛЕЗНО НА ОРГАНИЗМА (внимание ! вредно влияние върху джоба - бел. от мен)
                          - ДЕТОКС - 60 капсули за 47.2 лв. - ПРОПУСК ЗА СВЕТА НА ЖИВИТЕ
                          (очаквайте най-новата серия - Пропуск за света на мъртвите - бел. от мен)
                          - НУТРИМАКС - ЛОВЕЦ НА ВЪЗПАЛЕНИЯ
                          - ПАСИЛАТ - НЕВЪЗМУТИМОСТТА НА ЕГИПЕТСКИТЕ ПИРАМИДИ
                          - ЛАМИН - БАНКА ЗА МЪЖКИ ЧАР
                          (ей тука вече ме хванахте като клиент)

Да се върнем на продукт номер 81 - гривна за мъже Vision
                          • общото укрепване на организма и поддържане на енергийния му статус;
                          • повишаване на стресоустойчивостта на организма;
                          • нормализиране на обмяната на веществата в организма;
                          • подобряване на кръвоснабдяването на всички органи;
                          предотвратяване на процесите на преждевременно остаряване на организма

Желязна гривна ! Буквално

В заключение искам да попитам като бизнес партньор госпожата с какъв продукт участва. Ресторантите, кафенетата - ясно. Но тя на продуктите Vision ли дава намаление? На услугите чрез семейната фирма ли ?
                          В този ред на мисли 20годишните хлапета, които видяхме на Мечтаната нощ какъв продукт предлагат. Имат ли някакъв бизнес, чрез който правят отстъпки или единственото им занимание е да фараонстват.

Както и чакам отговор от Мария по въпроса с ДОД, който им удържат от СЦИ.

П.П. Разбрах, че от СЦИ възнамеряват да пуснат лимитирана серия аксесоари за своите БП. Трудно, но все пак чрез мой човек се сдобих със снимка на част от мострите. Г-жо Митева, обеците може да ви влязат в употреба и като отвес.

screencapture
                          Last edited by Moesia; 04.07.2013, 15:18.

Коментар

Мариа, мисля че се сещам коя си, привет. Няма нужда да спориш с грамофонни плочи от миналия век.
                            Проблема на нашенеца...е че мисли с няколко дни напред, а ние градим настоящето си мислейки с 50 - 500г. напред. Просто ние сме визионери. Дори и да имаме проста карта. Спестявайки по 100лв. месечно, това прави 1200лв. годишно, по 50 години, това прави минимум 60 000лв. спестени и дай боже успешно реинвестирани капитали. А ако сме бизнес партньори, тези 60 000лв., могат да бъдат 600 000лв. или повече, всичко зависи от нашата борбеност и мотивация да помагаме на другите да печелят, съответно и ние. Така заедно вдигаме стандарта на живот на една не малка част от приятелите ни.
                            ЪЪЪ супер Многоуважаема ми г-жо Митева

1- Не мислите ли , че е " леко " смешно да говорите за великия си бизнес след , вие самата не знаете какво е ГФО и какво съдържа ???

2-Как така стигнахте (изчислихте) печалбите си за в бъдеще "спестявайки по 100 как го изчеслихте това 100лв на месец " ??? " ЯВНО СТЕ МНОГО ДОБРА В ПЛАНИРАНЕТО И ПРОГНОЗИРАНЕТО

3-Как може да твърдите , че ще излезте извън България ,защото било заложено "internacional" ?

4-Едва ли след мах 5 години вашата пирамида ще съществува и единствените който ще се сещат за нея ще са великите и БП докато Петров и Рангелов са някъде извън България пък вие говорите за 50-500 г напред не е ли леко комедийно

5-Говорите ми за реинвестиране на капитали- това от от пастора ли го заучихте ??? Без да си имате и на идея какво значи това В какво толкова велико и революционно ще реинвестирате ???
                            Last edited by uncle fester; 04.07.2013, 14:51.

Коментар

Още не е станал толкова печеливш колкото предвиждаме, защото сме само 30 000 човека! Когато нулите се увеличат до 300 000 000, тогава няма да има нужда да говорим за печалби и вие ще осъзнаете че сте си загубили времето и живота в безпочвени обвинения.
                              Както се казва ''гладна кокошка просо сънува'' Ще приема, че си млада и наивна и затова ти е простено.
                              П.С. Така и не получих отговор за кога е планирана инвазията в Китай и другите страни (и кои са тези страни)

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                                Едно въпросче към двете дами.
                                Що се опитвате да ни убедите, че бизнесът ви е много печеливш?
                                Ако е така, печелете, не се занимавайте с нас ограничените невежи.
                                Още не е станал толкова печеливш колкото предвиждаме, защото сме само 30 000 човека! Когато нулите се увеличат до 300 000 000, тогава няма да има нужда да говорим за печалби и вие ще осъзнаете че сте си загубили времето и живота в безпочвени обвинения.

Коментар

Working...
                                X