IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Първоначално изпратено от Pyramid Разгледай мнение
    Малко смях първо:

    ...и после ми кажете, че не е пирамида. За мен - вижте ми ника, не е случаен си е чиста проба зарибявка пък там - колкото-толкова, н'ел тей?

    П.П.
    Мога да разкритикувам почти всяка подточка - и мислех да го сторя - но, стана среднощ, доспа ми се...

    Сега е Събота и се надявам да си починеш и да разкритикуваш всяка отделна точка - мисля, че ще е полезно за всички да прочетем пълното ти мнение!

    Поздрави!

    Коментар


    • Че е пирамида е ясно... За мен въпроса е какви са тия хора ^бизнесмени^, които са се хванали на хорото
      Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

      Коментар


      • Малко смях първо:
        В SCI сме искрено загрижени за хората и как те посрещат предизвикателствата на живота. Ние искаме да изградим една необичайна компания, която да промени към добро живота на хората по целия свят.

        Ние вярваме, че всеки човек е способен да промени курса на живота си чрез прегръщането и следването на истината. Поради това нашата отговорност като компания е да търсим, живеем и предаваме точни и коректни принципи.

        Вярваме в почтеното отношение и в говорене на истината с нашите клиенти. Посветени сме да поддържаме открити и честни бизнес взаимоотношения, облагодетелстващи всички страни.

        Възползвайки се от SaveCard, всеки може да подобри своето финансово положение. Поради това ние сме напълно отдадени и посветени в разпространението на тази уникална възможност до всеки.

        Вярваме в силата на свободното предприемачество, при което всеки един човек заслужава добро възнаграждение за положените от него усилия.

        Ние сме готови да се вслушваме и партнираме с онези, които са решени да подкрепят онова, което ние желаем да изградим.

        Обещаваме, че ако или когато се отклоним от нашите принципи, незабавно ще предприемем необходимите коригиращи решения.

        Вярваме в личното развитие на личността. Подпомагаме и подкрепяме личния растеж и достигането и използването на човешкия потенциал.

        Вярваме в „Закона за сеене и жънене”. Ние ще генерираме нашето фирмено благосъстояние като изградим и осигурим на нашите клиенти една невероятна бизнес инфраструктура, чрез която те да имат възможността да акумулират своя личен капитал и бъдещи пасивни доходи.
        ...и после ми кажете, че не е пирамида. За мен - вижте ми ника, не е случаен си е чиста проба зарибявка пък там - колкото-толкова, н'ел тей?

        П.П.
        Мога да разкритикувам почти всяка подточка - и мислех да го сторя - но, стана среднощ, доспа ми се...

        Коментар


        • Тия още ли действат, трябва да признаем на "отчетата" ,че оригинално са го измислили
          От пирамидите до МЛМ - една крачка

          Коментар


          • Първоначално изпратено от vsk Разгледай мнение
            С радост бих отговорил и на други конкретни въпроси.
            Аз имам прост и конкретен въпрос:
            Кога ще се добавят обекти от масовото ежедневие? Хранителни вериги, аптеки?

            Чак когато ги добавите може да се говори за печалба от самите продадени карти - въпросните 0.5%.Всеки би си взел за 50лв карта ако знае че за 2 месеца ще ги избее от отстъпки при всекидневно потребление. И когато това стане, чак тогава бизнес партнъорите ще могат да печелят реално от продадените карти.

            Иначе до тогава трябва да се търсят други балъчета, които да ги запишат под тях в структурата, че да вземат тлъстия процент от тяхната такса.

            Та кога се очакват големи обекти, защото е ясно че с квартални кафенца няма да стане?
            Last edited by NotToday; 14.08.2012, 23:05.

            Коментар


            • Може и да имат добри намерения отчетата. Например да акумулират 10 милиона евро и да ги дадът на трейдър да им прави 300% на полугодие печалба на уоуустрийт!
              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

              Коментар


              • Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
                Един по-добър вариант - Грижовните Мечета - Пирамиди, Фараони http://vbox7.com/play:ddf27bfb

                Коментар


                • http://vbox7.com/play:ffe80652
                  http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

                  Коментар


                  • Ако ми позволите и аз да се изкажа!

                    Ако замисъла на бизнеса беше наистина хората да печелят заедно, щеше да бъдат по открити нещата, като при козметиките, водораслите и тн.
                    Собствениците на фирмите като в една истинска пирамида ги няма на сайта ми.
                    Д-р Черкезов
                    Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

                    Коментар


                    • Начина по който тръгва това начинание прилича на 100%ва пирамида. Модерното напоследък в бизнеса на пирамидите е да се разправя нон-стоп за 'нова корпоративна култура', 'бизнес за малкия човек', ' защо да печелят големите корпорации като бизнеса може да си го правим помежду си' и тн и тн. Постояно се набляга, че има работещ бизнес модел и някакъв продукт (мното важно е да се акцентира, че има продукт...без значение какъв е). Също така е много важно на промоциите на дадената схема зарибените вече партньори да демонстрират просперитет и благополучие. Факта, че подобно начинание замислено като 'социален проект' се промотира в Кемпински - говори много ясно какво се цели.

                      мирише на пирамида та се нетрае
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

                      Коментар


                      • Извинявайте за забавянето, просто не влизам всеки ден във форума.
                        Отговорих Ви - на лични, ще отговоря и тук:
                        Относно търговските обекти - включването е безплатно. Те не дават по 3000лв. за включването си. Договаря се процент, като при потребление по -голямата част от него която се вижда в сайта отива при картодържателя, а остатъка за комисионна на компанията и Бизнес партньорите.
                        Що се касае за избиването на Бизнес центрове, ако човек не е сигурен, че иска да го развива то няма смисъл да си закупува. Реално парите за БЦ също могат да се възвърнат чрез потребление, но няма смисъл да се дават ако само ще сте потребители.
                        Ако човек иска само да използва отстъпките в нашата мрежа то е достатъчно да е в клиентската програма с "Добре дошъл пакет" който е на ст-ст 50лв. Този пакет освен да спестявате от потребление също Ви дава възможност при желание от някой Ваш приятел Вие да го регистрирате. По-голямата част от хората няма да тръгнат от човек на човек и да предлагат, но например ако случайно Ваш познат прояви сам интерес след като сте били например в някой ресторант - обект на компанията Вие имате възможност да го регистрирате. Предоставено Ви е това право, и е направено така, че да можете да спечелите от това. Вярно, че има близки хора от които не искаме да печелим, но винаги можем да им върнем десетте лв. които идват в нашата сметка - въпрос на избор. Но от там нататък остава процента от тяхното потребление.
                        Факт е, че работи и се развива доста бързо, и всеки може да спечели нещо по-веригата, което допринася и за съмнения в компанията, но се радвам, че от момента на моето включване - до сега, те непрекъснато намаляват.
                        С радост бих отговорил и на други конкретни въпроси.

                        Коментар


                        • Идеята е, както разбрах, че в момента няма много хора още и, като си вземеш някакъв бизнес, за който хипотетично дадеш 3000 и намериш още няколко приятеля /които може и да загубиш, ако нещата се развият зле/, ти си избиваш парите, защото получаваш част от техните, които те са дали...
                          Е ок, аз може и да искам да участвам, ама не искам да прецаквам приятели, в случай че нещата се развиват лошо... ПОпитах човека, включил се с отговор и работещ za SCI, дали може да печели така човек, но още нямам отговор.

                          Коментар


                          • Не мога да разбера какви са тия "бизнесмени", които се връзват на подобни схеми и как не са фалирали досега като им го няма горния етаж. Очевадна отвсякъде пирамида, защото няма как да спечелиш от присъединяването си към схемата ако няма други балъци след тебе, които да зарибиш. Само защото даваш някаква отстъпка за хората с членски карти надали ще ти вдигне оборота, така че да си избиеш таксата. А ако можеш да пуснеш цени с 10% надолу, защо изобщо ги държиш високи - намали ги и естествено ще имаш повече клиенти, с карти или без карти.

                            Много е смешно как хората си вярват, че ей тъй ще намерят 5 човека под тях в пирамидата, те ще зарибят още по 5 и т.н. 5 на десета степен е почти 10 млн., а за осем нива надолу би трябвало всички фирми в България да се включат.

                            Още по-смешно става като си представиш крайната цел - значи ураа, включили сме всички фирми в схемата, всички броили по 3 бона на SCI. Обаче понеже всички са в кюпа - няма никакви конкурентни предимства за тях и съответно повече продажби. Просто всички са олекнали с 3000 лева в полза на хитрите пловдивски пастори.

                            Коментар


                            • Не развият ли качествено мрежата си от обекти до края на годината - за мен е ПИРАМИДА.

                              Не може да искаш по 3000лв от бизнес партньори и да му предлагаш квартални кафенца и автокъщи. И това даже само в големите градове.

                              Не влезе ли някоя голяма хранителна верига, плюс поне една верига аптеки за мен това си е пирамида. И това ще се види съвсем скоро.

                              Коментар


                              • Пирамида!

                                Коментар

                                Working...
                                X