IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Докато не добавят голям хранителен обект и голяма верига аптеки за мен са пирамида.
    Единствено тогава ще покажат че работят именно за малките потребители, които са закупили картата от 50лв за намаления. Както казаха до момента имат само разни кафенца в Пловдив и района. Вижте им мрежата в София - пълна скръб.

До година, две ще ги няма. Жалко само за "бизнесмените " дето се навиха на големите пакети.
    Last edited by NotToday; 05.11.2012, 09:45.

Коментар

• Нас ни зарибиха с Нушенце - и прикоткаха в хотелчето - пръво си викам - тия са някакви финансови сектанти, после (като обясняваха пръвата схема - с картите) викам си - това е убаво. Ама слвед това, като почнаха да ни вербуват "да си закупим бизнесмоделът", разбрах, че туй си е чиста пирамида... и проблемът е че пирамидалната работа напълно е изместила неизмамническият номер с картите за намаление - убивайки единствуното хубаво нещо. После, като си побеседвахме с Н., отказахме им категорически.
      На другият ден пък, случайно от наш познат научихме доста множко за тия пущиняци... как от две години уж разширяват мрежата си от обекти, дето ползваш намаление и излизат в чужбина, но от две години си седят само в България - и то основно в Густово - и имат около 400 обекта общо... повечето някакви незначителни кафененца и фризьорски салонченца, над половината - в техният си град.

Пълни мошшшеници, мястото им е в панделата, ама нали държавата ни не си гледа работата - набутват разни хорица...
      Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Не мисля така. Използват пропуски в БГ-законите. По същността си е истинска пирамида.

Първоначално изпратено от Мажоритаря Разгледай мнение
        В самата схема няма нищо незаконно... Въпроса е, че тя е обречена....
        При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
          Ами те планират международна експанзия... Ама там в "в международното" правохранителните органи не са така дремливи, като нашите
          В самата схема няма нищо незаконно... Въпроса е, че тя е обречена....
          Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от vajvaj Разгледай мнение
            Преди три седмици дойде едно "приятелче" да ме зарибява. Проучих доста сериозно въпроса.
            ЧИСТА ПИРАМИДА! При това с почти запълнен капацитет за държава, като нашата. Срив - до 4-5 месеца!
            Ами те планират международна експанзия... Ама там в "в международното" правохранителните органи не са така дремливи, като нашите

Коментар

• Много хубаво е, че има такива пирамиди. Така поне някои хора ще прогледнат и ще се спасят от много по-големи пирамиди като пенсионната система, здравната каса и т.н.

3000 лв е незначителна цена за толкова ценен урок.
              "Only when the dusk starts to fall does the owl of Minerva spread its wings and fly."

Коментар

• Преди три седмици дойде едно "приятелче" да ме зарибява. Проучих доста сериозно въпроса.
                ЧИСТА ПИРАМИДА! При това с почти запълнен капацитет за държава, като нашата. Срив - до 4-5 месеца!
                При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура

Коментар

• Чиста пирамида, но не знам кои са новите ФАРАОНИ

Коментар

• Защо изобщо коментираме това... недоразумение SCI...
                    Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• По-вероятно е да е някаква схема. Печалбите на "партньорите" се формират основно от таксите, които се плащат от новите "партньори".
                      Па левия крак, па десния, а накрая между краката...

Коментар

• Първоначално изпратено от ManUtd91 Разгледай мнение
                        ...

Изводът е, че не мога да повярвам, че тази пародия на компания е просъществувала 2 години. Когато падне, ще падне от високо. Нека да си губят парите хората, като вярват на такива неща, заслужават си съдбата.
                        По-скоро, потребно им е образование на практика и тези им го осигуряват от най-доброто: Нали, след като веднъж се опариш на огън, няма да посегнеш отново?
                        ...надявам се.

Коментар

• Здравейте,

Значи, попринцип не пиша по форуми, но искам специално да обърна внимание на тази тема. Едни приятели ме закараха на презентацията на тази фирма във Варна и бях доста потресен. В момента уча финанси в Бостън Юнивърсити, по време на презентацията си бях вкъщи (есенна ваканция) и реших да отида да видя за какво става въпрос. Аз съм от Добрич, реших да се поразходя с моите приятели към Варна и да видим за какво се шуми толкова...
                          В началото ми направи впечатление как започват да набиват филми типично по американски (по-късно разбрах, че този, който презентира е работил в САЩ). Започва отдалече, разправя колко е важно да имаш свой бизнес и да си финансово независим. После тръгна посъщество и накрая си го каза в директен текст, че неговата фирма ще направи хората финансово независими и цитира числа от рода на 150 000 лв на месец... награди БМВ 5, Х5/6, БМВ 7 ....
                          По едно време каза, че неговата компания след време ще настигне компании като Майкрософт и Епъл, защото "всеки трябва да яде, но не всеки се нуждае от айфон". Едва ли борчетата с ланци в залата знаеха, че Епъл е с маркет кеп от над 600 милиярда долара....
                          Всеки си представя как излиза от залата , плаща 3 000 лв, и става на върха на пирамидата, но не всеки знае, че над него има една голяма изградана пирамида.

Изводът е, че не мога да повярвам, че тази пародия на компания е просъществувала 2 години. Когато падне, ще падне от високо. Нека да си губят парите хората, като вярват на такива неща, заслужават си съдбата.

Коментар

• Първоначално изпратено от vsk Разгледай мнение
                            С радост бих отговорил и на други конкретни въпроси.
                            Така и не получих отговор на конкретните си въпроси.
                            Явно някой се е регнал само да понапише колко велики идеи имат SCI и как 1000000% ще направите пари и живота ви ще се промени шеметно

Пирамидкааааааа

Коментар

• Първоначално изпратено от tereza.72 Разгледай мнение
                              Сега е Събота и се надявам да си починеш и да разкритикуваш всяка отделна точка - мисля, че ще е полезно за всички да прочетем пълното ти мнение!

Поздрави!
                              Ами...да видим /ще го пиша с друг шрифт, да се хваща връзката/ :

В SCI сме искрено загрижени за хората и как те посрещат предизвикателствата на живота. Ние искаме да изградим една необичайна компания, която да промени към добро живота на хората по целия свят. /както НИЕ разбираме това добро/

Ние вярваме, че всеки човек е способен да промени курса на живота си чрез прегръщането и следването на истината. Поради това нашата отговорност като компания е да търсим, живеем и предаваме точни и коректни принципи. /Ще рече, НИЕ му казваме, той прегръща и т.н. Вече видяно, справка-Средновековието, инквизиция, лов на вещици и т.н. Защото, нащите Принципи са си принципи но, как и дали ще ги приеме "всеки", това решава той сам.
                              Пример 1: "Пушенето е вредно" - и пушат 50% от българите;
                              Пример 2: "Да правим безопасен секс" - твърди се отвсякъде. Вярно, продажбите на презервативи скочиха но...процентът заразявания с венерически болести нещо не иска да спада. Защо ли? /

Вярваме в почтеното отношение и в говорене на истината с нашите клиенти. Посветени сме да поддържаме открити и честни бизнес взаимоотношения, облагодетелстващи всички страни. /Вярването не е като да е истина. Съседът вярва, че е Наполеон. Вместо да му дадат да управлява Франция, обаче, го вкараха в лудница./

Възползвайки се от SaveCard, всеки може да подобри своето финансово положение. Поради това ние сме напълно отдадени и посветени в разпространението на тази уникална възможност до всеки. Всеки може да ползва нож. Един да си нареже хляба, друг-да се пореже. / На практика, порязванията са ежедневие. Кредитни, дебитни и др. карти се дават с цел увеличаване на продажбите - за самия клиент, се мисли на остатъчен принцип. Вярвате или не-така е. Рекламите са хубаво нещо но, ако винаги казваха всичко вярно и точно, половинат астоки щяха са си стоят по щандовете и никой нямаше да ги купува. Факт./

Вярваме в силата на свободното предприемачество, при което всеки един човек заслужава добро възнаграждение за положените от него усилия. /Точно така. И всеки, който си вземе еди-коя си карта за отстъпки, става свободен предприемач? И защо са тогава разни школи, курсове, семинари, книги, други глупости? Само питам /

Ние сме готови да се вслушваме и партнираме с онези, които са решени да подкрепят онова, което ние желаем да изградим. /На другите най-учтиво им теглим майната, или просто ги игнорираме. В най-добрия случай. За справка, преди 8 години, и мен ме засмука една голяма компания в МЛМ, та, поне съм чувал и видял от няколко места и различни ъгли идеологията, похватите им на работа и т.н. Пирамида? Може би, не. Ама бблизо до конус /

Обещаваме, че ако или когато се отклоним от нашите принципи, незабавно ще предприемем необходимите коригиращи решения. /Обещанието не е като изпълнението. Факт. Наприер, премиерът /да се свети Името Му!/ е майстор на обещанията, има специален сайт

Вярваме в личното развитие на личността. Подпомагаме и подкрепяме личния растеж и достигането и използването на човешкия потенциал. /На мен лично ми помагат: Точно днес, дойдоха, поляха ми градината, опекоха чушките, обраха доматите и ги донесоха до дома. Нали ми вярвате? /

Вярваме в „Закона за сеене и жънене”. Ние ще генерираме нашето фирмено благосъстояние като изградим и осигурим на нашите клиенти една невероятна бизнес инфраструктура, чрез която те да имат възможността да акумулират своя личен капитал и бъдещи пасивни доходи. /по начина и пътищата, които НИЕ им осигурим. вЕрвайте ми.

И все от рода. Като им чета тази и други страници, им липсва нещо основно : Стил.

...Пирамида ли? Ха-Ха!

Коментар

• Ето линк към сайта на Българската асоциация за директни продажби.
                                Част от членовете работят на млм принцип на възнаградителния план.
                                Това е известен ориентир кои са легалните фирми в България.

Коментар

Working...
                                X