IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Станчо Разгледай мнение
    1.Предлагам темата да бъде заворена, защото уронва престижа на много чисти и светли хора, без да има и 0.01% реално доказателство.
    2. От тук на сете ще завеждам дело в съда за всеки който твърде че сме Пирамида.
    Това че пишете далече от мен някъде по крайни столични квартали, села и паланки, не означава че сте анонимни!
    Станчо,

Предполагам си наясно, че 'пирамида' се използва не толкова в смисъла на понзи схема защото реално не прелагате % доходност, а като нарицателно за бизнес модел, при който хората на края на веригата не могат да върнат първоначалната инвестиция, а камо ли да мечтаят за доходността постигната от хората в началото на веригата.

Никой не коментира с лошо системите за ползване на отстъпка срещу някаква клубна карта, за която клиента плаща някаква сума примерно 20-50лв и после ползва отстъпки. Това си е маркетингова схема доказана в годините.

Вашият модел включва както карти така и SCI Бизнес (може и да не го пиша съвсем точно). Това с картите ОК има десетки фирми, които имат карти за ползване на отстъпки в дадена мрежа обекти, фирми и тн. При SCI Бизнеса вече идва момента, който кара масата от тук коментиращите да правят асоциация с пирамида.

Първо всеки мултилевъл модел прилича на пирамида в това мисля спор няма и не виждам какво има да се сърдят организаторите на този модел, че някой прави аналогия с пирамида.
    Второ идва въпросът как точно включилите се сега бизнес партньори..ще избият първоначалната инвестиция.

Защо на сайта си имате калкулатор - колко ще е бонуса на даден партньор при положение, че включ еди колко си хора , а те и тн тн

А в същото време нямата колко струва да станеш SCI Бизнес партньор? Тайна ли е...или трябва задължително да се дойде на ваше събитие, че да стане?

Направих си труда и прегледах в търговския регистър отчета на дружеството за 2011г. Който му е интересно може да го погледне

https://public.brra.bg/Documents/Ret...784343b31649ec

изводите си ги прави всеки.

схемата е счетоводно чиста, а подхода за 'продажба' ако търпи критики то са от морален аспект.

не съм юрист.. може и да бъркам
    Last edited by bertram; 28.11.2012, 16:49.
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Купи и ще разбереш- това е номера

Коментар

• Станчо да приемем, че това е отличен бизнес....

Въпроса ми към теб е как и за колко време се избиват първоначалните 3000 лева...
        Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Това същия Станчо ли е- много хубав бизнес равива

Коментар

• Написах в гугъла Станчо Рангелов и
            http://www.razkritia.com/130461/%D0%...1%D0%B5%D0%B7/
            Не спори с ГЛУПАК! Ще те свали на нивото си и ще те бие с опит.
            私は最高のトレーダーだ

Коментар

• По големи ли са при вас печалбите от борсите и форекса

Коментар

• Първоначално изпратено от 000 Разгледай мнение
                Станчо,всяка печалба която се иззвършва без реално предвижване на продук или услуга в МЛМ не е ЧИТАВА.Разяснявамвключването на хора,не трябва да носи печалба,а оборота който те извършват.Погледни си отчетите ,откъде ви е голямата печалба-от продажбата на ''фрайчайзинг''.И защо е толкова скъп?Според световната организация за МЛМ/нещо такова им е името/И приетите от тях правила -включването в компания за МЛМ не трябва да надвишава 200$/ ако няма скъпи атребути.../Какво ви основанието и покритието за -3000лв?защо трябва да печелиш за това,че някой си е купил правото/а не е извършил бизнес.../ ?А КАЖИ СЕГА ДАЛИ СТЕ ПИРАМИДА?
                И Продукт има и Услуга им! Правим хората богати, като спестяват средства от големите монополисти (кръвопийци).
                Прочетете тук http://paper.standartnews.com/bg/art...article=414121
                И ще ви отпаднат досадните съмнения!
                "ТАЛАНТЪТ Е ПО-ЕВТИН ОТ СОЛТА НА МАСИТЕ. ТОВА, КОЕТО РАЗДЕЛЯ ТАЛАНТЛИВИТЕ ОТ УСПЕЛИТЕ Е ЯКОТО НИ БАЧКАНЕ ЗА БЛАГОТО НА ВСИЧКИ НАШИ БИЗНЕС ПАРТНЬОРИ!" СТАНЧО РАНГЕЛОВ

Коментар

• Станчо,всяка печалба която се иззвършва без реално предвижване на продук или услуга в МЛМ не е ЧИТАВА.Разяснявамвключването на хора,не трябва да носи печалба,а оборота който те извършват.Погледни си отчетите ,откъде ви е голямата печалба-от продажбата на ''фрайчайзинг''.И защо е толкова скъп?Според световната организация за МЛМ/нещо такова им е името/И приетите от тях правила -включването в компания за МЛМ не трябва да надвишава 200$/ ако няма скъпи атребути.../Какво ви основанието и покритието за -3000лв?защо трябва да печелиш за това,че някой си е купил правото/а не е извършил бизнес.../ ?А КАЖИ СЕГА ДАЛИ СТЕ ПИРАМИДА?

Коментар

• Въййййй.... Въххх...
                    Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• 1.Предлагам темата да бъде заворена, защото уронва престижа на много чисти и светли хора, без да има и 0.01% реално доказателство.
                      2. От тук на сетне ще завеждам дело в съда за всеки който твърде че сме Пирамида.
                      Това че пишете далече от мен някъде по крайни столични квартали, села и паланки, не означава че сте анонимни!
                      Last edited by Станчо; 28.11.2012, 15:28.
                      "ТАЛАНТЪТ Е ПО-ЕВТИН ОТ СОЛТА НА МАСИТЕ. ТОВА, КОЕТО РАЗДЕЛЯ ТАЛАНТЛИВИТЕ ОТ УСПЕЛИТЕ Е ЯКОТО НИ БАЧКАНЕ ЗА БЛАГОТО НА ВСИЧКИ НАШИ БИЗНЕС ПАРТНЬОРИ!" СТАНЧО РАНГЕЛОВ

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                        Абе ти верно ли си набутал 3К бре? Мани мани.... Станчоооо, да знаеш че този ако го набуташ ще те изяде с парцалите

Ами то и пирамидата си е вид имот, макар и последен.................Няма да ме набута споко, ще печелим взаимно, аз само на такива ясли се редя.
                        Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

• Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
                          Колега не им се ядосвай на лузърите. Важното е ние с теб и Светльо да си предлагаме картите на доволни клиенти и да печелим и ние. Остави ги злобарите да си плюят на воля, така само правят реклама на фирмата.
                          Това, че е регистрирана надлежно, че предлага реален продукт, който може да се види и пипне, да се ползва, да носи отстъпки на всички клиенти и прочее едва ли някой сериозен бизнесмен би помислил да назове пирамида.
                          Абе ти верно ли си набутал 3К бре? Мани мани.... Станчоооо, да знаеш че този ако го набуташ ще те изяде с парцалите

Коментар

Търпях вече много месеци тази обидна тема за нас, но мисля че е крайно време да и се сложи край. Ние сме високо ценени от обществото ни и плащаме не малки данъци, за да търпим глупостите които бълват за нас.
                            Колега не им се ядосвай на лузърите. Важното е ние с теб и Светльо да си предлагаме картите на доволни клиенти и да печелим и ние. Остави ги злобарите да си плюят на воля, така само правят реклама на фирмата.
                            Това, че е регистрирана надлежно, че предлага реален продукт, който може да се види и пипне, да се ползва, да носи отстъпки на всички клиенти и прочее едва ли някой сериозен бизнесмен би помислил да назове пирамида.
                            Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

Търпях вече много месеци тази обидна тема за нас, но мисля че е крайно време да и се сложи край. Ние сме високо ценени от обществото ни и плащаме не малки данъци, за да търпим глупостите които бълват за нас.
                              Пирамида Станчо, пирамида
                              Last edited by X_Y; 28.11.2012, 14:38.

Коментар

• Търпях вече много месеци тази обидна тема за нас, но мисля че е крайно време да и се сложи край. Ние сме високо ценени от обществото ни и плащаме не малки данъци, за да търпим глупостите които бълват за нас.
                                Last edited by X_Y; 28.11.2012, 14:10.

Коментар

Working...
                                X