Първоначално изпратено от Fiscalist
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнениесигур са минали на "бело"Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Станчо Разгледай мнениеТова са цитати от Библията. Преди всичко съм духовен човек.
Когато ГОСПОД започна да говори с Осия, Той каза на Осия: Иди, вземи си жена блудница и добий деца от блудство, защото земята постоянно блудства и се отклони от ГОСПОДА.Custodite sortem vestram
Коментар
-
сигур са минали на "бело"
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеКакво друсате там в Луксор Силно ще да е.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеКакво друсате там в Луксор Силно ще да е.
Когато ГОСПОД започна да говори с Осия, Той каза на Осия: Иди, вземи си жена блудница и добий деца от блудство, защото земята постоянно блудства и се отклони от ГОСПОДА."ТАЛАНТЪТ Е ПО-ЕВТИН ОТ СОЛТА НА МАСИТЕ. ТОВА, КОЕТО РАЗДЕЛЯ ТАЛАНТЛИВИТЕ ОТ УСПЕЛИТЕ Е ЯКОТО НИ БАЧКАНЕ ЗА БЛАГОТО НА ВСИЧКИ НАШИ БИЗНЕС ПАРТНЬОРИ!" СТАНЧО РАНГЕЛОВ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Станчо Разгледай мнениеИ тя умножи блудствата си, като си спомняше дните на младостта си, когато блудствуваше в египетската земя. И се разпали по своите любовници, чиято плът е като плът на магарета, и семеизливането им - като семеизливане на коне.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеПървите фараони се излюпиха във Фелибето преди 20-на години. Ти от втората династия ли си ? Родословното дърво е много важно - да го имаме НАпредвид"ТАЛАНТЪТ Е ПО-ЕВТИН ОТ СОЛТА НА МАСИТЕ. ТОВА, КОЕТО РАЗДЕЛЯ ТАЛАНТЛИВИТЕ ОТ УСПЕЛИТЕ Е ЯКОТО НИ БАЧКАНЕ ЗА БЛАГОТО НА ВСИЧКИ НАШИ БИЗНЕС ПАРТНЬОРИ!" СТАНЧО РАНГЕЛОВ
Коментар
-
Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнениеГ-н Доцент, Благодаря ви от името на д-р. Михайлова и успех на вас и на вашите многобройни разработки в областта на генната индустрия където сте много популярен.
Миналата година при посещението ми в Латинска Америка останах изумен, колко хора говорещи единствено испански и някакви индиански наречия споменават и цитират името на д-р Черкезов! Респект докторе!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнениеИ аз се чудя какви сърца имат хората дето критикуват такава инициатива? Та това е чист и прозрачен бизнес, събрал хора с инициативен и предприемчив дух, които търсят взаимната печалба.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Станчо Разгледай мнениепРИ НАС ИДВАТ САМО ХОРА КОИТО ВЯРВАТ В УСПЕХА.
Да вярваш - не значи само да запалиш свещичка в храма, да целунеш икона, да се прекръстиш. Вярата не се налага, не се купува, не се афишира. Вярата е сила за живот. Тя трябва да бъде в сърцето. И да идва от сърцето.
НАШЕТО ОБЩЕСТВО ПРЕДИ ВСИЧКО Е ДУХОВНО, А НИЕ ГОНИМ И МАТЕРИАЛНИ ЦЕЛИ, ЗА ДА ГИ ИЗПОЛЗВАМЕ ЗА ДУХОВНОТО СИ РАЗВИТИЕ, СОЦИАЛНИ И ЕКОЛОГИЧНИ ПРОЕКТИ.Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Станчо Разгледай мнениеМоже, все още имаш шанс да бъдеш от върха на бизнеса. Имай напредвид че се целим да имаме 100-200М.глобални партньори, за близките 15г.За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнениеРазбира се, но моля те, въпреки че станах Доцент, няма нужда да го коментираме тук.
За общественика, благодаря, правим каквото трябва.
Миналата година при посещението ми в Латинска Америка останах изумен, колко хора говорещи единствено испански и някакви индиански наречия споменават и цитират името на д-р Черкезов! Респект докторе!!!Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!
Коментар
-
пРИ НАС ИДВАТ САМО ХОРА КОИТО ВЯРВАТ В УСПЕХА.
Да вярваш - не значи само да запалиш свещичка в храма, да целунеш икона, да се прекръстиш. Вярата не се налага, не се купува, не се афишира. Вярата е сила за живот. Тя трябва да бъде в сърцето. И да идва от сърцето.
НАШЕТО ОБЩЕСТВО ПРЕДИ ВСИЧКО Е ДУХОВНО, А НИЕ ГОНИМ И МАТЕРИАЛНИ ЦЕЛИ, ЗА ДА ГИ ИЗПОЛЗВАМЕ ЗА ДУХОВНОТО СИ РАЗВИТИЕ, СОЦИАЛНИ И ЕКОЛОГИЧНИ ПРОЕКТИ."ТАЛАНТЪТ Е ПО-ЕВТИН ОТ СОЛТА НА МАСИТЕ. ТОВА, КОЕТО РАЗДЕЛЯ ТАЛАНТЛИВИТЕ ОТ УСПЕЛИТЕ Е ЯКОТО НИ БАЧКАНЕ ЗА БЛАГОТО НА ВСИЧКИ НАШИ БИЗНЕС ПАРТНЬОРИ!" СТАНЧО РАНГЕЛОВ
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеТа по темата. То, че пирамидата е пирамида е ясно. Ама Станчо е много зле за фараон
това не пречи да ги ковем тук, защото тия наглеци мястото им е на топлотова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
Коментар