IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
    Ми нали разправяха тука колко било добре в "Червило" ....
    В Червило, са ми минали 5г. от живота и мога да заява отговрно че там никой не шмърка!
    "ТАЛАНТЪТ Е ПО-ЕВТИН ОТ СОЛТА НА МАСИТЕ. ТОВА, КОЕТО РАЗДЕЛЯ ТАЛАНТЛИВИТЕ ОТ УСПЕЛИТЕ Е ЯКОТО НИ БАЧКАНЕ ЗА БЛАГОТО НА ВСИЧКИ НАШИ БИЗНЕС ПАРТНЬОРИ!" СТАНЧО РАНГЕЛОВ

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
      сигур са минали на "бело"
      Ми нали разправяха тука колко било добре в "Червило" ....
      Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Станчо Разгледай мнение
        Това са цитати от Библията. Преди всичко съм духовен човек.

Когато ГОСПОД започна да говори с Осия, Той каза на Осия: Иди, вземи си жена блудница и добий деца от блудство, защото земята постоянно блудства и се отклони от ГОСПОДА.
        Ей защо не се кандидатираш за патриарх??? Ще се впишеш идеално, и без това църквата е едно солидно понци...
        Custodite sortem vestram

Коментар

• сигур са минали на "бело"
          Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
          Какво друсате там в Луксор Силно ще да е.

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
            Това са цитати от Библията. Преди всичко съм духовен човек.

Когато ГОСПОД започна да говори с Осия, Той каза на Осия: Иди, вземи си жена блудница и добий деца от блудство, защото земята постоянно блудства и се отклони от ГОСПОДА.
            "ТАЛАНТЪТ Е ПО-ЕВТИН ОТ СОЛТА НА МАСИТЕ. ТОВА, КОЕТО РАЗДЕЛЯ ТАЛАНТЛИВИТЕ ОТ УСПЕЛИТЕ Е ЯКОТО НИ БАЧКАНЕ ЗА БЛАГОТО НА ВСИЧКИ НАШИ БИЗНЕС ПАРТНЬОРИ!" СТАНЧО РАНГЕЛОВ

Коментар

И тя умножи блудствата си, като си спомняше дните на младостта си, когато блудствуваше в египетската земя. И се разпали по своите любовници, чиято плът е като плът на магарета, и семеизливането им - като семеизливане на коне.
              Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                Първите фараони се излюпиха във Фелибето преди 20-на години. Ти от втората династия ли си ? Родословното дърво е много важно - да го имаме НАпредвид
                И тя умножи блудствата си, като си спомняше дните на младостта си, когато блудствуваше в египетската земя. И се разпали по своите любовници, чиято плът е като плът на магарета, и семеизливането им - като семеизливане на коне.

Коментар

• Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
                  Г-н Доцент, Благодаря ви от името на д-р. Михайлова и успех на вас и на вашите многобройни разработки в областта на генната индустрия където сте много популярен.
                  Миналата година при посещението ми в Латинска Америка останах изумен, колко хора говорещи единствено испански и някакви индиански наречия споменават и цитират името на д-р Черкезов! Респект докторе!!!
                  Абе вие да не би да сте си направили сбирка

Коментар

• Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
                    И аз се чудя какви сърца имат хората дето критикуват такава инициатива? Та това е чист и прозрачен бизнес, събрал хора с инициативен и предприемчив дух, които търсят взаимната печалба.
                    Как какви - доматени. Някой дори ги използваха да замерят с тях парламента. Колко трогателно като се замислиш
                    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

пРИ НАС ИДВАТ САМО ХОРА КОИТО ВЯРВАТ В УСПЕХА.
                      Да вярваш - не значи само да запалиш свещичка в храма, да целунеш икона, да се прекръстиш. Вярата не се налага, не се купува, не се афишира. Вярата е сила за живот. Тя трябва да бъде в сърцето. И да идва от сърцето.
                      НАШЕТО ОБЩЕСТВО ПРЕДИ ВСИЧКО Е ДУХОВНО, А НИЕ ГОНИМ И МАТЕРИАЛНИ ЦЕЛИ, ЗА ДА ГИ ИЗПОЛЗВАМЕ ЗА ДУХОВНОТО СИ РАЗВИТИЕ, СОЦИАЛНИ И ЕКОЛОГИЧНИ ПРОЕКТИ.
                      И аз се чудя какви сърца имат хората дето критикуват такава инициатива? Та това е чист и прозрачен бизнес, събрал хора с инициативен и предприемчив дух, които търсят взаимната печалба.
                      Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

Може, все още имаш шанс да бъдеш от върха на бизнеса. Имай напредвид че се целим да имаме 100-200М.глобални партньори, за близките 15г.
                        Първите фараони се излюпиха във Фелибето преди 20-на години. Ти от втората династия ли си ? Родословното дърво е много важно - да го имаме НАпредвид
                        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                          Разбира се, но моля те, въпреки че станах Доцент, няма нужда да го коментираме тук.
                          За общественика, благодаря, правим каквото трябва.
                          Г-н Доцент, Благодаря ви от името на д-р. Михайлова и успех на вас и на вашите многобройни разработки в областта на генната индустрия където сте много популярен.
                          Миналата година при посещението ми в Латинска Америка останах изумен, колко хора говорещи единствено испански и някакви индиански наречия споменават и цитират името на д-р Черкезов! Респект докторе!!!
                          Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

• пРИ НАС ИДВАТ САМО ХОРА КОИТО ВЯРВАТ В УСПЕХА.
                            Да вярваш - не значи само да запалиш свещичка в храма, да целунеш икона, да се прекръстиш. Вярата не се налага, не се купува, не се афишира. Вярата е сила за живот. Тя трябва да бъде в сърцето. И да идва от сърцето.
                            НАШЕТО ОБЩЕСТВО ПРЕДИ ВСИЧКО Е ДУХОВНО, А НИЕ ГОНИМ И МАТЕРИАЛНИ ЦЕЛИ, ЗА ДА ГИ ИЗПОЛЗВАМЕ ЗА ДУХОВНОТО СИ РАЗВИТИЕ, СОЦИАЛНИ И ЕКОЛОГИЧНИ ПРОЕКТИ.

Коментар

• http://www.celebritydollarbills.com/...rles_Ponzi.jpg
                              Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                                Та по темата. То, че пирамидата е пирамида е ясно. Ама Станчо е много зле за фараон
                                според мен този Станчо не е онзи Станчо.

това не пречи да ги ковем тук, защото тия наглеци мястото им е на топло
                                това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

Working...
                                X