IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Др.Черкезов поздрави за научната длъжност доцент
    Ще е голяма чест за мен да прочета някоя твоя публикация в специализирано научно издание.
    В коя област са - генно инженерство или финансов инженеринг на мрежовия маркетинг
    Last edited by съни(тя); 02.12.2012, 07:22.

Коментар

• Момчета, гениални сте
      Заплювам си една карта, от тези позлатените -1.5 трой унция
      Надявам се, системата ви за сигурност е на ниво, поне двойна степен
      Мисля да започна с пазаруване на биткойни и ако още не са включени, побързайте, не ми се чака
      Светът е пред нас

Коментар

• Приятелю,

може би се изразявам неправилно. Такива като мен ги създават маркетинговите планове и то не с мащаб БГ. Ако искаш мога да ти включа и полет за двама със совалка до Луната на Свети Валентин да има вътре като награда

Пожелах ви успех и темата за мен приключи. Казах, че няма да коментирам нищо - просто очаквах да видя публична информация в стандартния, писмен вид преди подпис от любопитство, а тя се оказа "устна"

П.П. Репутация не се купува, особено па моята - най-малко с тенекии, пардон БМВ-та.
        Last edited by marandi; 02.12.2012, 04:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от Станчо Разгледай мнение
          През 2013г. нещо ми подсказва че няма да раздаваме 3 БМВета, а ще има 20 автомобила, но ми се иска нещо по стилно от БМВ ?
          Оставаме отворени за предложения?
          Custodite sortem vestram

Коментар

• През 2013г. нещо ми подсказва че няма да раздаваме 3 БМВета, а ще има 20 автомобила, но ми се иска нещо по стилно от БМВ ?
            Оставаме отворени за предложения?
            "ТАЛАНТЪТ Е ПО-ЕВТИН ОТ СОЛТА НА МАСИТЕ. ТОВА, КОЕТО РАЗДЕЛЯ ТАЛАНТЛИВИТЕ ОТ УСПЕЛИТЕ Е ЯКОТО НИ БАЧКАНЕ ЗА БЛАГОТО НА ВСИЧКИ НАШИ БИЗНЕС ПАРТНЬОРИ!" СТАНЧО РАНГЕЛОВ

Коментар

Моланди, добър въпрос.
              Но ние сме линия на устна приемственост. Най ценните неща си ги споделяме на живо, не в безплатни форуми.
              Предполагам и договорите си за партньорство ги сключвате устно. И в Света е започнало да действа устното законодателство. Интересно!

Няма проблем, някой ден като се позамогнете - може и да ми станеш клиент. Засега с подобно отношение ще ти е трудничко - т.е. не си ги изкарал още кинтите и си личи

Успех!

Коментар

• Моланди, добър въпрос.
                Но ние сме линия на устна приемственост. Най ценните неща си ги споделяме на живо, не в безплатни форуми.
                "ТАЛАНТЪТ Е ПО-ЕВТИН ОТ СОЛТА НА МАСИТЕ. ТОВА, КОЕТО РАЗДЕЛЯ ТАЛАНТЛИВИТЕ ОТ УСПЕЛИТЕ Е ЯКОТО НИ БАЧКАНЕ ЗА БЛАГОТО НА ВСИЧКИ НАШИ БИЗНЕС ПАРТНЬОРИ!" СТАНЧО РАНГЕЛОВ

Коментар

• Някой може ли да качи Общите условия на маркетинговия план към днешна дата? Все пак информацията би трябвало да е публична.

П.П. Обещавам, че няма да коментирам нищо - нито добро, нито лошо - просто ще го погледна за 5 мин., понеже ако започна да коментирам, то тогава вече на мен трябва да се плаща за консулт-а - хихи
                  Last edited by marandi; 02.12.2012, 02:36.

Коментар

• Ще пускам цитати от библията, докато собственика на Инвестор не вземе отношение и не изтрие тази преднамерено създадена тема.

Ела да напием баща си с вино и да лежим с него, за да запазим потомство от баща си. И така, онази нощ напиха баща си с вино и първородната влезе и лежа с баща си, а той не разбра нито кога легна тя, нито кога стана.

Битие 19:32

Коментар

• По на място би било нещо за Мойсей и Фараона
                      Custodite sortem vestram

Коментар

• наближаваш Содом и Гомор
                        струва ми се

Коментар

• Един човек който цитира библията не може да е замесен в нечисти схеми или?!
                          Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• И Аз също ще вдигна полите ти до лицето ти и срамът ти ще се види. Прелюбодействата ти и цвиленията ти, безсрамието на блудството ти по хълмовете, на полето - видях гнусотиите ти.

Еремия 13:26-27

Коментар

В Червило, са ми минали 5г. от живота и мога да заява отговрно че там никой не шмърка!
                              Ок... сигурно става въпрос за някое друго "Червило"... По много позитивен начин си прекарваш години от живота...
                              Custodite sortem vestram

Коментар

• да, доста е "духовно"
                                Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                                Ми нали разправяха тука колко било добре в "Червило" ....

Коментар

Working...
                                X