Първоначално изпратено от vajvaj
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Станчо Разгледай мнениеНикой не може да Ви нарани без Вие да го позволите като реагирате или се вживеете в ролята на жертвата. Всъщност не другите ни нараняват, ние сами се нараняваме ссъс собствените си реакции към другите. Защо тогава се страхуваме другите да не ни причинят нещо, което сами си причиняваме?!?!?!
Драйфа ми се от вас!При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура
Коментар
-
Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнениеи да си платите по 3000 ... ама това после ....първо да си кажем колко сме духовни....
"ТАЛАНТЪТ Е ПО-ЕВТИН ОТ СОЛТА НА МАСИТЕ. ТОВА, КОЕТО РАЗДЕЛЯ ТАЛАНТЛИВИТЕ ОТ УСПЕЛИТЕ Е ЯКОТО НИ БАЧКАНЕ ЗА БЛАГОТО НА ВСИЧКИ НАШИ БИЗНЕС ПАРТНЬОРИ!" СТАНЧО РАНГЕЛОВ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнениеБоли ме фара. Дразни ме че некви селтаци зарибяват хората и им крадат парите!"ТАЛАНТЪТ Е ПО-ЕВТИН ОТ СОЛТА НА МАСИТЕ. ТОВА, КОЕТО РАЗДЕЛЯ ТАЛАНТЛИВИТЕ ОТ УСПЕЛИТЕ Е ЯКОТО НИ БАЧКАНЕ ЗА БЛАГОТО НА ВСИЧКИ НАШИ БИЗНЕС ПАРТНЬОРИ!" СТАНЧО РАНГЕЛОВ
Коментар
-
Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнениеПрав си Станчо, а тия малоумници ги е яд защо те не са измислили МЛМ схема.
Няма по-злобно и безидейно същество от ганьовеца! Освен че са злобни са и страхливи /справка-виж темата "колко цифрен сте?"
От позицията на анонимността е лесно само да хвърляш жлъч, ама като си толко ербап, хайде кажи кой си , какъв ти е бизнеса и колко изкарваш? Само, че не по-добнре спам докрай отколкото да се види реалността при тези комплексарчета.
Аз съм решил като си избия трите хилки, да участвам в презентация ако ме поканите и да разкажа за успеха си в тази бързо развиваща се МЛМ компания. Тогава да ги видя, какви ще ги плещят? Сигурен съм, че доста никове повече няма да се появят."ТАЛАНТЪТ Е ПО-ЕВТИН ОТ СОЛТА НА МАСИТЕ. ТОВА, КОЕТО РАЗДЕЛЯ ТАЛАНТЛИВИТЕ ОТ УСПЕЛИТЕ Е ЯКОТО НИ БАЧКАНЕ ЗА БЛАГОТО НА ВСИЧКИ НАШИ БИЗНЕС ПАРТНЬОРИ!" СТАНЧО РАНГЕЛОВ
Коментар
-
Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнениеПрав си Станчо, а тия малоумници ги е яд защо те не са измислили МЛМ схема.
Няма по-злобно и безидейно същество от ганьовеца! Освен че са злобни са и страхливи /справка-виж темата "колко цифрен сте?"
От позицията на анонимността е лесно само да хвърляш жлъч, ама като си толко ербап, хайде кажи кой си , какъв ти е бизнеса и колко изкарваш? Само, че не по-добнре спам докрай отколкото да се види реалността при тези комплексарчета.
Аз съм решил като си избия трите хилки, да участвам в презентация ако ме поканите и да разкажа за успеха си в тази бързо развиваща се МЛМ компания. Тогава да ги видя, какви ще ги плещят? Сигурен съм, че доста никове повече няма да се появят.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеСтанчо, колко наем платихте за тези бемвета? Защо не са регистрирани в БГ, а са със SHA регистрация?"ТАЛАНТЪТ Е ПО-ЕВТИН ОТ СОЛТА НА МАСИТЕ. ТОВА, КОЕТО РАЗДЕЛЯ ТАЛАНТЛИВИТЕ ОТ УСПЕЛИТЕ Е ЯКОТО НИ БАЧКАНЕ ЗА БЛАГОТО НА ВСИЧКИ НАШИ БИЗНЕС ПАРТНЬОРИ!" СТАНЧО РАНГЕЛОВ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Станчо Разгледай мнениеПиша тук не за да защитавам бизнеса, а за да закрият тази комплексарска и не на място тема.
Не е сериозно да се защитава идея, пред недобросъвестни, жалки, злобни и завиждащи дребни душици.
Нямам нужда да защитавам нищо, пред фактите и богвете си траят.
Хората ни си получават парите, карат си БМВта и се радват на живота.
А вие се занимавате с глупости като очерняте едни от светлите умове и души на България!
Аз съм решил като си избия трите хилки, да участвам в презентация ако ме поканите и да разкажа за успеха си в тази бързо развиваща се МЛМ компания. Тогава да ги видя, какви ще ги плещят? Сигурен съм, че доста никове повече няма да се появят.Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Станчо Разгледай мнениеПиша тук не за да защитавам бизнеса, а за да закрият тази комплексарска и не на място тема.
Не е сериозно да се защитава идея, пред недобросъвестни, жалки, злобни и завиждащи дребни душици.
А вие се занимавате с глупости като очерняте едни от светлите умове и души на България!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Станчо Разгледай мнениеХората ни си получават парите, карат си БМВта и се радват на живота.
А вие се занимавате с глупости като очерняте едни от светлите умоме и души на България!Custodite sortem vestram
Коментар
-
Пиша тук не за да защитавам бизнеса, а за да закрият тази комплексарска и не на място тема.
А вие се занимавате с глупости като очерняте едни от светлите умове и души на България!"ТАЛАНТЪТ Е ПО-ЕВТИН ОТ СОЛТА НА МАСИТЕ. ТОВА, КОЕТО РАЗДЕЛЯ ТАЛАНТЛИВИТЕ ОТ УСПЕЛИТЕ Е ЯКОТО НИ БАЧКАНЕ ЗА БЛАГОТО НА ВСИЧКИ НАШИ БИЗНЕС ПАРТНЬОРИ!" СТАНЧО РАНГЕЛОВ
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение2. До 3 месеца.Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от adventuretime Разгледай мнениеПП
Не съм сигурен, че този Станчо е Станчо, който е един от организаторите на услугата... Според мен е просто провокатор, съдейки по мненията които дава. Не мисля, че човек, който защитава бизнеса си, би го защитавал с такива аргументи. Преценете сами.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеБерти направо ме зариби - ще взема и аз да отида. Да клъвнем малко бизнес култура. Чиляка ми се види интелигентен
http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2012-06-23&article=414121
Дали вече не се отчитат, или са включили хора на батЦоко по веригата
Коментар
Коментар