IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от vajvaj Разгледай мнение
    Това ли е оправданието ти за стотиците нещастни душици, които ограбихте до сега. Значи, не сте виновни вие, че ги лъжете, а те, че се връзват. Не знам защо, но се сещам за телефонните измамници, които лъжат старите хора със смъртта на внучетата им или със здравето на децата им. Ми да, така, така! Те измамниците не са виновни, дъртите глупаци са виновни, нали Станчо, щото са тъпи и се връзват... Та и вие така - ще фалирате 5-600 семейства, ноооооо да са учили повече.
    Драйфа ми се от вас!
    Не спекулирайте със словата ми, Господ вижда всичко.
    "ТАЛАНТЪТ Е ПО-ЕВТИН ОТ СОЛТА НА МАСИТЕ. ТОВА, КОЕТО РАЗДЕЛЯ ТАЛАНТЛИВИТЕ ОТ УСПЕЛИТЕ Е ЯКОТО НИ БАЧКАНЕ ЗА БЛАГОТО НА ВСИЧКИ НАШИ БИЗНЕС ПАРТНЬОРИ!" СТАНЧО РАНГЕЛОВ

Коментар

• Първоначално изпратено от Станчо Разгледай мнение
      Никой не може да Ви нарани без Вие да го позволите като реагирате или се вживеете в ролята на жертвата. Всъщност не другите ни нараняват, ние сами се нараняваме ссъс собствените си реакции към другите. Защо тогава се страхуваме другите да не ни причинят нещо, което сами си причиняваме?!?!?!
      Това ли е оправданието ти за стотиците нещастни душици, които ограбихте до сега. Значи, не сте виновни вие, че ги лъжете, а те, че се връзват. Не знам защо, но се сещам за телефонните измамници, които лъжат старите хора със смъртта на внучетата им или със здравето на децата им. Ми да, така, така! Те измамниците не са виновни, дъртите глупаци са виновни, нали Станчо, щото са тъпи и се връзват... Та и вие така - ще фалирате 5-600 семейства, ноооооо да са учили повече.
      Драйфа ми се от вас!
      При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура

Коментар

• Свободата драги ми приятели е абсолютната липса на страх.
        "ТАЛАНТЪТ Е ПО-ЕВТИН ОТ СОЛТА НА МАСИТЕ. ТОВА, КОЕТО РАЗДЕЛЯ ТАЛАНТЛИВИТЕ ОТ УСПЕЛИТЕ Е ЯКОТО НИ БАЧКАНЕ ЗА БЛАГОТО НА ВСИЧКИ НАШИ БИЗНЕС ПАРТНЬОРИ!" СТАНЧО РАНГЕЛОВ

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
          и да си платите по 3000 ... ама това после ....първо да си кажем колко сме духовни....

По повод на страховете- изтъкани сме от страхове-страх от провал, страх да не бъдем изоставени, страх от бедност, страх от разочарование, страх .....буквално от всичко-не сме родени така-децата са безстрашни същества ако сте забелязали, ставаме страхливи тук като плод на средата и хората скоито общуваме-от малки ни внушават страхове с цел да ни предпазят без да разбират, че един ден точно това ще привлечем в живота си-просто защото се страхуваме и веднъж възникнал този страх провокира Живота да ни излекува от него като ни срещне точно с това, което не искаме. Като резултат на страховете си ние реагираме негативно на всяка потенциална в нашите очи заплаха в лицето на нечие поведение, събитие, ситуация, реагираме негативно и на вече постфактум събитие или действие-това е нашата реакция към околната среда и житейска ситуация без да разбираме, че всъщност ние сами сме я създали със страховете си. Проблемни връзки, липса на средства, проблеми в работата.....и всички тези малки неща, които в съвкупност представлява животът ни са резултат на собственото ни негативно съзнателно и несъзнателно мислене и понеже не ги съзнаваме или ако ги съзнаваме не правим нищо да се променим , Животът ни поставя в болезнена ситуация , за да ги осъзнаем. Един проблем сам по себе си е проблем докато Вие го виждате като такъв, той изчезва в момента, в който спрете да го виждате като проблем/ а като какво да го гледаме ще каже някой-ми разглеждайте го като възможност примерно/. Действията на хората и събитията около нас никогане са перфектни-ние ги виждаме като проблем и реагираме негативно-но не съзнаваме, че действията на другите са тяхна карма, а нашите реакции и действия наша собствена Карма. Защо тогава питам аз трябва да трупаме излишно негативна Карма заради нечии грешки?!?!?! Ако виждаме в нещо проблем, то значи имаме да изчистваме и преодоляваме нещо в самите нас, не в другите-техните действия и мислене са тяхна отговорност и последствията са за тях в един дългосрочен план на развитие. Изчиствайки негативните си реакции, мисли, действия изчистваме и Кармата и недостатъците си. Най-лесният начин е да погледнем на нещата от смешната страна, да се усмихнем и да потърсим възможността като резултат на проблема, т,е, да разберем защо нещо ни се случва и какво можем да направим или да не правим, за да подобрим и излекуваме и ситуацията и себе си. Ако насочваме мислите си към осъждане и преценки, хабим излишно енергия в погрешната посока, вместо да я насочим към себе си и да я изполваме за нещо градивно и позитивно като промяната например. Така че когато например шефа Ви подскача зачервен или половинката Ви нервира си помислете само това-Той, Тя в момента трупа отрицателна Карма в момента без дори да го разбира-...не Ви ли дожаля, вместо да се нервирате, продължавайте да мислите..."каква трябва да е моята реакция.....това за мен проблем ли е, усмихнете се....ми не, не е проблем-проблемът си е негов-не Ви ли се прииска даже им да помогнете да осъзнаят проблема си-стигнете ли до тук вече сте преминали теста и житейския урок , както и страха си да не се случи това, което Ви се случва в момента, преодолеете ли страха си-Вие сте свободни. Честито

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
            Боли ме фара. Дразни ме че некви селтаци зарибяват хората и им крадат парите!
            Никой не може да Ви нарани без Вие да го позволите като реагирате или се вживеете в ролята на жертвата. Всъщност не другите ни нараняват, ние сами се нараняваме ссъс собствените си реакции към другите. Защо тогава се страхуваме другите да не ни причинят нещо, което сами си причиняваме?!?!?!

Коментар

• Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
              Прав си Станчо, а тия малоумници ги е яд защо те не са измислили МЛМ схема.
              Няма по-злобно и безидейно същество от ганьовеца! Освен че са злобни са и страхливи /справка-виж темата "колко цифрен сте?"
              От позицията на анонимността е лесно само да хвърляш жлъч, ама като си толко ербап, хайде кажи кой си , какъв ти е бизнеса и колко изкарваш? Само, че не по-добнре спам докрай отколкото да се види реалността при тези комплексарчета.
              Аз съм решил като си избия трите хилки, да участвам в презентация ако ме поканите и да разкажа за успеха си в тази бързо развиваща се МЛМ компания. Тогава да ги видя, какви ще ги плещят? Сигурен съм, че доста никове повече няма да се появят.
              Ще се радвам да има повече хора като теб, които да разкажат на други търсещи умове и да покажат трудния път към успеха на други търсещи души.

Коментар

• Първоначално изпратено от музовир Разгледай мнение
                Няма по-злобно и безидейно същество от ганьовеца! Освен че са злобни са и страхливи /справка-виж темата "колко цифрен сте?"
                От позицията на анонимността е лесно само да хвърляш жлъч, ама като си толко ербап, хайде кажи кой си , какъв ти е бизнеса и колко изкарваш? Само, че не по-добнре спам докрай отколкото да се види реалността при тези комплексарчета.
                Аз съм решил като си избия трите хилки, да участвам в презентация ако ме поканите и да разкажа за успеха си в тази бързо развиваща се МЛМ компания. Тогава да ги видя, какви ще ги плещят? Сигурен съм, че доста никове повече няма да се появят.
                Лорде, сериозно наистина ли си шарил 3000?

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                  Станчо, колко наем платихте за тези бемвета? Защо не са регистрирани в БГ, а са със SHA регистрация?
                  Стига с тези дребни заяждания. След 15г. като подаряваме по 1000 БМВта, тогава ме питай колко сме платили. Ако продължава това ниско ниво, ще престана да пиша тук?

Коментар

Пиша тук не за да защитавам бизнеса, а за да закрият тази комплексарска и не на място тема.
                    Не е сериозно да се защитава идея, пред недобросъвестни, жалки, злобни и завиждащи дребни душици.
                    Нямам нужда да защитавам нищо, пред фактите и богвете си траят.
                    Хората ни си получават парите, карат си БМВта и се радват на живота.
                    А вие се занимавате с глупости като очерняте едни от светлите умове и души на България!
                    Имот на 700м. Добре, че не съм Gastarbeiter!

Коментар

Пиша тук не за да защитавам бизнеса, а за да закрият тази комплексарска и не на място тема.
                      Не е сериозно да се защитава идея, пред недобросъвестни, жалки, злобни и завиждащи дребни душици.
                      А вие се занимавате с глупости като очерняте едни от светлите умове и души на България!
                      Станчо, колко наем платихте за тези бемвета? Защо не са регистрирани в БГ, а са със SHA регистрация?

Коментар

А вие се занимавате с глупости като очерняте едни от светлите умоме и души на България!
                        Боли ме фара. Дразни ме че некви селтаци зарибяват хората и им крадат парите!
                        Custodite sortem vestram

Коментар

• Пиша тук не за да защитавам бизнеса, а за да закрият тази комплексарска и не на място тема.

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                            2. До 3 месеца.
                            Предвид засиленото медийно присъствие и агресивното зарибяване, видно е че схемата вече се задъхва, и е нужен свеж ресурс от японски декоративни шарани
                            Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от adventuretime Разгледай мнение
                              ПП

Не съм сигурен, че този Станчо е Станчо, който е един от организаторите на услугата... Според мен е просто провокатор, съдейки по мненията които дава. Не мисля, че човек, който защитава бизнеса си, би го защитавал с такива аргументи. Преценете сами.
                              СтанчоФФ кажи си!

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                                Берти направо ме зариби - ще взема и аз да отида. Да клъвнем малко бизнес култура. Чиляка ми се види интелигентен
                                http://paper.standartnews.com/bg/article.php?d=2012-06-23&article=414121
                                Направи ми впечятление следното: "Направените проверки на МВР обаче доказаха, че фирмата е легитимна"

Дали вече не се отчитат, или са включили хора на батЦоко по веригата

Коментар

Working...
                                X