IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от daris Разгледай мнение
    Тука на секта взе да ми мирише, с тези цитати от Светото писание, с пасторите и т.н

Извинявам се, до сега си мислих, че са пирамида, ... а то си било чисто и просто евангелска секта. И то май разклонение от Свидетели на Йехова.

Сега ми се изясни ... че и този дето и мен агитира, май е от таз партия. Мале, мале

Успех ви пожелавам, ... но не забравяйте, че последния ден идва!!! ... краят на света /него имах в предвид/ ... знаете пред кого ще отговаряте. Дано са ви чисти мислите, ... това наистина си го мисля и ще се моля за вас.
    Единия от тия мошенници е евангелист. Евангелистите са спецов в използванто на методи за зомбиране на гъдулките. Даже подготвен човек може да види зор понякога, а да не говорим за слатински балък като Сахибата.

СКИ е чиста схема за обиране на 'партньорите' с тяхно саоучастие. Използват се материали (киосаки и подобни), за да се покаже какво е да си финнсово независим, но накрая пътят е ясен
    идваш и даваш 3000лв... после ако искаш да си напред водиш едни колко си близки да цакат по 3000лв те водят по еди колко си техни близки да цакат по 3000

със сигурност едни хора 'печелят' много, но това си е измама облечена в законна форма.
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• ХААА МНОГО СЕКРЕТНАБ БИЛА ТАЗИ ТРОЛСКА ИНФОРМАЦИЯ

Коментар

• Там е работата, че е скъпо струваща поверителна информация, да му се невиди!

Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        Иване, тук сме се събрали лешпери, които виждаме очевадното много преди останалите да го видят, за това само се дърлим с фараончето. Много добре и обширно си си формулирал въпросите към фараона. Вземам едни пуканки и чакам отговора. Браво!

Коментар

• Първоначално изпратено от ivan1551 Разгледай мнение
          Съществува ли друг начин да получа отговор на въпросите си?
          Ела с нас, ще ходим на презентация в Кемпински

Коментар

• До: Станчо

Съществува ли друг начин да получа отговор на въпросите си?

Първоначално изпратено от Станчо Разгледай мнение
            Иване, в тази тема няма да дискутираме нашия бизнес.
            Никой от форума на Инвестор не ми плаща за това, а това е скъпоструваща информация.

Коментар

• В страни от темата, представете си,водите някое гадже на кафе, правите примерно 10 лв. сметка и вместо да дадете и 2 лв. бакшиш, си искате 80-те стотинки отстъпка с тая карта... Егати и гъзарията. ) Малко се съмнявам платежоспособен човек да е толкова мотивиран да спести един - два лева в обекти като тези - с инцидентни покупки и да си го кажем направо, не особено популярни и чудещи се как да привлекат клиенти. И ако решите да ме опровергаете с някой популярен търговски обект, имайте предвид - говоря като цяло, а не в частност!
              ХА- ХА ГОЛЯМ ПРИМЕР, АБЕ ТЕ ЕГИПЕТСКИТЕ ТРОЛОВЕ СА ГОЛИ , НО ГОЛЯМИ

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                Слабо си запознат и с фауната на Земята
                Не слушайте само благонанизаните слова на пасторите си )

Проблемът ни е, че сме далече от рода маймуни Понго - Orang Hutan(горски човек)

Заменили сме свободолюбието на тези маймуни с трошици надежда от нароили се измамници.
                Факт е, че всеки измамник търси своя правдива версия за зарибяване на множество, но е факт и че мошеникът си е мошеник, не Горски човек )
                Красавице очаквам да ми отговориш на поканата
                Ето нещо за теб, за твоето развитие.

86.Просветлението се състои в спокойното приемане на това, което съществува.
                87.Зачитай физическото си същество като приют на душата. Щом откриеш вътрешния път, външният сам ще се появи.
                88.Получаваме само онова, което желаем да приемем.
                89.Създай си вътрешна хармония - така любящата ти душа ще насочва физическото ти поведение, вместо душата ти винаги да бъде на второ място.
                90.Истинската същност на живота се разкрива пред нас в мълчание.
                91.Любовта означава да даваш и няма нищо общо с онова, което получаваш.
                92.Твоите чудеса са си вътрешна работа. Обърни се към себе си, за да сътвориш магията, която търсиш в живота си.
                93.Ако решиш да се отнасяш към физическото си „Аз” с благоговение и почуда и дълбоко в себе си проумееш, че невидимото ти „Аз” желае обитаваното от него тяло да бъде възможно най-здраво, значи си ученик, който е добре подготвен.
                94.Твоите ограничения се определят от твоето разбиране, за възможното и невъзможното. Промени тази нагласа и ще премахнеш всички ограничения.
                95.Цялостното същество, наречено „човек”, не може да функционира хармонично, когато компонентите са в противоречие.
                96.Пътят към единението минава през вътрешната хармония. Пътят към вътрешната хармония минава през тишината.
                97.Процесът на смъртта в материалния свят ти позволява да живееш.
                98.В съвършената Вселена няма случайности.
                99.Всички ние сме част от безкрайна Вселена.
                100.Всички ние идваме от никъде, стигаме до тук и сега и отиваме никъде. Едно и също е. Едно е.
                101.Няколко минути в пълно благоговение ще допринесат за духовното ти пробуждане повече от всеки курс по метафизика.
                102.Да бъдеш духовно същество означава да можеш да се докосваш до невидимата си същност.
                103.Влез в спокойното уединение на своя ум. Именно там ще откриеш Бога.
                104.Вселената, в която съществуваме, е съвършена. Забави крачка и й се наслади докрай.
                Пастор Светослав
                "ТАЛАНТЪТ Е ПО-ЕВТИН ОТ СОЛТА НА МАСИТЕ. ТОВА, КОЕТО РАЗДЕЛЯ ТАЛАНТЛИВИТЕ ОТ УСПЕЛИТЕ Е ЯКОТО НИ БАЧКАНЕ ЗА БЛАГОТО НА ВСИЧКИ НАШИ БИЗНЕС ПАРТНЬОРИ!" СТАНЧО РАНГЕЛОВ

Коментар

• Първоначално изпратено от ivan1551 Разгледай мнение
                  Аз също наскоро имах среща с ваш бизнес сътрудник, който ми предложи да се включа.
                  Иване, тук сме се събрали лешпери, които виждаме очевадното много преди останалите да го видят, за това само се дърлим с фараончето. Много добре и обширно си си формулирал въпросите към фараона. Вземам едни пуканки и чакам отговора. Браво!

Коментар

• Иване, в тази тема няма да дискутираме нашия бизнес.
                    Никой от форума на Инвестор не ми плаща за това, а това е скъпоструваща информация.

Ето нещо полезно за вас.
                    71.Чудесата.се случват мигновено. Бъди готов и ги очаквай.
                    72.Можеш да направиш всичко, което желаеш. Всичко!
                    73.Не искай нищо и ще получиш много.
                    74.Колкото повече се стараеш да извлечеш някаква полза за себе си, толкова по-малко ще се радваш на онова, което отчаяно търсиш.
                    75.Погледнати от позицията на днешния ден, незначителни и привидно несвързани случаи са те довели до тук.
                    76.Ти си душа, свързана с тялото, а не тяло, което притежава душа.
                    77.Изобилието идва, когато обичаме това,което правим.
                    78.Всичко, на което в момента се противопоставяш, те отдалечава от изобилието.
                    79.Готовността да използваш вярата и познанието ще дойде при теб само чрез мислите ти.
                    80.Чудесата могат да се случат едва след като се освободиш от идеята за „невъзможното” и си позволиш да почувстваш магията на познанието.
                    81.Първата стъпка към освобождаването от нагласата за оскъдица е да благодариш за всичко, което си и което имаш.
                    82.За да превъзмогнеш съмненията в себе си и да влезеш в твоето царство на истинската магия, трябва да се държиш така, сякаш вече си станал онова, което искаш, и да знаеш, че можеш да го постигнеш. За да опознаеш чудесата, трябва да носиш в себе си щастие и хармония.
                    83.Мислено си представи онова, което би нарекъл чудо. Задръж видението. Отхвърли неверието и скептицизма. Позволи си да предприемеш пътешествието към истинската магия.
                    84.Проучи внимателно онова, което смяташ за невъзможно, а после промени възгледите си.
                    85.Говорим с Бога насаме и наричаме този разговор молитва. Тогава защо обратната връзка ни се струва толкова неестествена - особено след като вярваме, че Вселенският разум, към когото се обръщаме, съществува?

Пастор Светослав
                    "ТАЛАНТЪТ Е ПО-ЕВТИН ОТ СОЛТА НА МАСИТЕ. ТОВА, КОЕТО РАЗДЕЛЯ ТАЛАНТЛИВИТЕ ОТ УСПЕЛИТЕ Е ЯКОТО НИ БАЧКАНЕ ЗА БЛАГОТО НА ВСИЧКИ НАШИ БИЗНЕС ПАРТНЬОРИ!" СТАНЧО РАНГЕЛОВ

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                      Не обичам много никове. Но понеже всички ме наричате така или инак Лорда, та реших да направя корекцията.
                      По темата, ако бях на мястото на Станчо да съм ви осъдил за уронване на престижа на фирмата, ама колкото повече плювате тук, това е гаранция, че повече ще печеля.
                      Предлагам ти по -сполучлив аватар
                      Attached Files
                      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Въпроси към Станчо

Аз също наскоро имах среща с ваш бизнес сътрудник, който ми предложи да се включа. Беше самотния празен ресторант на хотел Seven Hills - един от обектите, в които ползваш отстъпка. Всички постоянно говорите за бизнес партньори, и за бизнес отношения, франчайзинг и т.н. А цялата Ваша защита на бизнеса Ви се основава на божествени мъдрости, вяра, оптимизъм и религиозни проповеди. Това са хубави неща, но нали говорим за бизнес? Искате да сме бизнес партньори. За да инвестирам 3000 лв. в идеята Ви,е смехотворно мотивацията ми да произтича от гол оптимизъм, амбиция и мъдри мисли. В крайна сметка способен ли сте да дадете точен отговор на смислени въпроси от типа: (Това са въпроси, на които абсолютно всеки франчайзингодател би дал отговор на бизнес партньор,искащ да инвестира пари в марката.)
                        Според сайта Ви, в Пловдив имате 235 търговски обекта - партньори. Предимно малки кафенета, и такива, в които човек би влязъл "от дъжд на вятър". При 0,5 % бонус на хората под мен, какви пари трябва месечно да се харчат в тези обекти, за да се реализират тези фантастични доходи, че да останат и за БМВ-тата? Защо не показвате реални отчети? Франчайзинг е ползването на марка на реално работещ бизнес - с приходи, разходи, оперативна и счетоводна печалба и пр. А по време на срещата ми обяснявате мечти и амбиции за 100 милиона потребители и прочие. Нищо конкретно за сегашното положение на нещата. Блясък и демагогия без цифри и реални отчети.
                        Казвате, че имате 14000 потребители на тези карти. Защо не покажете отчет, колко средно на месец харчи всеки от тях в търговските обекти на SCI? Какъв е средностатистическия притежател на SCI карта? Беден, богат, студент, или прочие? Статистически погледнато, почти всичките доходи на българите отиват за ток, бензин, наеми, храна, кредити. Нито един от доставчиците на тези стоки не е партньор на SCI. Да речем, че останат едни 200 лв., които да ги харчим в ресторанти, оптики, магазини за натурални сокове, гумаджийници и прочие Ваши търговски партньори. 14 000 души Х 200 лв на месец са 2 800 000лв оборот Х 0,5% търг. отстъпка са 14 000 лв. реално на месец общо приходи В НАЙ ДОБРИЯ СЛУЧАЙ. Разделени на успешните ви бизнес партньори, как остават и за БМВ-тата? Да не говорим, че като разгледах обектите, е абсолютна фантастика всичките 14000 души да харчат средно по 200 лв на месец в такива обекти. Но, опровергайте ме с факти и цифри!

(В страни от темата, представете си,водите някое гадже на кафе, правите примерно 10 лв. сметка и вместо да дадете и 2 лв. бакшиш, си искате 80-те стотинки отстъпка с тая карта... Егати и гъзарията. ) Малко се съмнявам платежоспособен човек да е толкова мотивиран да спести един - два лева в обекти като тези - с инцидентни покупки и да си го кажем направо, не особено популярни и чудещи се как да привлекат клиенти. И ако решите да ме опровергаете с някой популярен търговски обект, имайте предвид - говоря като цяло, а не в частност!
                        Излиза ли, че дори и да ги има, в момента печалбите на бизнес сътрудниците идват НЕ от отстъпките като ПАСИВЕН ДОХОД, а от онези 600 - 1800 - 3000 лв, които други идват. Значи, за да си избия парите, трябва да зарибя други хора, като ги лъжа за бизнес и доходи, които реално не съществуват В МОМЕНТА. Но работим по въпроса, де. В момента се развиваме. Високи цели сме си поставили. От ПАСИВНИ ДОХОДИ няма как да си избиете парите, но един ден, когато станем из цяла Европа, и под вас има хиляди души..., да, възможно е. Когато агитирате по време на презентацията, защо не засегнете точно този момент? Той е изключително важен за решението ми дали да инвестирам, или не!

Излиза че цялата работа е да привлечем нови хора, които омаяни от блясъка, тласкани от алчността и мързела си, да платят сериозна сума, за да следват мечтата си за пари и БМВ! Ако се храниш от новопостъпилите се сътрудници, а не от отстъпките, реално е пирамида! Обещавате ми нещо, което е някъде в бъдещето, а ме подлъгвате, че подобни доходи са реалност в настоящето с вашия клип от рождения ден и с презентациите си. (Иначе поздравления, юридически сте го изпипали супер и сте изрядни отвсякъде!)

Използвате смешни аргументи от типа, че сте свързани с НАП, че имате регистрирана фирма, и че сте уважавани членове на обществото. Спор няма, но подобни аргументи нямат сила при нито един трезво мислещ предприемач!

Станчо, задавам Ви съвсем смислени въпроси, и Ви давам възможност да ми отговорите смислено и ясно! И най-добре публично. И конкретно по въпросите! Да, в библията сигурно има цитат за Тома Неверни, но един истински предприемач се интересува от детайлите, преди да инвестира в каквото и да е било.

Първоначално изпратено от Станчо Разгледай мнение
                        Надя, ние държим последователите на нашата система да са и духовни хора! Не търсим партньори на всяка цена и ние си ги избираме.

50.Откажи се от „нуждата”. Почувствай със сърцето си, че нищо повече не ти е необходимо, за да постигнеш цялостност, а после ще се убедиш, как всички външни неща стават все по-маловажни в сърцето ти.
                        51.Душата ти, онова тихо празно пространство в теб, е твоят съветник. Тя винаги те насочва в правилната посока.
                        52.Интуицията е любящо напътствие.
                        53.Когато разбереш, че си господар на намеренията си, ще осъзнаеш, че си господар и на целия твой свят.
                        54.Ако смяташ, че винаги трябва да бъдеш такъв, какъвто винаги си бил, значи се противопоставяш на израстването.
                        55.Парите - също като здравето, любовта, щастието и всички чудотворни събития, които искаш да постигнеш са резултат от целенасоченото ти съществуване. Те не са самоцел.
                        56.Да бъдеш целенасочен означава, да бъдеш в мир със себе си, а именно това трябва да даваш и на другите.
                        57.Ако позволиш на Бога да говори чрез теб и да се усмихва на Земята чрез теб - като даваш безкористно и осъществяваш своето предназначение, - благополучието ще бъде твоята награда.
                        58.Отдай се на новото съзнание, на мисълта, която шепне: „Аз мога да постигна това веднага. Ще получавам цялата помощ, която ми е необходима, докато следвам намерението си и търся подкрепа в себе си.”
                        59.Да бъдеш подчертано привързан към физическата си външност означава да си осигуриш доживотно страдание, наблюдавайки как тялото ти преминава през естествените фази на съществуването, които започват от мига на зачеването ти.
                        60.Не позволявай в тялото ти да се промъкне старец.
                        Пастор Светослав

Коментар

• Първоначално изпратено от vajvaj Разгледай мнение
                          Мда, никовете ти нарастват лавинообразно
                          Не обичам много никове. Но понеже всички ме наричате така или инак Лорда, та реших да направя корекцията.
                          По темата, ако бях на мястото на Станчо да съм ви осъдил за уронване на престижа на фирмата, ама колкото повече плювате тук, това е гаранция, че повече ще печеля.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                            важното е да се чува за SCI
                            Чува се, чува се! И за тях и за близките им роднини...
                            При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура

Коментар

• Абе то ,ако според акъла си ще карат- все ще са си пешаходци

Коментар

• Първоначално изпратено от vajvaj Разгледай мнение
                                Мда, никовете ти нарастват лавинообразно
                                В геометрична прогресия, също като балъците.
                                Custodite sortem vestram

Коментар

Working...
                                X