Първоначално изпратено от ivan1551
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение... извън София, никой не ебава да дава документ:...Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнениеЩото хептен няма да му излезнат насрещните проверки ....Може би само за месечните рекети към монополите нема да има проблем,ама и там не е много сигура,щото и "софта" на даначните е бъгав
Коментар
-
Първоначално изпратено от daris Разгледай мнениеТука на секта взе да ми мирише, с тези цитати от Светото писание, с пасторите и т.н
Извинявам се, до сега си мислих, че са пирамида, ... а то си било чисто и просто евангелска секта. И то май разклонение от Свидетели на Йехова.
Сега ми се изясни ... че и този дето и мен агитира, май е от таз партия. Мале, мале
Успех ви пожелавам, ... но не забравяйте, че последния ден идва!!! ... краят на света /него имах в предвид/ ... знаете пред кого ще отговаряте. Дано са ви чисти мислите, ... това наистина си го мисля и ще се моля за вас.
Но мисля, че е крайно време да бъдат сезирани нужните институции (например КФН) както и медиите за да разчепкат тая структурка.Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение.. Що Дянковчето не пусне по един данъчен кредит 2% за всеки човечец доказал покупка с данъчен документ. ...Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivan1551 Разгледай мнениеСлава Богу! А на кой бог да се помоля, за да получа отговор на въпросите си по-долу???Custodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivan1551 Разгледай мнениеСъществува ли друг начин да получа отговор на въпросите си?
1. Имаш една пирамида, като всеки участник дава на висшестоящия 100лв..
2. Имаш МЛМ, като по схемата се движи да кажем стока един дезодорант за 5 лв и една отстъпка от услугата миене на кола 2лв
Ако съберем 1+2 ние можем по тази инфраструктура да търкаляме 100+5+2 или 107 лева
Трябва само едно да убедим Публиката, че ползата от дезодоранта и услугата за Партнъорите е със стойност 107лв
Коментар
-
Слава Богу! А на кой бог да се помоля, за да получа отговор на въпросите си по-долу???
Първоначално изпратено от Станчо Разгледай мнениеИване ние сме светли същества, не бием хората!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivan1551 Разгледай мнениеСъществува ли друг начин да получа отговор на въпросите си?При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура
Коментар
-
Ми да ида, ама да не ме бият с тия мои неудобни въпроси....
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеЕла с нас, ще ходим на презентация в Кемпински
Коментар
Коментар