IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ivan1551 Разгледай мнение
    Има нещо доста новаторско в комбинацията Секта + Пирамида. Чувствам, че парите ми отиват директно при Бога!
    Не богохулствай... сериозно
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Има нещо доста новаторско в комбинацията Секта + Пирамида. Чувствам, че парите ми отиват директно при Бога!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
        ... извън София, никой не ебава да дава документ:...
        Цяла Италия масово не издава касови бележки,ама не съм чул ЕКъто да я е въвело в санкция...А и в БГ-нета няма никво инфо за подобни случаи,а пък моите впечатления са от първоизточника ...Пък да не споменавам тва че заплати се договарят на ухо и се дават в кеш (или не се дават - както е модерно напоследък.....)
        Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

• Ооо времена , о нрави
          Едно време зарибяваха с едни прахосмукачки рейнбоу по 2000$ ,сега с карти за намаление

Коментар

• Първоначално изпратено от SPART Разгледай мнение
            Щото хептен няма да му излезнат насрещните проверки ....Може би само за месечните рекети към монополите нема да има проблем,ама и там не е много сигура,щото и "софта" на даначните е бъгав
            Абе стига бе, извън София, никой не ебава да дава документ И вервай ми пенсионерите паважа ще изринат за 5 лева

Коментар

• Първоначално изпратено от daris Разгледай мнение
              Тука на секта взе да ми мирише, с тези цитати от Светото писание, с пасторите и т.н

Извинявам се, до сега си мислих, че са пирамида, ... а то си било чисто и просто евангелска секта. И то май разклонение от Свидетели на Йехова.

Сега ми се изясни ... че и този дето и мен агитира, май е от таз партия. Мале, мале

Успех ви пожелавам, ... но не забравяйте, че последния ден идва!!! ... краят на света /него имах в предвид/ ... знаете пред кого ще отговаряте. Дано са ви чисти мислите, ... това наистина си го мисля и ще се моля за вас.
              Ха-ха - и мене ми направиха впечатление на някакви сектанти, когато пъкнах на сборището им.
              Но мисля, че е крайно време да бъдат сезирани нужните институции (например КФН) както и медиите за да разчепкат тая структурка.
              Мразете ме ако щете - Гарванът Селдън тоже не са го обичали :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                .. Що Дянковчето не пусне по един данъчен кредит 2% за всеки човечец доказал покупка с данъчен документ. ...
                Щото хептен няма да му излезнат насрещните проверки ....Може би само за месечните рекети към монополите нема да има проблем,ама и там не е много сигура,щото и "софта" на даначните е бъгав
                Доказателство за доверие дава първо оня, който го търси!

Коментар

Слава Богу! А на кой бог да се помоля, за да получа отговор на въпросите си по-долу???
                  Амон-ра, или синът му - Фараона от Пловдив
                  Custodite sortem vestram

Коментар

• Те и фараоните са си били мистици. Синове на бога, това онова, как иначе се филмира толкова народ да носи камъни в пустинята? Това си е то старата школа.
                    Custodite sortem vestram

Коментар

• Абе мамка му, хората явно кълват яко на отстъпки. Що Дянковчето не пусне по един данъчен кредит 2% за всеки човечец доказал покупка с данъчен документ. И хазната ще се напълни яко, и селските тарикати ще намалеят

Коментар

Съществува ли друг начин да получа отговор на въпросите си?
                        Аз малко се извинявам за елементарния пример:

1. Имаш една пирамида, като всеки участник дава на висшестоящия 100лв..
                        2. Имаш МЛМ, като по схемата се движи да кажем стока един дезодорант за 5 лв и една отстъпка от услугата миене на кола 2лв

Ако съберем 1+2 ние можем по тази инфраструктура да търкаляме 100+5+2 или 107 лева

Трябва само едно да убедим Публиката, че ползата от дезодоранта и услугата за Партнъорите е със стойност 107лв

Коментар

• Слава Богу! А на кой бог да се помоля, за да получа отговор на въпросите си по-долу???

Първоначално изпратено от Станчо Разгледай мнение
                          Иване ние сме светли същества, не бием хората!!!

Коментар

• Иване ние сме светли същества, не бием хората!!!
                            "ТАЛАНТЪТ Е ПО-ЕВТИН ОТ СОЛТА НА МАСИТЕ. ТОВА, КОЕТО РАЗДЕЛЯ ТАЛАНТЛИВИТЕ ОТ УСПЕЛИТЕ Е ЯКОТО НИ БАЧКАНЕ ЗА БЛАГОТО НА ВСИЧКИ НАШИ БИЗНЕС ПАРТНЬОРИ!" СТАНЧО РАНГЕЛОВ

Коментар

Съществува ли друг начин да получа отговор на въпросите си?
                              Иване, много ПИТАШ!!! ТРЯБВА ДА ВЯРВЯШ! Те не са такива хора, че да получиши отговори. И аз съм седнаб на първия ред с пуканките и чакам отговори... т.е. Годо!
                              При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура

Коментар

• Ми да ида, ама да не ме бият с тия мои неудобни въпроси....
                                Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                                Ела с нас, ще ходим на презентация в Кемпински

Коментар

Working...
                                X