Първоначално изпратено от bertram
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от СтанчоНашите клиенти веднъж запознали се с нас, никога няма да търсят информация във форуми като този, от завистници и пропаднали морално човекоподобни.
Господи, просвети ума ми, благослови сърцето ми, усили волята ми, паметта ми, вярата ми, да оправдая своето съществуване и да реша задачата, за която съм дошъл.
Даже онзи УНСС чак се изкефи, че щяли да намалят желаещите да участват в презентациите! Е, нема токава същество като българина.
Коментар
-
Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнениеАбе мамка му, хората явно кълват яко на отстъпки. Що Дянковчето не пусне по един данъчен кредит 2% за всеки човечец доказал покупка с данъчен документ. И хазната ще се напълни яко, и селските тарикати ще намалеят
но няма....няма капацитет за проследяване на кас.бележки, нито желание за справяне с реалната административна бюрокрация
Когато видиш реално работещо електронно правителство, шансът ще е нарастнал )
Коментар
-
Първоначално изпратено от vajvaj Разгледай мнениеТук бих поспорил сериозно с теб. Единственото място в нета, откъдето може да се получи информация за това "нещо", освен идиотския им сайт, е този форум. Човек, който наистина е на ръба на решение и прочете написаното тук, наистина има избор, докато ако това инфо го няма - той е дезинформиран. Ако все пак е човек с поне малко акъл и прочете писанията на Станчо и Сие ще си скъса краката да бяга от Кемпински...
Все пак тук някои хора пишем от 10 години та не може да ни обвини някой, че сме регистирани само за да разваляме имиджа на тия селски тарикати.
тук има поне 50 мнения, които ясно засягат проблема с 'избиването' на 3000-те хиляди лева партньорска такса, сектантските техники за омайване + слабостите на великия бизнес модел с картите ( на пазара има сигурно 10 картови схеми дето са по-сгодни от тия)
от защитниците на СКИ (все новорегистрирани никове) може да се прочетат абсолютно икономически неиздържани твърдения..гарнирани с евангелистки послания и украсени със селски тарикатлък....ако някой баламурник все още се чуди..оства схемата с БМВ-тата с немски номера (а сетете се защо)
поздравитова мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции
Коментар
-
Първоначално изпратено от Станчо Разгледай мнениеИване ние сме светли същества, не бием хората!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеЯвно не ходиш за риба, но да ти кажа :
- хищна или трофейна риба се хваща като се пази тишина
- уклейките кълват по-стръвно, когато пляскаш с плувката при замятане и така ги привличаш...При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура
Коментар
-
Първоначално изпратено от Станчо Разгледай мнениеИване, в тази тема няма да дискутираме нашия бизнес.
Никой от форума на Инвестор не ми плаща за това, а това е скъпоструваща информация.
дай му малко думата и на Станчо, че от твоята духовност, неговата съвсем ще пламне
Коментар
-
Първоначално изпратено от vajvaj Разгледай мнениеТук бих поспорил сериозно с теб. Единственото място в нета, откъдето може да се получи информация за това "нещо", освен идиотския им сайт, е този форум. Човек, който наистина е на ръба на решение и прочете написаното тук, наистина има избор, докато ако това инфо го няма - той е дезинформиран. Ако все пак е човек с поне малко акъл и прочете писанията на Станчо и Сие ще си скъса краката да бяга от Кемпински...
- хищна или трофейна риба се хваща като се пази тишина
- уклейките кълват по-стръвно, когато пляскаш с плувката при замятане и така ги привличаш...За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеМомчета (и момичета) вие всъщност им правите голяма услуга като пишете тук. Така се популяризират и макар да се изреждаме в/у тях тези които само четат и се колебаят какво да предприемат относно гениалната бизнес идея ще вземат да отидат в Кемпински. И голям % ще се подхлъзнат... Така, че направете добро и спрете да пишете
При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура
Коментар
-
Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнениеЕ ако некой след тия писания им кацне на железото, не знам кво да кажаCustodite sortem vestram
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеМомчета (и момичета) вие всъщност им правите голяма услуга като пишете тук. Така се популяризират и макар да се изреждаме в/у тях тези които само четат и се колебаят какво да предприемат относно гениалната бизнес идея ще вземат да отидат в Кемпински. И голям % ще се подхлъзнат... Така, че направете добро и спрете да пишете
Коментар
-
Първоначално изпратено от polax Разгледай мнениеМай е време тази тема да изчезне вече
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар