IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
    +1

Все пак тук някои хора пишем от 10 години та не може да ни обвини някой, че сме регистирани само за да разваляме имиджа на тия селски тарикати.

тук има поне 50 мнения, които ясно засягат проблема с 'избиването' на 3000-те хиляди лева партньорска такса, сектантските техники за омайване + слабостите на великия бизнес модел с картите ( на пазара има сигурно 10 картови схеми дето са по-сгодни от тия)

от защитниците на СКИ (все новорегистрирани никове) може да се прочетат абсолютно икономически неиздържани твърдения..гарнирани с евангелистки послания и украсени със селски тарикатлък....ако някой баламурник все още се чуди..оства схемата с БМВ-тата с немски номера (а сетете се защо)

поздрави
    Готови са да бегат у немско

Коментар

• Първоначално изпратено от Станчо
      Нашите клиенти веднъж запознали се с нас, никога няма да търсят информация във форуми като този, от завистници и пропаднали морално човекоподобни.

Господи, просвети ума ми, благослови сърцето ми, усили волята ми, паметта ми, вярата ми, да оправдая своето съществуване и да реша задачата, за която съм дошъл.
      Ясно се видя кой е злобар , завистник и нещастник. За да критикуваш даден вид бизнес, поне трябва да си врял и кипял в него. Не видях никой да има опит дори един ден с МЛМ търговията. Поне един крем "орифлейм" да е продал през живота си.
      Даже онзи УНСС чак се изкефи, че щяли да намалят желаещите да участват в презентациите! Е, нема токава същество като българина.

Коментар

• Абе някой да обясни кво е това SCI , че нямам време за гугълсване и проучване !!!
        Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
          Абе мамка му, хората явно кълват яко на отстъпки. Що Дянковчето не пусне по един данъчен кредит 2% за всеки човечец доказал покупка с данъчен документ. И хазната ще се напълни яко, и селските тарикати ще намалеят
          знаеш че ти е сериозен въпроса и със заряд...чак ме е яд, че в таз тема го пускаш пак
          но няма....няма капацитет за проследяване на кас.бележки, нито желание за справяне с реалната административна бюрокрация
          Когато видиш реално работещо електронно правителство, шансът ще е нарастнал )

Коментар

• Първоначално изпратено от vajvaj Разгледай мнение
            Тук бих поспорил сериозно с теб. Единственото място в нета, откъдето може да се получи информация за това "нещо", освен идиотския им сайт, е този форум. Човек, който наистина е на ръба на решение и прочете написаното тук, наистина има избор, докато ако това инфо го няма - той е дезинформиран. Ако все пак е човек с поне малко акъл и прочете писанията на Станчо и Сие ще си скъса краката да бяга от Кемпински...
            +1

Все пак тук някои хора пишем от 10 години та не може да ни обвини някой, че сме регистирани само за да разваляме имиджа на тия селски тарикати.

тук има поне 50 мнения, които ясно засягат проблема с 'избиването' на 3000-те хиляди лева партньорска такса, сектантските техники за омайване + слабостите на великия бизнес модел с картите ( на пазара има сигурно 10 картови схеми дето са по-сгодни от тия)

от защитниците на СКИ (все новорегистрирани никове) може да се прочетат абсолютно икономически неиздържани твърдения..гарнирани с евангелистки послания и украсени със селски тарикатлък....ако някой баламурник все още се чуди..оства схемата с БМВ-тата с немски номера (а сетете се защо)

поздрави
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Стако верно бе да не сте на левия тротоар и да си търсите хора да ви изненадат изотзад- много сте нахални и агресивни

Коментар

• Първоначално изпратено от Станчо Разгледай мнение
                Иване ние сме светли същества, не бием хората!!!
                ее, за него няма ли коктейл

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                  Явно не ходиш за риба, но да ти кажа :
                  - хищна или трофейна риба се хваща като се пази тишина
                  - уклейките кълват по-стръвно, когато пляскаш с плувката при замятане и така ги привличаш...
                  Прав си! Не съм рибар! Но някак си не ми се иска да повярвам в триумфа на здравите сили над здравия разум... Егати, ако си прав... поне да спасим трофейните и хищните риби
                  При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура

Коментар

• Първоначално изпратено от Станчо Разгледай мнение
                    Иване, в тази тема няма да дискутираме нашия бизнес.
                    Никой от форума на Инвестор не ми плаща за това, а това е скъпоструваща информация.

ама...мистър, г-н доц.Черкезов, нали това казвам
                    дай му малко думата и на Станчо, че от твоята духовност, неговата съвсем ще пламне

Коментар

• Първоначално изпратено от vajvaj Разгледай мнение
                      Тук бих поспорил сериозно с теб. Единственото място в нета, откъдето може да се получи информация за това "нещо", освен идиотския им сайт, е този форум. Човек, който наистина е на ръба на решение и прочете написаното тук, наистина има избор, докато ако това инфо го няма - той е дезинформиран. Ако все пак е човек с поне малко акъл и прочете писанията на Станчо и Сие ще си скъса краката да бяга от Кемпински...
                      Явно не ходиш за риба, но да ти кажа :
                      - хищна или трофейна риба се хваща като се пази тишина
                      - уклейките кълват по-стръвно, когато пляскаш с плувката при замятане и така ги привличаш...
                      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Момчета (и момичета) вие всъщност им правите голяма услуга като пишете тук. Така се популяризират и макар да се изреждаме в/у тях тези които само четат и се колебаят какво да предприемат относно гениалната бизнес идея ще вземат да отидат в Кемпински. И голям % ще се подхлъзнат... Така, че направете добро и спрете да пишете
                        При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура

Коментар

• Първоначално изпратено от UNSS Разгледай мнение
                          Е ако некой след тия писания им кацне на железото, не знам кво да кажа
                          Кой знае, може да искат да обарват жезъла на Мойсей....
                          Custodite sortem vestram

Коментар

Момчета (и момичета) вие всъщност им правите голяма услуга като пишете тук. Така се популяризират и макар да се изреждаме в/у тях тези които само четат и се колебаят какво да предприемат относно гениалната бизнес идея ще вземат да отидат в Кемпински. И голям % ще се подхлъзнат... Така, че направете добро и спрете да пишете
                            Е ако некой след тия писания им кацне на железото, не знам кво да кажа

Коментар

• Добре, че е нета, човек да потърси и да се ориентира.
                              Държавните "органи" никакви ги нема.

Коментар

• Първоначално изпратено от polax Разгледай мнение
                                Май е време тази тема да изчезне вече
                                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Working...
                                X