IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
    Станчо,
    тия с нечистите помисли са огранизаторите на схемата СКИ

Пичове,

почвам да си мисля, че тия схеми така жънат балъците, защото хора като нас, които сме нясно що е пирамида и има ли почва у нас сме пасивни..

ако на сбирката в Кемпински идем няколко човека от този форум и в подходящия момент зададем въпроси или си поговорим с баламурниците съм убеден, че ще ужлилим тия схемаджии с поне 10 изгубени потенциални жертви.

ако това се случи във варна, пловдив и тн... ще предпазим много хора,

само дето тук сме прекалено възпитани и въдържани

Времената са такива, че никой не дава толкова лесно пари..единственият начин да го изръсят е на тия презентации, които са подготвени предварително с една единствен цел да зашеметят и оплетат балъците.
    Амиии, ако искаме по-голям шум и наистина опит за развенчаване на поредната пирамида, това е начин...
    Аз лично, бих могла да се включа към края на месеца, предновогодишно

Можем с общи усилия да направим табла и ЯСНА презентация, защо този модел е пирамида и няма гаранция в кой момент включилите се към нея ще загубят парите си.
    И таблата ще ги носим от хотел на хотел, т.е. на бизнес-срещите им

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
      Станчо, на Пастира щерките, 4 на брой живи и здрави да са му..., знаят ли че сте мошеници?
      Не е важно какъв човек си, важното е да си добър.
      Пастор Светослав
      "ТАЛАНТЪТ Е ПО-ЕВТИН ОТ СОЛТА НА МАСИТЕ. ТОВА, КОЕТО РАЗДЕЛЯ ТАЛАНТЛИВИТЕ ОТ УСПЕЛИТЕ Е ЯКОТО НИ БАЧКАНЕ ЗА БЛАГОТО НА ВСИЧКИ НАШИ БИЗНЕС ПАРТНЬОРИ!" СТАНЧО РАНГЕЛОВ

Коментар

• Станчо, на Пастира щерките, 4 на брой живи и здрави да са му..., знаят ли че сте мошеници?

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
          Ташак или не, който прочете темата както каза колегата УНСС трябва да е много тъп, че да си даде парите.... ако все пак ги даде..после няма да има очи да каже "ама никой не ми каза, че тия са мошенници"

а че схемата върви с пълна сила може да се види от календара им с презентации
          Единственият начин да спре схемата е господата да презентират зад решетки...
          Custodite sortem vestram

Коментар

• Ташак или не, който прочете темата както каза колегата УНСС трябва да е много тъп, че да си даде парите.... ако все пак ги даде..после няма да има очи да каже "ама никой не ми каза, че тия са мошенници"

а че схемата върви с пълна сила може да се види от календара им с презентации
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от vajvaj Разгледай мнение
              И на мен ми мина през акъла. Ма много трябва да ги мрази тоя, дето си прави ташака
              Еми ако са му изгорели парите на човека... даже е много мил към тях
              Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                Абе май си правят ташак тука
                И на мен ми мина през акъла. Ма много трябва да ги мрази тоя, дето си прави ташака
                При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура

Коментар

• Станчо,
                  тия с нечистите помисли са огранизаторите на схемата СКИ

Пичове,

почвам да си мисля, че тия схеми така жънат балъците, защото хора като нас, които сме нясно що е пирамида и има ли почва у нас сме пасивни..

ако на сбирката в Кемпински идем няколко човека от този форум и в подходящия момент зададем въпроси или си поговорим с баламурниците съм убеден, че ще ужлилим тия схемаджии с поне 10 изгубени потенциални жертви.

ако това се случи във варна, пловдив и тн... ще предпазим много хора,

само дето тук сме прекалено възпитани и въдържани

Времената са такива, че никой не дава толкова лесно пари..единственият начин да го изръсят е на тия презентации, които са подготвени предварително с една единствен цел да зашеметят и оплетат балъците.

Коментар

• Не мога, разчуствахте ме, падам по очи и викам Осанна!! Много ми тежат греховете, признавам! Разкайвам се учителю, как мога да прочистя душата си, 3000 лв стигат ли!?
                    Custodite sortem vestram

Коментар

• Абе май си правят ташак тука
                      Custodite sortem vestram

Коментар

Не си ме чел внимателно, фараонче! Опит с МЛМ имам повече отколкото можеш да си представиш и в пъти повече от теб! Затова и съм абсолютно убеден, че сте пирамида! Вие не предлагате абсолютно нищо, което може да възвърне инвестицията нито на търговеца, нито на потребителя. Само голи обещания. Вие не предлагате продукт, а всичките ви пари идват от нещастните жертви по веригата.
                        и аз имам опит с един МЛМ - ползваха мой софтуер. Хората си бачкаха 100% прозрачно и продаваха натурални продукти с нормално качество. За всичко издаваха фактура, а единствения разход на всеки поискал да стане партньор беше да си закупи един комплект каталози и рекламни материали. После като реализираха оборот рекламните материали не се плащаха. Който иска продава и си прибира %, но нямаше тия простотии от пирамидите дай 1000лв и доведи още 5 балъка да дадат и те по 1000лв че да си на 0 после си само на +++

това е за хора, които искат да завлекат в блатото близки и познати...мизерници!

Коментар

• Интересно ми е къде в цялата схема са ония поспаливци от КЗП. Макар и навсякъде да се афишира как включилите са 'партньори' ...всъщност СКИ си е едно ООД, което издава фактури на 'включилите' се баламурници...в този случай те се явяват клиенти на оод-то ..демек потребители. В този момент понеже на всички е ясно тази схема що за схема е, но по-закон уж всичко е ок ...идва мастото на КЗП... тази комисля може да действа с много по разтеглив аршин и стига да има желание може да повдигне много въпроси и да включи другите власти.... само , че тия от КЗП се вълнуват само дали има месо в кебачтетата в заведението където плюскат.

КЗК наскоро се включи с една много яка глоба срещу вносителя на Хюндай, а тук ако се разровят из общите правила съм сигурен, че ще нмерят проблеми...за които да ги подпукат....но явно командира не им е дал тази заповед.

КФН за съжаление не се сещам къде може да се включат... но в момента, в които се заговори за акционери трябва да действат.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                            Ясно се видя кой е злобар , завистник и нещастник. За да критикуваш даден вид бизнес, поне трябва да си врял и кипял в него. Не видях никой да има опит дори един ден с МЛМ търговията. Поне един крем "орифлейм" да е продал през живота си.
                            Даже онзи УНСС чак се изкефи, че щяли да намалят желаещите да участват в презентациите! Е, нема токава същество като българина.
                            Не си ме чел внимателно, фараонче! Опит с МЛМ имам повече отколкото можеш да си представиш и в пъти повече от теб! Затова и съм абсолютно убеден, че сте пирамида! Вие не предлагате абсолютно нищо, което може да възвърне инвестицията нито на търговеца, нито на потребителя. Само голи обещания. Вие не предлагате продукт, а всичките ви пари идват от нещастните жертви по веригата.
                            При главоболие не се дава Но-Шпа, въпреки че при много хора главата е кух орган с гладка мускулатура

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
                              Ясно се видя кой е злобар , завистник и нещастник. За да критикуваш даден вид бизнес, поне трябва да си врял и кипял в него. Не видях никой да има опит дори един ден с МЛМ търговията. Поне един крем "орифлейм" да е продал през живота си.
                              Даже онзи УНСС чак се изкефи, че щяли да намалят желаещите да участват в презентациите! Е, нема токава същество като българина.
                              Лорде, ти до къде си я добутал с избиването на 3000? Хайде, признай, ще ти олекне

Коментар

Щом някой може да си позволи да ПРОДАВА с името Божие на уста...Язък, дето Синът беше изгонил търговците от храма... Индулгенции продавате ли? С 10% отстъпка?
                                Предлагам да ги прескачаме активно пасажите - било те библейски или...пасторски(няма значение кой пастор)

Само ще вмъкна, че и в Библията пише, ще има много Месии, но един ще е избрания...
                                Не се доверявайте на всяка жаба, намъкнала расо
                                ПО ДЕЛАТА ИМ ЩЕ ГИ ПОЗНАЕТЕ!

Коментар

Working...
                                X