IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
    Абе да питам нещо.Ако се включа и намеря хора ,които те да се включат след мен ще почна да печеля някакви пари(дай Боже).Трябва ли и ако трябва под каква форма трябва да ги декларирам.Като хонорар ли,като комисионна ли.Ще получа ли някакъв документ за тях,за да мога да докажа дохода пред НАП при евентуална проверка(да не чуе Дяволът)

Благодадаря Ви предварително за отговора
    Е отговорете де.Имам вече четири човека,които съм ги "обработил" ама искам да се включат през мен затова ги увъртам.Кажете ми ще ми пускате ли някакъв документ за комисионните ми,по банков път ли ще идват при мен(трябва значи да си отворя сметка).Ако ми ги давате "на ръка" няма да имам нужда от документи.

Очаквам отговора Ви.Предварително Благодаря

Коментар

• Първоначално изпратено от Тодор Живков Разгледай мнение
      Американски стандарт, Немски стандарт, Лунен стандарт - доводи. Компанията е от България и е напълно законна. Така говорите, понеже все още няма големи търговски вериги. Както се случи, компанията да бележи такъв зашеметяващ растеж само за 1 годиниа-така и ще се включат големи търговски вериги. Тогава, Вие отново ще се питете ,, Ама, как е възможно това ? Как е възможно това, то взе, че се оказа реалност". Еми, оказа се реалност. Ама, мина покрай Вас и Вие нищо не направихте, за да захапете от баницата. Тогава, отново: ,, Тези са мошеници, излъгали са големите търговски вериги ! Леле, Боже, връчили са още 10 нови БМВ-та, викайте полиция, викайте НАП, викайте Марсианци да ги глобяват......". Точно това ще стане от Ваша страна.

И пак няма да се включите, и пак ще си злословите тук. И няма да вкусите от блаженството да си комисионер на пазара на потребление. Няма и да вкусите от тая благодат, наречена пасивен доход. Е, някои от Вас, може и да вкусват от това, може да има такива хора, които са формилари по един или друг начин такъв доход - живи и здрави да са, браво.

Някои още чакат Химко на 4-5 кинта...

Коментар

• Прочетете си общите условия Там пише че сте длъжни да се самоосигурявате А това са си едни допълнителни кинти

Коментар

Американски стандарт, Немски стандарт, Лунен стандарт - доводи. Компанията е от България и е напълно законна. Така говорите, понеже все още няма големи търговски вериги. Както се случи, компанията да бележи такъв зашеметяващ растеж само за 1 годиниа-така и ще се включат големи търговски вериги. Тогава, Вие отново ще се питете ,, Ама, как е възможно това ? Как е възможно това, то взе, че се оказа реалност". Еми, оказа се реалност. Ама, мина покрай Вас и Вие нищо не направихте, за да захапете от баницата. Тогава, отново: ,, Тези са мошеници, излъгали са големите търговски вериги ! Леле, Боже, връчили са още 10 нови БМВ-та, викайте полиция, викайте НАП, викайте Марсианци да ги глобяват......". Точно това ще стане от Ваша страна.

И пак няма да се включите, и пак ще си злословите тук. И няма да вкусите от блаженството да си комисионер на пазара на потребление. Няма и да вкусите от тая благодат, наречена пасивен доход. Е, някои от Вас, може и да вкусват от това, може да има такива хора, които са формилари по един или друг начин такъв доход - живи и здрави да са, браво.
          Абе да питам нещо.Ако се включа и намеря хора ,които те да се включат след мен ще почна да печеля някакви пари(дай Боже).Трябва ли и ако трябва под каква форма трябва да ги декларирам.Като хонорар ли,като комисионна ли.Ще получа ли някакъв документ за тях,за да мога да докажа дохода пред НАП при евентуална проверка(да не чуе Дяволът)

Благодадаря Ви предварително за отговора

Коментар

общи приказки от селски вечерники... НИКОЯ сериозна верига няма да се обвърже с тази непирамида , защото ако балъците си дават парите за партньорство..сериозният бизнес ще ви надуши от километри що за стока сте.

метро, кауфланд, била, карфур ..чакат точно вас да бе да.

Колкото по-лъскави и надъхани са ви презентациите, колкото повече парадирате с тия бмв-та на изплащане (или поднаем..въпрос на време да се разбере).. толкова повече лъсва лакомията ви за парите на новите 'партньори'
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• НЕПИРАМИДАТА ПАК ЛИ СЕ АКТИВИРА

Коментар

• Американски стандарт, Немски стандарт, Лунен стандарт - доводи. Компанията е от България и е напълно законна. Така говорите, понеже все още няма големи търговски вериги. Както се случи, компанията да бележи такъв зашеметяващ растеж само за 1 годиниа-така и ще се включат големи търговски вериги. Тогава, Вие отново ще се питете ,, Ама, как е възможно това ? Как е възможно това, то взе, че се оказа реалност". Еми, оказа се реалност. Ама, мина покрай Вас и Вие нищо не направихте, за да захапете от баницата. Тогава, отново: ,, Тези са мошеници, излъгали са големите търговски вериги ! Леле, Боже, връчили са още 10 нови БМВ-та, викайте полиция, викайте НАП, викайте Марсианци да ги глобяват......". Точно това ще стане от Ваша страна.

Коментар

Какво Ви кара да мислите, че лизинговата компания ще си вземе обратно автомобилите ? Нямате реално обоснование, а само доводи изсмукани от пръстите. Хубава кола е. Чисто нова, със светъл салон, голям двигател, 6 цилинъдра, турбодизелак, Комън-рейл, автоматични скорости, тъпкана с екстри и джиджавки. Просто самолет. Върви яко, тая ми ти нова кола. Този бонус, аз съм убеден, че никой няма да си го изтърве. Защото, Вие отново се изказвате неподготвени. И тази неподготвеност се базира на Вашата неинформираност, относно тази програма. Ама, Вие това искате - да се срине Компанията и хората да загубят. Завиждате на тези млади хора. По друг начин не мога да си го обясня. Вие също.
                  тази НЕПИРАМИДА печели само от балъците дето стават партньори...и си дават последните левчета, че да може тарикатите от най-горно ниво да се перчат с тия лизингови бмв-та...

прочете ли текса що е то пирамида по хамериканския стандарт.

Коментар

• Какво Ви кара да мислите, че лизинговата компания ще си вземе обратно автомобилите ? Нямате реално обоснование, а само доводи изсмукани от пръстите. Хубава кола е. Чисто нова, със светъл салон, голям двигател, 6 цилинъдра, турбодизелак, Комън-рейл, автоматични скорости, тъпкана с екстри и джиджавки. Просто самолет. Върви яко, тая ми ти нова кола. Този бонус, аз съм убеден, че никой няма да си го изтърве. Защото, Вие отново се изказвате неподготвени. И тази неподготвеност се базира на Вашата неинформираност, относно тази програма. Ама, Вие това искате - да се срине Компанията и хората да загубят. Завиждате на тези млади хора. По друг начин не мога да си го обясня. Вие също.

Коментар

• ПРИШЪЛЕЦ СРЕЩУ ИЗВЪНЗЕМНОТО- ХА-ХА

Коментар

• Приятелка на жена ми я канеше непреклонно на нещо много интересно. Това преди време, но не казва какво , аз я ръчкам тя увърта с недомлъвки..конспиративно организира познати за посещение на някава презентация на нещо уникално и невиждано в БГ бизнес за хората и тн и тн

тогава и викам на жената (след 10 мин. размисъл) - това е или пирамида или секта ...а то какво се оказа

непирамида с огранизатори евангелисти

Коментар

• МНОГО ТОЧНО И ЯСНО Е КАЗАНО- ДА ВИДИМ КАКЪВ ЩЕ Е КОМЕНТАРА НА АДВОКАТА НА НЕПИРАМИДАТА

Коментар

• Първоначално изпратено от НАИВHИК Разгледай мнение
                            Ехоооо, къде е Б2? Юристът де, дето нямало легална дефиниция.

• Pyramid schemes
                            “Establishing, operating or promoting a pyramid
                            promotional scheme where a consumer gives
                            consideration for the opportunity to receive
                            compensation that is derived primarily from the
                            introduction of other consumers into the scheme
                            rather than from the sale or consumption of
                            products.”

http://ec.europa.eu/consumers/cons_i...act/ucp_en.pdf
                            евалата

да го четат това тия от непирамидата, а също така и разбирачите от НАП

В този ред на мисли има един супергерой на виртуалното пространство дето громи всякакви торрент сайтове и се казва Явор (забравих му фамилията)...интересно защо тоя корифей на борбата с интернет схемите не се активира да ги преслуша тия юнаци

Коментар

• БРАВО - ЧУДЕСЕН АРГУМЕНТ

Коментар

• Ехоооо, къде е Б2? Юристът де, дето нямало легална дефиниция.

• Pyramid schemes
                                “Establishing, operating or promoting a pyramid
                                promotional scheme where a consumer gives
                                consideration for the opportunity to receive
                                compensation that is derived primarily from the
                                introduction of other consumers into the scheme
                                rather than from the sale or consumption of
                                products.”

http://ec.europa.eu/consumers/cons_i...act/ucp_en.pdf

Коментар

Working...
                                X