IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Тодор Живков Разгледай мнение
    Ами, ако можеше човек да си обира точките без да прави нищо, без да включва нови хора, без да работи, ами тогава цялата работа щеше да бъде по-нагла от истинска пирамида. За да се запазят точките, натрупани от регистрации/бизнес центрове, трябва в месеца човек да е регистрирал поне 2-ма нови клиента. Тези точки му формират бонуса. А, за да го получи, трябва да намери и свои БП, които да позиционира. И вече на база съотношението точки ляв крак/десен крак се изчислява бонуса. Точките, които останат - пренасят се за следващия месец, а не горят. Точки горят, когато са натрупани, но не са регистрирани 2-ма нови клиента. В този случай, не се пренасят за следващият месец и се зануляват. Какво толкова нередно има ?

Никой не губи никого. Клиенти не се губят. И не изчезват.
    Значи има извиване на ръцете и юркане на хората... На истинският МЛМ това му е ценното - в един момент човек да може да спре да работи и доходите да продължат да идват. Явно само цитирате Киосаки и развявате Бъфет по презентациите... Същността се губи.
    Не сте пирамида, паралелепипед сте!

Коментар

Ами, ако можеше човек да си обира точките без да прави нищо, без да включва нови хора, без да работи, ами тогава цялата работа щеше да бъде по-нагла от истинска пирамида. За да се запазят точките, натрупани от регистрации/бизнес центрове, трябва в месеца човек да е регистрирал поне 2-ма нови клиента. Тези точки му формират бонуса. А, за да го получи, трябва да намери и свои БП, които да позиционира. И вече на база съотношението точки ляв крак/десен крак се изчислява бонуса. Точките, които останат - пренасят се за следващия месец, а не горят. Точки горят, когато са натрупани, но не са регистрирани 2-ма нови клиента. В този случай, не се пренасят за следващият месец и се зануляват. Какво толкова нередно има ?

Тъкмо щеше да отиде на втора страница темата и да потънете в забвение
      В общите условия пише, че трябва всички да се самоосигуряват за получените бонуси. На основание на кой член от закона това е възможно??? Питам, щото имам един граждански договор, ако мога да го набутам да си плаща сам осигуровките

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
        Ти май не си чел чл.12 от Общите условия на ПИРАМИДката
        http://www.sci.sc/documents/obshti-uslovia-all.pdf
        4 човека....може и да ти донесат някое левче за кръчма 1-я месец, но оттам нататък, ако не намираш по не знам си колко човека всеки нов месец....губиш и тези, които си зарибил, но не са достатъчни към изсикваната бройка...някаква част ти остава за другия месец, при определени условия евентуално и т.н.

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
          4 човека....може и да ти донесат някое левче за кръчма 1-я месец, но оттам нататък, ако не намираш по не знам си колко човека всеки нов месец....губиш и тези, които си зарибил, но не са достатъчни към изсикваната бройка...някаква част ти остава за другия месец, при определени условия евентуално и т.н.

А тези, които очакват включването на големи вериги...ще има да чакат
          Поне 2 условия, които са необходими липсват:
          - да няма съмнения за свързване с пирамидална структура
          - взаимно изгодни условия
          Аз благодаря на сладко бебе Наивник, че качил Общите условия, но вече нямам никакво желание да ги чета, понеже на елементарен въпрос към СТАНЧО може ли да погледна маркетинговия ви план от любопитство като Общи условия ми се отговори, че той се предавал "устно" .... и за съжаление не съм пИдераст, та темата за мен приключи. Виж, ако беше СТАНКА ....

Мислех да им помогна на момчетата съвсем добронамерено, но при подобно отношение няма смисъл.

П.П. Търсете някъде в маркетинговия план точка/клауза от типа: ".. че ръководството си запазва правото да променя Общите условия, когато си поиска и както си поиска" - т.е. хамеринския стил: "Това, което мога аз да ти обещая - никой не може да ти го "даде"."

Има и различни видове маркетингов инженеринг

Т.е. т'ва е към днешна дата и щом са на една година лаици - то съм сигурен, че вече са го и променяли поне 1-2 пъти. Т'ва е нормално и се случва при всички прохождащи компании.

Водят го "налучкване" на ваксата ( демек и ние не знаем какво правим ). Ако не са я включили досега, значи са още по-големи балами, отколкото си мислех

------------------

Иначе ме кефят "стреличките" от типа, "Вие, българите...." - ти го питаш като човек да му помогнеш, то ти се звери насреща.

Нормално - излязат децата в чужбина за 5-6 години, върнт се и си мислят, дотогава България е стояла на едно място и ги е чакала. Иди им обяснявай, че България през това време е въртяла на в пъти по-големи обороти, иначе нямаше да има живи останали тук.

И идва някое младо момче и почва да ти дава наклон на фитката ...

Както и да е - Хубави празници им желая и Успех!

П.П. Ако си пооправят нещата ( маркетинговия план ) каузата не е загубена, но до 2 месеца и то профи да се бутне. След това влиза кофтия имидж и никой нормален няма да се занимава с осран проект. Обикновено се пита като се стартира още, а не да се учиш в движение, защото имало кой да ти плаща грешките.
          Last edited by marandi; 05.12.2012, 02:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
            Е отговорете де.Имам вече четири човека,които съм ги "обработил" ама искам да се включат през мен затова ги увъртам.Кажете ми ще ми пускате ли някакъв документ за комисионните ми,по банков път ли ще идват при мен(трябва значи да си отворя сметка).Ако ми ги давате "на ръка" няма да имам нужда от документи.

Очаквам отговора Ви.Предварително Благодаря

А тези, които очакват включването на големи вериги...ще има да чакат
            Поне 2 условия, които са необходими липсват:
            - да няма съмнения за свързване с пирамидална структура
            - взаимно изгодни условия

Коментар

Американски стандарт, Немски стандарт, Лунен стандарт - доводи. Компанията е от България и е напълно законна. Така говорите, понеже все още няма големи търговски вериги. Както се случи, компанията да бележи такъв зашеметяващ растеж само за 1 годиниа-така и ще се включат големи търговски вериги. Тогава, Вие отново ще се питете ,, Ама, как е възможно това ? Как е възможно това, то взе, че се оказа реалност". Еми, оказа се реалност. Ама, мина покрай Вас и Вие нищо не направихте, за да захапете от баницата. Тогава, отново: ,, Тези са мошеници, излъгали са големите търговски вериги ! Леле, Боже, връчили са още 10 нови БМВ-та, викайте полиция, викайте НАП, викайте Марсианци да ги глобяват......". Точно това ще стане от Ваша страна.

И пак няма да се включите, и пак ще си злословите тук. И няма да вкусите от блаженството да си комисионер на пазара на потребление. Няма и да вкусите от тая благодат, наречена пасивен доход. Е, някои от Вас, може и да вкусват от това, може да има такива хора, които са формилари по един или друг начин такъв доход - живи и здрави да са, браво.
              Тоше,

карайте си празниците кротко и им се наслаждавайте. Догодина ще е друга Коледата ви - възпитани сме и не искаме да ви разваляме тази.

П.П. Не е нужно да се крещи, че някой е видял за сефте 5-звезден хотел, досега никога не е носил костюм и наебал 10 "колежки" безплатно, които в реалния живот ще го подминат кат' пътен знак, налЕ?
              Last edited by marandi; 04.12.2012, 21:40.

Коментар

• това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Kiro Разгледай мнение
                  Ама наистина ли ще ги вкарат в затвора в чужбина, ако продават само членство- както в БГ
                  Доколкото ми е известно в САЩ и Канада има отдели в полицията(или в нещо подобно на нея), които следят за определен тип компании. Пращат цивилни ченгета на презентациите и следят за пирамидални схеми.

В Европа законодателството май не е достатъчно напреднало в това отношение и има дупки.

За бг - няма какво да говорим

Коментар

• Ама наистина ли ще ги вкарат в затвора в чужбина, ако продават само членство- както в БГ

Коментар

• Първоначално изпратено от marketleverage Разгледай мнение
                      Стига да си досттъчно безскруполен да печелиш от бедни хора който искат да се измъкнат от мизерията... На всички тук ни е ясно че от пирамиди се печели ако се включиш рано и излезеш на време... само че е долен бизнес

Нещо спряхте да споменавате международна експанзия (щото в чужбина ще ви вкарат в затвора ако печелите от продажбата на членство) а не само от картите
                      +1
                      това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Моля правния отдел да отговори харесва ли определението за пирамида в САЩ.
                        Разбира се няма нищо общо с вас вие сте си НЕПИРАМИДА.

Коментар

• Първоначално изпратено от lawyer2 Разгледай мнение
                          НА ВНИМАНИЕТО НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

Правният отдел на SCI уведомява всеки заинтересован потребител, че може да отправя въпросите си на sci.lawyer2@gmail.com и ще му бъде отговорено в 24 часов срок.
                          Аз имам доста въпроси, но държа да ги обсъдим публично...
                          Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• НА ВНИМАНИЕТО НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ

Правният отдел на SCI уведомява всеки заинтересован потребител, че може да отправя въпросите си на sci.lawyer2@gmail.com и ще му бъде отговорено в 24 часов срок.

Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнение
                            Е отговорете де.Имам вече четири човека,които съм ги "обработил" ама искам да се включат през мен затова ги увъртам.Кажете ми ще ми пускате ли някакъв документ за комисионните ми,по банков път ли ще идват при мен(трябва значи да си отворя сметка).Ако ми ги давате "на ръка" няма да имам нужда от документи.

Очаквам отговора Ви.Предварително Благодаря

Коментар

• Ти, като какъв участваш в Компанията ? Клиент или бизнес-пратньор? Ако вариянтът е БП, в такъв случай се обърни към твоят Спонсор. Той трябва да е на ясно с тези неща. Веднага ще ти отговоря на този въпрос със подробности, но се съмнявам, че не си нито БП- нито клиент.

И няма какво да се споменава постоянно тази експанзия. Всяко нещо с времето си.

Коментар

Американски стандарт, Немски стандарт, Лунен стандарт - доводи. Компанията е от България и е напълно законна. Така говорите, понеже все още няма големи търговски вериги. Както се случи, компанията да бележи такъв зашеметяващ растеж само за 1 годиниа-така и ще се включат големи търговски вериги. Тогава, Вие отново ще се питете ,, Ама, как е възможно това ? Как е възможно това, то взе, че се оказа реалност". Еми, оказа се реалност. Ама, мина покрай Вас и Вие нищо не направихте, за да захапете от баницата. Тогава, отново: ,, Тези са мошеници, излъгали са големите търговски вериги ! Леле, Боже, връчили са още 10 нови БМВ-та, викайте полиция, викайте НАП, викайте Марсианци да ги глобяват......". Точно това ще стане от Ваша страна.

И пак няма да се включите, и пак ще си злословите тук. И няма да вкусите от блаженството да си комисионер на пазара на потребление. Няма и да вкусите от тая благодат, наречена пасивен доход. Е, някои от Вас, може и да вкусват от това, може да има такива хора, които са формилари по един или друг начин такъв доход - живи и здрави да са, браво.
                                Стига да си досттъчно безскруполен да печелиш от бедни хора който искат да се измъкнат от мизерията... На всички тук ни е ясно че от пирамиди се печели ако се включиш рано и излезеш на време... само че е долен бизнес

Нещо спряхте да споменавате международна експанзия (щото в чужбина ще ви вкарат в затвора ако печелите от продажбата на членство) а не само от картите
                                mWPCloud.com

Коментар

Working...
                                X