IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от irena Разгледай мнение
    Ало спринтьора, не желая да си ставаме приятели във Фейсбук нали е сайт на ЦРУ?
    Това че е опорочен сайта не означава че не трябва да го ползваме за положителни цели, най-вече когато сме мотивирани да правим добро и да допринасяме за развитието на обществото и европейските ценности
    НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнение
      убиха дребния бизнес е друга тема...

Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнение
      май на всеки ще му по удобно да отскочи до кварталния си магазин по чехли и да си вземе биричката....
      Май, май ама септември . Викаш всички им е по удобно отскачат до кварталните магазини, но пък дребния бизнес умря ...
      В случая с СЦИ не можеш да отскочиш по чехли в кварталния магазин да си купиш скъпа бира и скъп хляб, но пък с отстъпка, защото 99% е вероятността в твоя квартал да няма магазин който да работи с СЦИ.
      Големите магазини имат доста плюсове пред малките и като всяко нещо имат и някои минуси.
      Та вземи се интересувай и кога и колко данъци се плащат.Смятам, че това ти го казаха знаещи и можещи хора, ане някакви псевдопастори и би било умно да ги послушаш или поне да се замислиш над думите им.

Коментар

• Първоначално изпратено от Anton Ker4ev Разгледай мнение
        ChromaX
        Ако бяхме пирамида, нямаше да имаме над 800 българина които работят в тази организация.
        А в международната структура имаме над 100К. партньора.
        И забележи, още никой не е арестуван.
        Не се подвеждайте от платените глупости по наш адрес, всичко лошо по нас е платено и идва от сайта на цру - фейсбук, защото скоро ни дишат праха.
        Ало спринтьора, не желая да си ставаме приятели във Фейсбук нали е сайт на ЦРУ?

Коментар

• Първоначално изпратено от ChromaX Разгледай мнение
          Не ме интересуваш бе! Измитай се от форума!
          И ако може по-бързо.

Коментар

• Не ме интересуваш бе! Измитай се от форума!

Коментар

• ChromaX
              Ако бяхме пирамида, нямаше да имаме над 800 българина които работят в тази организация.
              А в международната структура имаме над 100К. партньора.
              И забележи, още никой не е арестуван.
              Не се подвеждайте от платените глупости по наш адрес, всичко лошо по нас е платено и идва от сайта на цру - фейсбук, защото скоро ни дишат праха.
              НЕ СЪМ САМО ПЛОЧКИ, УМА МИ Е НЕОБЯТЕН, ВСЕПРОНИКВАЩ И НЕПОДПВЛАСТЕН НА ИЛЮЗОРНОТО СЪЩЕСТВУВАНЕ!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                Данък за отстъпки драги ми смехурко не се плаща наистина. Обаче, по начинът по който е организирана отстъпката си го дължиш като ПОП

Нали плащаш 100 единици на търговеца, а след това ти плащат 10 единици намаление. Кой те е излъгал, че в този случай не плащаш??? Я попитай в данъчното
                В това е гадостта на цялата ви измамна схема. Гадно и за търговеца, който плаща ДДС на 100 единици, а не на 90. Гадна и за вас, защото ви лъжат, че не дължите данъци и осигуровки.
                Ашколсун на обслужващата ви банка, защото ви скъсва задниците от комисионни, като ви взема по 1 лев на всеки преведени 2

Коментар

• http://sitetalk-itel.blogspot.com/

Ето от няколко места се потвърждава, че тия са долна шайка измамници.

Модератори този лудия Керчев няма ли да изяде банана най-накрая?

Толерирате ли измамници и луди тук?

Коментар

Заслужил инвеститор Наивник....

Да те светна....данък все още в БГ за отстъпки не се внася
                    На ранга ти тук/мнения/ звучи не сериозно.... все още не ти е ясно за какво иде реч.....
                    по добре изтрий този пост за да не ставаш за смях......
                    Данък за отстъпки драги ми смехурко не се плаща наистина. Обаче, по начинът по който е организирана отстъпката си го дължиш като ПОП

Нали плащаш 100 единици на търговеца, а след това ти плащат 10 единици намаление. Кой те е излъгал, че в този случай не плащаш??? Я попитай в данъчното

Коментар

• Първоначално изпратено от noker Разгледай мнение
                      К'ви са тези пакистанци?
                      Чети бе домУОправител

Коментар

• Бай дъ лей, станах и представител на руската школа

Ако отделите 20 минути от времето си да изгледате тези клипове може да попаднете на решение за вашите желания и мечти!
                        Корпорация "Сибирско здраве" :
                        http://sibirbalkan.narod.ru/obuchenieK.html
                        Това са филми за различните възможности, които предлага Корпорацията.
                        Допълнителен доход:
                        http://www.youtube.com/watch?v=uq28JXW09_8
                        Основен доход:
                        http://www.youtube.com/watch?v=kLKeCoUz4i8
                        Международна кариера:
                        http://www.youtube.com/watch?v=LUTzKwtUNSo

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                          К'ви са тези пакистанци?

Коментар

На ранга ти тук/мнения/ звучи не сериозно.... все още не ти е ясно за какво иде реч.....
                            Колега тук не си струва да правим рекрутиране. По добре в Пробук!
                            П.П.
                            За хората незнаещи какво означава този термин:
                            За да ни дадат хората парите си трябва да ни се доверят.Съществува цяла система правена от психолози.Това се нарича рекрутиране/вербовка/.

Коментар

• Първоначално изпратено от Jason_Thorn Разгледай мнение
                              Умопомрачително си тъп Сайше, даже не разбираш какво намеквам, той попа ще ви излекува, скоро.
                              Ти му говориш то се звери......сори брат разбирам такива са ти възможностите....,но ти не си виновен.....майка природа.....

Коментар

Смешко, отстъпка е ако ти намалят цената на продукта на момента. Така и търговеца плаща по-малък данък и клиента по ниска сметка. На теб ти превеждат едни пари по граждански договор, никаква отстъпка не е за данъчните. Как са ви налъгали
                                Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

Working...
                                X