IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от MLM in bulgaria Разгледай мнение
    работя за телефонни услуги, за витамини и за автомобилна компания!!! нямам нищо общо с сци или с бг. Просто ходя на безплатните им обучения защото хич не са зле и съм си нагаждала неща за себе си.
    това звучи несериозно...хем ти харесват 'обученията' им хем бачкаш с къде къде по-сериозни фирми (демек трябва да си на ниво)... хем не си БП на СЦИ....

много си убдетиелен(лна) няма що
    това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
      пишеш по принцип и за съжаление нищо стойностно не може да научи човек от теб.
      самият факт, че не можеш да различиш пирамида от реална МЛМ схема е показателен за нивото ти.

ДЕБЕЛО подчертавам, че МЛМ е нещо добро и никой от тук пишещите не отрича добрите търговски практики, които този модел вкарва във всеки един бизнес.

ПРОБЛЕМЪТ, който нищим тук е, че една схема не винаги е работеш МЛМ въпреки, че ползва подобен модел. Когато целият бизнес е концентриран само и единствено в продажбата на партньорства - то това е продукта...демек картите са за парлама, а купилите БП реално се явяват донори на организаторите. Това е тънката част между пирамида и непирамида такава.

По дарик радио се върти една реклама на някакви карти бене . били яки били еди какви си...хората си рекламират. Замислете се чули ли сте някъде да рекламира СКИ...или по-скоро са ви канили настойчиво да станета БП.

поздрави на всички трезвомислещи хора
      работя за телефонни услуги, за витамини и за автомобилна компания!!! нямам нищо общо с сци или с бг. Просто ходя на безплатните им обучения защото хич не са зле и съм си нагаждала неща за себе си.
      we hate your whole crew, so please don't stay in touch

Коментар

• якоо!!! супер разгорещен форум, в който мога да си експериментирам и с двете страни от три различни регчета ))) Обществените форуми са яки

Коментар

хахах разписах се в тоя форум щото ми е забавно да ви чета изказванията и на тея дето са против и на тея дето са "за"... Интересувам се от подобни форуми, защото си имам свободното време и научавам много за хората в бг... Хич не ми дреме за другото , ако съм спекулация за вас ннека да е така хихихи тъкмо ще си имам още една тема за разучаване като въпрос, интересно ми е... Много научна фантастика явно четеш.
          пишеш по принцип и за съжаление нищо стойностно не може да научи човек от теб.
          самият факт, че не можеш да различиш пирамида от реална МЛМ схема е показателен за нивото ти.

ДЕБЕЛО подчертавам, че МЛМ е нещо добро и никой от тук пишещите не отрича добрите търговски практики, които този модел вкарва във всеки един бизнес.

ПРОБЛЕМЪТ, който нищим тук е, че една схема не винаги е работеш МЛМ въпреки, че ползва подобен модел. Когато целият бизнес е концентриран само и единствено в продажбата на партньорства - то това е продукта...демек картите са за парлама, а купилите БП реално се явяват донори на организаторите. Това е тънката част между пирамида и непирамида такава.

По дарик радио се върти една реклама на някакви карти бене . били яки били еди какви си...хората си рекламират. Замислете се чули ли сте някъде да рекламира СКИ...или по-скоро са ви канили настойчиво да станета БП.

поздрави на всички трезвомислещи хора

Коментар

• Първоначално изпратено от pro_gambler Разгледай мнение
            Забрави да споменеш, че и на Марс има подобна компания, която се е наложила на междугалактически пазар и функционира отлично вече 10 милиона години...скоро дори, вашите ЛИДЕРИ ще ви пратят на семинар на Марс при техните бизнес ментори, които да ви посветят в най-дълбоките тайни на МЛМ модела....даже скоро няма да раздават 5-ци, а космически совалки...
            Ти си най-неуспешния опит на тая компанийка да налага свой лобист в този форум...след като се опитаха да наложат някакви духовно извисени личности, които виждат пътя към светлината в тази компания; хора работещи в чужбина, които виждат в компанията единствения шанс да бъдат отново със семействата си и какви ли още не...сега са те измъкнали от някой фризьорски салон, научили са те на заучените си фрази, и са ти втълпили имиджа на жената с дългогодишен опит в МЛМ и корпоративния свят, както ти се изразяваш....ако ти бе това, което претендираш че си, нямаше да седиш в този форум и да се опитваш да контрираш всяка градивна критика отправена към компанията, с нелепите си мнения, в които няма никакви значими факти...имало една успешна компания еди къде си, имало еди какъв си израз...имало едно време....така като в приказка....или се аргументирай с факти, или потърси друго място за представяне на " великата си идея"

НАИВНИКА и bertram, както и всички други, в чийто мнения се намира резон, евала за начина по който контрирате - с конкретни факти, точни въпроси и уместна ирония... насочих мои познати към форума на инвестор точно преди крачката със закуването на БП и се отказаха на базата сравението на вашите мнения и тези на господата и госпожиците от компанията.... аз лично, не бих се включил в подобен вид схеми, които разчитат на " прееби другарчето си" ...защото повечето хора, рано или късно, се усещат колко е кухо всичко, но само и само да избият инвестицията, опитват да пробутат " продукта" и на други, техни познати
            хахах разписах се в тоя форум щото ми е забавно да ви чета изказванията и на тея дето са против и на тея дето са "за"... Интересувам се от подобни форуми, защото си имам свободното време и научавам много за хората в бг... Хич не ми дреме за другото , ако съм спекулация за вас ннека да е така хихихи тъкмо ще си имам още една тема за разучаване като въпрос, интересно ми е... Много научна фантастика явно четеш.

Коментар

• Първоначално изпратено от Лорда Разгледай мнение
              Не можеш да ми стъпиш и на малкото пръстче. Не разбираш от МЛМ от имоти, от нищо
              Блажени са вярващите.

Коментар

• Първоначално изпратено от irena
                А пък твоята глупост и простотия е безгранична
                Не можеш да ми стъпиш и на малкото пръстче. Не разбираш от МЛМ от имоти, от нищо Затова си и толкова злобна. Злобата от посредствеността те яде отвътре. Направи нещо по въпроса! Усъвършенствай се чрез СSI
                Last edited by Лорда; 21.01.2013, 17:41.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                  Как е? Разбивате ли пирамидата? Аз не мога да се включа, че са ме натиснали риъл лайф задачи. По късно
                  Евати колко гадно И мен ме бяха натиснали още от вчера по доктори, ама се откачих най накрая днес следобяд!
                  Като изградим голяма мрежа в СSI, по рядко ще ми се налага да се занимавам лично.

Коментар

тук си в грешка, който и да си !!! В щатите има една прекрасна компания, която работи вече повече от 10 години по абсолютно същия начин като тази, само дето там са на ниво разпространение само на клиентските карти, защото вече там си е разпределен пазара между БП и всички имат хубави мрежи, от които да печелят само от отстъпките си!!! И познайте - НИКОЙ НЕ ГИ Е ПОГНАЛ ТАКА И НИКОЙ НЕ ГИ Е ЗАТВОРИЛ !!!! Предполагам идеята за всичко е взета от въпросната американска компания и е направена тук в България с никаква разлика и в това, че е копирано всичко няма нищо лошо. Аз се радвам, че в тая страна пристигат добри начинания отвън.
                    Забрави да споменеш, че и на Марс има подобна компания, която се е наложила на междугалактически пазар и функционира отлично вече 10 милиона години...скоро дори, вашите ЛИДЕРИ ще ви пратят на семинар на Марс при техните бизнес ментори, които да ви посветят в най-дълбоките тайни на МЛМ модела....даже скоро няма да раздават 5-ци, а космически совалки...
                    Ти си най-неуспешния опит на тая компанийка да налага свой лобист в този форум...след като се опитаха да наложат някакви духовно извисени личности, които виждат пътя към светлината в тази компания; хора работещи в чужбина, които виждат в компанията единствения шанс да бъдат отново със семействата си и какви ли още не...сега са те измъкнали от някой фризьорски салон, научили са те на заучените си фрази, и са ти втълпили имиджа на жената с дългогодишен опит в МЛМ и корпоративния свят, както ти се изразяваш....ако ти бе това, което претендираш че си, нямаше да седиш в този форум и да се опитваш да контрираш всяка градивна критика отправена към компанията, с нелепите си мнения, в които няма никакви значими факти...имало една успешна компания еди къде си, имало еди какъв си израз...имало едно време....така като в приказка....или се аргументирай с факти, или потърси друго място за представяне на " великата си идея"

НАИВНИКА и bertram, както и всички други, в чийто мнения се намира резон, евала за начина по който контрирате - с конкретни факти, точни въпроси и уместна ирония... насочих мои познати към форума на инвестор точно преди крачката със закуването на БП и се отказаха на базата сравението на вашите мнения и тези на господата и госпожиците от компанията.... аз лично, не бих се включил в подобен вид схеми, които разчитат на " прееби другарчето си" ...защото повечето хора, рано или късно, се усещат колко е кухо всичко, но само и само да избият инвестицията, опитват да пробутат " продукта" и на други, техни познати

Коментар

• Как е? Разбивате ли пирамидата? Аз не мога да се включа, че са ме натиснали риъл лайф задачи. По късно

Коментар

тук си в грешка, който и да си !!! В щатите има една прекрасна компания, която работи вече повече от 10 години по абсолютно същия начин като тази, само дето там са на ниво разпространение само на клиентските карти, защото вече там си е разпределен пазара между БП и всички имат хубави мрежи, от които да печелят само от отстъпките си!!! И познайте - НИКОЙ НЕ ГИ Е ПОГНАЛ ТАКА И НИКОЙ НЕ ГИ Е ЗАТВОРИЛ !!!! Предполагам идеята за всичко е взета от въпросната американска компания и е направена тук в България с никаква разлика и в това, че е копирано всичко няма нищо лошо. Аз се радвам, че в тая страна пристигат добри начинания отвън.
                        Защо сравняваш БГ с САщ ?! В България такива издържат максимум 3 години!
                        The best things in life are free. The second best things are very expensive!
                        не е препоръка

Коментар

хаха по-добре да мислите че е заблуда българската компания, отколкото такива като вас да започнат да проучват тази в която работя навън. не че не обичам България, но тя няма да осигури семейството ми.
                          Ако някой тук започне да пише подобнио неща в техните форуми, за мен е лошо, ако някой от клиентите там започне да го чете, за мен е още по-лошо. Така, че хич не ми дреме кой какво си мисли, ама хич !!! Просто съм си убедена че българите сабезкрупулни и не желая никой от вас да оглежда и коментира компаниите с които съм се хванала там !
                          А и освен всичко, ако не сте запознати с тази индустрия, ще ви светна, тя работи с препоръка от уста на уста и ние си избираме хората на които да препоръчваме и ако сметнем че те ще навредят на това просто не им казваме, а като ви гледам тука, си правя не много благоприятно мнение... Та ако искате да рекламирам безплатно, само зада защитя някаква компания за която не работя хахаххах Вие не те добре :Д
                          лек ден и на вас !
                          Last edited by MLM in bulgaria; 21.01.2013, 15:29.

Коментар

хаха по-добре да мислите че е заблуда българската компания, отколкото такива като вас да започнат да проучват тази в която работя навън. не че не обичам България, но тя няма да осигури семейството ми.
                            Ясно .... шантажираш !!!

Добре поне, че тоя път написа България правилно ....

Have a nice day

.

Коментар

дрън-дрън та дзвън..

не коментираме други компании в МЛМ сектора, а това дали SCI е пирамида или не... накратко ако се зачете американското законодателство - Е, ако се видят европейските практики - Е, а това, че в БГ не е - това е въпрос на държава, администрация и капацитет.

неслучайно тука ни брулят пирамиди и измамници като за последно....

ако законодателно по света е различно, то в морален аспект нещата седят по един и същ начин и в америка и в западна европа и в Бг - боклуци без морал е имало и винаги ще има.

Коментар

• Голям сеир пада тука...
                                Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

Working...
                                X