IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнение
    Точно така получават фактура
    А какво получавам аз когато закупя пакет за 3000лв.?

Коментар

• Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнение
      Любопитен ми е механизма за осчетоводяването на отстъпките, които се генерират от обектите. До колкото съм запознат, на края на месеца търговеца би трябвало да преведе сума с генерирани отстъпки към СКИ ООД. Това означава, че би трябвало да се издаде документ от СКИ към търговец... Фактурка
      Точно така получават фактура

Коментар

• Първоначално изпратено от Reptil Разгледай мнение
        Имам познати, които имат договор с тях, но не сме близки. Пък и ако има клауза, че договора е конфиденциален, съвсем сме у ряката.
        Любопитен ми е механизма за осчетоводяването на отстъпките, които се генерират от обектите. До колкото съм запознат, на края на месеца търговеца би трябвало да преведе сума с генерирани отстъпки към СКИ ООД. Това означава, че би трябвало да се издаде документ от СКИ към търговец... Фактурка

Коментар

• Явно има сериозна разлика при търговските обекти в Пловдив и в останалите градове. В по-малките градове просто няма обекти които да вършат работа. А и бързо свършват хората, които биха се закачили на бизнес схемата. При мен има 2 местни супермаркета, които работят на добри цени и вече от година светлите братя се кълнат че ту единия ту другия щял да влиза ама не става. Естествено че ако ми осигурят намаление в някой от двата веднага ще си взема карта, но те не могат. СЦИ не може да играе със сериозните играчи, защото самата им схема е несериозна. Та тук в малкия град има група БП които са изчерпали вече контингента, нямат сериозни обекти и общо взето са зациклили страшно. Вече започнаха да купуват карти на познати само и само да стоят в играта. Някои от тях дори си признават че са сгрешили но те са от 600таците та ще го преживеят по-леко от 3000ците. Като гледам че купуват карти на познати се чудя тия 30000 клиенти дето ги имат колко ли от тях изобщо са искали да имат тая карта и изобщо някой ползва ли си картата извън Пловдив. А фараоните отгоре точат ли точат парите на нещастните БП имали глупостта да станат заложници на СЦИ.

Коментар

• Имам познати, които имат договор с тях, но не сме близки. Пък и ако има клауза, че договора е конфиденциален, съвсем сме у ряката.
            От как излезе Вълка от Уолстрийт, депозит сметките в банките рязко намаляха.

Коментар

• Интересно ми е дали нямам как да се сдобием с един примерен договор между СКИ и търговец. Любопитно ми е при какви условия се работи..

Коментар

• Първоначално изпратено от thaddeus Разгледай мнение
                Много добре казано, но човек който се е хванал със СКИ ООД надали ще има търпението, което имаме аз ти и останалите пишещи в този форум. Защо му е на човека да чете книги, то Чукча не читател... Чукча БП и прави милиони за 6 месеца...
                Това е проблемът като цяло на хората - всички бързат. И то е вярно, не е като да имаме особено време на тая земя, но всеки случай за 6 месеца се става милионер, ако си на върха на подобна схема. Хората под 7-8 стъпало могат само да си мечтаят.

Коментар

• Преди имаше калкулатор на сайта на сци. Всеки с елементарни познания по математика (2-3ти клас) можеше да сметне, че тези "милиони" са нереални. Е да ама кой да обърне внимание. Вземете един лист и химикал и ще ви сане ясно, че всичко е врели некипели.
                  В крайна сметка хората поддържащи сайта махнаха въпросния калкулатор.

Коментар

Аз от началото на тази година съм отговорност на държавата и моя дан към това общество и стаж съм го дал и от тук нататък освен да се забавлявам и да угаждам на себе друго не ми трябва,компаниите който се занимават с мрежов маркетинг мога да ти кажа че имам доста познания и единствено SCI предоставя една услуга която можеш даже да кажеш че е социална, като ни учи пазарувайки да пестим,защото ние обикновено харчим повече от колкото имам....а до колкото бизнеса който предлагат, какво да ти кажа, той е за всички,но не всеки ще може да го прави, затова че компанията много ясно е разделила Клиентската си програма от Бизнес програмата, тук във форума и на др. места много хора ги сместват и това им пречи да се възползват от уникалната услугата ......аз съм сигурен че до година ти ще си в Клиентската им програма и тези които са критици на компанията.....ако си направиш труда да наблюдаваш компанията ще видиш че м/у 1500-3000д. на месец влизат в Клиентската програма и м/у 3-5бр. търговски обекти на ден стават партньори на компания и по този начин се изгражда единствения в тези си мащаби лоялен клуб, които чрез своите си членове до края на година ще могат да изразяват мнението за дадена услуга,заведени или търговец и с това ще се подобри услугите който ни се предоставят от тях, че обикновено повечето търговци смятат че клиентите са им като даденост
                    Приятел, явно не си прочел по-назад какво ти написа един потребител. Той написа нещо толкова важно, че ако се вземе под внимание не само, че ще вляза в клиентската програма /ако компанията ви се задържи до другата година и добави обекти, които посещавам е повече от ясно, че ще стана клиент/, ами ще я препоръчам на близки и приятели. Става въпрос за това, че вашата компания в момента разчита на партньори, които дават съответна сума. И тази съответна сума реално ви носи огромните приходи, които нагоре по върха наричат "милиони". Ако вашата програма се насочи към потреблението, сиреч клиентски карти, ще имате:
                    1. По-голям брой картодържатели, съответно по-голяма маса хора зад гърба си.
                    2. Повече обекти ще имат изгода да бъдат включени.
                    3. Хората НЯМА да се отблъскват от изречението "дай 3000 лева или ако не искаш може и само за 50, ама няма да получиш милионите, които един дето съм виждал на живо ги вади, честно!".

Дано ме разбереш правилно, прочети мнението на човека няколко страници назад. Написал го е много хубаво.

Коментар

Хубаво е, че започнахме да си говорим на "приятел".

Набързо предположи, че подлагам всичко на съмнение - и уцели. За тия години, през които съм живял съм видял толкова много неуредени схеми, толкова измами и съм запознат с толкова обществени лъжи и манипулации, че просто е НЕВЪЗМОЖНО да се доверявам на първа ръка на всичко. И понеже точно не се доверих на първа ръка реших да откажа първото ми предложение за SCI пакет. След това влязох във форума и "О чудо!". Хората задават въпроси, на които самия факт, че вие не сте наясно, означава че някой от горе над вас не иска да сте наясно. Преди да си основа своя фирма и работих при бившия ми работодател, още в самото начало преди да се издигна в ръководител на отдела, бях обикновен служител. Обикновен служител, който обаче знаеше ВСИЧКО за фирмата, защото работих вътре, с моя труд шефът ми си плащаше бензина, плащаше наема. С моя труд той ходеше някъде си на почивки и т.н. И като мой работодател, който се отнесе отговорно към мен, даваше пълен отчет какво прави с фирмата, от къде идват финансите, къде отиват, защо, кога, колко и какви са амбициите ни. Във вашата т.нар. фирма всичко е един фалш. Говори се за бъдещето, но не се говори за миналото. Говори се за милионите след години, но не се говори за стотинките сега. Така и аз мога. Не ми е проблем да инвестирам 10-20 хиляди евро в подобна схема, имам достатъчно наивни приятели, които ще ми повярват, че съм с чисти идеи. Ще събера 50ина наивници като вас да ми дадат по 2000 лева, ще ги реивенстирам първите 5 пъти. И от там нататък ще има единствено и само "пей сърце". А те дори ще ме защитават по форумите. Както става в момента.

Сега без да се опитвам да се заяждам с теб, без да си мислиш изобщо, че искам да те обидя, като чисто приятелски съвет: сядай, учи, развивай сбособностите си в дадена сфера и стани професионалист. Започни работа като нормален човек, натрупай стаж. Няма НИЩО страшно и НИЩО смешно да работиш за някой и той да ти плаща заплата, както ти няколко пъти се опитваш да осмиваш и омаловажаваш. Направи си няколко години опит, развий си сбособностите /това звучи, като че ли ще левитираш /, след това ако имаш възможност си отвори собствена фирма - тогава вече ще говорим за пари, тогава ще говорим за бизнес. Тогава ще седнем на една маса като човек с човек и ще се разбираме като си говорим.

Лек ден и със здраве!
                      Много добре казано, но човек който се е хванал със СКИ ООД надали ще има търпението, което имаме аз ти и останалите пишещи в този форум. Защо му е на човека да чете книги, то Чукча не читател... Чукча БП и прави милиони за 6 месеца...

Първоначално изпратено от blagobg Разгледай мнение
                      ...SCI предоставя една услуга която можеш даже да кажеш че е социална, като ни учи пазарувайки да пестим,защото ние обикновено харчим повече от колкото имам....а
                      Ако смяташ, че в този форум има хора които не ценят изкараните от тях пари... в жестока заблуда си!
                      Last edited by thaddeus; 09.07.2013, 10:52.

Коментар

Набързо предположи, че подлагам всичко на съмнение - и уцели. За тия години, през които съм живял съм видял толкова много неуредени схеми, толкова измами и съм запознат с толкова обществени лъжи и манипулации, че просто е НЕВЪЗМОЖНО да се доверявам на първа ръка на всичко. И понеже точно не се доверих на първа ръка реших да откажа първото ми предложение за SCI пакет. След това влязох във форума и "О чудо!". Хората задават въпроси, на които самия факт, че вие не сте наясно, означава че някой от горе над вас не иска да сте наясно. Преди да си основа своя фирма и работих при бившия ми работодател, още в самото начало преди да се издигна в ръководител на отдела, бях обикновен служител. Обикновен служител, който обаче знаеше ВСИЧКО за фирмата, защото работих вътре, с моя труд шефът ми си плащаше бензина, плащаше наема. С моя труд той ходеше някъде си на почивки и т.н. И като мой работодател, който се отнесе отговорно към мен, даваше пълен отчет какво прави с фирмата, от къде идват финансите, къде отиват, защо, кога, колко и какви са амбициите ни. Във вашата т.нар. фирма всичко е един фалш. Говори се за бъдещето, но не се говори за миналото. Говори се за милионите след години, но не се говори за стотинките сега. Така и аз мога. Не ми е проблем да инвестирам 10-20 хиляди евро в подобна схема, имам достатъчно наивни приятели, които ще ми повярват, че съм с чисти идеи. Ще събера 50ина наивници като вас да ми дадат по 2000 лева, ще ги реивенстирам първите 5 пъти. И от там нататък ще има единствено и само "пей сърце". А те дори ще ме защитават по форумите. Както става в момента.

Сега без да се опитвам да се заяждам с теб, без да си мислиш изобщо, че искам да те обидя, като чисто приятелски съвет: сядай, учи, развивай сбособностите си в дадена сфера и стани професионалист. Започни работа като нормален човек, натрупай стаж. Няма НИЩО страшно и НИЩО смешно да работиш за някой и той да ти плаща заплата, както ти няколко пъти се опитваш да осмиваш и омаловажаваш. Направи си няколко години опит, развий си сбособностите /това звучи, като че ли ще левитираш /, след това ако имаш възможност си отвори собствена фирма - тогава вече ще говорим за пари, тогава ще говорим за бизнес. Тогава ще седнем на една маса като човек с човек и ще се разбираме като си говорим.

Лек ден и със здраве!
                        Аз от началото на тази година съм отговорност на държавата и моя дан към това общество и стаж съм го дал и от тук нататък освен да се забавлявам и да угаждам на себе друго не ми трябва,компаниите който се занимават с мрежов маркетинг мога да ти кажа че имам доста познания и единствено SCI предоставя една услуга която можеш даже да кажеш че е социална, като ни учи пазарувайки да пестим,защото ние обикновено харчим повече от колкото имам....а до колкото бизнеса който предлагат, какво да ти кажа, той е за всички,но не всеки ще може да го прави, затова че компанията много ясно е разделила Клиентската си програма от Бизнес програмата, тук във форума и на др. места много хора ги сместват и това им пречи да се възползват от уникалната услугата ......аз съм сигурен че до година ти ще си в Клиентската им програма и тези които са критици на компанията.....ако си направиш труда да наблюдаваш компанията ще видиш че м/у 1500-3000д. на месец влизат в Клиентската програма и м/у 3-5бр. търговски обекти на ден стават партньори на компания и по този начин се изгражда единствения в тези си мащаби лоялен клуб, които чрез своите си членове до края на година ще могат да изразяват мнението за дадена услуга,заведени или търговец и с това ще се подобри услугите който ни се предоставят от тях, че обикновено повечето търговци смятат че клиентите са им като даденост

Коментар

• SCI = начин за евтино пазаруване в скъпи магазини по сложен и бавен начин.
                          Иначе стоката, която получаваш е същата, но си правиш живота интересен...

Няма лошо...
                          Търсенето на доказателства за вярата е... безверие...

Коментар

Виж приятел,аз не се напъвам да бъда разберач са всичко което се случва в този живот....има специалисти,експерти и ако ме интересува нещо,аз намирам такъв, консултирам се,ако се съмнявам,търся друго мнение и взимам решени...дали е правилно, дали не е....времето показва..ставал съм,падал съм, но живота си продължава....ако съм като теб да си пълня главата с несъществени неща,да ме гризат съмнение.....че аз по добре да легна и да умирам......

Твоята работа е все едно отиваш магазина и искаш да си купиш нещо и се чудиш в кутията това ли е което искаш или е не...тази услуга дали качествена и не..,разбираш чак като си го вземеш нали така......винаги има риск в всяко начало, но това не означава че, човек не може да пробва...иначе ставаш подвластен на собствения си страх....

Лек ден и със здраве!

Коментар

Не разбрах каква възможност имам, но предпочитам да я пропусна. Мерси все пак.

Та да се върнем на темата! След като ти обясниха какво е ГФО /нещо, което е нормално всеки занимаващ се с "бизнес" да е наясно/, можеш ли да отговориш защо сайтът не е вписан, както и какво правим след като хубавите и лъскави BMW-та се изплатят? И понеже ви попитахме ДОСТА пъти, но адекватен отговор нямаше... Ти поне можеш ли да отговориш, щото явно по думите ти НЕ си всезнайко, а ги разбираш нещата... Отделно, че вече към речника си добави и абревиатурата на ГФО.
                              Виж приятел,аз не се напъвам да бъда разберач са всичко което се случва в този живот....има специалисти,експерти и ако ме интересува нещо,аз намирам такъв, консултирам се,ако се съмнявам,търся друго мнение и взимам решени...дали е правилно, дали не е....времето показва..ставал съм,падал съм, но живота си продължава....ако съм като теб да си пълня главата с несъществени неща,да ме гризат съмнение.....че аз по добре да легна и да умирам......

Твоята работа е все едно отиваш магазина и искаш да си купиш нещо и се чудиш в кутията това ли е което искаш или е не...тази услуга дали качествена и не..,разбираш чак като си го вземеш нали така......винаги има риск в всяко начало, но това не означава че, човек не може да пробва...иначе ставаш подвластен на собствения си страх....

Коментар

• Първоначално изпратено от sotd Разгледай мнение
                                А ей това не знам дали го гледахте:

https://www.youtube.com/watch?v=EQ7ku82iqKA

Епохално е! Просто нямам думи. Бая глупости са успели да натъпчат в по-малко от три минути, голямо смукане на пръсти е паднало. Сигурно доста са дали на някави ПР-и, ама те и ПР-ите май много-много не ги е еня за сектантите, само са им взели парите.

28-ми се случи ден на техническите проблеми. Първо Ана си счупи телефона, докато пазаруваше. После вкъщи разклонителя даде накъсо. Гръмнаха и новият телевизор, и лаптопа. Дадоха ги на сервиз.
                                На 30-ти като за късмет стана течение и счупи прозореца в кухнята. Решиха направо да сложат и нова дограма.

Защо разклонителя е дал на късо и дали виновникът е бил той, това е отделен въпрос. Аз лично подозирам настолните лампи, дето Ана ги купи на сметка и с отстъпка по-рано в клипчето. И как така лаптопа гръмна, докато работи на батерия, това също е малко неясно, но предполагам, че се е получила някаква волтова дъга, която режисьора умело е прикрил в пост-продукцията.
                                Иначе голяма простотия - да дадеш лаптоп или айфон на сервиз. Там политиката обикновено е ремонта да струва ~70% от цената на ново устройство.

Поуката от клипчето накрая е - на 1-во число на следващия месец от всички тия разходи Ана получи кинти. Или само за изброените неща:
                                - Ремонт на айфон - 400 лв.
                                - Ремонт на телевизор - 200 лв.
                                - Ремонт на лаптоп - 500 лв.
                                - Нов разклонител - 10 лв.
                                - PVC дограма 1 m х 0.6 m - 200 лв.
                                Дотук 1310 лв. Светла отстъпка от 15% - 196.50 лв. Или Ана е изхарчила 1113.50 само покрай техниката и прозореца.

Ако си бяха направили една застраховка с малко по-добро покритие, щяха да спестят повече - разликата между 1310 лв. и цената на застраховката е много повече от 196.50. Бам! 4:0 за традиционния бизнес срещу СКИ.

Забелязах, че авторите на клипчето (аз си мисля, че нарочно) са сложили и едно скрито послание-заигравка - ако скъсате ангренажен ремък и отидете в някой светъл сервиз за смяна, размахвайки сейф-картата - не си чакайте скоро колата. Ана го скъса на 1-ви, а си взе колата на 11-ти. Ако за смяна на ремък трябва да чакам 10 дена, аз лично ще сменя сервиза. 10 дена все с таксита - малко се обезсмисля отстъпката, която бих взел от тях. Какво като отидеш в светлия сервиз с престижната карта - ще те прередят минимум пет чичета с джети и пасати и около 12-13 бакшиша с дачии, дето всички се познават с майсторите от години, а вероятно ползват и по-голяма отстъпка от теб.

Радвам се че, компанията ти привлякла вниманието и си гледал видеото и толкова ентусиазирано го коментираш.....

Коментар

Working...
                                X