IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
    Господа критикуващи, колко от вас са имали честа да карат последен модел БМВе с 250 коня под капака?! Николко. Ако имахте такава кола нямаше да имате време да пишете тук, защото щяхте да се занимавате със бизнес или да правите любов с дългокраки партньорки.
    Според мен пишете от завист, а ако бяхте вложили енергия в СЦИ колкото тук, до сега да сте извървяли половината път до БМВето.
    Прост народ, слаба държава е казал народа!
    Черкезка, ако живеете за едно БМВ което е 250коня и се борите за тази кола хмм, интересно за къща какво ще правите, май даже и по телевизията ще излезете да се "излагате" как всеки може да спечели къща.

Аз и преди Ви питах, ако "работя" 1г. ще ми бъде ли гарантирана тази кола, НО не със схемата 1г. те да ми плащат лизинга и след това аз да плащам лизинга. Защото няма смисъл в тази "схема".

Има и друго ако се бориш за 250коня, аз се борих за 425коня кола и естествено не съм зарибявал балъци, и да печеля от техния гръб, а сам си я купих колата. Какво ще кажете по тоя въпрос?
    Last edited by direx; 28.03.2013, 23:40.

Коментар

• Първоначално изпратено от bo_zi Разгледай мнение
      Ако искате да се информирате прочетете- "Бизнес школа за хора които обичат да помагат на другите", от Робърт Кийосаки. "Плажни пари" на Джордън Адлър и "Как да направим машина за пари на много нива" на Ранди Гейдж-човек преуспял в този бизнес, там той описва как да различим пирамидите от читавите мрежови компании!
      Още нещо, не се ли усетихте вече, че успелите в този бизнес са тези които са създали мрежовите компании, а не тези които се закачат под тях за да изкарат джобни? Всички тези гръмки цитати които ви вадят на презентациите са в грешен контекст, те се отнасят за хората които инвестират в такива компании (не тези които си купуват "бизнес пакет", а тези които държат дялове от компанията)
      Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

Помолих ви на лично съобщение да ме "осветлите", но тъй като не го направихте, сега ще ви помоля публично. Ще ни споделите ли кои са тия "легитимни източници" и кое ги прави "легитимни"? Говорите и за някакви минуси, споделете и тях? Дайте подробности за всичко което сте написали. И понеже знаете толкова много за мрежовия маркетинг сигурно сте прочел някоя от книгите които споменавам. Ако е така, бихте ли споделил нещо от написаното там и какво знаете за авторите?
        Отговорих ти, все пак не живея в този форум, трябва да изчакаш малко.
        Легитимни източници са тези които са създадени с цел обучение и разпространение на информация, а не с цел развиване на бизнес мрежа.

Някой от минусите са: ограничени доходи, висока зависимост от компанията за която работиш, липса на социално осигуряване, неизгодни условия, висока ангажираност и най-вече нестабилен приход. Има и много други.

Не съм чел книги за мрежов маркетинг защото никога не съм искал да участвам в такъв откакто се запознах с идеята му, но съм бил и съм гледал много семинари с бизнес насоченост или личностно развитие в които се е обръщало внимание на тази тема (при това преди 5-6 години, доста преди повечето ПБ да са чували за това животно), ако трябва да хвърля няколко известни имена: Браян Трейси, Антъни Робинс и др.

Все пак може и да прочетеш повече от темата, нещата които искаш да знаеш са изписани многократно.

И последно, СЦИ хич не ми прилича на мрежова компания, защото модела на мрежовите компании е устойчив, а на въпросните не е (също е описано защо тук).

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
          Знаем какво е от много преди да се появи поредната египетска гробница и знаем какво е от легитимни източници, не от маркетинг кампанията на някой който иска да ни прибере парите. За разлика от вас знаем и какви са минусите му, какъв тип хора имат полза да се занимават с него и с каква цел се прави.
          Помолих ви на лично съобщение да ме "осветлите", но тъй като не го направихте, сега ще ви помоля публично. Ще ни споделите ли кои са тия "легитимни източници" и кое ги прави "легитимни"? Говорите и за някакви минуси, споделете и тях? Дайте подробности за всичко което сте написали. И понеже знаете толкова много за мрежовия маркетинг сигурно сте прочел някоя от книгите които споменавам. Ако е така, бихте ли споделил нещо от написаното там и какво знаете за авторите?

Коментар

• ПИРАМИДИ, ФАРАОНИ !

Първоначално изпратено от bo_zi Разгледай мнение
            Искам да попитам негативно настроените, знаете ли какво е мрежов маркетинг и как работи той? Аз прочетох няколко книги по темата и съм силно впечатлен от достойнствата и възможностите които предлага този вид бизнес! Ако искате да се информирате прочетете- "Бизнес школа за хора които обичат да помагат на другите", от Робърт Кийосаки. "Плажни пари" на Джордън Адлър и "Как да направим машина за пари на много нива" на Ранди Гейдж-човек преуспял в този бизнес, там той описва как да различим пирамидите от читавите мрежови компании! Искам да благодаря на SCI за нещата на които ме научи и за възможността която ми даде и преобърна живота ми! Компанията ще успее благодарение на хилядите ентусиазирани и читави малди хора които работят за каузата и!
            Препоръчвам ти да си смениш дрогата с по лека и ако не се оправиш да си смениш дилъра който ти я доставя...
            Да бъде благословен българският Ян Палах (Д-р. Н.Черкезов) - за усмиването на SCI с коментарите си.

Коментар

Искам да попитам негативно настроените, знаете ли какво е мрежов маркетинг и как работи той? Аз прочетох няколко книги по темата и съм силно впечатлен от достойнствата и възможностите които предлага този вид бизнес! Ако искате да се информирате прочетете- "Бизнес школа за хора които обичат да помагат на другите", от Робърт Кийосаки. "Плажни пари" на Джордън Адлър и "Как да направим машина за пари на много нива" на Ранди Гейдж-човек преуспял в този бизнес, там той описва как да различим пирамидите от читавите мрежови компании! Искам да благодаря на SCI за нещата на които ме научи и за възможността която ми даде и преобърна живота ми! Компанията ще успее благодарение на хилядите ентусиазирани и читави малди хора които работят за каузата и!
              Смях в залата !!!
              Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от vankera Разгледай мнение
                Интересно 1-во мнение , интересно ми е също с кой друг ник ти се припокрива IP-to !!!
                За пръв път влизам във форум изобщо. Направих го защото мой приятел ми сподели че е чел много негативни коментари и реших да видя мнението на хората, в последствие изразих и своето. Не виждам смисъл да пиша от няколко профила, след като и един ми е достатъчен! Но ти сигурно виждаш някаква конспирация няма лошо, всеки има право на мнение. Моят призив е-информирайте се, прочетете книгите, идете на някоя от презентациите на компанията.. знаете ли например че главният източник на приходи на компанията е отделно договорен % с всеки търговски обект ?

Коментар

• Голям х*й - весела къща е работата тука !

Първоначално изпратено от bo_zi Разгледай мнение
                  Интересно 1-во мнение , интересно ми е също с кой друг ник ти се припокрива IP-to !!!
                  Ако аз съм твоят втори шанс - ще го пропилееш или ще го оползотвориш ?!?

Коментар

Знаем какво е от много преди да се появи поредната египетска гробница и знаем какво е от легитимни източници, не от маркетинг кампанията на някой който иска да ни прибере парите. За разлика от вас знаем и какви са минусите му, какъв тип хора имат полза да се занимават с него и с каква цел се прави.
                    Last edited by dsx500; 28.03.2013, 15:39.

Коментар

• SCI

Коментар

• Батко е тва е само СЦИ СЦИ до гроб е тфа е истината по цял ден СЦИ нема 6-5 това е истината....! Нале!?

НЕ Е ПРЕПОРЪКА!!!!
                        Наздравш колеги, живи и здрави, днеска фараони - утре МУМИИ!!!
                        Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от bertram Разгледай мнение
                          тези, които знам нямат практика да взимат 2-3К... плащат се разни каталози и тн , но разходите са не повече от 200-300кинта.

ама месечно
                          в сци инвестицията е един път, за цял живот....не е зле

Коментар

• Първоначално изпратено от Черкезов Разгледай мнение
                            Custodite sortem vestram

Коментар

• Господа критикуващи, колко от вас са имали честа да карат последен модел БМВе с 250 коня под капака?! Николко. Ако имахте такава кола нямаше да имате време да пишете тук, защото щяхте да се занимавате със бизнес или да правите любов с дългокраки партньорки.
                              Според мен пишете от завист, а ако бяхте вложили енергия в СЦИ колкото тук, до сега да сте извървяли половината път до БМВето.
                              Да се поучим от п-р Петров, да прегърнем дори и враговете си за да живеем в мир и разбирателство.

Коментар

• Цялата тази работа ми мирише отвсякъде. Лошото е, че има интелигентни хора, които са клъвнали много здраво. Схемата е идеална за хора, които искат да развиват бизнес, но нямат капитал за подобен, а и икономиката е в огромна криза. Тук се появяват двама предприемачи, продаващи илюзии и благоденствие. Основния им коз е мащабните приказки за инвазия на световния пазар и едва ли не, всички китайци ще са под българите във веригата и ще ни цакат от техните намаления. Обещаване на БМВ-та на лизинг, скъпи костюми под наем и резервиране на скъпи зали за презентации, наемане на що годе известни личности, да се покаже, че работата е много сериозна. А Ако човек си направи елементарна сметка и и погледне обективно на нещата, сметките не излизат.
                                Има капацитет от хора, които ще станат БП, от тук нататък всички ще бъдат доволни, ако успеят да си избият парите, но тук това не е най-важното. Губиш време, губиш приятели, роднини. Губиш достойнството си. Всеки си знае за себе си, но аз моето не го продавам за 5-10-20 хиляди лева.
                                Целта ми не е да "очерня" компанията. Това са лични разсъждения на човек, който вижда как работи системата и съм научил - никой не ти дава пари без да се трудиш, без да ги заслужиш и не говоря да навиеш близки приятели, които ти вярват, да си дадат трите хиляди лева, за да спечелиш 600 от тях и да си по-близо до печалбата.
                                Говоря за здраво бачкане и следване на цели.

Поздрави

Коментар

Working...
                                X