IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

SCI - мнение?

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от sotd Разгледай мнение
    Да видим.
    Автомобили за 2 милиона лева. Добре.
    Начална вноска 10%, остатъчна стойност 15%, лизинг на 60 вноски, лихва 5%
    - за началните вноски - 200 000 лева
    - за месечните вноски ~28 000 лева. За една година - общо 336 000 лв.
    Както сам виждаш, за коли за 2 милиона СКИ трябва да даде само 1/4 от тези пари. БМВ-та така или иначе се дават само на хора от сектата, а в редките случаи, когато не са от сектата, то те вече са донесли на СКИ няколко пъти повече кинти от 10-те процента плюс първите 12 вноски. После знаеш - ако не носят приход на СКИ, си плащат лизинга сами.
    Какво точно е дало дружеството от себе си, се пита в задачата?
    Създало е начин от който печелят търговците увеличавайки оборота си клиентите от потреблението си(което ги прави доволни и лоялни и склонни да препоръчват), имат страхотен компенсационен план(всяко твое усилие се възнаграждава), а бизнес партньорите няма да ги коментирам те са най-удовлетворени от 9-те вида бонификации

Коментар

• Първоначално изпратено от Loli22 Разгледай мнение
      Пич, аз не те разбирам, дано ти да се разбираш! Малко книжки си чел. Сядай да четеш, не се занимавай с глупости!
      Е какво да се прави в този университет явно и лекторите и професорите са с промити мозъци по вашите думи във вас е истината споделете я и не оставяйте народа заблуден

Коментар

• Първоначално изпратено от HuanSalsa Разгледай мнение
        Ами факт е че компанията плаща не мисля че правя вятър, всичките комисионни се изплащат и автопарка на BMW 5-та серия расте и до момента са раздадени коли за над 2 милиона лева на този ранен етап.
        Да видим.
        Автомобили за 2 милиона лева. Добре.
        Начална вноска 10%, остатъчна стойност 15%, лизинг на 60 вноски, лихва 5%
        - за началните вноски - 200 000 лева
        - за месечните вноски ~28 000 лева. За една година - общо 336 000 лв.
        Както сам виждаш, за коли за 2 милиона СКИ трябва да даде само 1/4 от тези пари. БМВ-та така или иначе се дават само на хора от сектата, а в редките случаи, когато не са от сектата, то те вече са донесли на СКИ няколко пъти повече кинти от 10-те процента плюс първите 12 вноски. После знаеш - ако не носят приход на СКИ, си плащат лизинга сами.
        Какво точно е дало дружеството от себе си, се пита в задачата?

Коментар

• [/I]
          Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнение
          Очевадно тиина е по промит и от светлия доц, д-р, инж. ст.н.с. Черкезов ).

Перото в задника не те прави пиле.
          И ти си промит със своя скептицизъм, един скептик няма да види нищо там където един инветитор би видял златна възможност...

Коментар

А шефа във фирмата не ти ли плаща от парите от продукцията която ти си му направил?
            Аз като шеф, макар и на малка фирма, мога да ти кажа че персонала си получава заплатите всеки месец без значение дали съм на печалба или не. Естествено няма как редовно да съм на загуба и да плащам заплати, но персонала не се тревожи за това, те имат подсигурено плащане поне месец напред спрямо договорите им.

Т.е. аз поемам целия риск, персонала си има заплати, след като ги изплатя може и с 10 лв. да остана в джоба. (примерно)

Вие си мислите че в една фирма този отгоре винаги печели най-много, никога не сте управлявали фирма явно, Много е лесно да ми доведеш някой който да ми даде 3000 и да ти преведа 500 за това, ПИРАМИДА сте отвсякъде.
            Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.

Коментар

А шефа във фирмата не ти ли плаща от парите от продукцията която ти си му направил?
              Пич, аз не те разбирам, дано ти да се разбираш! Малко книжки си чел. Сядай да четеш, не се занимавай с глупости!

Коментар

Ами факт е че компанията плаща не мисля че правя вятър, всичките комисионни се изплащат и автопарка на BMW 5-та серия расте и до момента са раздадени коли за над 2 милиона лева на този ранен етап.
                Аз казвам че модела се разпада при големи структури, така че да кажеш че сега изплащат бонуси е чисто и просто себеубеждение и напълно несвързано с проблема.

Първоначално изпратено от emergence Разгледай мнение
                Има таблица с проценти, изчислени за търговските обекти. Просто нямаш цялата информация, нормално е да не ти излизат сметките SCI раздава 50 % от оборота си като бонуси. Това е .

Нов клип на компанията: http://www.youtube.com/watch?v=EQ7ku82iqKA
                Това което казвам е спрямо общите условия на СЦИ където е описано как се разпределят бонусите, всичко друго е празни приказки.

Няма пак да се мъча да обяснявам математика, ако се интересува новия, 50-60 страници назад има много писано.

Иначе клипчето е забавно, не знам с тази Ана дето я представят като прахосница без грам късмет, трябва да видя част от себе си в нея или нещо такова?

Коментар

• Очевадно тиина е по промит и от светлия доц, д-р, инж. ст.н.с. Черкезов ).

Перото в задника не те прави пиле.

Коментар

• Първоначално изпратено от Loli22 Разгледай мнение
                    Ти нали се сещаш, че БМВ-тата са от вашите пари и парите на вашите приятели?!
                    Но сердставата на производство за продукта не са твои а на шефа ти и следователно не печелиш максимума от това което си произвел а друг пребира основната печалба и ти хвърля само трохи за твоя труд, колкото повече произвеждаш толкова повече лъжливи премии ще получиш срещу това че добавяш стойност под формата на пари на човека който те управлява, но той има право на това защото е поел риска и е направил от нищо нещо, инструмент за печалба Но нали знаеш какво казват за служителите? Един служител 1 главоболие, 100 служителя ваче превръщат фирмата в детска градина за възрастни, най добрите активи са нашите пари те са най-добрите работници, те няма да те лъжат, няма да искат платени отпуски, няма да се разболяват, и няма да мрънкат единствения начин дапечелиш истински пари е като си по умен от тях и ги надхитриш в противен случай цял живот ще работиш за пари... а приказката е когато парите работят и ти правят пари това е тайната на богатите. А относно зомбирането, не съм зомбиран, просто като видя нещо хубаво с което ми е приятно да се занимавам давам 100% от себе си. В случая с СЦИ са 200%, 100% в себе си влагам и 100% в лоста ми(мрежата от хора под мен) защото благодарение на тях съм успешен и по този начин помагам и те да бъдат успешни.
                    Last edited by HuanSalsa; 30.06.2013, 22:35.

Коментар

Ти нали се сещаш, че БМВ-тата са от вашите пари и парите на вашите приятели?!

Коментар

• Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнение
                        Кой ти каза че е изчислен така? Защото аз като изчислявам се разпада когато над 50-100 човека получават бонус 0.25% от една продажба
                        Това означава че като станете ГОЛЕМИ ще трябва да си промените бонусите ИЛИ е преценено че няма да станете големи а фараоните ще избягат много по рано.

За да кажеш "компенсационния план е математически изчислен" трябва да имаш подходящо образование и ти да си направил изчисленията, иначе просто правиш вятър.
                        Има таблица с проценти, изчислени за търговските обекти. Просто нямаш цялата информация, нормално е да не ти излизат сметките SCI раздава 50 % от оборота си като бонуси. Това е .

Нов клип на компанията: http://www.youtube.com/watch?v=EQ7ku82iqKA
                        http://aderture.sci.sc/

Коментар

Кой ти каза че е изчислен така? Защото аз като изчислявам се разпада когато над 50-100 човека получават бонус 0.25% от една продажба
                          Това означава че като станете ГОЛЕМИ ще трябва да си промените бонусите ИЛИ е преценено че няма да станете големи а фараоните ще избягат много по рано.

За да кажеш "компенсационния план е математически изчислен" трябва да имаш подходящо образование и ти да си направил изчисленията, иначе просто правиш вятър.

Коментар

Няма как да са повече компенсационния план е математически изчислен така че да може да задоволява плащанията и да печели и компанията, аз съм мн доволен няма какво повече да кажа

Коментар

• Първоначално изпратено от LANDLORD 31 Разгледай мнение
                              Страхотно! Това си е легален начин да завладеем и АМЕРИКА с нашия страхотен бизнес, не мислиш ли?
                              Ами Брънков който вади по 50 000 на месец, и неговото мнение е от зн. за мен каза че до 10 години ще се усвои не само България а и голяма част от пазара в Европа, защото компанията е Интернешанъл и тогава ще можем да гледаме спокойно към други континенти . Мен това ми харесва че има предварителна планираност и досега всичко се преизпълнява и темповете са по бързи от очакваните на които никой не вярваше в началото.

Коментар

И моя отбягваш. Това с държавата и ДДС-то още ли го давате за сравнение. Трябва да си безмозъчен да си мислиш че ще взимаш процент от потреблението на тези под теб безкрайна дълбочина. В определен момент бонусите ще бъдат повече от всички пари на земята
                                Няма как да са повече компенсационния план е математически изчислен така че да може да задоволява плащанията и да печели и компанията, аз съм мн доволен няма какво повече да кажа

Коментар

Working...
                                X