Първоначално изпратено от dsx500
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
SCI - мнение?
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от HuanSalsa Разгледай мнениеНз дали не мога да събера 2 и 2 но си взех висшата математика с 6...
Ако се мислиш за голяма работа от това че си в университет или че имаш 6 по някаква дисциплина, има много хляб да изядеш и много уроци да научиш в този живот, и повярвай в университета няма и да ти споменат за тези уроци. Те ще ти взимат парите, ще ти пишат някви оценки от 3 до 6 и накрая ще ти дадат една хартиика която рядко някой ще ти я уважи след това. Искрено се надявам при теб да не стане така, но това става с мнозинството от хора, само тези които имат вътрешна мотивация да постигнат нещо успяват.Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнениеКоето не говори нищо хубаво за теб, но пък говори страшни и неприятни неща за образователната ни система.
Хората по долу за да ти задават тези така важни фундаментални въпроси на база договора ти с сци, закона цитирайки по членове и всички цифри които изредиха са проучили фирмата СЦИ.Пък тиина идва и ни казва, че не можем да познаваме бизнеса защото не го работим хахахах
За някои хора не е нужно да си част от пирамидата за да видиш наличието на пирамида, за други сте си част от пирамидата и пак няма да я видите.
Ще си позволя и аз да ти задам въпрос на който ти разбира се по СЦИ методика на работа съвсем няма да отговориш, но дори и няма да се замислиш, защото пастора не ви иска да мислите, а да зарибявате.
Изхарчвам 1000 лева в обект на СЦИ, какъв бонус ще получи човека който е номер 20 над мен?
))
но дори и да не правиш нищо имаш ли изградена мрежата пасивния приход ще идва от самосебе си, все едно пари от наем но с мн по малка инвестиция от 100 000 и с потенциал за в пъти повече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнениеОсвен това каза че в една фирма този отгоре получава винаги повече от тези под него, също каза че в една фирма ти плащат заплата от продукцията която си произвел. Не знам чистачките какви продукции произвеждат ама на тях сигурно не им плащат. Искам с този пример да ти покажа че грешиш, не да обидя чистачки, те са важни и затова им се плаща.
Не е странно че тук там имаш и коректни твърдения, те са си твои а не цитати от презентации на пастора, така че по-рядко го цитирай тоя пастор
Покажи лични резултати, когато фактите говорят и Бог мълчи.има си правила които не мога да нарушавам все пак нещата трябва да се правят качествено... иначе ако всеки си прави каквото иска компанията е обречена
, и това с продукцията го дадох за пример не казах че навсякъде е така, но общото е това че при наемния труд задължително има делегиране на заповеди от по високи нива които взимат повече пари, а не е задължително да са по компетентни, но поста им дава правата и ти даваш 100% от своя труд, но дали те възнаграждават с 100%?. че нали има цяла пирамида шефове над теб които трябва да се хранят от твоя труд. Пак казвам не случайно пирамидата е най-здравата конструкция (според архитектите), но тук не говорим за пирамида защото имаме крайна услуга, печалба от потреблението. И не си усведомен явно по въпроса явно че ако си бизнес партньор и се бараш за .... и не правиш нищо тези бизнес партньори под теб ще взимат много повече от теб но затова трябва да си наясно с компенсационния план който няма как да коментирам тук и затова спора е излишен когато липсва информираност.
Коментар
-
Първоначално изпратено от HuanSalsa Разгледай мнениеНз дали не мога да събера 2 и 2 но си взех висшата математика с 6...
Хората по долу за да ти задават тези така важни фундаментални въпроси на база договора ти с сци, закона цитирайки по членове и всички цифри които изредиха са проучили фирмата СЦИ.Пък тиина идва и ни казва, че не можем да познаваме бизнеса защото не го работим хахахах
За някои хора не е нужно да си част от пирамидата за да видиш наличието на пирамида, за други сте си част от пирамидата и пак няма да я видите.
Ще си позволя и аз да ти задам въпрос на който ти разбира се по СЦИ методика на работа съвсем няма да отговориш, но дори и няма да се замислиш, защото пастора не ви иска да мислите, а да зарибявате.
Изхарчвам 1000 лева в обект на СЦИ, какъв бонус ще получи човека който е номер 20 над мен?
))
Коментар
-
Първоначално изпратено от HuanSalsa Разгледай мнениеНа първия въпрос ще отговоря, че няма как да успееш ако си нелоялен в СЦИ има такива бизнес партньори да но това е защото не са добре обучени. В компанията няма конкуренция а кооперация защото всеки има изгода да помага на другия и да разраства мрежата.
Попитах те конкретен въпрос - като бъдещ икономист, смяташ ли, че СКИ ООД нарушава чл. 68в във връзка с чл. 68ж, т. 14 от ЗЗП, а не да ми растягаш локуми!?! Закона ясно посочва случай, в който дадена система за пирамидални продажби се счита за нелоялна търговска практика.
Та пак да пробвам - според теб, след като си виждал истински виртуални офиси и истински фактурни бележки с очите си - СКИ според закона лоялна или нелоялна търговска практика е?
Коментар
-
Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнениеНе разбирам.ИСкаш да ти доказват, че две и две е четири ли ?!? ИСкаш да ти доказват математиката от пети клас където ти явно не си бил ли ...
Какво виждаш са глпости, важна е реалността, а тя е такава, че СЦИ е пирамида.
Вече ти зададоха доста въпроси и все смислени, а ти освен с "абе аз какво виждам" с друго не успяваш да отговориш, което е смехотворно дори за промит тиин.
Коментар
-
Въпрос 2: Ти лично като протестант ли се самоопределяш? Отговора на този въпрос ще по-голяма даде яснота за твоите мотиви да защитаваш така пламенно СКИ ООД.
Разчитам на добросъвестни и честни отговори.[/QUOTE]
На първия въпрос ще отговоря, че няма как да успееш ако си нелоялен в СЦИ има такива бизнес партньори да но това е защото не са добре обучени. В компанията няма конкуренция а кооперация защото всеки има изгода да помага на другия и да разраства мрежата.
А на 2-рия въпрос аз съм Православен Християнин, но не ходя всеки ден на църква, вярвам в Господ но най-много вярвам в себе си, и не мисля че религията ти има нещо общо с бизнеса в СЦИ тъй като няма никаде елемента "религия" в компенсационния план. Не може да разбереш нещо което отричаш така че не виждам и смисъл да ме разпитвате тъй като колкото и искрено да ви отговарям вие само ще се насъсквате още повече, като сте убедени че СЦИ не струва не се регистрирайте, ето, че не пропогандирам нищо казвам всеки сам си решава, но аз бих проучил хубаво въпроса преди да споря по какъвто и да е въпрос защото не може да коментираш бизнес дали е успешен или не без да си се занимавал с него, аз се занимавам и виждам успеха което зн. че това ви прави вас измамници с глупостите които пишете....
Коментар
-
Първоначално изпратено от HuanSalsa Разгледай мнениеТия цифри може ли да ги докажат с нещо като говорят за цифри, или пък аргументите им?
Какво виждаш са глпости, важна е реалността, а тя е такава, че СЦИ е пирамида.
Вече ти зададоха доста въпроси и все смислени, а ти освен с "абе аз какво виждам" с друго не успяваш да отговориш, което е смехотворно дори за промит тиин.
Коментар
-
Първоначално изпратено от HuanSalsa Разгледай мнениеАми аз какво казах шефа поема риска, а наемните работници работят толкова колкото да ги задържат на работа, и дали наистина са мотивирани не мисля..
Не е странно че тук там имаш и коректни твърдения, те са си твои а не цитати от презентации на пастора, така че по-рядко го цитирай тоя пастор
Покажи лични резултати, когато фактите говорят и Бог мълчи.Мнението изразява лична позиция, не е препоръка или съвет.
Коментар
-
Първоначално изпратено от shpono Разгледай мнениеМного са ми смешни хора които са дали 3000 лева защото са им казали, че има ЗЛАТНА възможност и вече се наричат БИЗНЕС ПАРТНЬОРИ, че се и имат за някакви велики ИНВЕСТИТОРИ защото са инвестирали 3000 лева в пирамидата на един пастор))).
Да си промит е лошо, а още по лошот е, че трудно ще го схванеш.
Хората ти говорят с факти, аргументи, доказателства, числа, цитати по членове от закони и даже от договра ти с СЦИ, но промития тиин си остава промит тиин, макар да се самонарича бизнес партньор и инвеститор))
Коментар
-
Първоначално изпратено от dsx500 Разгледай мнениеАз като шеф, макар и на малка фирма, мога да ти кажа че персонала си получава заплатите всеки месец без значение дали съм на печалба или не. Естествено няма как редовно да съм на загуба и да плащам заплати, но персонала не се тревожи за това, те имат подсигурено плащане поне месец напред спрямо договорите им.
Т.е. аз поемам целия риск, персонала си има заплати, след като ги изплатя може и с 10 лв. да остана в джоба. (примерно)
Вие си мислите че в една фирма този отгоре винаги печели най-много, никога не сте управлявали фирма явно, Много е лесно да ми доведеш някой който да ми даде 3000 и да ти преведа 500 за това, ПИРАМИДА сте отвсякъде.
Коментар
-
Първоначално изпратено от HuanSalsa Разгледай мнение[/I]
И ти си промит със своя скептицизъм, един скептик няма да види нищо там където един инветитор би видял златна възможност...))).
Да си промит е лошо, а още по лошот е, че трудно ще го схванеш.
Хората ти говорят с факти, аргументи, доказателства, числа, цитати по членове от закони и даже от договра ти с СЦИ, но промития тиин си остава промит тиин, макар да се самонарича бизнес партньор и инвеститор))
Коментар
-
Първоначално изпратено от HuanSalsa Разгледай мнениеЕ какво да се прави в този университет явно и лекторите и професорите са с промити мозъци по вашите думи във вас е истината споделете я и не оставяйте народа заблуден
Хуанито, имам два въпроса към теб, очаквам сериозен отговор.
Въпрос 1: За всички е ясно, че откъм данъчно законодатество СКИ ООД изпълнява абсолютно всичко в рамките на закона. В това отношение мисля, че няма спор дори в този форум. И все пак - какво мислиш за следните текстове от ЗЗП:
Чл. 68в. (Нов - ДВ, бр. 64 от 2007 г., в сила от 08.09.2007 г.) Забраняват се нелоялните търговски практики.
Чл. 68ж. (Нов - ДВ, бр. 64 от 2007 г., в сила от 08.09.2007 г.) Нелоялни търговски практики са и следните заблуждаващи търговски практики:
...
14. създаване, използване или насърчаване на пирамидални продажби, чиято основна цел не е продажбата или потреблението на стоки и услуги, а включването на други потребители в системата за продажба, при които потребителят плаща, за да участва, като получава възможност да си възстанови заплатената от него сума чрез привличането на други потребители в системата;
Явно с очите си си виждал много виртуални офиси, фактури и фактурни бележки и сам знаеш, че над 90% от разпределяните суми са именно от привличане на нови потребители на системата (a.k.a. бизнес партньори), остатъка е от бонуси за потребление.
Не приемам отговор - то някой ден ще се печели само от потребление... Това противоречи на официалната информация от СКИ, че мрежата в най-скоро време ще се разширява в цяла Европа. Факт е, че от три години насам положението е такова и волята на собствениците е това да продължи още доста време!
Ти като бъдещ икономист е редно да можеш да се ориентираш в законодателството, затова искам отговор от теб - смяташ ли, че дейността на СКИ ООД е напълно законна в духа на чл. 68в във връзка с чл. 68ж, т. 14 от ЗЗП?
Въпрос 2: Ти лично като протестант ли се самоопределяш? Отговора на този въпрос ще по-голяма даде яснота за твоите мотиви да защитаваш така пламенно СКИ ООД.
Разчитам на добросъвестни и честни отговори.
Коментар
Коментар