Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Вчера фотоволтаиците в Германия са произвели 22000 MW електроенергия
Collapse
X
-
Коментар
-
Първоначално изпратено от finansa Разгледай мнениеНе,аз се оглеждам да вляза някъде дългосрочно.Според мен в зелената енергия е бъдещето и в частност фотоволтаиците,въпроса е кога ще приключи разчистването на сметките в сектора и да не вляза на губещата страна!nezaetoime,нямам проблем с киттайците- напротив,следя СънТек и Ийнгли(мисля че са китайски и двете )За КюСел знам,че са фалирали и исках да ви питам дали има шанс някой да ги придобие.Преди около месец напазарих скромно един соларен ЕТФ(TAN:US)
Погледнах някои акции, но не търгувам, пък и едва ли на това бих заложил. Тези дето ми ги сочиш - Suntech STP и Yingli YGE не ми харесват. Има една Trina Solar TSL, доста китайска е, произвежда с много ниски цени, предполагам че ще участва в "бума". Но карай внимателно и да не ме ругаеш после.
Коментар
-
Първоначално изпратено от finansa Разгледай мнениеНе,аз се оглеждам да вляза някъде дългосрочно.Според мен в зелената енергия е бъдещето и в частност фотоволтаиците,въпроса е кога ще приключи разчистването на сметките в сектора и да не вляза на губещата страна!nezaetoime,нямам проблем с киттайците- напротив,следя СънТек и Ийнгли(мисля че са китайски и двете )За КюСел знам,че са фалирали и исках да ви питам дали има шанс някой да ги придобие.Преди около месец напазарих скромно един соларен ЕТФ(TAN:US)
Коментар
-
Не,аз се оглеждам да вляза някъде дългосрочно.Според мен в зелената енергия е бъдещето и в частност фотоволтаиците,въпроса е кога ще приключи разчистването на сметките в сектора и да не вляза на губещата страна!nezaetoime,нямам проблем с киттайците- напротив,следя СънТек и Ийнгли(мисля че са китайски и двете )За КюСел знам,че са фалирали и исках да ви питам дали има шанс някой да ги придобие.Преди около месец напазарих скромно един соларен ЕТФ(TAN:US)
Коментар
-
Първоначално изпратено от finansa Разгледай мнениеМомчета,от известно време се оглеждам за някоя добра акция на соларна компания,но не мога да се ориентирам в това разнообразие.Явно е,че в сектора предстоят фалити,сливания и придобивания!Вие като по-вещи дайте някое мнение и съвет,че ме е страх да не изпусна влака... http://www.investor.bg/evropa/334/a/...a-s-50,141468/
Коментар
-
Момчета,от известно време се оглеждам за някоя добра акция на соларна компания,но не мога да се ориентирам в това разнообразие.Явно е,че в сектора предстоят фалити,сливания и придобивания!Вие като по-вещи дайте някое мнение и съвет,че ме е страх да не изпусна влака... http://www.investor.bg/evropa/334/a/...a-s-50,141468/Last edited by finansa; 16.10.2012, 05:28.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Факушкa Разгледай мнениеАми айде веднъж и ти нещо намери, само си питаш и ебаваш другите колко са прости.
Ае да те видиме като защитаваш нещо как ше го направиш. То само с питане не става.
Коментар
Коментар