IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Търся спонсори за некомерсиален проект, езиков курс

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Софиянец80 Разгледай мнение
    Абе най-полезно е като спиш с англичанка. Получават се две-три в едно.

А бе то хората са си го казали, че акъла не се разпространява по полов път иначе всички трябваше да сме много умни
    advokatfilipova.eu

Коментар

• Първоначално изпратено от Jay Gould Разгледай мнение
      Релакса във Варна предлагат поне от 12-13 ако не и повече години метод, с хипноза, на сън и т.н. Включително, очила, лазери, ергономичени легла, слушалки и т.н.
      Да така е има подобни системи които имат значителен успех.
      Това за което аз пиша ще е доста по различно и ще има по голям успех.
      advokatfilipova.eu

Коментар

• Първоначално изпратено от 4ubaka Разгледай мнение
        ужким некомерсиален,
        а пък ти трябват пари
        Извинявам се за отсъствието ми, чак днес намерих време да вляза тук.

Ами не комерсиален е защото
        мисля това да се разпространява безплатно, ами трябват пари защото не може без пари нали трябва да се плати на хората който ще участват в него.
        Трябва да се плати на артистите който ще участват в записите, на хората които ще разработват "уроците".
        Необходимо е да се закупи или наеме някаква техника и т.н.
        Правите ли разлика?
        advokatfilipova.eu

Коментар

• Първоначално изпратено от mussi Разгледай мнение
          Да бе !!!!
          Как да легнеш с такава,като 99.99% от тях са ебаси тюлените... няма толкова алкохол на света,че да стигне за това...
          Ааааа, аз имах една! Ама не успях да науча езика от нея, че се занимавахме с други работи.

Коментар

• Първоначално изпратено от Софиянец80 Разгледай мнение
            Да бе !!!!
            Как да легнеш с такава,като 99.99% от тях са ебаси тюлените... няма толкова алкохол на света,че да стигне за това...
            Attached Files
            Last edited by mussi; 06.12.2011, 17:52.
            Only God Can Judge me...

Коментар

• Първоначално изпратено от Зайо Байо Разгледай мнение
              Ами имаш две възможности:
              1. Търсиш си работа наблизо (пешеходно близо 5-10 минути) където живееш
              2. Преместваш се да живееш (пешеходно близо 5-10 минути) където работиш
              Аз лично съм привърженик на 2.
              След това забравяш тая глупост да спиш докато пътуваш, че и да учиш чужд език!

Коментар

• Първоначално изпратено от night_lord Разгледай мнение
                Всеки ден губя по един час сутрин и един вечер да пътувам до и от работното ми място, ако тези два часа на ден мога да ги използвам да науча чужд език какво по добре от това.
                Ами имаш две възможности:
                1. Търсиш си работа наблизо (пешеходно близо 5-10 минути) където живееш
                2. Преместваш се да живееш (пешеходно близо 5-10 минути) където работиш
                Аз лично съм привърженик на 2.
                След това забравяш тая глупост да спиш докато пътуваш, че и да учиш чужд език!

Коментар

• Релакса във Варна предлагат поне от 12-13 ако не и повече години метод, с хипноза, на сън и т.н. Включително, очила, лазери, ергономичени легла, слушалки и т.н.
                  Last edited by Jay Gould; 06.12.2011, 16:41.
                  http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• ужким некомерсиален,
                    а пък ти трябват пари

Коментар

• Не е вярно, че не е правено досега. Явно си много млад и не помниш простотиите на Лозанов от комунистическо време.

Пусни в Гугъл думите "Лозанов" и "сугестология", чети и се забавлявай. Аз лично мисля, че има някаква шарлатания в тая работа.
                      He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• По-идиотска идея не бях чел честно.
                        Мнението си е мое, но загубите са за Ваша сметка :P

Коментар

• Търся спонсори за некомерсиален проект, езиков курс

Здравейте,

Много мислех преди да пусна тази тема и как точно да я напиша.
                          Имам една идея да направя мултимедиен курс по английски език с елементи на хипноза и въздействие върху подсъзнанието, ще се казва "Научи Английски без никакви усилия".
                          Идеята ми е основана на базата на най-новите изследвания в съвременната психология, от нещата на Пол Маккена, Хари Алдер и много други.
                          Искам да направил мултимедиен курс Видео и Аудио с въздействие върху подсъзнанието, като всеки урок ще има и двата, това вече са технически подробности.
                          Това ще е нещо уникално и не правено до сега, намирал са някой подобни неща но са много далеч от това което съм замислил.
                          Не искам да пиша тук много подробности защото има опасност ако някой ги прочете и е в час с тези неща да го направи и да го пусне за продан.
                          Всеки ден губя по един час сутрин и един вечер да пътувам до и от работното ми място, ако тези два часа на ден мога да ги използвам да науча чужд език какво по добре от това.
                          Искам това нещо да бъде изцяло не комерсиален проект, т.е. самата мултимедия да се разпространява безплатно в нета.
                          Много добре осъзнавам факта, че такова нещо не мога да го направя без пари, затова и пускам тази тема тук.
                          Ако някой не иска да пише тук може да ми пише лично да се видим и т.н.
                          Желая Ви успешен ден!
                          advokatfilipova.eu
                        Working...
                        X