IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Инвестиция в ледена пързалка

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

  • Извинявай, ама ти си егати комплексаря. При това си привърженик на конспиративните теории явно. Какви реклами те гонят? Аз просто споделям своето мнение за нещо, което съм виждал и познавам добре. А ти като не си карал въобще кънки на такова съоръжение, си трай. Да, познавам лично управителя. Казва се Петър Иванов. Мога да ти дам и телефона му и да го попиташ сам. В крайна сметка, ти нали си убеден в това, което твърдиш, така че бъди спокоен. Остави хората да си създадат собствено мнение.

    Коментар


    • Първоначално изпратено от NickyDickinson Разгледай мнение
      Виж сега пич. Аз много пътувам и познавам много хора. Само ще ти кажа да не даваш за пример онова жалко подобие, както сам се изрази, защото това не беше пързалка. Познавам управителя на Плейграунд за София. Това е фирамата, която пробва с тази псевдо пързалка във Варна. Човекът сам призна, че са направили нелеп опит. Първо онова нещо е много малко, а за да е привлекателна една пързалка, трябва да е поне 300кв.м. Нали се сещаш, че моловете няма как да предложат такива площи. Иначе си е работило, но при такава малка площ просто няма как да привлекат кънкьори. Това е простата истина. Човекът сам си призна.
      И да познаваш,и да лъжеш че познаваш все тая.Фактът,че правите такъв елементарен опит за реклама и то точно в сайт за инвеститори (уж) може да събуди само насмешки и пиперливи коментари по Ваш адрес.

      П.С.Радвайте се,че сме в отпускарски сезон и половината потребители си гледат кефа.Ако не беше така,досега да са Ви изяли с парцалите и кой откъде е.

      Коментар


      • Виж сега пич. Аз много пътувам и познавам много хора. Само ще ти кажа да не даваш за пример онова жалко подобие, както сам се изрази, защото това не беше пързалка. Познавам управителя на Плейграунд за София. Това е фирамата, която пробва с тази псевдо пързалка във Варна. Човекът сам призна, че са направили нелеп опит. Първо онова нещо е много малко, а за да е привлекателна една пързалка, трябва да е поне 300кв.м. Нали се сещаш, че моловете няма как да предложат такива площи. Иначе си е работило, но при такава малка площ просто няма как да привлекат кънкьори. Това е простата истина. Човекът сам си призна.

        Коментар


        • Сега...Да Ви обясня като на нормални хора едно нещо : сбъркали сте форума!Тук не че няма малоумници за да се вържат на плитко скроеният опит за реклама,ама те нямат пари за такава ,,инвестиция''. Капиш?

          П.С. В Мол-а сега на мястото на пързалката има блъскащи се колички и са по-оборотни от онова смешно подобие на пързалка,която на всичкото отгоре щяла да измести ледените пързалки. ХАХАХА.Абе пичове,как се измества от пазара нещо дето го няма,а?

          Коментар


          • :

            Май нещо евтинка реклама си правите....
            Мнението не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

            Коментар


            • Виждал съм такива пързалки в Солун и Крайова. Добри са. Отлична алтелнатива на ледогенераторните, защото поддръжката им е никаква в сравнение с тях и е много евтина. Да не говорим, че се използват целогодишно. Направо ми е странно как досега не е направена такава пързалка в София. Ледогенераторните ще ги забравят хората, ако има повече изкуствени. Преди около месец монтираха такава пързалка в комплекса Рестарт в Люлин, но е малка и е направена като допълнителна атракция за посетителите на басейна. Вечер се събират доста хора..

              Коментар


              • Изглежда ми много добра, а и няма такава в България. Колкото до МОЛ-а, сигурно е била някакво менте.

                Коментар


                • Много ми харесва.... ще си сложа вкъщи вместо паркет...
                  Custodite sortem vestram

                  Коментар


                  • Първоначално изпратено от БАЛЗАККК Разгледай мнение
                    Вижте това! СИНТЕТИЧНА ЛЕДЕНА ПЪРЗАЛКА. За всеки сезон и без разходи за консумативи.
                    www.ice-synthetic.bg
                    Тя щото е много СТРАШНА тая пързалка,затова я разкараха от МОЛ Варна,за никъв чеп не става.

                    Коментар


                    • Инвестиция в ледена пързалка

                      Вижте това! СИНТЕТИЧНА ЛЕДЕНА ПЪРЗАЛКА. За всеки сезон и без разходи за консумативи.
                      www.ice-synthetic.bg
                      Last edited by модератор; 03.08.2011, 22:29.
                    Working...
                    X